Islamisering. Den Hagistan telt stemmen halal

Screenshot_28

(Door: “Klaps”)

Gefeliciteerd, inwoners van Den Haag en in het bijzonder aan de burgers uit de Schilderswijk. Uw stad heeft opnieuw een stap gezet richting totale verkwanseling van het principe ‘scheiding van kerk en staat’. Gefeliciteerd ook aan burgemeester Jozias van Aartsen. Het voorschotelen van islamitische producten aan stembureauleden tijdens de verkiezingen voor Provinciale Staten 18 maart jongstleden zou niet mogelijk zijn geweest zonder uw hulp. Zie bijgaand het bewijs in doorzichtige plastic folie en hieronder het mailtje van een anonieme klokkenluider aan GeenStijl.

Lees verder>>>
(h/t Bert G.)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op Islamisering. Den Hagistan telt stemmen halal

 1. Tistochwat zegt:

  Vuile gore rotzakken! Wrede sadistische achterlijke zwijnhonden!

  HEEEY MARIANNE THIEME, valse landverraderlijke teef, WANNEER GA JIJ HIER IETS TEGEN DOEN, kreng???!!! JA, ‘KRENG’; je leest het goed!

  Sorry mensen hier voor mijn taalgebruik, maar dierenmishandeling maakt me woedend!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Làs die Zevendedags-evangelistentrut het maar eens! Maar juist zij zal deze site wel mijden als de pest……
   Al die BN ‘ers, die op dat farce-partijtje hebben gestemd zin toch ook niet goed snik…..EN trouwens net zulke wegkijkers, uiteraard!
   Doet er verder ook niet toe:De PVV kan bij monde van Dion Graus véél beter voor de dieren opkomen. Tenslotte: De doodsvijand van de dieren is ook ónze doodsvijand!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 30 maart 2015 om 22:52

    “De doodsvijand van de dieren is ook ónze doodsvijand!”

    JA, ZEG DAT WEL! Ze draaien hun hand er niet voor om om ook ónze nekken door te snijden. Ik huil regelmatig de ogen uit mijn hoofd als ik weer een dergelijke dierenkwel-video zie (geldt trouwens ook voor ‘westerse’ dierenmishandeling, zoals die ganzenlever-mesterij; afgrijselijk!).
    Maar van die achterlijke islamitische barbaren kan ik het nóg minder hebben; zéker als dergelijke vuiligheid in ‘ons’ land plaatsvindt!

    Geert Wilders werd alsmaar uitgelachen vanwege zijn ‘dierenpolitie’, door de rooien smalend de ‘caviabrigade’ (of iets dergelijks) genoemd.

    Ik wou dat jij en diverse andere reageerders op deze site bij me in de buurt woonden; ik zou graag een stel felle slimme vrienden hebben met wie ik -bij een kopje koffie- regelmatig een normaal gesprek zou kunnen voeren zonder voor ‘fascist’ e.d. te worden uitgemaakt. Ik ben bang dat ik mezelf vanwege mijn politieke voorkeur en opvattingen aardig ‘onmogelijk’ zal maken in dit dorp en omstreken.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tistochwat, 8.54u.: Tja,,,,,,Waarom denk je dat ík zo aan dit blog hang, dat zelfs een Maria c.s. me er niet vanaf krijgt?
    Oók omdat er voor de rest niet al te veel gelijkgezinde contacten voorhanden zijn!
    En die moet een mens op de één of andere manier toch hèbben, anders wordt-ie stapelkrankjorum op den duur!
    Geldt voor iedereen!

    Like

  • Driek zegt:

   Tistochwat zegt: Vuile gore tering moslims! Wrede sadistische achterlijke zwijnhonden!

