Zo ziet iemand eruit die burgermoed toont!

Screenshot_34

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Dominik (foto) is jong, beweeglijk en goed getraind. Desondanks kon hij niet voorkomen dat hij bruut in elkaar geslagen en met een glazen fles ernstig toegetakeld werd, want een afvaardiging van de ons met hun “veelzijdige cultuur, hun hartelijkheid en hun levensvreugde” verrijkende nieuwe burgers van Duitsland liet zijn hartverwarmende vriendelijkheid de vrije loop in zijn gezicht en op zijn hoofd. Waarom? Was Dominik wellicht onvriendelijk of zelfs onbehouwen opgetreden? Nee, want we weten: normaal gesproken volstaat het om gewoon Duitser te zijn, en als je het dan toch waagt om een vrouw te beschermen tegen de intimidaties en misschien zelfs aanvallen van de nieuwe heerserstypes, dan levert men de ingrediënten voor een bloedorgie.

Wat zich precies heeft afgespeeld, schetst de moedige jonge man als volgt op zijn Facebook-pagina:

Zo zie je eruit als je burgermoed toont!

Gisteren werd een vriendin door twee “jongeren met migratieachtergrond” eerst betast en daarna uitgescholden. Toen ik tegen hen zei om door te lopen, kwam er eentje naar me toe en fluisterde in mijn oor “Dat is een wijf, die is niks waard!”. Nadat ik tegen hen zei dat ze nu moeten opdonderen, zei de ene heel serieus: “Weet je wie ik ben? We krijgen je buiten wel! We wachten op je…”

Ik kende hem niet en bleef heel kalm en heb gezegd: “Ga gewoon weg.” Dat ik niet van hen onder de indruk was, moet hen zo woedend gemaakt hebben, dat eentje me gestoten en de ander me tegelijkertijd een glazen fles in het gezicht heeft geduwd. Ik keerde me af en wilde me verdedigen, toen een jonge vrouw naast me schreeuwde: “Mijn god, je bloedt!” De beveiliging heeft de twee onmiddellijk gepakt en mij naar boven gebracht, waar ik op de ambulance en de politie gewacht heb, omdat ik meerder handdoeken tegen het bloeden had gebruikt.

Conclusie: 

– bijna 30 steken in het gezicht genaaid
– 1 liter bloed verloren
– 2 cm verder naar boven en ik was een oog kwijtgeraakt
– lichte hersenschudding

Ondanks bijna twee jaar Krav Magna heb ik deze onverwachte aanval niet zien aankomen en kon ik me er ook niet tegen verdedigen, omdat de eerste stoot me uit balans bracht en toen ook meteen de fles kwam.

Ook al ben ik geschokt door de overdreven hardheid, kan ik zulk gedrag tegenover vrouwen niet goedkeuren en ik ben geschokt door de gewetenloosheid waarmee deze aanval plaatsvond. Dat is ook de reden waarom ik dit hier post.

Desondanks zou ik op ieder moment opnieuw zo handelen.

De vrouwen verachtende opvatting van de aanvaller en de daaropvolgende scènes spreken voor zich en laten weinig twijfel open m.b.t. de ideologische, culturele achtergronden.

Dominik had twee “fouten”: hij is blond, hij heeft blauwe ogen en heeft het gewaagd zich te verzetten. Hij behoort tot die mensen, die het zich hier vestigende geweld tegen vrouwen niet willen accepteren en niet stilzwijgend toekijken hoe de ruwheid van deze onculturen bij ons dagelijks leven gaan horen. Wie echter zoals Dominik dapper ingrijpt, is in het Duitsland van nu zijn leven niet meer zeker.

Hij zou “op ieder moment opnieuw zo handelen” – bedankt Dominik en van harte beterschap!

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", Allochtonen, Barbarisme, burgermoed, Duitsland, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Multiculti, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

35 reacties op Zo ziet iemand eruit die burgermoed toont!

 1. Bob Fleumer zegt:

  Hulde voor deze moedige man en schande voor de laffe “verrijkers”

  Like

 2. bigljohn zegt:

  …..Toen ik tegen hen zei om door te lopen,…..Volgens mij had deze dappere man beter niet in discussie kunnen gaan, en meteen nadat hij zag dat zijn vriendin betast werd de eerste klap moeten uitdelen aan de aanrander, zodat deze alvast groggy was. Hoe het dan verder verliep met de overblijvende aanrander kan nooit erger zijn als op de foto. Bovendien was hij goed getraind maar kon dus niets uitrichten, doordat hij eerst vermanende woorden uitsprak en meteen daarna aangevallen werd. Niet de discussie, maar de aanval is de beste verdediging.

