Achtergrond: waarom twee derde deel van de “vluchtelingen” moslims zijn

Screenshot_17

(Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

Ik geloof niet in samenzweringstheorieën. Maar er bestaat een openlijk waar te nemen plan om Europa met behulp van migratie te islamiseren. De feiten.

Saoedi-Arabië heeft volgens Amnesty International tot op de dag van vandaag niet één vluchteling uit Syrië opgenomen. Hebt u zich wel eens afgevraagd waarom dat zo is? Het antwoord: de grote stromen vluchtelingen moeten als migratiestromen naar Europa geleid worden.

Het hierachter zittende plan heeft de gerenommeerde islamitische socioloog professor Bassam Tibi jaren geleden al in zijn boek “De ware imam” (1996)  gepubliceerd. Daarin schrijft hij:

De Arabische Liga heeft naar aanleiding van haar vergadering in juli 1993 een werkdocument aangenomen, volgens welk de migratie naar Europa en de opbouw van islamitische centra als middelen ter islamisering van Europa worden beschouwd. (gepubliceerd in: “Asharq al-Awsat” van 28 juli 1993).

En hoe staat het twee decennia na het aannemen van dit plan om Europa te islamiseren d.m.v. migratiestromen? Volgens informatie van het Duitse “Bundesamt für Migration” was in het jaar 2013 precies 64,9% van alle vluchtelingen, die Duitsland opneemt, moslims (bron: “Das Bundesamt in Zahlen 2013”). Daarin staat op pagina 24 bovenaan:

Als we de asielaanvragen uit het jaar 2013 bekijken op grond van het aspect van religie, dan zien we dat met 64,9% leden van de islam het grootste deel van de mensen vormt dat een asielverzoek indient.

Dat is de ene kant. De andere: In Saoedi-Arabië, het thuisland van de islam, heeft men zojuist 50.000 migranten in de gevangenis gegooid, ook zij komen meestal uit islamitische landen. Hebt u hierover een kreet van verontwaardiging in Duitse media vernomen?

Wanneer meer dan 50.000 mensen in de gevangenis worden opgesloten en daarna gedeporteerd worden, dan zou je toch denken dat onze toonaangevende media in ieder geval neutraal zo´n actie zouden vermelden.

Saoedi-Arabië heeft in de afgelopen weken alleen al in het bestuursdistrict Medina 52.347 migranten gearresteerd, hen in de gevangenis gegooid en aangekondigd hen te “deporteren”.

Het islamitische koninkrijk heeft maanden geleden al meegedeeld dat men ongeveer een miljoen in het land levende buitenlanders naar hun landen van herkomst zou willen terugsturen. In Saoedi-Arabië zijn er nu iedere week meldingen in de pers over razzia´s, waarbij naar migranten gezocht wordt die daarna met geweld het land worden uitgezet.

En iedere dag komen er honderden nieuwe arrestaties bij – echt iedere dag. En geen woord daarover in onze media.

Niet alleen de Saoedi´s, ook de rijke Arabische Golfstaten maken nu jacht op vooral Syrische vluchtelingen die bij hen toevlucht zoeken. De Verenigde Naties had de Golfstaten er tevergeefs om verzocht zich open te stellen voor Syrische vluchtelingen.

Als je dan denkt aan het in 1993 gepubliceerde plan van de Arabische Liga ter islamisering van Europa, dan vermoed je waarom de rijke Arabische Golfstaten zich zo gedragen.

