Waar Wilders gelijk in heeft

Screenshot_26

Geert Wilders (PVV) en Heinz-Christian Strache (FPÖ)

(Door: Andreas Unterberger – Vertaling: E.J. Bron)

De Nederlandse anti-islam strijder Geert Wilders presenteerde in Wenen twee interessante en correcte voorstellen. Ten eerste: Europa zou Jihadisten er niet aan moeten hinderen om naar Syrië of Irak te vertrekken, maar juist dat ze niet meer terug kunnen keren. Ten tweede: Europa zou Israël intensief moeten ondersteunen. Tegelijkertijd maakte het bezoek van Wilders het tot nu toe weinig waargenomen, maar uiteindelijk fundamentele, verschil tussen hem en de FPÖ, die hem had uitgenodigd, duidelijk.

Want nog nooit heeft men van de FPÖ een met Wilders te vergelijken verlangen gehoord om Israël te ondersteunen. De Nederlander heeft echter om meerdere redenen gelijk: Israël is essentieel voor Europa. Niet alleen omdat Europa, vooral Duitsland en Oostenrijk, in velerlei opzicht de veroorzakers voor zijn bestaan zijn geweest. Door de Weense journalist Theodor Herzl, de vader van de zionistische idee, in positief opzicht, en door de Holocaust in negatief opzicht.

Israël is tegenwoordig echter vooral ook de facto een beschermende voorpost voor Europa. Een bescherming vooral tegen het definitieve overslaan van de islamisering. Jammer dat veel luisteraars van Wilders dat niet schijnen te begrijpen.

Dat laat het fundamentele onderscheid tussen de Nederlander en de FPÖ van Strache zien: Wilders is een duidelijk prowesterse islamcriticus; de huidige FPÖ echter is duidelijk een partij van antiwesterse (en pro-Russische) islamcritici. Dit zwaarwegende verschil kan zelfs niet door het luide FPÖ-gejubel voor de charismatische Wilders overstemd worden.

Een dwingende interne logica heeft ook het tweede voorstel van Wilders: Europa zou het niemand moeten verhinderen om in de Jihad te trekken. Het zou juist de terugkeer van deze Jihadisten moeten verhinderen. Inderdaad: die jonge mensen, die er nu door intensieve politieacties aan gehinderd worden om te vertrekken naar Syrië, zullen naar alle waarschijnlijkheid over enkele maanden weer vrij rondlopen. Wanneer justitie überhaupt bereid en in staat is hen op grond van een opvatting te veroordelen. Wat dan? Niemand gelooft toch dat ze dan vreedzame staatsburgers zijn geworden die zich houden aan de wet?

Ook geen enkele Europese minister van Binnenlandse Zaken, die onder luide bijval van de media begonnen zijn aan de jacht op Jihadisten, heeft hier een antwoord op: Wat dan?

Of is hetgeen dat de Oostenrijkse minister van Buitenlandse Zaken, Sebastian Kurz, op een andere plaats op bijna hetzelfde moment heeft gezegd al het antwoord van de machthebbers? Moet de islam dus “deel van Europa” zijn? Daarmee zou dus alles het toekomstige deel van Europa zijn wat ook het gemeenschappelijke in de tegenwoordig ongeveer 50 islamitische landen is. Dat betekent voor Europa in één zin: de terugkeer naar de duistere Middeleeuwen.

Dat is vast en zeker hetgeen de kiezers van Sebastian Kurz willen – toch?

Bron:
www.andreas-unterberger.at
Auteur: Andreas Unterberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", EUSSR, FPÖ, Geert Wilders, Islam, Islamisering, Israël, Oostenrijk. Bookmark de permalink .

