Stop de hypocriete asielindustrie die onze gemeenschap ruïneert!

Screenshot_16

(Door: Joost Niemöller)

Volgens de officiële cijfers van het UNHCR waren er in 2014 900.000 asielzoekers in de ‘geïndustrialiseerde wereld’.  Een enorme stijging. Het wordt steeds duidelijker dat de asielregeling zoals die vast is gelegd in internationale verdragen het Westen opzadelt met een niet te dragen probleem. De VVD liet er vorige week al een luchtballon over op, maar uit een Kamermeerderheid – iedereen behalve de PVV – bleek dat het probleem onbespreekbaar is. Alles wordt op het bureaucratische bordje van de EU geschoven, ook door de VVD trouwens, en is daarom definitief onoplosbaar.

Wat krijgen we dus. Meer en meer en meer. En dus minder en minder en minder Westerse beschaving.

Lees verder>>>

(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Desinformatie, discriminatie, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Stop de hypocriete asielindustrie die onze gemeenschap ruïneert!

 1. waarom en hoe ? zie FBook Group : RECONSTRUCTION !

  Like

  • Sjaak zegt:

   RECONSTRUCTION ?
   Ik kann het niet meer horen wat er zo alles nog uit de boekenkast
   getrokken word ! Slavernij en verledentijd gelul !
   Deze asiel en gelukszoekers waarvan we het draagvlak nu al
   bekent is en wie een ongelukslawine over Europa trekt en met
   Lethargiestarre van de rooie Europese vaderlandsverraders
   moetwillig veroorzaakt is, gaat onuitwijkbaar in richting burgeroorlog !
   Jammer genoeg hebben de meeste smerige rooie honden hun
   verhuisplannen al klaar liggen en zijn wanneer het hier uitbarst
   met de noorderzon vertrokken !

   Like

 2. WANNEER GAAN DE OGEN OPEN??????? Of gaan we weer rustig achterover leunen tot dat er iemand in de regering het voortouw neemt? Het is NU!!! tijd om op te staan. We moeten nog 2 jaar met deze landverraders en moslimlovers, want het kabinet valt nooit of te nimmer. WIJ moeten het land platleggen en serieus laten zien dat het genoeg is. We slikken zelfs verkiezingsfraude!!!!!!! Wat is er hiervoor nodig?? Een aanslag, verkrachtingen, zoals in Zweden? Nog meer wijken waar die geiteneukers het voor het zeggen hebben? Hoeveel stenen moeten er door de ramen gegooid worden, hoeveel moskeen moeten er nog bij komen, hoeveel bedreigingen moeten er nog geuit worden, voordat eindelijk de ogen beginnen open te gaan? JUIST!!! er moeten eerst veel doden vallen, maar denk wel, die doden zijn wel onschuldige slachtoffers. WAKE THE FUCK UP !!!!!

  Like

 3. fransLdewit zegt:

  Een heel gezin kan onder een Vader lijden, een land ook met een onwelwillende regering

  Like

 4. Jan Wandelaar zegt:

  http://www.powned.tv/nieuws/politiek/2015/03/hier_vluchteling_een_fiets.html

  Like

 5. Cathja zegt:

  Het wordt dus van ons, de autochtone Nederlanders, geëist (niet gevraagd, want dan kunnen we NEE zeggen!) dat wij ons aanpassen aan de vreemde gewoonten van de asielzoekers. Feestjes die ’s avonds om 23:00 uur beginnen en ons uit de slaap houden, daar moeten we maar aan wennen?
  Wel, ik zou de hele wijk opstoken tegen de komst van deze a-sociale nieuwkomers, van wie WIJ gaan eisen dat ZIJ zich aan Nederland moeten aanpassen, en zo niet, dan maken wij jullie leven hier zéér onaangenaam!
  Echt, het is de wereld op zijn kop zoals de overheid met ons Nederlanders omgaat. Altijd moeten WIJ begrip hebben en ons aanpassen aan vreemde culturen. En wanneer wij aangifte doen van vernieling en/of diefstal, verdwijnen die echt wel in de afvalemmer zodra wij het bureau van politie hebben verlaten.
  Het is om uit je vel te springen!
  Wij autochtone Nederlanders moeten onze overheid duidelijk maken dat wij VERZET gaan plegen bij voortdurende discriminatie van het eigen volk! WIJ zijn de belastingbetalers, en daarom ZULLEN ze rekening met ons houden.
  Economische vluchtelingen zijn bij ons NIET welkom!

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  “Alle kosten transparant en volledig uit het budget voor ontwikkelingshulp.”

  Schaf die ‘ontwikkelingshulp’ maar helemaal af!
  Geef eerst de eigen (bejaarde) bevolking maar een prettig leven!
  Verlaag die torenhoge belastingen eindelijk eens, zodat iedereen gemotiveerd naar zijn werk gaat omdat hij weet dat hij ZELF mag beslissen wat hij met zijn verdiende geld doet!!!
  We hebben in ons leven al genoeg VERPLICHT meebetaald aan het ‘ontwikkelen’ van ‘onontwikkelden’ en het heeft geen bal geholpen!

  Over ‘bal’ gesproken; even een klein intermezzo:

  Like

 7. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Dit is op Identitair Verzet Limburg  herblogd.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  “Nederland als geheel is een welvarend land, betekent dit ook dat er geld over is om jaarlijks tienduizenden asielzoekers en later hun gezinnen toe te laten en volledig in hun levensonderhoud te voorzien, dit volledig op kosten van de belastingbetaler? Nee, dit land stapelt reeds vele jaren bezuiniging op bezuiniging en versobert op vele gebieden het sociale stelsel en de gezondheidszorg juist vanwege geldgebrek. Collectieve middelen, zoals belastinggelden, horen primair ingezet te worden om de gemeenschap die het opbrengt te dienen, en niet zoals nu gebeurt uitgegeven te worden ten koste van deze gemeenschap.”

  EIGEN VOLK EERST!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Als de ‘socialistische’ moslim-importeurs dan zo nodig willen dat we ZELF voor o.a. onze ‘oude dag’ zorgen, moeten ze met hun grijpgrage tengels van ons geld afblijven!
   Kunnen we misschien sparen voor ‘later’ en voor als ONZE nood aan de man komt!

   Like

 9. Jean zegt:

  Met die massa vreemdelingen alleen maar ellende.
  Dat Zal, dat Gaat en dat Moet ontploffen en liefst zo snel mogelijk.
  Minstens 95% maar liefst 100% verwijderen uit Europa w.w.z. de illegalen, de criminelen en de parasieten, vreemdelingen die onze normen, waarden, wetten, zeden en cultuur respecteren en bijdrzgen aan welvaart en veiligheid moeten niets vrezen integendeel, die zijn welkom.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s