Linkse Duitserhaters hitsen asielzoekers op

Screenshot_28

Nauwelijks aangekomen of asielzoekers demonstreren al tegen Duitsland. Een onverdraaglijke toestand, vooral gezien tegen de achtergrond dat het Duitsers zijn die zulke protestacties aansturen. 

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Asielzoekers dienen ter afschaffing van de Duitse etniciteit. Zo willen het de linkse Duitserhaters. We hadden het vermoeden al heel lang, deels bezaten we ook al bewijzen: Duitse linksen, ook linkse studenten, organiseren de drieste asielzoekerprotesten in ons land. Hun doel is het om het asieldebat aan te wakkeren en als mediaal gesprek van de dag gaande te houden. Het hogere doel is om volgens de aanwijzingen van linkse partijen en linkse vakbondsleiders het gehate Duitse volk in te wisselen voor andere volkeren. Wat door veel media nog steeds als “grove samenzweringstheorie” van zogenaamde “rechtsen” wordt afgedaan, is al lang niet meer te betwisten.

Zelfs partijen en ministeries van Binnenlandse Zaken van deelstaten geven toe dat Duitsland uiterlijk in het begin van de jaren-30 overwegend niet meer door Duitsers bewoond zal zijn. Dat wij Duitsers dus een minderheid in ons eigen land worden. Dat moeten we met alle ons ter beschikking staande middelen verhinderen. En onze Duitse wetten geven ons daar gelijk in. Er staat bijvoorbeeld in het aanhangsel van de grondwet: “In het bewustzijn van zijn verantwoordelijkheid voor God en de mensen, bezield door de wil om als gelijkberechtigd lid in een verenigd Europa de vrede in de wereld te dienen, heeft het Duitse volk zichzelf krachtens zijn grondwetgevende macht deze grondwet gegeven. De Duitsers in de deelstaten Baden-Württemberg, Beieren, Berlijn, Brandenburg, Bremen, Hamburg, Hessen, Mecklenburg-Vorpommern, Niedersachsen, Nordrhein-Westfalen, Rheinland-Pfalz, Saarland, Sachsen, Sachsen-Anhalt, Schleswig-Holstein en Thüringen hebben in vrije zelfbeschikking de eenheid en vrijheid van Duitsland voltooid. Daarmee geldt deze grondwet voor het hele Duitse volk.”

Sachsen-Anhalt: studenten hitsen asielzoekers op

Wie zichzelf al vaker heeft afgevraagd wie mede achter de drieste asielzoekerprotesten in Duitsland zit, krijgt nu in Krumpa (Sachsen-Anhalt, bijna 1.200 inwoners) een antwoord. In het asielzoekerscentrum daar zouden studenten asielzoekers ertoe opgeroepen hebben het centrum te beschadigen en te klagen “dat het daar niet fijn zou zijn”. Het doel van zo´n hetze is om asielzoekerscentra in kleinere plaatsen te sluiten, zodat de “vluchtelingen” in grote steden hun “zaken” en “huwelijksinspanningen ter verkrijging van een verblijfsvergunning” kunnen afhandelen. De “Mitteldeutsche Zeitung” bericht:

“Ik werd er nu over geïnformeerd dat zich twee bewoners officieel gemeld hebben en hebben verzocht overgeplaatst te worden naar een ander onderkomen, omdat zij in ons centrum door mensen, mogelijk studenten, aangesproken en ertoe opgeroepen zouden zijn om spullen in het centrum te vernielen, zodat Krumpa kan worden gesloten.” Bovendien zouden de vluchtelingen ook naar demonstraties in Dresden en Dessau zijn gereden.

Of zulke “vluchtelingenwerkers” ook zover zouden gaan om een asielzoekerscentrum, dat vanuit hun oogpunt niet op de juiste plaats staat, door brandstichting te verwoesten? De zaak van het in december 2014 door brandstichting verwoeste asielzoekerscentrum in het Frankische dorp Vorra (1000 inwoners) is nog altijd niet opgelost.