29 reacties op Waar Wilders gelijk in heeft

 1. Pingback: Waar Wilders gelijk in heeft | Identitair Verzet Limburg 

 2. Theresa Geissler zegt:

  Ja, dat er tussen NATIONALISTISCHE partijen verschillen, soms zelfs aanzienlijke verschillen, bestaan is bijna onvermijdelijk.
  Echter, dat moet de partijleiding van de FPÖ toch ook beseft hebben -en niet onoverkomelijk gevonden hebben, anders hadden ze Geert niet uitgenodigd.
  Het punt van overeenkomst is de strijd tegen de islam en wat dàt betreft is Geert onovertroffen, zoals ook andere nationalistische partijleiders, o.a. Marine Le Pen, beseffen.
  Zo ’n Poolse nationalistische partij was tegen vrouwenkiesrecht! Dat laat zich al helemáál nergens mee rijmen, in deze tijd. En Gouden Dageraad, Jobbik……enfin…….
  Zoveel landen, zoveel zinnen. Maar daar, waar bruggen kúnnen worden gesmeed, moet dat gebeuren!

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  Wilders en zijn linkse tegenstanders doen me denken aan een stel sprookjesfiguren uit het sprookje ‘Vogel Grijp’. Drie broers, Oele, Sam en Hans, wilden namelijk met een prinses trouwen al was zij ziek en kon ze alleen met appels worden genezen. De eerste twee broers gingen, kort na elkaar, onderweg met een mand appels en kwamen een dwerg tegen die hen om de beurt beleefd vroeg wat ze precies vervoerden. Oele en Sam vonden dat de dwerg iets te nieuwsgierig was en logen hem voor dat ze varkensboutjes en kikkerdril in hun manden hadden. De dwerg kon echter toveren en doorzag als helderziende hun leugens en om de bedriegers te straffen antwoordde hij alleen maar: “Als dat zo is dan blijft het zo!”
  Beiden snapten alleen niet wat de dwerg daarmee bedoelend en bij het paleis bleken hun appels inderdaad veranderd te zijn in varkenspoten en kikkerdril waarna ze meteen werden weggejaagd. Hans ondernam eveneens een poging, kwam de desbetreffende dwerg ook tegen die nochtans hetzelfde vroeg wat hij vervoerde maar Hans sprak eerlijk de waarheid waarna de dwerg eveneens hetzelfde antwoord gaf. Hans kwam uiteindelijk aan bij het paleis, werd na kort aarzelen van de bedrogen soldaten alsnog toegelaten en hij genas met de appels de prinses.
  Haar vader, de koning, was echter een verdorven man en hij wilde zijn dochter alleen aan Hans schenken als deze een boot maakte die zowel op het land als in het water kon varen. Oele en Sam deden een poging om dit voor elkaar te krijgen en kwamen opnieuw de helderziende dwerg tegen die wederom vroeg wat zij uitvoerden. Beiden waren echter allerminst wijzer geworden en logen de dwerg opnieuw voor dat zij pollepels en een houten kist gingen maken en opnieuw antwoordde de dwerg: “Als dat zo is dan blijft het zo!”
  Hans begon er eveneens aan, vertelde dwerg de waarheid en weer wilde de koning, toen Hans met het bootje op land kwam aanzeilen, zijn woord niet houden en gaf hem enkele moeilijke opdrachten door hazen te hoeden waarbij hij steun kreeg van de dwerg met een toverfluit.
  Hierna werd Hans naar Vogel Grijp, een helderziende mutantvogel en een mensenverslinder, gestuurd met het doel om daar zijn doodvonnis te vinden. Hans komt echter mensen en een reus tegen die allerlei problemen hebben en hopen dat Hans deze bij Vogel Grijp kan gaan oplossen. Via de vrouw van de vogel (hij vindt mensen toch maar enorme sukkels!) geeft deze goede raadgevingen en keert Hans, met een hoop goud van de dankbare mensen als beloning, terug naar de koning. Ditmaal draait Hans de echter rollen om door de hebzuchtige vorst in de handen van de reus (deze moest Hans over een rivier dragen en wilde daarvan verlost worden) te lokken en de raad kreeg om een passagier na Hans diens taak over te laten nemen. De reus gooide de koning in de rivier zodat deze verdronk en Hans met de prinses kon trouwen.
  Vergelijking: de linkse figuren (Oele en Sam) gaan naar de koning (EU-elite) toe om daar hun diensten aan te bieden en komen de dwerg (Europese regeringen) tegen die zij voor liegen en hen alsnog een hoop ellende gaan bezorgen. Wilders (Hans) gaat dan onmiddelijk naar Vogel Grijp (moslimextremisten) toe, komt de ongelukkige mensen en de reus (EU-burgers) tegen en weet alsnog allerlei informatie los te krijgen van de vijand, waarschuwt de mensen hiervoor en lokt de koning hierna op zijn beurt naar diens ondergang toe!

