Krachtige première van PEGIDA-Graz met Ed uit Utrecht en Michael Stürzenberger

Screenshot_38

De islamcriticus Michael Stürzenberger uit München tijdens zijn toespraak bij de eerste PEGIDA-bijeenkomst in het Oostenrijkse Graz

(Vertaling: E.J. Bron)

Afgelopen zondag riep de PEGIDA-groepering Graz op tot de eerste bijeenkomst tegen de islamisering van het Avondland. Bijna 200 mensen vonden de weg naar de bijeenkomst, die op het Vrijheidsplein midden in het centrum van Graz plaatsvond. Onder hen de Oostenrijkse parlementariër van de FPÖ, Susanne winter. Enkele demonstranten werden door de linkse meute tegengehouden. Hoe agressief en mensen-verachtend de zogenaamde “verdedigers van de vrede” zich gedragen, laat een vandaag op Facebook opgedoken video zien. Met Ed uit Utrecht, “de Hollander”, en de islamcriticus Michael Stürzenberger uit München hadden de verzetsstrijders uit Graz meteen twee bekende sprekers uitgenodigd. Tegelijkertijd werd ook hier opnieuw duidelijk dat PEGIDA over de landsgrenzen heen een Europese beweging is. Klik voor een uitgebreid- video- en fotoverslag de “Lees verder>>>” hieronder aan!

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", Oostenrijk. Bookmark de permalink .

3 reacties op Krachtige première van PEGIDA-Graz met Ed uit Utrecht en Michael Stürzenberger

 1. Theresa Geissler zegt:

  Indrukwekkend! Had tot nu toe niet van deze Ed uit Utrecht gehoord, maar zijn Duits was goed genoeg en hij leek er tijdens zijn rede steeds beter in te komen!
  Hoe ze op een Hollandse spreker kwamen…..Je zou bijna zeggen, dat dat tóch iets met de nationaliteit van Wilders te maken heeft.
  En Michael Stürzenberger….Nou ja, die was, als altijd fantastisch! Het zal dan ook niet zó moeilijk voor hem zijn om op die Pegida-bijeenkomsten te spreken: In München spreekt hij vaak genoeg voor een heel wat onwilliger publiek!-Dat was wel te merken ook, want het was een lúst om te zien en te horen, hoezeer hij zich hier durfde te laten gaan, onze dappere man uit München!
  Een goed begin voor Graz; héél veelbelovend!

  Like

 2. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Dit is op Identitair Verzet Limburg  herblogd.

  Like

 3. luckybee zegt:

  Denk er aan dat zonder Karel Martel er geen Karel de Grote kan zijn, de voor vader van alle hoge adels Europa, en geen Europa bestaan kan.Op de Bourbon na die zijn bijna door de Jacobijners geguilottineerd.Met ze de hele franse adls.zo minutieus dat Napoleon voor zijn Hof nieuwe adels moeste creeren de Parvenue’sworden ze genoemd. die hebben absoluut geen bloedband met de Merovingers of Karolingers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s