Vluchtelingenproblematiek

Screenshot_21

(Door: Ton Nijhof)

De methoden die de VVD voorstaat om de ‘vluchtelingenproblematiek’ aan te pakken, krijgen onder collega’s in Den Haag vooralsnog geen staande ovatie. D66 reageerde als door een wesp gestoken (Bah, bah, bah) en de PvdA noteerde onmiddellijk een veto over het plan met de term ‘onaanvaardbaar’.  De VVD wist uiteraard van tevoren dat haar jacht op de PVV-kiezer bij coalitiegenoot PvdA en gedoger D66 faliekant verkeerd zou vallen.

Het aantal werknemers dat werkzaam is rond de opvang van asielzoekers is enorm. Advocaten, COA-medewerkers, een enorme hoeveelheid stichtingen, ondernemers en hun bedrijven die handelen in huisjes, bedden en broden, hulpverleners, opleiders, enzovoorts. Wanneer de VVD er werkelijk in zou slagen de grenzen voorlopig te sluiten, dan neemt de werkloosheid in ons land onmiddellijk met de factor 2 toe. Een dergelijk omvangrijk leger zal aannemelijk de politieke voorkeur grondig herzien, waarmee D66 en PvdA onmiddellijk afkalven tot het electorale potentieel van een splinterpartij in de marge. Geen wonder dus dat Pechtold en Samsom met scherp schoten: hier stonden hun carrières en toekomstperspectieven op het spel. Per saldo resteert een beeld dat de VVD, in navolging van Fortuyn en later de PVV, een hardvochtig beleid voorstaat en dat de partijen ‘aan de overkant’ veel humaner in hun aanpak zijn. Dat is echter baarlijke nonsens, want het is precies andersom.

Vorig jaar hebben ruim 600.000 mensen asiel aangevraagd in Europa. Dat aantal is meer dan bijvoorbeeld Luxemburg aan inwoners telt. Alleen voor dit voorjaar al wordt een enorme stroom van meer dan 500.000 asielzoekers verwacht vanaf de Noord-Afrikaanse stranden en vanuit de brandhaarden in het Midden-Oosten. Korter gezegd: uit islamitische landen. Met name degenen die het avontuur aandurven om de Middellandse Zee over te steken, bekopen dat avontuur vaak met een gruwelijke dood. Voordat de asielzoekers aan de gevaarlijke overtocht beginnen, zijn zij vaak in handen gevallen van reisorganisatoren die bepaald wat anders opereren dan wij in het Westen gewend zijn. Hun doel is om tegen een maximale vergoeding en zo weinig mogelijk kosten zo veel mogelijk mensen de overtocht te laten maken, zo nodig onder dreiging van een Kalasjnikov. Hiervoor maken zij uiteraard geen gebruik van cruiseschepen, maar van gammele bootjes. De resultaten zien wij straks weer in tranentrekkende reportages op televisie en in uitgebreide krantenreportages, waarin wrang genoeg degenen die op een gruwelijke manier om het leven zijn gekomen de hoofdrollen opeisen.

Een van de redenen dat de vaak in deplorabele toestanden verkerende burgers van islamitische landen het levensgevaarlijke avontuur tegemoet treden, zijn de succesvolle verhalen van degenen die zich na hun wel geslaagde overtocht hebben gemeld bij hun families, via telefoon of per brief. Hun verhalen moeten haast wel hoog opgeven van de fenomenale faciliteiten die hen in het rijke Westen werden toebereid. Een woning met badkamer, douche en toilet, televisie, radio en zelfs een wasmachine. Voedsel in overvloed en werken is dan ook niet nodig om aan voedsel te komen. Dat al deze faciliteiten worden opgebracht door een bevolking die al die vluchtelingen nog eens de neus uitkomen, bereikt hun geest niet. Westerse organisaties die grof geld verdienen aan de vluchtelingenstroom (meer zelfs) schromen niet de tegenstanders van het huidige vluchtelingenbeleid uit te maken voor alles wat mooi of lelijk is. Hun doel, het bestendigen van de vluchtelingenstroom en dus hun riante inkomsten, is het enige dat telt.