  Like

 4. Charles Martel zegt:

  De islam behoort tot Europa zoals het fascisme!

  Like

 5. tjonge zegt:

  ——“Israël is essentieel voor Europa. Niet alleen omdat Europa, vooral Duitsland en Oostenrijk, in velerlei opzicht de veroorzakers voor zijn bestaan zijn geweest”—–
  .
  flikker op met europa (en mij) een schuldgevoel aan te praten, ik ben Israël niets schuldig, ik ben de slaven van 200 jaar terug niks schuldig.
  opflikkeren met dit soort calvinistisch gelul !
  .
  .
  —–“Israël is tegenwoordig echter vooral ook de facto een beschermende voorpost voor Europa. Een bescherming vooral tegen het definitieve overslaan van de islamisering. Jammer dat veel luisteraars van Wilders dat niet schijnen te begrijpen”—–
  .
  hoezo beschermd Israël ons voor definitieve islamisering ????
  mag ik ff een teiltje ? kots, kots, kots….
  heeft iemand wel eens in europa om zich heen gekeken ? er is 1 grote islamisering gaande !!
  dat ziet een blinde nog wel !
  .
  dus aub stoppen met lullen over “schuld” aan Israël !!!!
  .
  en nee, ik wil dit soort uitspraken zeker niet begrijpen……

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Je hebt gelijk: Dat wordt nog steeds te sterk opgelegd.
   Dat is ook grotendeels de reden, dat de babyboom-generatie uit louter balorigheid eind jaren ’60 rijp was om de Palestijnse Zaak te omarmen,: Vanwege dat eeuwige, verdomde schuldgevoel, dat ze werd aangepraat i.v.m. een zaak, waaraan ze part noch deel hadden.
   Ik had daar ook in kunnen trappen als in instinctief niet zo vreselijk de pest aan de islam had gehad!
   Ik schreef er nog over in mijn artikel: “De Rebelse roots van het Goedmenschendom.”

   https://ejbron.wordpress.com/?s=de+rebelse+roots

   Like

 6. Sjaak zegt:

  En die vuile gore links-groene smeerlappen laten deze tapijtenvreters
  dadenloos verder hun gang gaan ! Vndaag in de televaag !

  Sterlina P. opnieuw islamitisch getrouwd en volledig gesluierd

  ’Geredde’ jihadbruid onveranderd radicaal
  Rotterdam –
  Sterlina P., het negentienjarige Maastrichtse jihadbruidje dat werd ’gered’
  uit de klauwen van terreurorganisatie IS, blijkt nog altijd een radicale moslima,
  die verkeert in radicale kringen in de Randstad.
  De jihadbruid was eind vorig jaar voorpaginanieuws, toen haar moeder verklaarde
  dat zij haar met „gevaar voor eigen leven” had teruggehaald uit de islamitische staat,
  waar het meisje was getrouwd met een beruchte Nederlandse jihadist.
  Haar terugkeer werd gevierd als een overwinning op de radicale terreurbeweging.
  Maar in werkelijkheid blijkt het meisje, dat bekend werd onder de schuilnaam Aisha,
  zich nog altijd te bewegen in radicale moslimkringen. Kort na terugkeer trouwde zij
  wéér islamitisch en gaat nu weer volledig gesluierd door het leven.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Regelrecht terug pleuren in IS, die verdomde trút!
   Zijn we dáár ook vanaf!