Bron:
http://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Linkse Duitserhaters hitsen asielzoekers op

 1. Wachteres zegt:

  De Grünen in Duitsland riepen het al: “Nie wieder Deutschland”.

  https://volksbetrugpunktnet.wordpress.com/2012/05/16/grune-demonstrieren-nie-wieder-deutschland-claudia-roth-1990/

  Links haat onze cultuur en onze vrijheid, blijkbaar. Wij moeten als Europese volken vernietigd worden en het volk is te stom om hun plannen door te hebben en die met alle macht te bestrijden.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat Links onze cultuur haat, of haar althans totaal onbelangrijk vindt, klopt, Wachteres, maar niet, dat ze onze vrijheid zou haten:
   Juist die vrijheid heeft ze immers decennia lang benut om alles uit te dragen, wat ze wou, om het bestaande systeem uit z’n voegen te lichten, om de dwang van de Godsdienst teniet te doen, om bepaalde, alternatieve levensstijlen te kunnen omarmen, om, kortom, alles uit te braken wat ze wou zonder te veel angst voor sancties…..Links, kun je zeggen, d r i j f t op die vrijheid; er kàn gewoonweg niet gesteld worden,dat het die vrijheid háát. Juist daarom is het zo bevreemdend, dat ze van de islam alles voor zoete koek slikt en de moslims alle ruimte geeft om, binnen Nederlandse grenzen, alle onvrijheid in praktijk te brengen, die van haar in Nederland eerder op de schroothoop moest! (Nb. ik zeg nu Nederlandse en Nederland, maar uiteraard wordt hier ook Duitsland en trouwens heel West-Europa bedoeld.) Doordat ze de islam zo de vrije teugel geven, LIJKT het alsof ze zowel onze cultuur als onze vrijheid haten.
   Maar zelf blijven ze zeggen van niet: Ze verbeelden zich dat ze niets anders doen dan
   ‘anderen de vrijheid geven, die ze voor zichzelf óók wensen’ en blijven ontkennen, dat
   het zijn weerslag op de Nederlanders heeft. Ze haten het christendom, omdat ze daar vaak zelf nog mee te maken hebben gehad, maar blijven zich inbeelden, dat ze met de islam niets te maken hebben en dat ook niet zullen krijgen.
   Kortom: Links haat onze vrijheid niet, integendeel, maar Links draagt gewoon óógkleppen!

   Like

   • Wachteres zegt:

    Dan kun je stellen dat de islam onze vrijheid ook niet haat, @Theresa.

    Hij gebruikt onze vrijheid ook, om er zelf beter van te worden.

    Persoonlijk denk ik wel dat de ultra-linksen als echte maristen/communisten in feite een hekel aan vrijheid hebben.

    Wij mogen maar op één manier denken; zoals zij denken.

    Kijk maar eens hoe Pegida door hen wordt behandeld; het nazisme, fascisme komt bij hen naar buiten , juiist omdat ze er anderen van beschuldigen en zichzelf als zodanig gedragen.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Wachteres, 15.49i: Uiteindelijk is dat zo, inderdaad, maar Links is zich daar niet van bewust.
    Met de islam is het nog weer iets anders: Díe heeft onvrijheid op cruciale punten heel bewúst als norm, met name de onvrijheid van vrouwen.
    Je kunt Links van heel veel, welhaast àlles beschuldigen, maar niet dat het -alweer: bewúst- onderwerping van vrouwen of aan een religie voorstaat: De onvrijheid, die Links voorstaat is weer van een andere soort.
    Juist daarom is die toegeeflijke houding t. o. v. de islam ergens zo onlogisch.
    Kijk bijvoorbeeld naar Ana Meulenbelt: Zo links als de pest! Toch zul je moeten toegeven, dat hetgeen ik hier zeg over de houding van Links, wel degelijk op haar van toepassing is.
    Figuren als zij zijn er juist van overtuigd, dat ze voor de ultíeme vrijheid gaan! Hoe wij daar tegenaan kijken en hoe dat in de praktijk uitpakt, ja, dat is een ander verhaal.
    Maar ze gaan dus niet bewúst voor vrijheidsbeknotting en des te vreemder is het, dat ze een richting blijven steunen, die dat wèl bewust doet.
    Mij maak je in geen geval wijs, dat het in de bedoeling van links ligt, om zich metterdaad te onderwerpen aan zoiets als de islám; dàt is het punt waar ze ècht hardnekkig wegkijken!

    Like

 2. lucky bee zegt:

  Zo te zien is Baader Mainhof gang’s naakoomlingen weer bezig hun oorlog tegen het etablisement voort te voeren.