De ontevredenheid echter onder de autochtone bevolking groeit. Vrijwel iedereen die te gast is op een verjaardagsfeest krijgt de mening van vele tegenstanders luid en duidelijk te horen. Bij de kapper of de slager valt dezelfde opvatting te beluisteren: de steun voor de huidige aanpak kalft zienderogen af. Meer en meer ook krijgen de Nederlanders in de gaten dat de vluchtelingenindustrie niet is opgezet uit mededogen voor de minderbedeelden van deze wereld, maar keiharde ‘handel’ is. Degenen in ons land die met beroep op de moraal die industrie in stand houden, hebben zelf totaal geen moraal. Zij roepen de vluchtelingen in feite op om zich in gammele bootjes een weg naar de vrijheid te banen, die veelal bestaat uit een kansloos bestaan aan de onderkant van de maatschappij. Dat onderweg velen op een gruwelijke manier om het leven komen, deert hen kennelijk niet.

Zolang onze bejaarden nog urenlang in hun eigen ontlasting moeten liggen en de voedselbanken overuren draaien, is het een misdaad om geld te blijven uitgeven aan grootverdieners in de vluchtelingenindustrie. De vluchtelingen verdienen een beter lot dan het leveren van een bijdrage aan de inkomsten van partijbaronnen.

Voor meer inzicht in de lotgevallen van de vluchtelingen kunt u onderstaande documentaire kijken (drie delen):

 

Door:
Ton Nijhof
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", D66, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, political correctness, politici, PvdA, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, VVD, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Vluchtelingenproblematiek

 1. Jean zegt:

  Het is maar voor wat publiciteit te doen dat ze dat zeggen alhoewel de overgrote meerderheid van de bevolking dat wel wil nl. veel minder vreemdelingen want het is “onleefbaar” geworden met dat vreemd gespuis en zeker met die achterlijke perverse barbaren die sowieso terug verwijderd moeten worden zonder pardon.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  GEEN WONDER DAT DIE NOOIT MEER OPDONDEREN
  WANNEER ZE EUROPA (BEREIKT) HEBBEN !
  Niet wij ! moeten deze reportagescreens zien maar zij ! moeten
  dit in hun afrikaanse herkomstlanden in het openbaar vertonen
  en opvoeren op hun marktplaatsen !

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  “Het aantal werknemers dat werkzaam is rond de opvang van asielzoekers is enorm. Advocaten, COA-medewerkers, een enorme hoeveelheid stichtingen, ondernemers en hun bedrijven die handelen in huisjes, bedden en broden, hulpverleners, opleiders, enzovoorts. Wanneer de VVD er werkelijk in zou slagen de grenzen voorlopig te sluiten, dan neemt de werkloosheid in ons land onmiddellijk met de factor 2 toe.”

  Ze kunnen toch gaan werken in de (bejaarden)zorg of iets anders gaan doen waarbij de eigen burger baat heeft? Besteden de ‘socialisten’ ons belastinggeld toch daar aan?!!!
  Laat die ‘asielzoekers’ maar naar landen als Qatar of Dubai gaan; zitten ze tussen andere ‘allah-aanbidders’ en bovendien barsten die islamitische landen van de poen; de superrijken rijden er zelfs in gouden of diamanten auto’s!

  Ik ben het spuugzat om nóg meer belasting te moeten betalen om die ‘dobbernegers’ een luizenleventje te bezorgen. Ik heb geen zin om naast mijn eigen hoge dokters- en tandartskosten ook die van de ‘dobberneger’ te betalen!

  Like

 4. Marc zegt:

  Ik hoor niet snel iets zinnigs uit die Zijlstra komen, maar nu wel. Althans, ten dele.

  Hij heeft gelijk als hij zegt dat het omver werpen van stabiele dictaturen leidt tot chaos en vluchtelingen aan de zuidgrens van Europa richting noorden. Een dictator die voor stabiliteit zorgt moet dus niet geconfronteerd worden met opgeheven vingertjes, maar door diplomatieke gesprekken geleidelijk de situatie ter plaatse verbeteren. Tot zover kan ik hem helemaal volgen.

  Maar dan zegt dat het diplomatiek gesprek de voorkeur heeft, zolang de dictator de economische en veiligheidsbelangen van Nederland niet direct schaadt. Stel nu dat het schaden van Nederlandse economische belangen wel tot stabiliteit leidt, wat dan?

  Terecht wijst hij op Egypte, waar door Europees (en Amerikaans) toedoen de situatie drie jaar terug dramatisch verslechterde: de fascisten van de Broederschap kwamen door westerse hulp aan de macht. Gelukkig heeft Al Sisi daar een einde aan gemaakt, en zijn we weer terug bij af. Maar ten koste van hoeveel doden?