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Wij stellen vast dat die criminele overheid van ons zich het air aan meet tot de diepmenselijke “Rechtvaardigen” te behoren door uit alle macht (en op onze kosten) het vuilnis dat naar Syrië trekt weer terug naar Nederland te halen…
    Stel je voor dat ze dit op eigen kosten zouden moeten doen, dan plotsklaps zou men om het hardst roepen dat dit tuig onze grenzen niet meer over zou mogen!
    Ziehier het simpele en duidelijkste voorbeeld van de gewetenloze manier waarop al diegenen die zogenaamd “boven ons gesteld” zijn met hun verantwoordelijkheid tegenover het eigen volk omgaan.
    Ik las gisteren dat de afstand tussen het volk en de politici nog altijd groter wordt.
    Hoe is het mogelijk. Waarom stemt men dan nog altijd op deze schurken?
    Hier wat antwoorden:
    “Ach ja, we hebben het toch nog zo goed…”
    “Ik heb er niks van en ik krijg er niks van.”
    “Het blijft toch altijd hetzelfde.”
    “Wilders zal nooit wat bereiken, stemmen op de PVV is een verloren stem!”
    “Je moet alle moslims niet over een kan scheren, het grootste deel is oké.”

    Like

 7. Theo Prinse zegt:

  Andreas Unterberger schrijft: “de huidige FPÖ is echter duidelijk een partij van antiwesterse (en pro-Russische) islamcritici.”.
  Hier wordt bedoelt dat de FPÖ tegen de koude oorlog politiek van de politieke elite in Washington (Brzezinski, Grand Chessboard) is .. en positief staat tegenover de Russische Federatie en verder dat de FPÖ los van de na 1945 ontstane oost-west verhouding anti islam is.
  Zbigniew Brzezisnki echter heeft met Zia ul Haq en de Pakistaanse Taliban de sinds 1950 opname van duizenden nazi’s in de CIA, NASA en andere instellingen ingezette samenwerking van Hitler met de islam van grootmufti Al Husseini voortgezet en daarom is de heimelijke westerse politiek van het islamizeren van hetzelfde westen en de Koude oorlog een en dezelfde politiek.
  De gecultiveerde tegenstelling tussen oost en west waarvan de term pro en anti westers is afgeleid bouwd voort op de tegenstelling tussen de christelijke oosterse orthodoxie in Rusland tegenover het rooms, vanaf het optreden van Luther in 1517 katholieke christendom. Het Grote (Westerse) Schisma was de breuk die gewoonlijk gedateerd wordt in 1054, toen paus Leo IX en patriarch Michael Caerularius van Constantinopel elkaar wederzijds excommuniceerden, Het schisma tussen oost en west was feitelijk het eindresultaat van een voorafgaande eeuwenlange periode van vervreemding tussen de twee Kerken.
  Het was de voortzetting van de tegenstelling tussen de Griekse beschaving met Athene als intellectueel centrum en de Romeinse beschaving met Rome als centrum.
  Het Joodse monotheisme was de oorsprong van het vroege Christendom in protest tegen het nieuwe Romeinse imperialisme die de romeinse republiek van Cato, Cicero etc vernietigde.
  Het Roomse christendom was het tot staatsleer maken van het Romeinse (Roomse) imperialisme.
  De Hollanse verlichting van Spinoza, Hugo de Groot, Johan de Wit, van Leeuwenhoek etc en de Republiek der Verenigde Nederlanden werd met een reactionaire protestantie door de Nassau’s, John Locke via het Britse imperialisme tot een protestants quasi verlicht monarchistisch imperialisme vervormd.
  De ideologie achter de geopolitieke lijnen van de 17e eeuw tussen het catholicisme van het Spaanse Habsburgse rijk en de protestante wereldmacht Holland (en Engeland) komen terug in het (cultureel) conservatisme (isolationisme Pat Buchanan) dat voortkwam uit het Toryisme dat de monarchie voorstond. Later werd het conservatisme meer cultureel met een appel aan gezins en traditionele waarden. Het hedendaagse culturele neo, paleo conservatisme in de VS staat dus van oorsprong tegenover het republicanisme en is de drijvende kracht achter de koude ooorlog en de blinde op geloof gebaseerde islamizering van het humanistische, seculiere westen.
  Het culturele marxisme (Gramsci) staat vanwege Rerum Novarum (Van een omwenteling) in 1891 door Paus Leo XIII geschreven encycliek waaruit het corporatisme voortkwam waar Mussolini zijn fascisme aan toevoegde.
  Geert Wilders noemt in zijn speech in Wenen Sobieski “Im Jahr 1683 scharten sich mutige Männer zusammen, um Freiheit, Ehre und Würde zu verteidigen.” Het beleg van Wenen werd door een Pools, Duits Oostenrijks en het jaar daarop werd de Heilige alliantie gevormd door Polen, het Heilige Roomse Rijk, Venetië, Toscane, Rusland en Malta.
  In 1672 was de grootse Nederlander ooit, Johan de Witt en zijn broer Cornelis de Witt vermoord en werd Willem de Derde King Billy in Engeland en stichtte met de joodse oorlogshandelaar de Medina de Bank of England.
  Het is interessant van Wilders omdat tegen de achtergrond van het Duitse idealisme van Kant, Hegel, Fichte, Herder etc. de cultureel marxistische Oostenrijke School van Carl Menger in Wenen ontstond en daarmee appeleert aan de FPÖ.

