Denemarken: geïslamiseerd “woongebiedbestuur” wijst Deense vlag af

Screenshot_3

(Door: Alster – Vertaling: E.J. Bron)

Nu gaat het mes er dieper in bij ons noordelijke buurland Denemarken. Wie dit land kent of er al een keer een vakantie in een zomerhuisje heeft doorgebracht, weet hoe de Denen houden van hun historisch belangrijke vlag genaamd “Daanebrog” (vlag/doek van de Denen). Zij wordt niet alleen gehesen op verjaardagen van leden van de Koninklijke familie maar ook op andere feestdagen (op Goede Vrijdag halfstok!) of op 5 juni: de dag van de grondwet (“Grundlovsdag”). Het staat iedere Deense burger echter vrij om naar believen te vlaggen op bijvoorbeeld verjaardagen en andere familiefeesten als een woning bewoond wordt.

Veel Denen voelen tegenwoordig serieus de gevolgen van de decennia lange mislukte asielpolitiek door de massale immigratie uit vooral niet-westerse islamitische landen, die absoluut niet in verhouding staat tot het bevolkingsaantal. Ze voelen deze vooral daar, waar men via de bijzonder liberale democratie die dicht bij de burgers staat woongebieden zelf bestuurt (“borgerdemokrati”). Je moet je dat ongeveer zo voorstellen dat de overwegend islamitische bewoners van de Hamburger wooneenheid “Mümmelsmannsberg” en bestuur kiezen die de eenheid met de daarbij behorende winkels en vrijetijdsinstellingen bestuurt (quasi ieder getto zijn eigen bestuur).

Dat heeft er in Denemarken toe geleid dat in het woongebied Islandshøjparken in Nivå (ongeveer 30 km ten noorden van Kopenhagen) met 384 woningen een vooraanstaand lid van Hizb ut-Tahrir, Omar Saad (foto boven), door de meerderheid tot voorzitter van het nieuw gekozen bestuur van het woongebied werd gekozen. Als voorproefje op hetgeen nog zal komen, informeerde het nieuwe bestuur de bewoners dat het niets te maken wil hebben met de “Dannebrog”.

Tot nu toe was het de taak van het bestuur om de vlag in het woongebied te hijsen op jubilea, verjaardagen en feestdagen. Maar nu informeerde het nieuwe bestuur de bewoners dat zij zelf naar het bestuurskantoor zouden moeten komen als ze willen dat de vlag gehesen wordt. Meerdere bewoners vertelden de krant “Ekstra Bladet” dat het nieuwe bestuur de Deense vlag zelfs niet eens wil aanraken. De kop van het krantenartikel luidt: “Bewoners na overname door Hizb ut-Tahrir: Oorlog tussen hen en ons”:

Tsja, het islamitische probleem met het kruis! Tegen de krant zei de kalifaatvolgeling: “Ik ben er niet in geïnteresseerd dat Denemarken met een vlag in een woongebied in Nordsjaelland is vertegenwoordigd. Jullie proberen er een symbolische strijd om Denemarken van te maken.”

Al in 2012 berichtte ik hier over de islamisering van het woongebied Egelsdalvaenge in Kokkedal. Destijds ging het om een kerstboom, waarvoor het nieuw gekozen, door moslims geleide, bestuur (eveneens met contacten tot de radicaalislamitische organisatie Hizb ut-Tahrir) geen geld beschikbaar wilde stellen.

Sindsdien kwam het dankzij het islamitische bestuur voor de Deense bewoners van Kokkedal tot ettelijke negatieve consequenties, zoals de sluiting van een populaire biljartclub en de gezellige Hyggeclub “Det gamle Vaskeri” inclusief afgezegde initiatieven zoals de vadergroep “Faedregruppen” en de sociale inzet voor het woongebied, “Kokkedal på Vej”.

De islamitische organisatie Hizb ut-Tahrir realiseert dus datgene wat de imam van Izmir in 1999 voorspeld heeft:

“Dankzij jullie democratische wetten zullen we jullie overmeesteren, dankzij jullie religieuze wetten zullen we jullie beheersen.”

Het doel van Hizb ut-Tahrir is de vereniging van de oemma in een wereldwijd kalifaat onder leiding van een kalief, de invoering van de sharia evenals de bevrijding van de islamitische wereld van westerse invloeden. Vanuit het oogpunt van Hizb ut-Tahrir dienen wereldlijk gerichte staatsvormen geheel islamconform afgewezen en bestreden worden. De organisatie is verboden in Duitsland.

Ook in Denemarken willen in de aanloop naar de verkiezingscampagne voor de verkiezingen in september 2015 vijf partijen een verbod op de staats-vijandige organisatie bereiken: Liberal Alliance, Venstre, SF, Danske Folkeparti en Enhedslisten.