  Eveneens terecht wijst hij erop dat beter nagedacht had moeten worden toen Kadhaffi en Hoessein omver werden geworden. Maar dan zegt hij “Ik zeg niet dat we Kadhaffi hadden moeten laten zitten”. Dat is inconsequent: of je laat ‘m zitten in ruil voor stabiliteit, of je werpt ‘m omver. Geleidelijke verandering lijkt dan een optie, maar wat als hij niet wil? Steunen we ‘m dan niet meer? We zien nu het resultaat: Kadhaffi’s verdwijnen heeft geleid tot een wildgroei aan haatbaarden die doelbewust massaal schepen vol richting Europa sturen om hier de boel te destabiliseren.

  Bovendien verwart Zijlstra het instrument van geleidelijke verandering met ‘weg van de revolutie’: los van de vraag of al die onrust daar als ‘revolutie’ te classificeren valt, moet geconstateerd worden dat die gewelddadige onrust een direct gevolg is van het omver werpen van dictatoren, of dat nu Kadhaffi, Hoessein, Mubarak, of die in Jemen betreft.

  Ook achter het middel tot geleidelijke verandering dat Zijlstra poneert, namelijk economische prikkels, zet ik mijn vraagtekens. Het zou natuurlijk mooi zijn als dit zou werken. Maar wat als dit niet of onvoldoende werkt? Zijlstra zit nog teveel op de lijn van wederzijdse economische voordelen. Me dunkt dat de Arabische wereld over de laatste zestig jaar al bijzonder veel voordeel aan wederzijdse economie heeft gehad. En waar heeft dat dan toe geleid? Ongelijkheid in de binnenlanden van de islamitische wereld. Daar heeft hij het niet over.

  Maar waar hij vooral niet over spreekt is over de lokale cultuur en religie met offensieve bedoelingen jegens een ieder die niet tot de eigen clan behoort.

  Dus laat de dictator zitten, probeer mensenrechten aldaar via geleidelijkheid te verbeteren, en probeer vooral te zien en te begrijpen wat het ideale wereldbeeld van zo’n dictator is. Wellicht zijn daar meer aanknopingspunten te vinden dan op het eerste gezicht lijkt.

  Voorop moet staan dat er geen onrust ontstaat die tot onveiligheid voor Europa kan leiden. Dat is ons onmiddellijke en directe belang. Daar moet nu voorrang aan gegeven worden, nog voor die van mensenrechten elders: dat is toch niet in onze hand.

  De journalist haalt de grondwettelijke taak aan voor Nederland ‘om op te komen voor de internationale rechtsorde.’ Deze taak dient dus direct schrapt te worden, dan wel zodanig verandert dat een voorbehoud ontstaat zodra dit streven onze nationale of Europese veiligheid schaadt.

  Like

 5. fleckie zegt:

  Hoe ” groot’ is eigenlijk het ‘leger” …’SPRINKHANEN’? ………( een idee ?:laat (of verplicht,elke
  sprinkhaan een of meerder van die ” ZIELIGERDS” in hun eigen (domein) omgeving op te nemen, en vanzelfsprekend de voorstanders v.d. EU— voorstanders,( in Brussel ).

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  GLOEIENDE GLOEIENDE GLOEIENDE, bij de baard van de profeet!!!

  Kom ik vandaag in de winkel waar ik altijd spul koop waar ik niet buiten kan (nee, geen wiet) krijg ik te horen dat het 20 % duurder gaat worden!
  Op mijn opmerking dat de ‘asielzoeker’ nou eenmaal betaald moet worden hè’, kréég ik me toch een stel domme argumenten te horen! Ik had écht even geen wederwoord, vooral niet omdat ik er letterlijk niet tussen kwam, maar tegen zó veel stomheid kan ik niet op!!!
  En ook het feit dat ik vertelde altijd op de PVV te stemmen, ontlokte ergernis aan de verkoper.
  Ik zal jullie de details besparen, maar ik zit gewoon weer te koken!
  Jullie begrijpen dat ik daar NOOIT meer heen ga!
  Het barst in dit land werkelijk van de landverraders die kennelijk niet eens beseffen dat ze dat zijn!!!


