‘Klacht wegens racisme tegen De Wever’

Screenshot_42

Advocaat Abderrahim Lahlali

Een Marokkaanse mensenrechtenorganisatie en Movement X van Dyab Abou Jahjah dienen bij het Antwerpse parket en bij de Verenigde Naties een klacht in tegen N-VA-voorzitter Bart De Wever wegens racisme.

Dat schrijven De MorgenDe StandaardHet Nieuwsblad en Le Soir.

Advocaat Abderrahim Lahlali wil door het Antwerpse parket laten onderzoeken of de uitlatingen van Bart De Wever racistisch waren. Als er voldoende elementen voor een strafklacht zijn, dan volgt die automatisch. Daarvoor dient de parlementaire onschendbaarheid van de N-VA-voorzitter te worden opgeheven. Toch kan De Wever al in een eerste fase worden ondervraagd.

Screenshot_43

Bart De Wever

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Knack.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, demoniseren, discriminatie, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Marokkanen, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Vlaanderen, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

21 reacties op ‘Klacht wegens racisme tegen De Wever’

 1. harry zegt:

  We moeten stoppen met discrimineren .
  Laten we al die lui Europa uitdonderen , dan zijn 90% van alle problemen opgelost en hoeven we geen onderscheid meer te maken .
  Nu proberen ze ons monddood te maken en zo woekert het kankergezwel verder .

  Like

 2. Fred zegt:

  Georchestreerd van A tot Z. Vergeet niet dat die Abu JahJah (waarschijnlijk vet) betaald krijgt van “kwaliteits”gazet De Standaard, voor een forum, en dus onderdeel is van het staats/mediapropagandacircus. Ik heb me trouwens altijd afgevraagd hoeveel hij van de belgische belastingbetaler uitbetaald kreeg gedurende de jaren dat hij terug naar moeder de vrouw in Libanon was. Dat zal waarschijnlijk wel een stuk meer dan het gemiddelde belgische pensioen geweest zijn. Die mannen rammelen met uw kloten dat het een aard heeft.

  Like

 3. Jean zegt:

  Bij de alochtonen is alles wat teen hun is ”racistisch”?
  Wie is er echt racistisch?
  Gek dat ze wel zonder morren geld aannemen van de zogenaamde racisten!

  Like

  • Rudi zegt:

   Een bemerking die ik me ook al gemaakt heb, Jean. Iedereen die de moslims niet aanvaardt als de übermensch, de rechtmatige heersers en top van de voedselketen overal waar ze hun zwarte zakdoek neerleggen, is in c een racist.
   Racismeroepers zijn in de eerste plaats ontoerekeningsvatbare lieden met een duidelijk spijkercomplex en die overal een hamer zien.
   “Het mannetje springt op rood net als ik wil oversteken? Ik word racistisch bejegend!”,

   Het ding is volgens mij ook, dat ze van zichzelf denken dat ze een ras zijn, wat uiteraard niet klopt. Een ras kun je niet verlaten, een geloof wel en een nationaliteit kun je veranderen. En de gebruiken van je voorouders kan je van je afwerpen.
   Doordat ze zichzelf zien als een ras zit heel hun denken ook op die ene golflengte. En alles wat hun golflengte uit balans brengt, is dus automatisch racisme.

   En kennen we dat overigens niet ergens van? Lui die dachten dat ze een ras waren dat boven kritiek verheven was en die vonden dat iedereen voor ze moest buigen?
   Juist ja. Hoe gaat het gezegde ook weer? Het staat in de wei, ziet eruit als een koe, loeit als een koe sch*** als een koe en geeft melk als een koe. Rara wat is het?

   Like

 4. Cathja zegt:

  Alles grijpen ze aan om ons het zwijgen op te leggen, maar liever nog ons veroordeeld te krijgen vanwege zogenaamd racisme. Wat een ellende is er met hen Europa binnen gekomen! Beschouwden we de Marokkanen vroeger nog als tijdelijke ‘gasten’, vandaag de dag worden onze daden en uitspraken onder het vergrootglas gelegd, en stellen ze alles in het werk om ons te overheersen. Met woorden, en zeker ook met daden. Niet goedschiks, dan maar kwaadschiks.

  Dit soort ‘advocaten’ moet terug naar Marokko. Er is daar echt wel werk voor ze te vinden. In Europa ruien ze de boel alleen maar op, en zijn ze stinkende etterbuilen in onze samenlevingen!

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Het is met de uitspraken van De Wever hetzelfde als met het “minder, minder…..” van Geert: Het is wel degelijk gebaseerd op feiten, maar maak ze maar eens hard tegenover lieden die daar niet áán willen!
  En dat die onbestaanbare etter Jahjah er ook weer achter zit, ligt voor de hand!
  Het wordt, geloof ik, tijd, dat die Berber-Rambo ondubbelzinnig zijn plaats gewezen wordt. (Bij voorkeur niet op Vlaamse bodem.)
  Maar ja…..: Wie oh wie?!