  Like

  • Tempelier zegt:

   Juist Bigljohn, geen discussie, omdat ze weten dat ze die verliezen , de eerste klap is een daalder waard.

   Like

  • oud-marinier zegt:

   @bigjohn 28 Maart 2015 , 17.47uur / Tempelier 28 Maart 2015 , 18.51uur ….Enerzijds hebben jullie gelijk , om meteen duidelijk te maken aan die gasten , tot waar de grens is en tot hoever ze kunnen gaan. Anderzijds ben ik van mening , indien deze moedige man , de eerste klap had uitgedeeld , “WETTELIJK GEZIEN , HIJ HET GEVECHT BEGONEN WAS” , dat houd tegenwoordig helaas in dat ongeacht wat er van te voren plaatsvond , HIJ met de gevolgen opgezadeld wordt . gegarandeerd de bak in draaid of een behoorlijke boete + taakstraf krijgt. enz enz. (mijns inziens onterecht , daar ZIJ waren begonnen met handtastelijkheden) maar ik durf te wedden dat tijdens een eventuele rechtszaak , die klojo’s de zaak ZODANIG zullen verdraaien , of in ieder geval hun advocaat , opdat deze lui af worden geschilderd als koorknaapjes die nooit iemand kwaad zouden doen en dat alles het gevolg van de slechte economie , hun migratie achtergrond enz enz er mee te maken had ..bla bla bla….m.a.w. men zal er alles aan doen om deze moedige man , de schuld in de schoenen te schuiven , hem te betichten van discriminatie en racisme en wat allemaal nog meer , waardoor een eventuele celstraf , boete e.d. verhoogd wordt , i.p.v. dat een rechter de daadwerkelijke achterliggende redenen GOED te bekijken. Wat ik NIET begrijp , waarom er verder NIEMAND deze jonge man hielp ?

   Like

   • anoname zegt:

    Wettelijk gezien? Misschien…
    Maar in de praktijk is die wet een lijk.
    Werd ooit eens van achteren aangevallen.
    Deed aangifte, officier van justitie oordeelde “geen zaak”
    want dader koffie verkeerd kleur, dus racisme…
    Zoiets zal er wel in het achterlijke hoofd van die officier bedacht zijn.
    Er werd me medegedeeld dat ik de aanval in mijn rug schijnbaar had uitgelokt.

    Ik ben niet zo dom om ruzie uit te lokken en me dan om te draaien.
    Ik ben in ieder geval niet meer zooo naïef of goedgelovig dat ik zo iemand mijn rug toekeer.

    Like

   • OMDAT TOESCHOUWERS LAF ZIJN

    Like

  • anoname zegt:

   Inderdaad, zijn vriendin werd trouwens al aangevallen.
   Hij had wel eerst nog iets kunnen zeggen.
   Maar als je krav maga kent, dan laat je een dreiging nooit zooo dichtbij
   dat ze je kunnen raken, laat staan in je oor fluisteren…

   Like

 3. Bas Koning zegt:

  Ze gedragen zich als het nieuwe ‘master-race’…

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Hulde, inderdaad en maar goed, dat die twee kloothommels althans opgepakt zijn!Nu maar hopen dat er geen ‘goedmenschelijk’ ingestelde rechter aan te pas komt.

  Like

 5. Giny zegt:

  Wat een land!!
  Beterschap Dominik!!!

  Like

 6. M.A. GALSTAUN zegt:

  Zulke laffe aanvallers moeten verplicht herschoold worden in een inrichting.of Het land uit!!! geschopt worden.Want ik neem aan dat het weer de dubbele paspoort houders zijn.geweest.