   Beste woedende Tistochwat, niet uw taalgebruik is het wat mij stoort, doch uw ongebreidelde woede welke gericht is tegen onnozele en minderwaardige lieden. Spaar uw krachten, die heeft u nodig voor belangrijker zaken. Wordt vegetariër, dat scheelt toch weer een paar kippen. En u voelt zich een stuk prettiger.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Driek 30 maart 2015 om 22:59

    Beste Driek, ik geef niets om vlees en ik eet zéker geen kip uit de bio-industrie.
    Maar ook als ik 100 % vegetariër zou zijn (ben ik vele jaren geweest) dan nóg zou (islamitische) dierenmishandeling gewoon doorgaan…
    En dát maakt me woedend en heel verdrietig…

    Like

  • peterselie1 zegt:

   Ja beste Tistochwat je weet nu langzamerhand wel dat het volk wat zo dom is geweest om op deze randdebielen partij van de dieren te stemmen een verloren stem is. De gehele reguliere of traditionele politiek waar men decennia’s lang op heeft gestemd is verrot tot in de kern en het zou óók nooit wat worden.

   Het volk is verdeeld tot op het bot en dat is de reguliere politiek welgelegen, het komt hun mooi uit zo kabbelt de parlementaire ‘democratie’ voort sinds 1848. Wat betreft de dierenliefde der moslims zo zijn ze geïndoctrineerd van jongs af aan, wat betreft wreedheid daar mee hebben ze de hoofdprijs al gewonnen.

   Trouwens dat filmpje heb ik expres niet bekeken, van wreedheden tegen dieren daar ben ik niet van gediend, Wanneer er weer zo’n filmpje opduikt waar deze halsafsnijders hun gore wreedheden op mensen tentoonstellen dat doet mij helemaal niets. Maar het is goed dat de video met deze dieren kwelling herhaald wordt, want dat zet de mensen aan tot denken.

   Je eigen zo kwaad maken heeft helemaal geen zin, beter is wanneer je gewoon op je eigen manier dit verrotte moslimtuig te pakken neemt door bijv. varkens vlees in het halalschap te flikkeren.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ peterselie1 31 maart 2015 om 15:50

    “door bijv. varkens vlees in het halalschap te flikkeren”

    Dat is niet eens zo’n heel slecht idee!

    Zouden de mossels dan de gehele inhoud van zo’n ‘besmette’ voerbak niet meer willen pruimen?

    Geliked door 1 persoon

 2. Leo zegt:

  Is dit ECHT nieuws, dan ??

  Like

 3. tjonge zegt:

  bij volgende verkiezing dan maar een paar varkenskoppen in dat verkiezingburo neer pleuren en vloer dweilen met varkensbloed.

  Like

 4. Giny zegt:

  Thieme hoor ik hier niet over, ze stijgt wel in de peiling!
  Hoe corrupter je bent, veel oplichters in je partij hebt, des te meer wordt
  je beloond door dit klootjesvolk!!!

  Like

 5. Joop Sigaar zegt:

  Ik zou zeggen , als je zo voor halal bent , dan ook halal laten OPEREREN !

  Like

 6. aquarius4422 zegt:

  Zeer zware discriminatie van autochtone Nederlanders.
  De voorgedrukte aangifte formulieren liggen zeker al klaar op de politiebureau’s.
  Toch?

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik denk dat ze allemaal opgevreten hebben.
   Zonder er over na te denken. Het automatisch aanpassen zit bij de meeste Nederlanders tegenwoordig in het bloed. Anders was het nooit zo uit de hand gelopen.
   Om vooral maar niets of niemand voor het hoofd te stoten.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Maar naturen als jij en ik verdómmen het toch maar mooi, Maatje!
    En verder nóg zo hier en daar wat mensen, op dit blog en daarbuiten, in meerdere of mindere mate, anders was er geen PVV. ha, ha!

    Like

 7. Republikein zegt:

  Halal slachten is niet pikant!

  Like

 8. Tempelier zegt:

  Tistochwat, ik ben het heel vaak met u eens , maar Thiemen heeft het toch wel eens geprobeerd , en daar kwam dan toch weer hevig verzet uit Islam en Joodse hoek , als eveneens uit de 2de kamer.
  http://www.nrc.nl/nieuws/2012/06/19/eerste-kamer-stemt-tegen-verbod-op-onverdoofd-ritueel-slachten/

  Like

  • Driek zegt:

   Tempelier zegt:en daar kwam dan toch weer hevig verzet uit Islam en Joodse hoek , als eveneens uit de 2de kamer.