  Like

 3. De Nsb groeit,tegen de kleppen van de hel op!

  Like

 4. Henk.V zegt:

  De linkse nationale zelfhaat kent nauwelijks grenzen, niet alleen in Nederland, maar beslist ook in Duitsland.
  Wie de onderstaande link opent komt terecht op een site die veelzeggende linkse citaten bevat:

  http://www.politaia.org/kriege/der-grune-fischer-propagiert-die-eudssr/

  Onder de foto waarop drie ”typische vertegenwoordigers” van de de Duitse bevolking niet al te flatteus staan afgebeeld kunnen wij de volgende uitspraken tegenkomen. Ik heb ze hier en daar voorzien van uitroeptekens.:

  !! “Deutschland verschwindet jeden Tag immer mehr, und das finde ich einfach großartig.” Jürgen Trittin, Bündnis90/Die Grünen

  ! “Der deutsche Nachwuchs heißt jetzt Mustafa, Giovanni und Ali!” Cem Özdemir, Bündnis90/Die Grünen

  “Das Problem ist nicht Sarrazin selbst als Person sondern der gleichgesinnte Bevölkerungsanteil in Deutschland”. Cem Özdemir, Bündnis90/Die Grünen [ naar aanleiding van Sarazins boek ”Deutschland schafft sich selber ab.”, HV]

  “Am Nationalfeiertag der Deutschen ertrinken die Straßen in einem Meer aus roten Türkenflaggen und ein paar schwarzrotgoldenen Fahnen.” Claudia Roth, Bündnis90/Die Grünen

  ! “Ich wollte, daß Frankreich bis zur Elbe reicht und Polen direkt an Frankreich grenzt.” Sieglinde Frieß, Bündnis90/Die Grünen

  !!! “Wir, die Grünen, müssen dafür sorgen, so viele Ausländer wie möglich nach Deutschland zu holen. Wenn sie in Deutschland sind, müssen wir für ihr Wahlrecht kämpfen. Wenn wir das erreicht haben, werden wir den Stimmenanteil haben, den wir brauchen, um diese Republik zu verändern.” Daniel Cohn-Bendit, Bündnis90/Die Grünen, mit starken Hang zur Pädophilie

  !! “Deutschland muss von außen eingehegt, und von innen durch Zustrom heterogenisiert , quasi verdünnt werden.” Rezension zu Joschka Fischers Buch “Risiko Deutschland”

  ! “Deutsche Helden müsste die Welt, tollwütigen Hunden gleich, einfach totschlagen.” Joschka Fischer

  !! ” Es geht nicht um Recht oder Unrecht in der Einwanderungsdebatte, uns geht es zuerst um die Zurückdrängung des deutschen Bevölkerungsanteils in diesem Land.” Vorstand der Bündnis90/Die Grünen von München.

  Deze citaten bevestigen de juistheid van de conclusie van Michael Mannheimer:

  ASIELZOEKERS DIENEN TER AFSCHAFFING VAN DE BESTAANDE, ORIGINELE BEVOLKING.

  Dit is wat politiek correct wil, in overeenstemming met de politiek die Brussel bedrijft!
  Brussel staat de vernietiging van onze identiteit voor! Daarom wordt er geen halt toegeroepen aan de absurde instroom van massa’s ”vluchtelingen”!

  Ik geloof niet meer dat deze GENOCIDALE INTENTIE (!!!) alleen maar met gefundeerde verbale tegenargumenten kan worden tegemoet getreden.

  Uiteindelijk moet het voor edereen duidelijk worden dat hier ons recht op voortbestaan als volk met een zeer specifieke, eigen wordingsgeschiedenis en cultuur ( en alles wat daar bij hoort ) door politiek correct onder druk wordt gezet, met het doel om ons te laten opgaan in een smeltkroes van diverse etnisch verschillende bevolkingsgroepen, onder de paraplu van de islam.

  Het is aan de rechtskundigen onder de lezers om vast te stellen of wij, net als de Duitsers, het legale recht bezitten om hiertegen onverwijld in verzet te komen.

  Like

 5. Henk.V zegt:

  edereen= iedereen

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Aangezien ‘allah’ de duivel is, is het te begrijpen dat het de moslim -de aanbidder van Satan- in het westen voor de wind gaat. Onmiddellijke beloning is verzekerd bij Satan.
  Tot het afgelopen is met diens macht; laten we dat dan maar hopen…

  Like

 7. peterselie1 zegt:

  Generaal P.Pardon zegt:
  2 december 2011 om 19:02
  PSYCHOLOGISCHE VERKLARINGEN VOOR DE LINKSE MULTICUL-POLITIEK VAN ISLAMISERING EN WAAROM ER ZOVEEL MOSLIM-KNUFFELAARS ZIJN

  – Links heeft via de Resolutie van Straatsburg (Oliecrisis 1973) islamitische massa-immigratie afgesproken in ruil voor olie, toont Bat Ye’or aan in haar boek Eurabia. De afhankelijkheid van Arabisch olie wordt gebruikt door de olielanden om via EU en VN Europa te islamiseren.