  Like

 8. BertG. zegt:

  Vreemd, daar heb ik toch eigenlijk helemaal niets gemerkt gezien de laatste verkiezing uitslagen.

  Nederlanders maken zich veel zorgen over de internationale politieke situatie. Ze zijn bezorgd over de radicale islam en vooral over de opmars van terreurgroep Islamitische Staat (IS).
  Ook de ontwikkelingen rond Oekraïne en Rusland en de financiële problemen van Griekenland baren zorg, concludeert het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) in een dinsdag verschenen onderzoek naar de stemming onder de bevolking. Het gaat om een driemaandelijkse peiling van wat er leeft onder Nederlanders.
  http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2015/3/Radicale-islam-baart-Nederlander-veel-zorgen-1738431W/?masterpageid=158493

  Like

 9. Doornroosje zegt:

  Een schuldgevoel, ten opzichte van wie dan ook , heb ik niet. Ik kan geen schuldgevoel krijgen van iets , waar ik niets aan kon/kan doen en dat kunnen ze mij ook niet aanpraten.
  Ik heb groot respect voor Israël en ben er ook van overtuigd, wordt Israël weggevaagd door de islam, dan is Europe aan de beurt. Niet dat ze Europa wegvagen, maar we zullen eeuwen terug moeten en is alles voor niets geweest. De islam blijft een gevaarlijke factor in de wereld zolang ze in mo blijven geloven. Daarom voor mij , Slalom Israël.

  Like

  • BertG. zegt:

   Hoe bedoel je dat ze Europa niet wegvagen.
   We kunnen er op wachten met zo’n verzameling debielen die ze daar in Iran hebben.
   Het zal ze een rot zorg wezen, een ander doel hebben ze namelijk niet dan alles vernietigen. Hoe vlugger ze bij hun eeuwige maagden aankomen, des te fanatieker worden ze.