En hoe reageren onze media? Ze beweren dat er geen plannen tot islamisering zou bestaan. Een islamisering van Duitsland wordt ontkend. En wie haar toch wil ontdekken, dan alleen in de roman van Houellebecq.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Arabische wereld, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Achtergrond: waarom twee derde deel van de “vluchtelingen” moslims zijn

 1. BertG. zegt:

  Stelt u zich eens voor: internationale politiemachten en Westerse geheime diensten ontdekken een twintig jaar oud document, opgesteld door de oudste islamistische organisatie ter wereld met één van de grootste terreurnetwerken; een document dat een uiterst geheim plan onthult om een “culturele invasie”en uiteindelijke verovering van het Westen op gang te brengen dat een vrijwel exacte afspiegeling is van de tactieken die meer dan twintig jaar lang door de islamisten zijn gebruikt. Men zou toch denken dat zulk nieuws in vette koppen op de voorpagina’s van de New York Times, Washington Post, London Times, Le Monde, Bild, en La Republica zou worden gepubliceerd .
  Als u dat had gedacht, had u het goed mis.
  http://fubar.mobi/2014/02/16/flashback-het-moslim-broederschap-project/

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Het Project, Bert: Dat washet eerste begrip dat bi mij naar boven kwam, bij het lezen van dit artikel!
   Het Project, van welk het bestaan door de goegemeente ontkend wordt! Ach, het verdrag van Straatsburg bestond zogenaamd ook niet…….

   Like

  • Sjaak zegt:

   Het beste van het beste ! Penta hotelonderkomst in Chemnitz voor
   56 Lybische Asyl-vak-krachten waarvan de eerste al als sexdaders
   opgepakt zijn ! Alles is onder strengste geheimhouding en zonder
   informatie met hulp van de links rood/groene landverraders de
   belastingbetaler uit heiteren hemel presenteert !
   En zo gaat het van dag tot dag verder en de stomme belastingbetaler
   ziet dadeloos en hulpeloos toe !


   Like

   • Tjonge,wat een luxe!Die lui moeten toch wel denken dat ze in de hemel zijn terecht gekomen!Onvoorstelbaar;iets wat de meesten van ons zich in hun hele leven nog niet voor een paar dagen kunnen veroorloven!

    Like

 2. SA ziet en ondervindt dat er met die lui niet op een vreedzame,nette manier te leven valt en neemt de enige juiste beslissing:oppakken en deporteren,al heb ik een bloedhekel aan dat woord!En toch,mede gezien wat er aan hangt te komen,zou ik het van harte toejuichen als ze hier de moed toonden en hetzelfde in gang zouden zetten.Eerst de mogelijkheid geven om vrijwillig te remigreren;zo niet:dan gedwongen!Zoals het nu gaat werkt niet en massa’s Nederlanders betalen de prijs op velerlei gebied en voelen zich ontheemd!Kan ook niet anders als je door hoofddoeken en baarden in jurken omgeven wordt,die zich ook nog eens afvragen waar jij het gore lef vandaan haalt om op straat te komen!En dat,notabene in je eigen vaderland:mensonterend!En dat je dat na decennia van verergering een keer spuugzat bent en er agressief van wordt,vind ik niet raar!Raar is het als je dat allemaal accepteert en ook nog eens als normaal beschouwd:dan hoor je toch echt onder behandeling in een gesloten kliniek!

  Like

 3. Jaan zegt:

  Of het verhaal volledig waar is of niet kan ik niet beoordelen. Wat wel een waarheid als een koe is, dat het merendeel van de politieke partijen hier net doen alsof je scheepsladingen goud binnen haalt als er weer een bataljon billen omhoog stekers arriveert. Ze verkopen het als een daad van liefdadigheid en verrijking van onze samenleving.

  Like

  • Driek zegt:

   Jaan zegt: Ze verkopen het als een daad van liefdadigheid en verrijking van onze samenleving.

   Ja, beste Jaan, maar we gaan er wel aan onderdoor, de verloedering slaat overal toe, het is werkelijk om te huilen, wat een verschil met vroeger, we zijn helemaal afgegleden. Ik ben bang dat we hier nooit meer bovenop komen.

   Like

 4. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Dit is op Identitair Verzet Limburg  herblogd.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Dat staat zwart op wit in de Koraan geschreven.
  4. De Vrouwen (An-Nisa)

  Geopenbaard nà de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 176 strofen.
  74. Laten derhalve zij, die hun tegenwoordig leven voor het leven in het Hiernamaals willen offeren, voor de zaak van Allah strijden. En wie voor de zaak van Allah strijdt, hetzij hij gedood wordt of overwint, weldra zullen Wij hem een grote beloning geven.

