Atheïstische blogger doodgestoken in Bangladesh

Screenshot_22

De 27-jarige blogger Washiqur Rahman, die bekend stond om zijn atheïstische blogs, is maandag doodgestoken op enkele meters van zijn huis. De politie heeft twee verdachten gearresteerd.

De 27-jarige blogger werd maandag aangevallen op nog geen halve kilometer van zijn huis in Dhaka, de hoofdstad van Bangladesh. Ooggetuigen zagen hoe de twee aanvallers de blogger te lijf gingen met grote messen en bleven steken tot hij geen enkel teken van leven meer gaf. De politie heeft twee verdachten gearresteerd die voldoen aan de persoonsbeschrijving van de ooggetuigen.

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)
De Standaard

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Bangladesh, Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, meningsdictatuur, Moslims. Bookmark de permalink .

20 reacties op Atheïstische blogger doodgestoken in Bangladesh

 1. Marlies zegt:

  Er gaat geen dag voorbij of die z.g. godsdienst veroorzaakt dood en verderf. Wat zou er gebeuren als WIJ die methodes zouden toepassen op diegenen, die ons niet welgevallig zijn; die opmerkingen maken die ONS irriteren.
  Op http://www.standaard.be/cnt/dmf20150331_01607311 een artikel over Marokkaanse “Belgen”, die een klacht wegens discriminatie gaan indienen tegen de Wever en het tevens aanhangig gaan maken bij het V.N. Mensenrechtencommissariaat. Zij wél. Hoe zit het met ónze rechten?

  Like

 2. luckybee zegt:

  Niet vergete dat bangladesh een moslim land is eerst door de Engelsen bezet, en na een korte tijd van onafhankelijk heid door de West Pakistanie als burger tweede klasse behandeld , ze zijn zwarter als de West Pakistanen die veel heller van kleur waren. de Bangladesh inwoner bestaat hoofdzakelijk uit Zwart gekleurde Tamillen.

  Like

  • Marlies zegt:

   Moslim land. Zwarter dan… Eerst bezet door Engelsen, etc. etc. wat zég je?
   Wij waren ook bezet: Fransen, Spanjaarden, Duitsers, etc. Zie jij autochtone Nederlanders dit soort wandaden plegen? Er is geen enkel excuus-Punt.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nee, hij leest “Bangladesh” en dan vallen hem een paar losse ‘weetjes’ in van die ‘bezetting door de Engelsen’ en de ‘zwart gekleurde Tamillen'(Tamils).
    Losse flodders; heeft niets te betekenen, verder.

    Like

   • Heeft Niets met islam te maken hoor.

    Like

  • Sjaak zegt:

   Hier de moslim-specialisten bij hun arestatie !

   Like

 3. Sjaak zegt:

  Dit is het resultaat wanneer de fanatische middeleeuwse sharia
  intocht heeft gehouden en een bananenrepubliek niet meer de
  baas in eigen huis is ! Af en toe kann ik me niet de gedachte
  ontrekken dat we eveneens met een paar miljoen analfabeten
  in het links/groene lager opgescheept zitten, die eveneens het
  dringende behoeftenis hebben aan een een doorgesneden keel !

  Like

 4. vanhetgoor zegt:

  Het wordt tijd dat we gaan afrekenen met Allah!

  Het zal even wennen zijn voor de moslims dat hun soortement van god totaal niets voorstelt, maar er is geen andere weg. Er is voor de beschaafde wereld maar een soort actie mogelijk, de islam aan de kaak stellen, Allah moet ontsluierd worden. Alle pooiers van Allah moeten met naam en toenaam ter verantwoording worden geroepen.

  De enige manier om van die rotzooi af te komen is de frontale aanval, met open visier en met echte argumenten.

  Like

 5. Jaan zegt:

  Man, man, man wat gaan we nog een hoop genoegen beleven aan de islam. Ik lees dat de burgemeester van Rijen gezegd heeft, dat de Turkse drugs- en vrouwenhandelaren het dorp willen overnemen. DE PvdA heeft ooit 700 Turken in Rijen binnengehaald. Er werd zelfs een Turkse PvdA vrouw wethouder. Nou zitten ze met de stront en moeten ze van een landelijke Turkse organisatie hun excuses aanbieden.
  Op geenstijl zitten weer 8 sjiieten voor een opvanggoot waar hun nek afgesneden gaat worden.
  Verder lees ik nu in het Engels, dat er een fikse diplomatieke oorlog bezig is tussen Zweden en Saoedi-Arabië. De linkse minister is erg voor feminisme en hield er een toespraak tegen de vrouwenonderdrukking. Dat werd niet gepikt en uitgelegd als anti-islam gedrag. Ze was uitgenodigd om in Caïro te komen spreken omdat dezelfde Zweedse zotten Palestina erkend hebben. Zweden heeft nu een contract voor een wapenleverantie aan Saoedi-Arabië afgezegd.

  Like

 6. Hier is een foto van het gezicht van Washiqur Rahman te zien: http://www.dagelijksestandaard.nl/tag/washiqur-rahman/

  Like

 7. Die veroveringsideologie,want dat is het,bestaat hoofdzakelijk uit moorden:zo veel en zo wreed mogelijk!Pure waanzin!En iedereen die dat een religie noemt is geen haar beter:pure waanzin!

  Like

 8. Theodoor zegt:

  Als je besmet bent met de ziekte van mohammed dan heeft de dwang tot moorden meester gemaakt van je. Slechts enkelen kunnen van deze ziekte, onder levensgevaar, herstellen. De leiders van het ontwikkelde westen staan machteloos te klungelen dit terwijl ze zich wel steeds opnieuw verkiesbaar stellen. Het linkse kuddegedrag van de bevolking bevordert de uitroeing van de westerse cultuur.
  Vraag; wat is erger ebola of de ziekte van mohammed.

  Like

 9. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 10. E. Janssens zegt:

  Kan men dit soort mensen geen toegang tot onze samenleving geven en in ruil voor elk van hen 10 moslims naar Bangla Desh opsturen?

  Like

 11. Kraftavilqa zegt:

  De religie van de eeuwige onvrede en gekwetstheid zet weer ’s z’n beste beentje voor, wat moet het toch vreselijk zijn om muzel te zijn.

  Like

 12. sjun zegt:

  Heeft PR al de Vries al getwitterd dat die man dan ook niet islam moet provoceren met een eigen mening? Of wacht hij eerst op een relativerende tweet van Alexander Pechtold die nare luchtjes op het balkon ontwaart die bij een stem op de PVV maar zo tot treinen naar het Oosten zouden kunnen ontaarden?

  Like

 13. Fred zegt:

  Aan de foto te zien hebben ze hem vooral in zijn gezicht gestoken. Héérlijk volk!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s