   7. Iran is druk bezig om raketten te ontwikkelen die steeds preciezer hun doelen raken en die steeds verder reiken. Inmiddels beschikt Iran daardoor over raketten die niet alleen Israël, maar ook Europese steden als Rome, Parijs en Amsterdam kunnen bereiken.
   http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/03/zeven-feiten-die-je-moet-weten-over-de-iraanse-kernwapens/

   Like

  • tjonge zegt:

   weet niet of je wel eens om je heen kijkt doornroosje, maar de islamisering in europa is al tijden in ernstige hevigheid gaande.
   dus om nou israel als “beschermer” van europa tegen de islam aan te wijzen is je reinste flauwekul !
   .
   ik ben pro israel omdat zij de vijand van islam is, meer niet, heb verder helemaal niets met het jodendom/israel, en het m.o. plus heel afrika.
   .
   sterker nog, wat mij betreft mag op het m.o en afrika 1 hele grote paddenstoel verrijzen,
   is de mensheid eindelijk eens van het gros van achterlijkheid af.

   Like

  • Wachteres zegt:

   We behoren alleen al voor Israël op te komen, omdat dit westerse land bedreigd wordt vanuit de islamitische wereld. Dat heeft, wat mij betreft, niets met schuldgevoel te maken.

   En natuurlijk is het land voor ons een op westerse leest geschoeide barrière tussen het islamitische Midden-Oosten en het Joods/christelijke/humanistische Westen. Als Israël is verdwenen, dan zijn wij aan de beurt.

   Wat niet wegneemt dat de westerse leiders het de islam wel erg gemakkelijk maken om onze landen over te nemen: het Westen laat toe, en helpt erbij, dat de islam alvast onze samenleving in elk opzicht infiltreert.

   Like

  • Ahava zegt:

   Amen Doornroosje!

   Like

 10. peterselie1 zegt:

  Waar Wilders gelijk in heeft, tsa Wilders heeft tot nu toe altijd al gelijk gehad en in de toekomst zal blijken dat het gedachtegoed van hem onvermijdelijk wéér gelijk zal krijgen.

  VVD gebruikt PVV-tactiek om stemmen te winnen
  Ze hebben het waarschijnlijk van de PVV afgekeken: lanceer een onrealistisch plan waarmee je aan je partijprofiel werkt en waarmee je je tegenstanders de gordijnen in jaagt. Succes gegarandeerd.

  De VVD (op nederland.nl/ipsos-politieke-barometer/barometer-van-deze-week” onclick=”_gaq.push([‘_trackEvent’, ‘outbound-article’, ‘http://www.ipsos-nederland.nl/ipsos-politieke-barometer/barometer-van-deze-week’, ‘winst’]);” target=”_blank”>winst in de laatste peilingen) zette dit weekend opnieuw de verhoudingen in de coalitie op scherp. Voor de derde keer in korte tijd komt de partij met een omstreden voorstel dan wel proefballon waar compleet links op aanslaat als een hond op een hondenfluitje. En wederom spinnen de liberalen er garen bij.

  Na weer een week met gedoe over uitstelling van de beursgang van ABN door PvdA-minister Dijsselbloem en de zetelroof van ex-VVD-Kamerlid Johan Houwers, ontstond de ophef ditmaal na het zaterdaginterview van fractievoorzitter Halbe Zijlstra. In de Volkskrant zette de VVD’er zijn ‘dictatorplan’ waarin hij bepleit ‘het opgeheven vingertje’ achterwege te laten en vaker met dictators samen te werken omdat ze voor relatieve rust in de regio zorgen (ofwel: ze afzetten levert meer gedoe op).

  Dat de VVD hier nauwelijks invloed op heeft, en dat er ook echt niets aan het kabinetsbeleid zal veranderen, weerhield linksch Nederland er niet van en masse vol afschuw te reageren. “Onverantwoord, kortzichtig en contraproductief”, aldus PvdA-leider Samsom.

  Dezelfde ophef ontstond kort geleden toen Mark Rutte tijdens de verkiezingscampagne voor de Provinciale Staten het oorlogsrecht wilde toepassen op jihadisten: Nederlandse jihadisten zouden beter kunnen sterven in Syrië dan terugkeren, een opmerking die weliswaar als ‘premier-onwaardig’ werd bestempeld, maar de VVD electoraal geen windeieren legde (en niet tot verandering van beleid leidde). Vorige week ontstond er groot rumoer toen de VVD het plan lanceerde om de Europese grenzen te sluiten voor asielzoekers. Geenszins haalbaar en dus al snel weer ingetrokken, maar compleet links hing weer in de gordijnen met reacties als ‘onacceptabel’ (PvdA) en ‘stuitende schaamteloosheid’ (GroenLinks).

