Zielig! Moslima’s moeten zich op katholieke school katholiek kleden

Screenshot_36

(Door: Tim Engelbart)

Alle discriminatie- en racisme-roepers, verzamelen maar! Er is weer een white privilege-zaakje om van de daken te schreeuwen.

Normaalgesproken verdiep ik me eigenlijk alleen in het Belgische nieuws als het gaat om de politiek. Maar een artikel op Joop.nl (keep your friends close, but your enemies closer.. right?) bracht daar verandering in. Het Ursulinencollege in Mechelen is namelijk in het nieuws, vanwege kledingvoorschriften die daar zijn afgekondigd én worden gehandhaafd. Nu is dat niet heel verwonderlijk: geen enkele school zal het immers accepteren als je in ofwel een burqa, ofwel een bikini meent aan de lessen te moeten deelnemen.

Lees verder>>>
(h/t Bert G.)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, discriminatie, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Zielig! Moslima’s moeten zich op katholieke school katholiek kleden

 1. luckybee zegt:

  Mij genoegd het als ze net als andere Nederlanders gaan kleden.Zonder hoofd doek.
  Of toch liever van wel, dan weetje dat moslima’s besneden zijn , en dus met voorbedachtenrade frigiede gemaakt worden.Geen Hemel op aarde kunnen ze beleven.

  Like

 2. Jean zegt:

  Laten we er voor zorgen dat ALLE uitingen van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam ”overal” in Vlaanderen en Nederland VERBODEN worden want die smeerlapperij hoort niet thuis in onze westerse seculiere samenleving, wij ‘respecteren’ onze kinderen en vrouwen.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Uitstekend, maar om die kledingvoorschriften met recht te kunnen handhaven is het toch te hopen, dat die Ursulinen zich tegenwoordig zèlf eveneens minder ‘officieel kleden, anders krijg je dàt gezeik weer: “Ja, maar de nonnen dragen toch zelf ook…..enz.”
  Dan kun je het wel gaan uitleggen van kloosterorden en zo, maar ik heb een bruin vermoeden, dat dat die moslims niet aan het verstand te brengen zou zijn….
  Voor de rest niets dan loF: Dat ‘katholiek” dóet er niet eens toe: Geen islamitische school, dan geen islamitische fratsen zoals bedekking en dergelijke, heel simpel!
  Waar janken die pubers nou om? Om een hoofddoek? Mijn God, wat een verwrongen geesten zijn het toch!
  Westerse meiden zouden juist huilen als ze er één moesten drágen!

  Like

  • Luchtpint zegt:

   Verbaast mij allemaal niet. Ursulinen in Mechelen is namelijk het type school uit het katholieke onderwijsnet waar meer steeds meer allochtonen zitten. Een hoop autochtone ouders hebben hun kinderen net daarom verhuisd naar scholen in de rand, met een meer lokaal karakter. In het basisonderwijs van die katholieke scholen zitten zelfs meer allochtone kinderen dan autochtone.

   Zie ook https://ejbron.wordpress.com/2013/07/14/christelijke-scholen-voor-moslims-geliefd-en-gehaat/

   voor mijn eigen reactie daar:

   Luchtpint zegt:

   14 juli 2013 om 18:03

   “Dit komt in veel Vlaamse scholen voor die tot het katholieke scholennetwerk behoren: ze worden geleidelijk gereduceerd tot concentratiescholen van moslims.

   De redenering erachter is eigenlijk niet helemaal degene die erachter gezocht wordt in het artikel. Moslim ouders die hun kinderen naar het katholieke onderwijs sturen in Vlaanderen gaan van de volgende redenering uit: “Eigenlijk hebben wij geen hoge pet op van christenen, aangezien we die in essentie minderwaardig vinden. Maar eigenlijk kunnen we niet anders, om de heel eenvoudige reden dat we anders onze kinderen naar scholen moeten sturen waar de basisfilosofie van metafysische, absolute en monotheïstische moraliteit niet wordt gedeeld.” Maw hier worden dus “normloze” (in de ogen van moslims dan) atheistische staatsscholen mee bedoeld.

   Islam pretendeert een Abrahamitisch geloof te zijn dat qua abstracte structuur overeenkomsten vertoont met de Christelijke moraal, in de zin dat het in beide gevallen om monotheistisch geloof gaat, dat in essentie een metafysisch kader heeft, waarbinnen al wat als (im)moraliteit kan worden aangemerkt gedefinieerd wordt. In die zin voelen Moslim ouders zich ongemakkelijk bij de gedachte dat er geen andere optie zou zijn, en aangezien er in Vlaanderen een katholiek scholennetwerk bestaat zegt men vanuit die achtergrond dan ook “Het is beter je kinderen naar scholen te sturen, waarvan het bestuur overeenkomsten vertoont met onze eigen moraal (hoe minimaal de overeenkomst ook mag zijn) dan ze naar scholen te sturen die totaal geseculariseerd zijn.” (wat uiteraard een moreel vervuilende invloed op moslims heeft !)