  Like

 6. Brandende kaars zegt:

  Lees de woorden van Houari Boumedienne de voormalig president van Algerije die hij in 1974 sprak voor de VN:

  Boumedienne’s UN Speech: “The wombs of our women will give us victory”
  ‘One day, millions of men will leave the Southern Hemisphere to go to the Northern Hemisphere. And they will not go there as friends. Because they will go there to conquer it. And they will conquer it with their sons. The wombs of our women will give us victory.’

  Like

 7. J. C. Th. Köhler zegt:

  Bert:

  ” …een uiterst geheim plan onthult om een “culturele invasie”en uiteindelijke verovering van het Westen op gang te brengen…”

  Dat beweer ik al jaren, dat we niet spreken van vluchtelingen, maar van infiltranten. En “uiterst geheim” is het ook al niet. Het staat woord voor woord beschreven in Eurabië, van Bat Ye’or. Voor iedereen te koop en overal te vinden. Geheim is het alleen voor hen die al die tijd weggekeken hebben.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 8. Wachteres zegt:

  Natuurlijk is de ‘elite’ van dit beleid op de hoogte. Niet voor niets heeft men bijna en bloc de motie Halsema aangenomen [uitgezonderd PVV en SGP].

  http://www.elsevier.nl/Algemeen/blogs/2010/10/Lekker-islamiseren-met-Femke-de-imama-ELSEVIER279825W/

  En ook weten zij donders goed wat er in het Verdrag van Straatsburg staat.

  Voor onze regeringsleiders is alleen hun politieke carrière van belang en de pot met goud die ze aan het einde ervan in ontvangst kunnen nemen, middels een lucratieve, invloedrijke baan bij de EU, in het bedrijfsleven of bij het bankwezen.

  En die pot met goud zal hen zeker niet te wachten staan als ze het ook maar zouden wagen openlijke kritiek te hebben op de EU en haar desastreus, vernietigend beleid.

  Mochten we ooit politici hebben gehad die zorg droegen voor land en volk, dan kunnen we die nu wel op onze buik schrijven..

  We staan er helemaal alleen voor en vluchten kan niet meer. Dat geldt voor de meesten van ons althans, de politici hebben hun maatregelen wel getroffen.

  Zij zien de bui al lang aankomen

  Like

 9. koddebeier zegt:

  De politici en de bevolking van Europa zijn te dom om te begrijpen dat hier een gecamoufleerde bezetting aan de gang is ! Het is een geslepen plan om doormiddel van zogenaamde vluchtelingen en gelukzoekers Europa te bezetten en te onderdrukken.

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Wanneer je eens kijkt naar de hoeveelheid stemvee, die wordt binnengehaald en wat we daar nou netto aan hebben, dan kan er maar één conclusie zijn: bezetting. Met medeweten en volledige medewerking van onze overheid.

  Like

 11. Jean zegt:

  Alles maar dan ook alles moet in werking gezet worden om die achterlijke perverse gewelddaige barbaarse smeerlapperij islam uit te roeien in Europa.
  Als Afrika kan leven met die perverse smeerlapperij en dat blijkt dan moet die vuiligheid heel snl naar Afrika gedreven worden.
  Elke moslim die naar Europa komt MOET een document ondertekenen waarin bevestigd wordt dat hij/zij zich niet zullen uiten als aanhanger van die smeerlapperij.
  Alle mosselketen mleten gelijk met de grond gemaakt worden of gbruikt worden als varkens kweek stallen, geen verschil me nu maar dan voor “nuttige” dieren.
  De politiekers die ons opgezadeld hebben met die barbaarse rotzooi en er ook nog geld aan verknoeien moeten gestraft worden te beginnen met ze alles af te nemen en ze geen eurocent nog te geven.
  Geert Wilders heeft gelijk.
  Filip De Winter heeft gelijk.
  Marie LePen heeft gelijk.
  Laten we ze massaal steunen in hun strijd, het is ook onze strijd, tegen die achterlijke smeerlapperij waar kinderen verkrachten en vrouwen vernederen resp. stenigen een hobby zijn. Aan perverse smeerlappen hebben wij geen enkele behoefte integendeel wij walgen van die smeerlappen en die pedofiele smeerlapperij.