Er bestaan 31 getto´s in het kleine Denemarken. 80% van de ca. 6.600 inwoners van Gellerupparken/Toveshøj bij Århus (de op één na grootste stad) is van niet-westerse herkomst, 70% van de 9000 inwoners van het stadsdeel Vollsmose in Odense eveneens. Dat geldt ook voor iets meer dan 85% van de bijna 2000 inwoners van Mjølnerparken in Kopenhagen. Met deze grote concentraties in de besturen van de woongebieden zijn er voor Hizb ut-Tahrir voldoende mogelijkheden voor de islamisering.

In onderstaande video verkondigt de bestuursvoorzitter Omar Saad van het woongebied Islandshøjparken met veel woorden dat de moorden in Parijs moesten plaatsvinden, omdat de islam beledigd werd; de islam moet beschermd worden:

 

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Alster

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, democratie, Denemarken, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Denemarken: geïslamiseerd “woongebiedbestuur” wijst Deense vlag af

 1. Sjaak zegt:

  Laat ze maar in Nederland of Duitsland hetzelfde vorderen !
  Wedden dat we dan midden in een burgeroorlog zitten !

  Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  ++

  Internal documents obtained by AP, however, show WHO’s top leaders were informed of how dire the situation was. But they held off on declaring an emergency in part because it could have angered the countries involved, interfered with their mining interests or restricted the Muslim pilgrimage to Mecca in October.

  +

  http://10news.dk/un-kept-ebola-risk-secret-in-order-not-to-anger-muslims-running-great-risk-of-world-wide-spread-of-deadly-disease/

  interfered with their mining interests or restricted the Muslim pilgrimage to Mecca in October.

  +

  Like

 3. Geert zegt:

  Ik zie het probleem niet, gewoon stopzetten van de uitkeringen. Laat ze hun eigen boontjes maar doppen.

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Hoe zo dat, er wapperen bij ons ook overal Turkse vlaggen . Wij zijn toch geen Turken, of zijn wij al door ze bezet?Of er zijn bij ons zo iets als de Schilders wijk; Ook Amsterdam is al zo goed als een door moslims bezette gebied?

  Like

 5. tijluylenspiegel zegt:

  Inderdaad lucky bee, en het Turkse elftal speelt in alle belangrijke landen in Europa uitsluitend thuiswedstrijden, volledig ten onrechte werd de wedstrijd van vanavond gezien als een thuiswedstrijd van Nederland, eigenaardig want de spreekkoren waren in het Turks, het was trouwens maar goed dat de spelers te herkennen waren aan de kleur van hun shirts anders zou je kunnen denken dat het een wedstrijd uit de Turkse competitie was.

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Een vlag symboliseert het land, het volk, haar jurisdictie en haar macht Niet accepteren van een vlag, betekent het onttrekken van een bepaald gebied van de jurisdictie van het land en ondermijnen haar macht. In het geval Denemarken betekent niet accepteren van de ‘Dannebrog’ als een rechtmatige vlag; het ontrekken van een heel gebied uit het jurisdictie van het land….een akte van oorlog. In dat geval kunnen de Denen op de eerste plaats het gebied afsluiten van nuts diensten die het land biedt. Bijvoorbeeld afsluiten van elektriciteitnetwerk, water, internetverbinding, medische zorg … en natuurlijk per direct stopzetten van uitkeringen. Fase twee: beginnen met een bliksemsnelle deportatie van al de mensen die niet het jurisdictie van het Deense Koninkrijk op dat gebied accepteren. Ze moeten als vijandsoldaten worden beschouwd.

  Like

 7. Jobke zegt:

  Ik heb me kapot geergerd. De Nederlandse club werd uitgefloten door hun eigen LANDGENOTEN. Het stikte van de Turkse vlaggen . OPBOKKEN UIT ONS MOOIE NEDERLAND. als je niet zonder de Turkse vlag kunt.

  Like

 8. Thomasson zegt:

  @Jobke
  Wij kunnen ons allemaal kapot ergeren. Maar als alles gratis wordt gegeven? Inclusief het recht op de hand spugen die je voedt? Ik kan mij nog de tijd herinneren waarin jongeren die een Nederlandse vlag op hun mouw droegen, werden hard bestraft. Ze werden bestempeld als: extreem rechts, neo fascisten, neo nazi’s, CD sympathisanten en ga zo maar door. Dragen van eigen vlag WAS STRAFBAAR! JE WERD VAN SCHOOL WEGGESTUURD. Aan de andere kant mochten Turkse en Marokkaanse jongens hun vlag op de rug van hun leren jas dragen. Dat mocht wel.
  Wij kunnen niet van deze gasten respect eisen als ONZE GUTMENSCHEN HUN EIGEN VOLK GEEN RESPECT GUNNEN.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s