   Ja, beste Tempelier, uit Joodse hoek kwam verzet omdat ze het koosjer slachten ook wilden verbieden, doch er is een verschil tussen halal slachten en het koosjer slachten. Ik heb het hier al eens uiteen gezet. Ik doe het niet nog een keer.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Al heeft ze op dít vlak dan misschien wel eens wat geprobeerd, Tempelier, als ze pretendeert, voor de dieren op te komen, zou ze veel verder moeten gaan:
   Strikt genomen, moet je gewoon, als je vóór de dieren bent, tégen de islam zijn: Dat halal slachten is nu één in het oog lopend aspect, maar zo is het over de hele linie: Iedereen wéét hoe de islam tegenover dieren staat en hoe moslims met dieren omgaan!
   Als zij zich niet ten volle tegen de islam wil keren, heeft dat als consequentie, dat ze dat partijtje van haar zou moeten opgeven: Op deze manier heeft dat geen enkele zin!

   Like

 9. Landverraders!Ik loop met een grote boog om alles heen dat halal is!En wat de dierenpartij betreft:die slaan nog geen deuk in een pakje boter!Als je ze mailt met een of andere vraag/klacht,krijg je steeds hetzelfde antwoord:wij zijn er al een paar jaar mee bezig.Maar resultaten?Ho maar!Lekker makkelijk geld verdienen en je tijd uitzitten;dat is de partij voor de dieren!

  Like

 10. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 11. Scheerzeep NU zegt:

  Kip is altijd kosjher. Maar je kunt het wel onkosjher slachten en onkosjher bereiden en onkosjher opeten. Je bent zomaar niet kosjher. Kippeneieren zijn kosjher, maar niet elk kippe-ei is kosjher.
  Halal kip(filet) met zout, kruiden, dextrose, glucosesiroop, antioxidant (E300), conserveringsmiddel (250), aroma, specerijen, rook, rookaroma, ziet eruit als kippenworst en is niet volledig kip.
  Kip is halal, maar niet zonder deze ingrediënten. Daar moet dus nog wat bij om het halal te maken en te houden. Dat is vast niet kosjher.

  Like

  • Driek zegt:

   Scheerzeep NU zegt:Kip is altijd kosjher. Kippeneieren zijn kosjher, maar niet elk kippe-ei is kosjher.

   Kippeneieren zijn koosjer als ze hard gekookt zijn, want er mag geen bloed inzitten. Een halalkip is niet koosjer. Joden mogen dat niet eten. Er is een groot verschil tussen een kip die halal geslacht is en een kip die op de traditionele Joodse wijze is geslacht. En alvorens die kip op te mogen eten, gaat er een hele bewerking aan vooraf. Tevens staan koosjer geslachte kippen onder rabbinaal toezicht.
   U kunt de Joodse spijswetten lezen in het het Derde Bijbelboek Leviticus.

   Ten uw informatie:

   Gij zult voor den Here, uw God,
   geen rund en geen kleinvee slachten,
   waaraan een gebrek is, iets dat niet deugt;
   want dat is een gruwel voor den Here, uw God.

   Deuteronomium 17,1

   Like

 12. alidas1 zegt:

  Moslims en stemmen tellen daatom is er ook zoveel fraude gepleegd

  Like

 13. De EU commissie is een dictatoriale organisatie die het volk manipuleert en bedriegt!

  Turkije is helemaal niet rijp geworden voor de visumvrijheid… Met dit bedrog en manipulatie wordt bendeleider Erdogan verholpen!
  Turkije ging laatste tijd nog harder achteruit… In Turkije gelden mensenrechten alleen voor de Moslims en de persvrijheid bestaat niet meer!
  Er worden nu nog meer journalisten gearresteerd, nog meer Koerden afgeslacht!
  Turkije is de oorzaak van de vluchtelingen probleem en is momenteel nog erger geworden, want hebben ze ook Miljoenen Koerden migrant gemaakt!!

