Duitsland moet over hele wereld hooggeschoolde migranten zoeken

Screenshot_23

Om zijn economische groei op peil te kunnen houden, heeft Duitsland meer migranten nodig. Inwijkelingen uit andere lidstaten van de Europese Unie zullen echter niet volstaan. Dat wordt in een rapport van de Bertelsmann Stiftung naar voor gebracht. Opgemerkt wordt dat tegen het einde van het volgende decennium de helft van de Duitse geschoolde arbeidskrachten met pensioen zal zijn.

Lees verder>>>
(h/t “Miesje”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Duitsland, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, landverraad, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Duitsland moet over hele wereld hooggeschoolde migranten zoeken

 1. leefbarbaar zegt:

  De Duitsert doet er beter aan de nutteloze emigranten te lozen. Net als hier dus. Als generatie 1, 2 en 3 alleen maar gratis geld wil, doe je er goed aan er niet meer in te investeren.
  Zo zouden M&F hier de vergrijzing gaan oplossen en billen gaan wassen, maar het werd bejaarden beroven. En de haatkotert zou spectaculair goed zijn voor onze economie maar blijkt na 20 jaar scholing bereid te gaan vechten in het kalifaat en brengt aldus nimmer een euro op.
  Zonder moslims hoef er veel minder verdiend te worden en is de noodzaak voor beter opgeleide emigranten ook minder. Raar ook; een emigrantenprobleem willen oplossen met emigranten??

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Hooggeschoolt ? YEP !
  Kijk op de hoek dan zie je waarom ze deze viezerikken
  lange lompen drollenvanger en kopvodden dragen !

  Like

 3. luckybee zegt:

  Door hooggeschoolde moslims zal Duitsland geregeerd worden, als ze deze politiek voort zetten.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Hooggeschoolde migranten?? Daar bedoelen ze toch niet die smeerlappen zonder moraal mee, die nu dagelijks, wekelijks Duitsland binnenlopen? Van die opvreters die totaal geen fatsoen hebben, getuige de smeerlapperij in bovenstaand filmpje?
  Wat moet Duitsland met migranten zonder opleiding, die de staat alleen maar vreselijk veel geld kosten, en die er uitzien alsof het Barbapappa’s zijn? Moet een beschaafd land dit willen? Moet men het daar over een x-aantal jaren van hebben? Bewaar me!

  Het wordt tijd dat ook wij die kanslozen eens terug gaan sturen! Ik heb niets tegen goed opgeleide migranten, die een nuttige bijdrage kunnen leveren aan onze samenleving. Maar gelukszoekers wil ik hier niet. Het is hier geen land van melk en honing, al denken velen dat dit wel zo is.

  Als je 50 jaar verder bent, bestaan er dan nog wel voldoende autochtone Duitsers/Nederlanders? Ik zal dit niet meer meemaken, maar voor onze kinderen zal het afzien worden, want als Brussel zo doorgaat als nu, krijgen onze kinderen en hun kinderen te maken met allerlei mensenrassen in ‘eigen land’. Die rassenvermenging is het allerslechtste wat men ooit bedacht heeft!
  Een duivels plan!!

  Like

  • bigljohn zegt:

   Hetzelfde scenario als in zuid Afrika krijgen wij in Europa. Duizenden blanke boeren die aldaar vermoord werden door de zwarte inheemse bevolking. Daarna bleek dat ze door hun erg lage intelligentie niet in staat waren om te boeren, waarop ze een noodoproep deden aan de wereld om hen te helpen. Eerst sloegen ze aan het moorden, en toen vroegen ze aan de wereld om te helpen ! Die hooggeschoolden die uit de Arabische regio zouden moeten komen zullen ook ons eerst vermoorden. Daarna hebben ze de door hen de o zo gewenste Sharia verwezenlijkt !

   Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 6. Theo Prinse zegt:

  Ik heb de hele studie van Bertelsmann gedurende het hoogst interessante interview van Sven Kockelmann met Jort Kelder doorgewerkt maar niet de bemerking gevonden dat: “Robotica en automatisering volgens de Bertelsmann Stiftung evenmin een fundamentele oplossing kunnen bieden.” Wel lees ik ‘digitalisierung’

  Het rapport is econometrisch over pensioen opbou versus levensverwachting maar ontbreekt volledig de notie van de opkomst van de (humanoid) robotisering en de daaruitvolgende noodzaak van een beta leerplicht tot het 30e.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s