  Like

 7. oud-marinier zegt:

  Inderdaad …Hulde voor deze moedige man . En schande voor de “laffe verrijkers”. De les die we hieruit leren is : ” Om ten alle tijde op onze hoede te zijn , in iedere situatie. Zelfs een op het oog ‘rustige en vredige situatie . Zodra er moslims in de buurt zijn kan de stemming/situatie in een mum van tijd OMSLAAN zonder enige aanleiding. En zoals ik gisteren of eergisteren al in een comment schreef (ander artikel gerelateerd) , pas je aan , aan je vijand . Bestudeer zijn strategie en taktiek en versla je vijand met zijn eigen wapen. Daarboven komt , dat IEDERE niet-moslim in het Westen , zich er ten volle bewust van moet worden , dat de moslims ZICH NIET aan de “regels” houden . Schijt hebben aan ONZE wijze van een (eervol) gevecht met de “blote vuist” . Deze lui kunen NIET tegen verlies cq “gezichtsverlies” , wat een schande zou betekenen. Vandaar dat ze bijna altijd in groepsverband opereren. Zelden of nooit alleen. Laat DAT goed tot de mensen doordringen. Ook ik , heb een vechtsport achtergrond + militaire achtergrond, maar om het heel even cru te zeggen , al ben je nog zo goed getraind in welke vechtsport dan ook , je kan geen 5 man verslaan wanneer deze allen tegelijk aanvallen naar 1 persoon toe. Laat staan bewapend…(zo aardig zijn ze ook nog wel.)

  Like

  • Willie zegt:

   Zou beter geweest zijn indien die gast een pistool bovengehaald had en direkt op die smeerlappen gevlamd had : zou je de rest zien sprinten hebben

   Like

   • oud-marinier zegt:

    @Willie, 28 Maart 2015 , 19.02uur . Ben het deels met je eens Willie en deels ook weer niet. Ja , vanwege het feit om die lui meteen te laten zien dat er met ons NIET meer valt te sollen . Meteen duidelijk maken waar het op staat en tot hoever men kan gaan. Nee , deze lui zullen zelf ook wel ergens aan vuurwapens kunnen komen en daardoor zal het geweld alleen maar toenemen en van kwaad tot erger gaan. Of dat nu de oplossing is ….betwijfel ik ten zeerste….. Ook al zie ik het wel binnen afzienbare tijd zo ver komen. Dat we GEEN andere keuze meer hebben. Toch ben ik er van overtuigd dat men het NIET tot een WILD WEST moet laten komen in EU. Wel ben ik er van overtuigd dat men ALLE niet moslims , woonachtig in de EU (zowel autochtone als alochtone burgers , die op deze wijze bedreigd worden) ZONDER meer een wapenvergunning moet verlenen , een cursus “gebruik van een hand vuurwapen , en regelmatig oefenen bij schietvereniging. ) Verder , een reden waarom ik het NIET eens ben met je is dat die lui het TOCH WEL WEER OP DISCRIMINATIE EN RACISME gooien , wanneer hij als eerste had gereageerd met “geweld” . En dan was hij verder van huis geweest , daar hij gegarandeerd de petoet in draaid , vervolgens dus een strafblad heeft , daardoor moeilijker aan werk komt , enz enz en verder alle gevolgen van dien. Zo staan de zaken momenteel in de EU volgens mij. Wat NIET wil zeggen dat we dit maar moeten accepteren. ( Het gedrag van die mossels ) . Er zal een moment komen , waarbij de bom barst.

    Like

   • Willie zegt:

    Mariner , die gast moet toch niet gaan staan wachten tot de flikken eraan komen ?? Doen zoals in de USA : DON’T CALL THE COPS, mind your own business heheh
    Trouwens , in het door jou aangehaalde wilde westen was dat niet iedereen zo hoor : als je moordde werd je overhoop geknald , Bijbelse wet ,oog om oog , mi nog altijd het beste , laat mij met rust ,laat ik je ook met rust,anderzijds …..
    Denk je trouwens ook niet dat als die vent een schot voor hun boeg gelost had ,dat deze kameleneukers het niet op een hollen zouden zetten ?? Niemand krijgt graag een stuk lood in zn bast, dus …

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Hoi Willie , ben het helemaal met je eens. Alhoewel , in het wilde westen had men nog EERGEVOEL en werd een pistool niet “zomaar getrokken ” ..toch ? Tegenwoordig , en zeker met die rand-debielen (moslims) , die zouden eventueel al een wapen trekken wanneer je hen alleen maar bekijkt en/of wanneer je gezicht HUN niet aanstaat. Dat is het grote verschil. Zoals ik al eerder zei,…ik ben VOOR gratis verkrijgbare handvuurwapen vergunning voor ALLE niet-moslims , woonachtig in EU , daar deze mensen een potentieel doelwit zijn voor iedere moslim. En DAT vind ik , kunnen we NIET toestaan . Wel ben ik van mening , dat dit gepaard moet gaan met een degelijke training (gebruik van vuurwapen) , psychologische test , wetskennis , EN een soort van cursus om te laten zien wat een eventueel gevolg kan zijn van het gebruik van een vuurwapen d.m.v. foto’s van in-/uittredende wonden en wat deze veroorzaken enz enz. Wat ik wil zeggen is : ” Het “nemen” van een leven , is niet niks…dat kun je op geen enkele manier in geld of wat dan ook vergoeden. Wanneer je iemand de kaars uitblaast , is dat nl. voor altijd…en daar moet je WEL mee om kunnen gaan , en je bedenken voordat je zo een beslissing neemt. Ook al is het per ongeluk, dat je bijv. op een niet dodelijke plek richt , maar bijv. toch de ander naar de “eeuwige jachtvelden” helpt.