  De VVD past hiermee effectief de PVV-tactiek toe: met controversiële plannen bepaal je de agenda, zet je het debat naar je hand en het is de perfecte manier om jezelf te profileren wanneer iedereen zich tegen je plan afzet.

  In 2011 hield premier Mark Rutte de Tweede Kamer eens voor dat hij niet op elk voorstel van de PVV ging reageren omdat hij op die manier wel bezig kon blijven. “Het hoort bij de stijl van de heer Wilders om af en toe een stuk rood vlees de Kamer in te smijten,” aldus Rutte destijds.

  Inmiddels lijkt de VVD zich de tactiek behoorlijk eigen te hebben gemaakt. Geestig genoeg is de kritiek van de PVV op de plannen van de VVD dat het ‘losse flodders zijjn’. >>> http://www.stopdebankiers.eu/vvd-gebruikt-pvv-tactiek-om-stemmen-te-winnen/

  Witte Boorden spel

  Like

 11. Jan zegt:

  Strache zei in een interview dat Putin een loepzuivere democraat is en dat annexatie van de Krim rechtvaardig was, al was hij te las om dit expliciet te zeggen:’ … in Bezug auf die Krim lediglich von einer „schwierigen Causa“ sprach und historische Rechtfertigungen für die russische Annexion der Halbinsel referierte…’

  Ook verdedigt Strache de aanval van de Oekraïne door Rusland. Voor Strache zijn Putin en zijn terroristen in Oost-Oekraïne heiligen. Wat het land betreft dat wordt geregeerd door fascisten. http://www.tt.com/politik/8256525-91/strache-sieht-putin-als-demokraten.csp
  http://www.tt.com/home/9802193-91/russland-fpö-chef-strache-sieht-eher-nato-und-eu-als-aggressoren.csp

  Interview: Rechtspopulist Geert Wilders über Strache, Putin und den Koran
  http://www.profil.at/ausland/interview-rechtspopulist-geert-wilders-strache-putin-koran-5580374

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Nou hebben we eindelijk een Wilders in Oostenrijk, deugttie alwéér niet!
   Ik was net zo blij met Strache.
   Mooie man, altijd omgeven door de mooiste vrouwen, eet regelmatig een taartje bij Sacher, houdt van Straus, wat wil je nou nog meer Jan? Jij houdt van Amerika.
   Het land dat sinds zijn ontstaan in de 18e eeuw al 293 oorlogen heeft gevoerd.
   Bemoeid zich overal mee. Wij zijn door hun Nieuw-Guinea kwijt geraakt, en daar wilde ik nou net gaan wonen. Ik noem maar iets. Strache doet veel positiefs, maar jij belicht altijd die negatieve kanten. Somber mens ben je als je het mij vraagt, maar dat zal je wel niet. Ach ja.

   Like

 12. Jan zegt:

  Iran dient vernietigd te worden
  :
  Iran Basij Militia Chief: “Erasing Israel Off The Map” Is “Nonnegotiable”…

  The commander of the Basij militia of Iran’s Revolutionary Guards said that “erasing Israel off the map” is “nonnegotiable,” according to an Israel Radio report Tuesday.

  Militia chief Mohammad Reza Naqdi also threatened Saudi Arabia, saying that the offensive it is leading in Yemen “will have a fate like the fate of Saddam Hussein.”
  ..
  “Arming the West Bank has started and weapons will be supplied to the people of this region,” Naqdi said.
  ..
  http://www.timesofisrael.com/iran-militia-chief-destroying-israel-nonnegotiable/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s