  Like

 6. luckybee zegt:

  Abu Jaja en nog een moslims willen iemand wegens rassisme aanklagen? wat doe isis dan de hele tijd? ze vermoorden mensen die niet van de zelfde ras is als de Arabieren.bvb Koerden.Iraniers enz enz.

  Like

 7. Hans zegt:

  abderrahim lahlali Een marokkaanse mensenrechten..
  1-Alleen voor zijn naam dient die ‘advocaat’ zwaar gestraft te worden.
  2-“marokkaanse mensenrechten” LOL

  Like

 8. bigljohn zegt:

  En zij kwamen als gastarbeiders die maar kort zouden blijven, maar evolueerden met behulp van de linkse politiek tot een miljoenen massa, die ons de wil komt opleggen totdat wij het loodje gelegd zullen hebben !

  Like

 9. 4sjun zegt:

  Hebben zich al Aziatische ‘slachtoffers’ gemeld of kan er intussen een typisch slachtofferprofiel getrokken worden van lieden die zich met verve in de slachtofferrol wentelen? Zo ja dan kan er vast ook iets gedaan worden aan adressering van de gegenereerde maatschappelijke meerkosten die meekomen met poging tot juridisering van meningsuiting. Want voor je’t weet wordt een reeds stevig bevraagde solidariteit overvraagd.

  Like

 10. Ildiko zegt:

  In alle EU westerse landen de Marokkaans problematiek al lang bekend, dus ……… f…k deze gigantisch duur rechtszaak.

  Like

 11. baksteen zegt:

  Abu JahJah heeft als moslim recht op het geld van de kafirs en kent het begrip causaliteit als moslim niet. Hij heeft helemaal gelijk in zijn eigen allesvernietigende wereldje.

  Like

 12. helletocht zegt:

  Het is daar even erg als bij ons, ook België moet afgeschaft worden. Kijk hier voor enige van mijn stukjes opgweld proza:

  Maastrichtenaren, let op! De Amsterdamse grachtengordelparodeur Alex P. is in town. Graag liet Nederlands grootste ijdeltuit zich interviewen voor de camera’s van de Limburgse TV. Deze Haagse roofridder gaf aan waarom de Tefaf zo belangrijk is voor Limburg, maar ook voor Nederland. U snapt wel, hij bedoelt dat het belangrijk is voor alle elitaire grootverdieners. Zo gaf hij aan dat de 17e eeuw voor ons land een eeuw van grote voorspoed was. Het ontbreekt de kwast helaas aan enig historisch besef. Het was een periode van bloei voor de elite van de VOC en de andere toenmalige verenigde roofridders. Het volk was straatarm, en dat is waar Alex weer naar terug verlangt. Lekker comforten tussen de eigen puissant rijke juwelenratelaars. Volgens peilingen heeft hij nu een verbond gesloten met de “Turkse stem”. Alex verlangt naar een Europa met de grote baas Erdogan als lijsttrekker. D’66 is de nieuwe Turkenpartij. Oh ja, Alex vindt ook dat we retour-jihadi’s moeten blijven de-radicaliseren. Zoals altijd blijft deze veilingfilosoof in de maakbaarheid van de samenleving geloven. Oh lieve Alex, start je eigen De-Radicaliseringspraktijk, je blijft ten eeuwige dage werk houden. Groetjes Alex, en niet slurpen op de TEFAF!

  De wolf is terug in ons land. Hij werd hier voor het laatst in 1897 gezien. Ogenschijnlijk baart dit feit een heleboel mensen zorgen. Hij moet weg, hij hoort hier niet thuis, zeggen zij! De wolf, wiens territotium stelselmatig geroofd is door rovende rechtopgaande menswolven. maakt overigens volslagen rechtmatig gebruik van het Schengenakkoord. Hij kan eveneens vrij onze niets voorstellende landsgrenzen passeren. Ook hij hoeft geen paspoort te tonen. Dat zou toch discriminatie zijn in uw ogen, lieve politiek-correcte landgenoten. Met de meest achting neem ik er kennis van dat de wolf er in geslaagd is om barbarenland Nederland binnen te komen. De wolf is de enige held die we op dit ogenblik hebben. Elke dag worden er uit pure armoede nieuwe figuren tot held uitgeroepen in dit godvergeten land. De echte held moet echter zo snel mogelijk geëlimineerd worden, vinden velen. Nederland herbergt overigens, net zoals zoveel andere landen, de vuigste levenssoort van de schepping, de wolfmens. De Nederlander die aangeeft dat de wolf een bedreiging vormt voor onze maatschappij heeft niet goed begrepen dat hij al lange tijd dag in dag uit bedreigd wordt door de wolfmens. De graaierswolfmensen in krijtjespak, de roverswolfmensen in Den Haag, de privatiseringswolfmensen, de bankaire wolfmensen, de Eurowolfmensen, de salafistenwolfbarbaren, de criminele wolfmensen, de jeugdige criminele wolfmensjongen, de politiek-correcte wolfmensen, de multi-culturele wolfmensen, de wegkijkende wolfmensen, de gedogerswolfmensen, de multi-criminele wolfmensen, de collaborerende linkse wolfmensen, de incompetente politieke bestuurderswolfmensen, de massaal in allerlei importante banen geparachuteerde mannelijke en vrouwelijke wolfmensen, zij allen hebben jou, argeloze, ignorante Hollander al lang verscheurd, alleen wil je het niet inzien. Sukses verder malloten. Slaap rustig verder, er is niets aan de hand!!!! Ik verklaar hierbij deze wolf tot de held van 2015.