  Een schandelijk EU propaganda, hersenspoeling! Corrupte commissie leden van EU blijven de feiten te verdoezelen! Turkije is het grootste gevaar voor de Europeanen, het kan zich niet ontdoen van het regime dat het zelf gekozen heeft.
  Turkije was al vanaf begin betrokken geweest bij de Syrische burgeroorlog! Turkse militaire eenheden vechten aan de kant van Jihadisten van Al Nusra en andere terroristische organisaties!
  Bijna alle jihadisten gaan en komen via Turkije. Alle Jihadistische organisaties krijgen hulp van Turkije!!
  Terwijl huidige Turkije de echte oorzaak van de vluchtelingen probleem is, blijft de EU ons verraden door de macht van het regime te steunen!
  Hierbij maakt EU commissie de weg vrij voor 2.5 miljoen Syrische+80 Miljoen Turken en 500 miljoen afwachtende Moslims van hele regio… Moslims komen met honderdenduizenden; ze gaan met tientallen terug, dit is een bedrog van EU. Stop onmiddellijk met die deal.

  Terwijl Turkije bezig is een nieuw soort Ottomaans Rijk aan het opzetten met Islamisering in Europa, gaan EU leiders op 4 mei eigen bevolking opnieuw manipuleren dat Turkije goed doet en willen de handhaving van de visum voorwaarden aan Turkije forceren!

  Top Bestuurders, zakkenvullers noemen ze zich zelf !

  Door deze dictatoriale bewind en ondemocratisch leiderschap in de EU, kan Turkije nu nog sneller Islamiseren..

  Terwijl de Turken en Marokkanen van de 3e en 4e generatie nog extremer aan het geworden zijn, lokt EU kliek nog meer Turken uit!

  Nu al dreigementen dat er massaal Turkse asielaanvragen deze kant op komen als het visumvrij reizen er niet komt. Beseffen deze mensen wel dat na het verlopen van het visum je hier illegaal bent? Het aantal illegale Turken zal dus drastisch stijgen.
  Geen nood, van uitzetten komt onder het huidige politieke klimaat niets terecht. Per saldo zal het aantal Turken dat de Turkse heilstaat ontvlucht dus toenemen.

  UITLOKKING VAN HONDERDEN MILJOENEN MOSLIMS NAAR EUROPA!

  Terwijl de grote meerderheid van de Moslimjeugd zich verbonden voelt met IS, Al Qaeda, Marokkaanse en Turkse anti- democratische machthebbers, gaan EU leiders Europa aantrekkelijker maken voor 80 Miljoen Turken en circa 500 honderd miljoen Pakistaanse en Arabische Moslims die ook via Turkije willen reizen..

  Moslimjongeren in Europa worden steeds militanter en voelen zich als nieuwe bezetters! Ze bedreigen alles die tegen de Islamitische invasie is!

  EU commissie wilt graag de visum plicht naar de Turken afschaffen. Iedereen weet wat voor puinhoop dat gaat geven. Meer dan 500 miljoen moslims uit de regio krijgen ook een kans voor de jihad!

  Helaas zitten we met een rare kliek opgescheept dat alleen opkomt voor de Moslims, waardoor gewone burger zichzelf maar moet redden. En in Europa zitten er nog veel meer die zichzelf maar moeten zien te redden.

  TURKIJE WILT ISLAMITISCHE MEERDERHEID IN EU LANDEN.

  Turkije heeft een gevaarlijke infrastructuur en een contra Europese maatschappij gecreëerd binnen Europa.

  Turken streven naar de parallelle enclaves in EU landen en nu willen ze graag dat hun enclaves uitgebreid worden via nieuwe instroom. Daarom vragen ze eerst een visum vrijheid, terwijl meer geld vragen meest logische stap was!!!

  De lange arm van Turkije is een gevaarlijke fenomeen geworden.

  Erdogan wilt dubbel paspoort, EU maakt meteen een wet voor hem. Erdogan wilt visum vrijheid, EU gaat ten koste van alles dit regelen voor hem!

  Zodra het visumvrij reizen voor Turkije ingaat, krijgt het westen een tsunami van moslims. Salafisten dictator Erdogan en zijn drugs-mensensmokkel maffia stuurt alle jihadisten naar EU landen.
  De absurditeit is, dat als de vrijstelling van visumplicht er komt, er juist miljoenen Moslims vanuit Turkije zelf bij zullen komen. Een inhouding is slechts een onderwerping aan het dictatoriale bewind in Turkije. Deze echter kan niet ongestraft blijven in Brussel.