    Like

   • Willie zegt:

    Mariner , ik zie ook geen ongebreideld wapenbezit zitten , er zijn wacos genoeg , niet alleen de moslims hoor , ook ons volk telt die tegenwoordig met hopen
    Stabiele mensen is wat anders , die vlammen er niet zomaar op los, dus mi kan je die gerust een wapen geven , die misbruiken dat niet .Maar dat zie ik onze overheid niet doen, ze knijpen m omdat dan de machtsverhoudingen meer in evenwicht zouden zijn , snappie ??Dus ze laten liever ons afmaken zonder enige soelaas

    Like

   • oud-marinier zegt:

    @Willie , 30 maart 2015 , 20.40uur…Idd Willie , ik begrijp wat je bedoeld met waco’s hebben we zelf ook genoeg….maar ik zie die toch wel samen met ons de strijd aanbinden TEGEN de moslims wanneer het er op aan komt. En dan mag je blij wezen dat er een aantal “waco’s” bij zijn . Ik garandeer je dat men die nodig heeft. Niet iedereen KAN / DURFT een vuurwapen te gebruiken. Als je begrijpt wat ik bedoel ?

    Like

 8. Roger Catrysse zegt:

  met dank aan al die partijen die al die vreemden hebben binnen gelaten

  Like

 9. Frans Brassens zegt:

  Zulke voorvallen brengen mij op de gedachte dat het uiteindelijk helaas (???) noodzakelijk zal zijn om dan maar álle moslims uit onze westerse maatschappij te verwijderen. Oók de zogenaamd ‘gematigden’, want ook in die kringen ontstaat het beschreven addergebroed.
  Mohammed was hun archaïsch maar eeuwig geldend voorbeeld: Respect voor niemand. Niet voor vrouwen, niet voor Joden, niet voor seksueel anders geaarden, niet voor hulpverleners, en ga zo maar door.
  Er is maar één vraagje te beantwoorden: Wie gaat de maatschappij zuiveren?

  Like

 10. Jack. zegt:

  Voor migranten hadden ze nog redelijk lef. Bij de meeste mocro s is het minimaal 3 tegen 1. Eentegen een bij lichtgetinten heb ik nog niet meegemaakt. Voor het slachtoffer van harte beterschap. En de volgende keer direct meppen.voor discussie zijn ze te primitief.

  Like

 11. Sjaak zegt:

  Het komt de dag dat wij ook niet meer onbewapend de deur uitgaan
  en dan gnade jullie god ! Stinkende vuile ratten van de samenleving !

  Like

 12. lucky bee zegt:

  Niet als je door de Goeie Herder beschermd wordt;dan zullen ze je niet eens kunnen aanraken.
  Nu wat anders ik heb vandaag eindelijk bij Max een zending gezien over goeie muziek, van een zekere Michael Buble, in New York en hij zang gewoon tinpan Alley muzik, als een witte man.Geen namaak neger zanger, of zo iets.zo als dat schijnbaar erg populair is bij ons.Al dat geschreeuw doet alleen mijn oren pijn.
  Tussen tweehaakjes Mariëlle Tweebeeke was de dame die door Sonja Barend hoog geloofd wordt ; dus zal ze ook niet anders zijn als Sonja de Jodin net zo links en antie Israel zijn.

  Like

  • BertG. zegt:

   Hoe durf je het te beweren.

   “Niet als je door de Goeie Herder beschermd wordt;dan zullen ze je niet eens kunnen aanraken.”

   Dus als de man (volgens jou) uit de goede kerk kwam, dan was ‘m dus niks gebeurt.
   Het wordt echt tijd dat ze jouw eens te grazen nemen, ben benieuwd of ze jouw dan zullen sparen en of jouw denkbeeldige vriendje jou dan zal helpen. Ik denk het niet.
   Een eng mannetje ben je.