  – Ideologisch gesproken gaat links uit van een klassenstrijd tussen onderliggers of “armen” die beschermd moeten worden tegen bovenbazen of “rijken”, tegenwoordig in termen van de “zwakste schouders” tegenover de “meest draagkrachtigen” (werknemers tegen werkgevers). Als zodanig is links gericht tegen de gevestigde orde, en daar zit een match met de islam, die eveneens beoogt de (niet-islamitische) wereldorde omver te werpen.

  – Het is niet zo dat linksen zichzelf behoeven te rekenen tot de slachtoffers van machthebbers. Bij de oude socialisten waren in principe de arbeiders de slachtoffers met als vijand de kapitalist. De binnenstromende moslims zijn voor links de nieuwe zieligen met als vijand Geert Wilders. Zoals voorheen beoogd werd het geestelijk leven van de arbeidersklasse te verheffen, zo gelooft links tevens de islam te kunnen hervormen (“Europese islam”, “gematigde moslims”) door de islam te paaien met gunsten (zelfcensuur, zelfislamisering).

  – Links vindt zich “kosmopolitisch”, wat neerkomt op cultuurnihilistisch, en daarom moeten alle andere gelijkwaardig geachte culturen binnen mogen stromen. Het linkse dogma is dat alle culturen vreedzaam kunnen samenleven. Links dogma betreft de maakbare waarheid, net zoals dat bestaat in de islam. Links is anti-nationalistisch dus hoe meer Nederland ontkend wordt des te beter.

  – Links heeft een zwak voor collectiviteit zoals die zichtbaar is binnen de islam. Linkse sociaalheid en humaniteit gelden bij klassiek links (communisten) slechts totdat zij de macht hebben, want daarna worden ze juist wat ze zeiden te bestrijden: dictators (vroegere DDR, Sovjet-Unie, Cuba, thans China).

  – De West-Europese en Nederlandse cultuur is nog niet vrij van het oude calvinisme, waarin veel linksen zijn opgevoed. Het calvinisme is doortrokken van expliciete zelfhaat (zie de geschriften van Calvijn). Mede deze geest leidt bij linksen tot afwijzing van eigen culturele identiteit. Links heeft een onbewust minderwaardigheidsgevoel (dat in ethische hoogmoed wordt gemaskeerd). Dit wordt geprojecteerd op de doelgroep moslims zijnde slachtoffers, die tegelijk Nederland veroveren (bevrediging van links cultuurnihilisme).
  Veel linksen uit gereformeerde milieus nemen wraak voor hun autoritaire ouders op Nederland, en handhaven tevens het bijbehorende onwrikbare geloof in eigen superieure gelijk (de inhoud verschilt maar de vorm niet: linkse ideologie).

  – Links voelt zich deugdzaam door tolerant te zijn jegens IN-tolerantie (psychiaters noemen dit het “Stockholmsyndroom”)

  – Links maakt al decennia succesvol gebruik van het bestaande holocaust-trauma om andersdenkenden aan het schrikken te maken met nazi-gerelateerde termen (fascist, racist). Wie het niet eens is met de islamisering heet: extreem-rechts. Het zijn nooit de andersdenkenden zelf die zich deze etiketten aanmeten. Links is degene die bepaalt of je extreem-rechts bent (maar noemt zichzelf nooit extreem-links).

  – Links heeft goedbetaalde banen als asiel-advocaat, directeur van een subsidiepot of slachtofferstichting, quiz-entertainer, journalist of talkshow-gastheer bij de publieke omroep. Al deze functioniarissen voelen zich bedreigd door de PVV, en omdat die de islamisering terugdringt liggen deze mensen juist politiek correct met de islam in bed, zogenaamd als lobbyist tegen “stigmatisering”.

  – Links bewoont villa’s in het groen en preekt dat de autochtoon in de volkswijk solidair moet zijn met allochtone underdogs. Femke Halsema van Groen Links reed b.v. in een klassieke brandstofslurper naar haar pleidooi voor milieupolitiek en verhuisde haar kinderen van een zwarte naar een witte school.

  – Links wordt gedragen door islam-kiezers want die hebben stemrecht gekregen van links en nu kan links niet meer terug zonder gezichtsverlies.