   Maw, die ouders stellen dus “beter onze kinderen sturen naar scholen met een religieus geïnspireerde moraal dan naar die helemaal ZONDER moraal.” (wat dat is nu eenmaal de manier om atheïsten voor te stellen bij hen) En dat is uiteindelijk ook de reden waarom steeds meer katholieke scholen nu geleidelijk aan op concentratiescholen van moslims beginnen te lijken, met het gevolg dat steeds meer autochtone ouders hun kinderen willen verplaatsen naar staatsscholen of naar scholen buiten sterk verstedelijkte gebieden. Tweede gevolg is uiteraard dat het katholieke scholennetwerk dit ook in dank aanvaardt, want elke moslim die erbij komt vervangt een autochtone leerling die vanwege de keuze van zijn ouders vertrekt.

   Gevolg: het katholieke scholennetwerk in Vlaanderen zal er op lange termijn zichzelf mee opheffen. (wat mij geen bal kan schelen trouwens – de keerzijde is dan wel dat het uiteindelijk de facto moslimscholen worden op termijn, zoals te voorzien was)

   Volgens mij gaat het dus zeker NIET over de kwaliteit van het onderwijs. Dat kan moslims op zich feitelijk geen bal schelen. Daar ben ik wel zeker van.”

   Luchtpint zegt:

   14 juli 2013 om 18:11

   “Als je er dus goed over nadenkt dan gaat het er gewoon om dat moslim ouders met de staart tussen hun benen lopen van angst dat hun kinderen in een “moreel vervuilende” omgeving terechtkomen, en dat het dus verstandiger is voor hun kinderen het minste van 2 kwaden te kiezen, en dan kom je uiteraard op katholieke scholen uit. (of in het algemeen christelijk geïnspireerde)

   Zo eenvoudig is het eigenlijk !”

   Recapitulerend: de katholieke scholen in Vlaanderen hebben het ZELF gezocht op die manier. Eerst moet zgn. het debat over Koran onderwijs in die scholen “open” gehouden worden, en het gevolg van dat soort flauwekul is dan, als het voor de moslims niet snel genoeg gaat, dat ze dan herrie beginnen te schoppen om het boeltje AF TE DWINGEN op een andere manier !

   Eigen schuld, dikke bult. En nu maar zeuren dat ze tegen wil en dank op hun strepen moeten gaan staan om de regels na te laten leven. Dit is nog maar het begin. Dit gaat zich in heel Vlaanderen nog voordoen.

   Like

   • Luchtpint zegt:

    En eerlijk gesproken: katholieken ZIJN nu eenmaal wollig en dus weinig militant in hun overtuigingen en dat weten moslims uiteraard ook. Het slachtoffer uithangen zou dus wel eens kunnen werken door de druk en het geschreeuw over racisme nog wat aan te dikken op langere termijn. We zullen zien wat het geeft. Debatteren erover zal alvast tegen de zin van de moslims zijn, anders zouden ze niet deze toer zijn op gegaan.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Luchtpint: Wel, in ieder geval is deze katholieke school nu wèl op haar strepen gaan staan; dat is dan alweer hoopgevend!
    Hopelijk houdt ze stand!

    Like

   • Luchtpint zegt:

    @ Theresa Geissler

    Het is nu net dat dat ik ten zeerste betwijfel.

    Like

 4. win zegt:

  prima, uitmuntend! en nu ook eisen dat de meisjes een clitoris hebben

  Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Wie weet is er NOG een prachtig idee hoe deze moslima’s zich kunnen verkleden: allemaal een roze tutu aan, dansen voor vrouwenhatende radicale imams in moskeeën en hopen dat ze daarna niet verkracht worden!

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Wat hebben die moslima’s op een katholieke school te zoeken ? Werken er soms ook katholieke leerkrachten op een islamitische school ? In een Arabisch land is het verboden om zich met Christelijke zaken bezig te houden, maar alhier regeert de domheid !

  Like

  • bigljohn zegt:

   En gaan er soms ook katholieke leerlingen naar een islamitische school ? De intentie blijft natuurlijk hetzelfde.

   Like

   • BertG. zegt:

    De intentie bij deze is de school langzaam veranderen in een moslim school.
    En dan moet je klein beginnen. Je ziet het bij andere scholen ook zo gebeuren.
    Het Project is waar ze mee bezig zijn.
    En andersom bestaat dat natuurlijk niet, dat zou niet eens in iemand opkomen.
    En daarom heeft zo’n leiding/bestuur dat ook niet direct door.

    Like

 7. Jan zegt:

  Het wachten is nu nog op de rechter die de nieuwste idiotie (lees: haat) overneemt uit het land met de meeste politiek correcte imbecielen, de VS:

  “Christian Privilege” Bulletin Board Set Up At Appalachian State University To Shame Christians…

  According to photos exclusively obtained by Campus Reform, a pastel bulletin board across from an elevator in Cannon Hall reads “Unpacking Christian Privilege” with several statements on how Christians have “privilege.”

  “The Christian faith is taught or offered as a course at most public high schools, usually in the form of a literature class,” one statement reads.

  “Residence areas should be a safe and comfortable area for everyone,” McDonald told Campus Reform.

  http://campusreform.org/?ID=6407

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s