   Like

   • harry zegt:

    Ik mijd deze site soms om mezelf de ergernis van die godsdienstwaanzinnige te besparen .
    Eén hartinfarct is trouwens wel genoeg , denk ik .
    Kan me jouw ergernis goed voorstellen , Bert .
    En hij leert er godverdomme nog geen syllabe van ook !

    Like

   • BertG. zegt:

    Harry, daar heb ik vooral ’s morgens last van als ik dit mannetje tegenkom in een reactie.
    Dan heb ik het ook wel weer gehad voor de rest van de dag hier wil ik er niet op in gaan.
    Zeer bevorderlijk voor een slecht humeur in de morgen.
    Ik had ‘m er allang af getrapt hier als het aan mij zou liggen. Het gaat maar door.

    Like

   • BertG. zegt:

    Waar ik me nog meer aan erger is dat er geen enkele gelovige die wel meent het goed voor te hebben met zijn medemens/naaste zich hier ooit tegen zal uitspreken.
    Dus zijn ze het er mee eens en waarschijnlijk net zo diep van binnen, iets anders kan ik er niet uithalen. Anders zou je dit niet over je heen laten gaan als “goed christen”.
    Maar dat zelfde zie je eigenlijk overal, ze zijn helemaal niet zo begaan met hun medemens als dat ze zich willen doen voorkomen.
    Het gaat enkel er om of je bij de goede ploeg zit of hoort.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Jongens, dit is al de tweede mopper-samenspraak, die ik hier vanmorgen tegenkom!
    En elke keer weer om die onnozelaar!
    Oké, ik weet het, hij is ergerlijk, en vaak genoeg ook stíekem bezig, dàt vooral!
    Maar voor mij hij nog steeds té onbepaald om me er aan één stuk door aan te ergeren.
    Links laten liggen, dat mannetje!

    Like

 13. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Dit is op Identitair Verzet Limburg  herblogd.

  Like

 14. Nederlanders bewapen u het is vijf over twaalf. Van onze wanstaltige justitie hoeven we niets te verwachten. Hooguit dat deze idioten ons nog de schuld geven van dit (deze) incidenten.

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Het wordt tijd dat het shit wordt weggespoeld!!

  Like

 16. Terry zegt:

  Helaas is het idd zo dat je als blanke allochtoon je niet mag verdedigen, zeker niet tegen moslim geweld. Als vechtsporter en krav maga beoefenaar begin ik helaas steeds meer de behoefte te krijgen om ze hard aan te pakken, want praten helpt niet, dat heb ik zelf ook al ondervonden. Zij bewijzen elke keer weer dat ze te dom en te geweldadig zijn. Praten zien zij als zwakte. De politie kan niks, mag niks en wil niks, OvJ zijn te lui en te dom en de rechters in Nederland kun je in deze al snel vergeten, die straffen de belager niet, maar jou als blanke Hollander juist extra hard. Toch zou ik het niet pikken als ik zie dat een meisje/ vrouw wordt lasting gevallen. Niet door blank en zeker niet door allochtoon tuig. Gelukkig is er een beweging die steeds groter wordt en vroeg of laat dit soort misstanden(dit tuig dus) gaat aanpakken. Dan maar zelf doen denk ik dan en desnoods de bak in, want ik ben dit soort gasten allang meer dan zat en velen met mij. Maar wat jou betreft…goed gedaan man!!! beterschap.

  Like

  • oud-marinier zegt:

   Ik ben het HE-LE-MAAL met je eens Terry . Ook ik ben een vechtsport beoefenaar (van kinds af aan ) tot op heden. Heb altijd de “erecode” van vechtsport beoefenaar in ere proberen te houden. Maar er zijn altijd momenten , dat je GEEN andere keuze wordt gelaten..dus bij deze….Wanneer het er op aan komt , …dan maar botten breken als het NIET anders kan. Wees dan wel zo slim om de betreffende persoon even af te leveren bij de EHBO en doe je verhaal en laat hen de politie bellen. Wedden dat je GEEN boete krijgt ? Heb ik nl. al 2 keer zo gedaan.

   Like

 17. Tistochwat zegt:

  Die mohammedanen zitten net zo vol met haat jegens ons als de linkse landverraders, die zichzelf boven ons hebben gesteld.
  Ook kunnen de mohammedaan en de landverrader niet tegen hun verlies en janken ze even hard als ze hun zin niet krijgen.
  Geen wonder dat ze het zo goed met elkaar kunnen vinden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s