Het islamitisch antisemitisme is niet meer uit te roeien

Screenshot_3

(Door: Esther van Fenema)

‘Antisemitisme voor beginners’ 

‘We hebben het niet geweten’ is het bekende verweer als het gaat over de massamoord op de Joden tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Het zal altijd de vraag blijven in hoeverre de mensen in die tijd daadwerkelijk van alle gruwelen op de hoogte waren. Of hielden velen misschien liever de ogen gesloten uit angst, schaamte of ontkenning? Deze ontkenning geldt trouwens ook voor de Joden zelf, die soms het idee hadden dat ze op bootcamp gingen in plaats van naar een vernietigingskamp, getuige sommige dagboekfragmenten.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Appeasement, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Het islamitisch antisemitisme is niet meer uit te roeien

 1. Hans zegt:

  Oh, dat is best wel uit te roeien hoor.

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Antisemithisme was van af het begin in de Islam aanwezig denk aan de vernietigging van de Joodse stam Banu Qureishi, van Medina

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Het geeft wederom aan dat de islam niet in onze samenleving thuis hoort, deze lieden moeten zo snel mogelijk retour naar eigen land, al dan niet gedwongen of met een oprot premie, als ze maar vertrekken.
  Ik denk echter dat deze bezetters niet vrijwillig zullen vertrekken, dus zullen we ze een handje moeten helpen.
  We hadden/hebben al problemen genoeg met onze ‘eigen’ anti Semieten zoals; van Agt, Hamas van Bommel, zwarte Greta enz, enz.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Het antisemitisme op de Islam is garandeerd niet meer uit te roeien !
  En daarom is het hun aan te bevelen zich te verpissen uit ONS Europa !

  Like

 5. anoname zegt:

  Zo was het toen en zo gaat het nu…

  Like

 6. Thomasson zegt:

  DE JODENHAAT EN CHRISTENENHAAT IN DE ISLAM is er altijd al geweest. Het zal ook ALTIJD, ONVERANDERD, BLIJVEN. Beide zijn diepgeworteld in de fundamenten van dit bloeddorstige, smerige geloof. De Führer van deze mensen, Allah, gaf ze als opdracht iedereen uit te roeien die: niet van hem houdt, geen plezier heeft in geitenneukerij, vindt het slapen met dode vrouwen vies, wil geen meisjes beneden de 10 jaar oud verkrachten en vindt een steak gemaakt van mensenvlees niet echt lekker. http://shoebat.com/2013/05/13/new-video-shows-ritual-islamic-cannibalism/ Ja! Lieden die niet van zulke activiteiten houden, kunnen volgens de islam beter worden opgeruimd. Dit is niet van gisteren!!!! Het bestaat al meer dan 1400 jaar. Echter, wij mogen serieuze kritische vragen stellen: Hoe is het mogelijk dat onze leiders – die zichzelf als verantwoordelijke mensen zien – het risico namen om zulke monsters hierheen te importeren? Wat bezielde ze? Er waren in de jaren ’60 en daarna toch ook mensen die Oriëntale Studies en islam in de universiteiten van Leiden en VU hadden gestudeerd? Werden beleidsmakers en de politieke echelon niet gewaarschuwd om niet met zulke exoten in zee te gaan? IMPORTEREN VAN MOSLIMS NAAR EUROPA, VEEL GEVAARLIJKER IS DAN HET IMPORTEREN VAN KANNIBALEN UIT EILANDEN ROND BORNEO OF NIEUW GUINEA, OF HOOFDENJAGERS UIT DE OERWOUDEN VAN DE AMAZONE? De inboorlingen van dergelijke plekken op aarde, zouden in Schiphol, uit het vliegtuig stappen, met hun lans in de hand; gekleed in lendendoeken of peniskokers. Maar deze mensen zijn onbevangen. Zij – en zeker hun kinderen! – zouden zich op een of andere wijze aanpassen. De moslims daarentegen, mogen zich niet aanpassen. Ze moeten hun bloedgod Allah dienen met het vermoorden van hun gastheren, verkrachten van hun vrouwen en kinderen en alles op alles zetten om het land van binnenin te veroveren. WIE ZOU OOIT EEN REKENSCHAP AFLEGGEN, VOOR HET POKEREN MET HET LOT VAN EEN HEEL VOLK?

  Like

  • Dat was niet Allah, maar Ubul’Kassim, die zich Mohamed liet noemen, die deze jodenhaat op schrift liet zetten.Hij was het die met zijn perverse ideën al die navolgers te been brengt.

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Marinus Hoogedoorn Allah is de fantasie creatie van deze Mohammed. Hij is net zo smerige en bloeddorstige als Mohammed zelf was en met dezelfde morbide karaktertrekken. Allah is niet de God die wij kennen. Anders kunnen wij ook zeggen dat de goden van de Azteken of de Indiase oorloggodin Cali ook een andere naam voor God is.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s