Yasmina Haifi NIET ontslagen door ministerie van Veiligheid en Justitie, bankrekening Maiwand WEL bevroren door Rabobank

Screenshot_39

(Door: Van Rossem)

Lekker weer. Bovenstaande tweet van Yasmina Haifi MAG GEWOON van het Ministerie van Minerva van Ard van der Steur. Ondanks dat de totaal geflipte moslima van PvdA-huize onmiddellijk na haar achterlijke tweet in de zomer van 2014 liet weten nergens spijt van te hebben, ziet de VVD geen enkele reden om mevrouw te ontslaan uit een publieke functie op het ministerie van Veiligheid & Justitie. Ze wordt slechts voorwaardelijk ontslagen (dat kan, kennelijk) en ze mag geen personeel meer werven voor de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (ze werkte namelijk als senior HR adviseur bij het cyber security center van die divisie). Maar verder kan ze gewoon in overheidsdienst blijven. Job Cohen heeft het voor elkaar.

Screenshot_40

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse joden, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, VVD, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Yasmina Haifi NIET ontslagen door ministerie van Veiligheid en Justitie, bankrekening Maiwand WEL bevroren door Rabobank

 1. Republikein zegt:

  Ze “citeerde”?
  Met Pasen verplicht een paar uur dit filmpje!
  Verhip ,ze was al berispt.
  http://rare.us/story/drone-video-shows-a-chilling-view-of-auschwitz-youll-never-be-able-to-forget/

  Like

 2. Thoth zegt:

  Ach, kijk een aan wat Steur ervan bakt te samen met Cohen. Haifa,die opmerkte dat ISIS is een zionistisch complot is. Haifa, die de terroristische bestrijding op zich heeft genomen. Deze mensen zijn knettergek. De belastingbetaler moet hiervoor betalen. Tjonge, tjonge. Ik zou nu zeggen : geen Steur, geen Cohen, geen Haifa. Opzouten met deze handel.
  .

  Like

 3. Driek zegt:

  Ik wil Job Cohen nooit te hard aanvallen, de man is mij altijd wel sympathiek geweest, maar nu gaat Job Cohen mij te ver, hij is een gewetenloze verrader van het Joodse volk en het hele Jodendom. Hij is de schaamte voorbij. Inderdaad, hij heeft het weer voor elkaar, maar hij moet zich doodschamen. Die man leidt Joden en christenen naar de slachtbank.

  Like

 4. Scheerzeep NU zegt:

  Onnozel en infantiel uiterlijk. Getekende wenkbrauwen en poppetjes lippenstift. Vragende frons. Gelooft alles als het maar goed is. De mooie islamitische droom in duigen door de boze zionisten. De wolf en de zeven geitjes. Sprookjeskasteel in het kalifaat is jodenvrij.

  Like

 5. Jean zegt:

  Is het soms een speeltje van die cohen? Linkse lullen steken in alles hun lul.

  Like

 6. Henk.V zegt:

  Job is een waardige erfgenaam van de geestesgesteldheid van de Joodse Raad.
  Hij zal veel waardering ontvangen van de Jodenhaters en de anti-zionisten. Bedank,Job!
  De Joden mogen vrij beledigd en belasterd worden….

  Nu nog even gewoon onder applaus van je partijgenoten je keppeltje afzetten en de eerste(?) Joodse moslim worden en dan zit je helemaal gebeiteld voor de toekomst, Job
  Tot het moment dat er een Neurenberg 2 proces komt……

  Er zal ooit recht worden gesproken..

  Like

 7. Ildiko zegt:

  Ik heb nog nooit , maar nog nooit zo dom Jood als Cohen gezien!

  Like

 8. Marc zegt:

  Hoe is het mogelijk: een moslim op de functie werving en selectie voor het bureau terrorismebestrijding en veiligheid?????

  Politici die dit toestaan zullen op enig moment zich voor zulke onverantwoordelijk gedrag moeten verantwoorden.

  Dat moét!

  Like

 9. Ik kan hier met de pet niet bij!Cohen blijft een viezerik!

  Like

 10. harry zegt:

  Ooit was men zo stom om een islamitische atoomgeleerde hier een positie te geven op een positie waar ie straffeloos atoomgeheimen kon stelen , Abdul Qadir Khan .
  Dat was in 2004 !
  Nu zijn we elf jaar verder en men neemt nog steeds de meest debiele beslissingen op dat gebied .
  Niks geleerd dus en dat werpt de vraag op : is het puur onnozelheid of speelt er corruptie mee ?

  En die Cohen ? Het bestaat niet dat ie zo stom is als ie handelt . Dus is ie zo corrupt als het maar zijn kan . Een Joodse NSB-er .

  Like

 11. luckybee zegt:

  Wij moeten eerst zien dat Wilders en de PVV de verkiezingen winnen; eerst dan kan hij de wetten veranderen, tot onze gunst.Dan moeten wij niet tegen onze Politie agenten knokken maar ze gaan dan met ons tegen de moslims knokken. inclusief de armee.

  Like

 12. 4sjun zegt:

  Zo verzekert de PdA zich op kosten van uw belastingcenten weer van stemvee. Mensen die dit in de gaten hebben doen er zeer goed aan zo’n partij vooral links te laten liggen. Overigens denk ik ook dat er voor praatgrage niet al te nozele mensen gepast werk te vinden is waarin ze veel beter functioneren. Met bezem en zeem in een meer productieve functie kan ze vast minder schade doen dan op personeelszaken. Aanpassing van de functiewaardering en bijbehorend salaris ligt dan natuurlijk wel in de rede.

  Like

 13. BertG. zegt:

  Zo als gebruikelijk veranderd er helemaal niets daar.
  Ik kwam deze link bij Fubar tegen, de nieuwe baas van diezelfde afdeling.
  Aissa Zanzen
  Hoofd Algemene Zaken at Ministerie van Veiligheid en Justitie
  https://nl.linkedin.com/pub/aissa-zanzen/29/513/4a6

  Like

 14. Tempelier zegt:

  Nou Job , bedankt , ik voel me nu al een stuk veiliger als Native Nederlander.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s