  – Links probeert het afleggen van de oogkleppen zo lang mogelijk uit te stellen want anders zou links verantwoordelijkheid moeten gaan nemen voor de multiculturele immigratie en islamisering en de daaruit voortvloeiende chaos.

  – Links heeft een hekel aan wetenschap, want echte wetenschap dwingt tot het zien van feiten. De wetenschapper Wouter Buikhuisen is b.v. door links doelbewust kapot gemaakt. Pseudo-wetenschappelijke huurlingen schrijven af en toe voor de minister een anti-PVV “rapport”.

  – Links voelt zich te elitair om echte argumenten te moeten opvoeren dus mensen die het oneens zijn worden aangeduid als neo-nazi’s of met één der vele eufemismen daarvan (intolerant, xenophobisch, fascist, islamophobisch, haatzaaier). Andersdenkenden krijgen van links een beurt ridiculiseren, demoniseren en criminaliseren.

  – Links heeft een autoriteitsconflict tegen bovenbazen en wil als regent zelf de dienst uitmaken, tot heil van het volk, maar andersdenkenden zijn al spoedig “racisten” (de islam wordt graag gehanteerd als ‘ras’). Links rekent zich rijk met het privilege om een ander uit te mogen schelden voor “fascist” dus rechts mag dat niet afpakken door de islam fascistoïde te noemen, want dan zijn het racisten.

  – Het linkse geloof is te vergelijken met gereformeerdheid: het taboe op immigratiekritiek is net zo krampachtig als het vroegere taboe op praten over sex, gemaskeerd door de houding van morele meerderwaardigheid. Daarom voelt links zich ook voortreffelijk genoeg om verplicht te zijn “tegendemonstraties” te houden tegen rechts (waar zie je een rechtse tegendemonstratie?)

  – In het linkse geloof lijden zowel de Linkse Kerk als de islam-ideologen aan grootheidswaan (die een minderwaardigheidsgevoel maskeert), welke echter na de islamoverwinning in het nadeel zal uitpakken van links, omdat hedonistische linksen volgens de islam brandstof zijn voor de hel. In de ogen van de islamisten zijn linkse handlangers “nuttige idioten”.

  – Links is net zo bang als een islamiet om ongelijk te krijgen, en tegelijk is links zelf ook doodsbang voor de islam, dus geeft er liever zo veel mogelijk ruimte aan in plaats van de islam te confronteren met zijn anti-westerse haat tegen andersdenkenden, joden, homo’s en vrouwen. Daarmee krijgt links tevens steeds meer politiek correcte islamvrienden. De tegenstanders daarvan noemt links telkens extreem-rechts. Dit gaat zo door totdat de islam dominant is.

  – Links kan zelf de islam verafschuwen, maar toch gaat links met de islam naar bed, alleen maar omdat rechts islam-gerelateerde politieke items hanteert (immigratiebeperking, minarettenreferendum enz.). Wat links nog meer verafschuwt dan de islam is het politieke programma en de potentiële democratische overwinning van rechts. Links geeft er daarom prioriteit aan als partizaan voor de islam op te treden onder een aureool van beschermheer der godsdienstvrijheid en gelijkberechtiging.

  Like

  • Links is als de pest:dodelijk!

   Geliked door 1 persoon

  • Ekster zegt:

   Uitstekende analyse, Peterselie. Links is ook in mijn ogen compleet van het pad af. Dit moet heel snel veranderen anders verliezen we de strijd. Maar de voortekenen zijn onveranderd zeer ongunstig. Wat er ook gebeurt op dit gebied (en het wordt alsmaar erger, dat kunnen we allemaal vaststellen), links blijft doof, stom en blind voor het door en door zieke karakter van de islam. Het bloedbad bij hun linkse kameraden van Charlie Hebdo heeft helaas geen enkele invloed gehad op het linkse denken. Linksen zijn onvoorstelbaar naïef en geloven oprecht dat ze van de islam niets te vrezen hebben.. als ze er al ooit achter komen hoe dom ze zijn, zal het te laat zijn er nog iets aan te veranderen.

   Geliked door 1 persoon

 8. Kraftavilqa zegt:

  Wat is linksisme toch een afschuwelijke geestesziekte. Linksen zijn dol op hun eigen vrijheid maar gunnen geen enkele vrijheid aan niet-linksen. Tolerantie in handen van linksen is een one-way street. En bestuur in linkse handen is een dead-end street.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s