  Contemporaine visie: Onze MP M.Rutte, is volgens eigen zeggen bereid zichzelf en zijn volk af te schaffen om het speeltje van de democratie overeind te houden. Net zoals Europa ten koste van alles zal trachten om het speeltje van de nepotistische Euro-elite in stand te houden ten koste van de burgers. Mark, wie de vrijheid niet verdedigt zal hem verliezen, en daar zijn we hard mee bezig.

  Contemporaine visie; Landgenoten, de nieuwe Europese regering, de ECB, zetelt, als u het nog niet wist, in Frankfurt. Deze niet gekozen extra-terrestrials uit de Goldman-Sachs rangen, zullen ervoor zorgen dat u geen rente meer krijgt, dat de banken nog meer geld krijgen, dat de aandelenfondsen blijven stijgen, dat de rijken nog rijker worden, dat u kinderen geen baan meer krijgen, dat de politieke elite, net zoals de adel en clerus vroeger, een dictatuur van de have-alls zullen vestigen, dat al het geld naar Zuid-Europa en verder gaat, dat de EU u in een alomvattend continentaal conflict zal goochelen, en dat Europa, het elitaire ivoren toren speeltje, een plek van voortdurende grote sociale en politieke conflicten zal worden. Als u niets doet, komt deze voorspelling uit. Blijf vooral in uw stoel zitten en op de nepotistische kliek van VVD/D66 en PvdA en Gristenen stemmen, die ervoor hebben gezorgd dat alle voorzieningen zijn afgeschaft, dat dit land kalifaatrijp is, dat het drugs- en mafialand numero uno is, en dat u dadelijk alles kwijt bent wat u dacht te hebben. In dit land gaat iedereen voor, behalve de brave oppassende eigen burger.. De eerste stormloop op de wanstaltige Euro-elite vond een paar dagen geleden plaats. er zullen er nog vele volgen!!! Kijk hoe de door de politiek geparachuteerde ceo’tjes zichzelf verrijken. Eerst hebben ze de burger uitgeperst met hun duivels aandelencocktails, waarna dezelfde burger de beurs moest trekken om de banken te redden. Misdaad loont! Deze tollenaars zullen uiteindelijk met pek en veren besmeurd uit hun walgelijke Toren van Babel verdreven worden. Wanneer? Nobody knows. Als de burger het water aan de lippen staat in elk geval.

  “Daar was laatst een moslim loos, hij wou gaan varen hij wou gaan varen, daar was laatst een moslim loos hij wou gaan varen als IS matroos”

  “Zeg ken jij de moslimman, de moslimman, de moslimman, zeg ken jij de moslimman, ja hij komt uit Amsterdam”. En wat doet die moslimman, die moslimman, die moslimman, hij profiteert van Jan en alleman”.

  Twee liedjes uit de Sharia top tien!

  Like

 13. Tempelier zegt:

  De wever zou er goed aan doen deze clubjes eens goed tegen het licht te houden, er komt vast wat vuiligheid boven drijven, zoiets als goedstromen.

  Like

 14. Joshua zegt:

  Deze smerige klootzakken direct het land uit sodemieteren en nooit meer naar dat haat en opruiende geraaskal luisteren van welke moslim dan ook.

  Like

 15. paulzwueste zegt:

  De Wever heeft inmiddels op het programma “Terzake” aangegeven uit de politiek te stappen als dit zo verder gaat. Wel een echte vechter die De Wever! Dat moet ik zeggen.
  Ik heb De Wever van begin af aan al als een mislukkeling gezien.
  Als je hierbij onze Wilders vergelijkt DIE AL13 JAREN BEVEILIGD wordt!
  Lang leve ons Vlaams Belang!

  Like

 16. Pingback: Vermeersch: ‘Uitspraak De Wever niet racistisch, wel misplaatst’ (video) | E.J. Bron

 17. Pingback: Parket seponeert racismeklacht tegen De Wever | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s