  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Martien heeft al eens laten vallen, dat hij om die reden nooit een discussie op TV zou aangaan met een Linkschmensch:
   Je krijgt dan automatisch zó ’n lawine aan domheid over je uitgestort dat je van verbijstering vijf minuten nodig hebt om een reactie te formuleren en die krijg je nooit, natuurlijk!
   Niet dat je die reactie niet geven kúnt: Bij een schriftelijke discussie, waarin precies dezelfde domheid wordt gespuid, is het vrijwel altijd mogelijk, de stelling in kwestie tot op het bót te fileren.
   Voor hem dus alleen schriftelijke discussies en gelijk heeft hij!

   Like

  • Driek zegt:

   Tistochwat zegt: Ik zal jullie de details besparen, maar ik zit gewoon weer te koken!
   Jullie begrijpen dat ik daar NOOIT meer heen ga!

   Ja, beste Tistochwat, ik begrijp uw woede volkomen, maar denk om uw hart, en u kunt wel naar een andere winkel gaan, maar naar alle waarschijnlijkheid treft u daar hetzelfde aan, we kunnen het niet meer ontlopen. Ik probeer er afstand van te nemen, maar ja, dat is makkelijk gezegd natuurlijk, want vanmorgen in de supermarkt stond er een volkomen in zwarte sluiers gehulde vrouw, je zag nog maar een klein stukje van haar bedoeïenengezicht. en dan kan ik wel weer m’n mond opentrekken en zeggen hoe ik erover denk, maar ik krijg mooi de hele winkel tegen me. Die Hollanders schijnen het exotisch te vinden, vandaar dat ze ook nog steeds op vakantie gaan naar islamitische landen. Ik las onlangs dat die verschrikkelijke Katja Schuurman in Marokko in Dakhla, is neergestreken. We moeten ons er maar in schikken, want anders is ons leven een en al ergernis en woede.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Driek 28 maart 2015 om 16:06

    Inderdaad beste Driek, je kunt geen winkel, ziekenhuis, dokters- of tandartspraktijk meer vinden waar je niet wordt geconfronteerd met die smerige sinistere achterlijke islam!!!
    Ik ben benieuwd hoe het er aan toegaat bij mijn nieuwe tandarts zodra ik daar heen ga voor een behandeling.

    Wat me &%$#!#$%^ gloeiende gloeiende gloeiende nog het meest ergert en tot kotsen toe tegenstaat, is dat IK MOET meebetalen aan die buitenlandse smeerlapperij; aan die afschuwelijke loodzware ‘asielzoekers’-last!

    @ Theresa Geissler 28 maart 2015 om 15:55

    Ik neem me elke keer voor om niet in discussie te gaan met een ‘goedmens’, maar ik kán het gewoon niet laten; de situatie is TE ERGERLIJK. Maar ik doe mijn best om me in te houden!

    Like

 7. lucky bee zegt:

  Mensen gaan niet voor eigen geloof op de vlucht.Het gaat hier om heel wat anders.

  Like

 8. Pingback: De waarheid over de huichelachtige asielindustrie! | eunmask

 9. joopklepzeiker zegt:

  Sobieski is niet dood. Hij leeft in ons, en we blijven lekker voor onze eigen ondergang stemmen, dat is ons democratisch recht.

  Like

 10. Thoth zegt:

  De mensen worden hier geaccepteerd door de mensen die er zogezegd er iets mee te maken hebben, Vluchtelingenwerk en andere organisaties, CAO er hun boterham mee verdienen en natuurlijk de linkse politici, de media, die in hun rustieke woningen verkeren. Die mensen geven er totaal niets om dat die mensen hier willen ‘integreren’. Dat die gasten per jaar zo’n 20000 Euro kosten, nederlands moeten leren, een opleiding moeten gaan volgen, etc., het zal hun een worst zijn. Dit jaar zal het de belastingbetaler zo’n 13 miljard Euro kosten. En dan gaan ze er voorbij dat wanneer ze de regio worden opgevangen zo’n 50 stuks i.p.v. 1 in Nederland een verblijfsvergunning en natuurlijk asiel krijgt. Want u weet dat degene die zo ’n 5000 Euro per persoon een oversteek heeft gemaakt, dat zij uiteraard asiel gaat aanvragen wel of niet met allerhande flauwekul, dat ze waar ze vandaan komen ‘vervolgd’ zijn. En dan heb ik nog geeneens over de criminalteit, een andere sekte aanbidden, islam, sharia en andere feestdagen waar wij helemaal geen fuck van weten. Nederland en Europa gaat echt naar de klote wanneer wij er niets doen…
  .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s