Abou Jahjah is een antisemiet en een genocidalist

Screenshot_21

(Door: Martien Pennings)

Abou JahJah is een antisemiet, een genocidalist en natuurlijk ook een gewone ploert die derhalve vaak podium in Knack krijgt en zelfs een vaste column bij De Standaard heeft.  Vandaag, 30 maart, is blijkbaar “land-dag” in Palestina. Dat woord is op twee manieren een leugen: 1) er is sinds 1920 geen land van de in Palestina wonende Arabieren afgenomen, maar wel van de in Palestina wonende Joden en 2) het gaat niet om land maar om genocide op de Joden. Dat maakt Abou Jahjah vandaag weer eens heel duidelijk. We wisten al van zijn uitspraak dat de Joden in Israël de keuze hebben tussen “la valise ou le cercueil” (de koffer of de doodskist) en vandaag stond op zijn facebook-pagina een tekst met illustratie:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Moslims. Bookmark de permalink .

12 reacties op Abou Jahjah is een antisemiet en een genocidalist

 1. Jean zegt:

  Beste Martien,
  Die gewelddadige vuile Libanees gaat eruit, zeker weten, hij weetbnog niet wanneer maar dat wordt hem snel duidelijk gemaakt want wij Vlamingen zijn die perverse rotsmoel kotsbeu.
  Zijn enige nalopers zijn onderontwikkelde barbaren en groen eikels, is hetzelfde niveau snap je…

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zet ‘m op, Jean! Wat jullie daartoe ook op stapel hebben staan, zet het in!
   Zorg ervoor, dat die gore klootzak niet langer de Vlaamse bodem bezoedelt met z’n weerzinwekkende aanwezigheid! Donder hem de grens over, dood of levend!

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Jean
   Helaas staat de politiek elite van Vlaanderen en Wallonië nog altijd aan de kant van de Aboe Jahjah’s en niet aan de kant van hun eigen volk: Behalve natuurlijk Vlaams Belang. Het is overall hetzelfde. De moderne Quislings, de Degrelle’s en de Mussert’s anno nu, hebben (in tegenovergesteld tot het verleden) de volledige macht in handen. Ze gehoorzamen de VERORDNUNGEN UND BEFEHLEN uit de EUSSR Oppersovjet in Brussel en staan volledig aan de kant van de Islamitische vijand van hun eigen volk.

   Like

 2. lucky bee zegt:

  Zonder twijvel zijn voor beeld vermoord ook graag Joden, denk aan de Joden van Medina de Banu Qureishi, dat door Mohammed de Rassul Allah’s aangevallen wordt en uitgeroeid.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Lucky Bee Abou Jahjah is niet zo’n grote held. Hij zit met zijn vieze Arabische kont het liefst op een afstand …ver weg van het oorloggedruis.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Precies: Telkens als-ie het weer eens probeert, keert-ie op z’n schreden terug…..Op Belgische bodem.
    “Oost West, veiligheid best”, vóel je ‘m denken.

    Like

   • Luchtpint zegt:

    Hij was ooit zgn. Hezbollah militant. Maar ik betwijfel nogal of Hezbollah dan wel zo’n hoge pet van hem ophad. Die gasten vechten nog. Zijn militante spierballen hebben hem al twee keer een adrenaline stoot richting België gegeven. Poseren met een AK-47, dat toont wel mooi voor de camera, maar of vechtende Libanezen iets aan hem hebben gehad toen hij daar nog zat valt te betwijfelen. Lafaards die veel geblaat verkopen en alleen maar militant met de pen kunnen zijn in samenwerking met de media die hen de hand boven het hoofd houden, daar moet je in Vlaanderen voor zijn. Dat wist hij wel.

    Like

 3. aquarius4422 zegt:

  Die man is de dorpsgek van Antwerpen.
  Gewoon iemand om hartelijk om te lachen.
  Totaal geschift.

  Like

 4. Marc zegt:

  Dus jaja is toch… de pooier van de profeet?

  Like

 5. Rudi zegt:

  Het jammere van heel de zaak-Jahja is dat deze dorpsgek zowat overal een forum krijgt: Knack, De Standaard, De Morgen, zelfs op tv.
  Deze mafketel past wonderwel in het profetische boek ‘De Opstand der Horden’ van de Spaanse schrijver José Ortega y Gasset uit de jaren twintig.

  Like

 6. Hans zegt:

  Geen één moslim is te vertrouwen.
  Echt geen één.
  In opdracht van de kutkoran.
  Als we beginnen met ze buiten te stampen dan eerst de ‘gematigde moslims’, dat zijn de gevaarlijkste.
  Vervolgens de bekeerlingen.
  Daarna de rest, de terroristen.

  Like

 7. Hans zegt:

  Ik zie die foto nu pas.
  Die heeft nog nooit een AK vastgehouden, noch een luchtdrukgeweer, noch een speelgoed pistool.
  Zo kun je alleen de maan raken maar
  die is bij dat kutvolk al half, dus zinloos.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s