  EU Commissie is een grote ramp voor Europa!

  De grootste corruptie ter wereld, een ongekozen dictatuur, administratie kantoor voor de Olie Salafisten zit in Brussel!
  Tientallen miljoenen pompt de EU in allerlei propagandamachines. Ze willen EU+Turkije deal te laten slikken.  Het is werkelijk waar ongelooflijk schandalig. Europese volkeren moeten eerst de grootste bedrog ter wereld ontmaskeren…

  DE EU FINANCIERT RADICALE ISLAM IN EUROPA. ONDER DE NAAM VAN GEMATIGDE ISLAM, BEVORDERT MEN IN FEITE SALAFISME EN JIHADISME!

  Salafisten worden op alle terreinen gesteund in Europa! Zelfs na de aanslagen van Parijs en Brussel, worden er eerst de moskeen en islamscholen in bescherming genomen, terwijl overal op de straten de jihadisten nog aan het schieten waren!!

  Zoals het lijkt hebben de leiders van de EU zich al voor de volle 100% overgeleverd aan de bevordering en verbreiding van de Salafisme binnen EU grenzen..
  Sunnitisce radicale islam, Salafism en Jihadism die vorm van de islamitische heilige oorlog die de andersdenkenden op de hele Europa wil vernietigen, wordt gefinancierd door de EU leiders!
  Het is dus geen wonder dat deze commissie Turken helpt voor hun massale uittocht naar Europa!!

  Europese volkeren hebben nu feitelijk nep en marionettenregeringen, omdat 90% van wat in het parlement behandeld wordt uit Brussel komt. Wat wij gedaan hebben is onze algemene macht overdragen aan een niet-gekozen groep in Brussel, wat een zichzelf in stand houdende situatie is. Het grote probleem met deze vijand is dat hij op de automatische piloot staat.
  Een systeem van afhankelijkheid, collaboratie en corruptie. Allemaal omdat de droom van de kaste der politici over een Islamitische Europa om moet worden gezet in werkelijkheid.

  Maar het gewone volk valt door de ingewikkelde materie en angsthazerij makkelijker voor de laaghartige zwaar gesubsidieerde pro-Islam propaganda, Brussel wordt daardoor gesteund door de Moslimlanden.

  Een schandelijk EU propaganda, hersenspoeling!

  TURKIJE GAAT NOG MEER ACHTERUIT!

  Turkije bestrijd nu alle westerse normen en waarden en zakt steeds verder naar de middeleeuwse barbarij!
  Turkije heeft zich in de laatste dagen nog sterker gemaakt voor de Islamitische barbarij! Islamitische Turken hebben juist nu nog meer journalisten gearresteerd, pers en de oppositie wordt nog meer onderdrukt!

  Massale knokpartij in Turkse parlement, Koerdische HDP leden worden bijna gelyncht door de Salafisten van Erdogan partij!!
  Koerden worden van alle kanten aangevallen en EU zegt dat deze Turkije aan de voorwaarden voldoet!! Turkije gaat juist nu nog harder achteruit! Er worden nu nog meer journalisten gearresteerd, nog meer Koerden vermoordt! Binnen laatste 4 maanden zijn er meer dan de 75 000 Duizenden Koerden gearresteerd, bijna 1.6 Miljoen Koerden worden vanuit hun woongebied verbannen en als nieuwe migrant, klaar gezet voor de Europa!

  Hoe is het mogelijk dat EU commissie juist nu deze Turkije compleet rijp verklaart voor de EU lidmaatschap!

  EU commissie is een grote leugenaar!

  Terwijl grote meerderheid van Europese volkeren (als voorbeeld; Hongarije 94% tegen, Kroatië 83%, Polen 81% tegen enz…) tegen de visa vrijheid voor Turken is, gaat EU commissie beweren dat Turkije rijp is en aan alle voorwaarden voldoet!

  Dit is weer een EU staatsgreep!

  De EU is een pro Islamitische organisatie die het volk manipuleert en bedriegt voor hun eigen doeleinden, namelijk meer macht via Islamitische verbreiding over de rug van het volk en hun land.

  Wordt wakker. Sta op!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s