  Like

 12. alidas1 zegt:

  Yvonne de politici willen het niet zien want als ze er iets van zouden zeggen gaat hun kop er het eerst af als de tijd daar is daar zijn ze bang voor.

  Like

 13. Frank de Vries zegt:

  Als men ruim dertig jaar geleden de demografische situatie van de Noord-Afrikaanse landen in had willen zien, dan wist men toen al, dat er van die hoofdzakelijk (moslim)inwoners MEER DAN 50% onder de 21 jaar oud was! ( Vele kinderen fokken is bij de Islam nog net zo VERPLICHT als in “onze” (Rooms)Christelijke samenleving van ruim een eeuw geleden!)

  Elke (zeker ook “Religie”) organisatie streeft (en in feite nog steeds) hiernaar, want hoe meer (wel/niet “gedwongen”) nieuwe leden, abonnees, donateurs, kiezers, gebruikers, afnemers, kopers en … (belasting)betalers! … hoe meer geld/inkomen voor de “organisatoren en hun profiteurs” EN … MEER (politiek/economische/maatschappelijke) MACHT!

  Bijna “op tijd” zag men in de westerse landen in, dat OVERBEVOLKING tot de grootste en zekere ramp voor elk land EN de hele wereld zou gaan leiden!
  Een zekere “Stabilisering van de bevolkingsgroei” is in Nederland begonnen met “wettelijke scheiding van Kerk en Staat” (Den Haag werd sinds eeuwen veel minder gesouffleerd door de Christelijke “Kerkvorsten”) de emancipatie van de vrouw (Elk meisje werd nu gestimuleerd om EN … door te studeren EN … een eigen inkomen te creëren.
  ( Gevolg: Burgerlijk politiek Den Haag kreeg 2x zo veel belastingbetalers en elke Nederlandse vrouw had zich bevrijd uit de eeuwenlange “geloofsdwang” om puur afhankelijk te moeten zijn van haar “Heer Gemaal en Kostwinner”!)
  Nog een belangrijk punt was de (eindelijk) openlijke bespreekbaarheid van seksualiteit EN .. de VRIJE VERKOOP VAN ANTI-CONSEPTIE (dit o.m. via de vrouwenbeweging van “Dolle Mina’s” …. … waar zijn die trouwens NU gebleven met de VEEL BELANGRIJKER strijd tegen de Middeleeuwse- en puur vrouw discriminerende ISLAM?)

  WAAR BLIJVEN TOCH AL ONZE GEEMANCIPEERDE, GOED OPGELEIDDE EN MAATSCHAPPIJ BEWUSTE MEISJES EN VROUWEN IN NEDERLAND EN IN ALLE WESTERSE LANDEN MET HET DAGELIJKS PROTESTEREN TEGEN DE ISLAM?
  (Zij zijn straks als EERSTEN alle huidige vrijheden kwijt onder de toenemende (politiek/maatschappelijke) druk en discriminerende eisen van de moslims onder ons!)

  Terug naar de overbevolking in Noord-Afrikaanse landen.
  Die overbevolking onder moslims is al eeuwen GEDWONGEN door hun Islam-leiders!
  Net zo GEDWONGEN als hun lidmaatschap en absolute gehoorzaamheid aan de wetten van de Islam en eeuwenlang als enige opleiding aan hen opgedrongen via de Koran-schooltjes!

  Die Islamitische geboortegolven zijn TOT DE DAG VAN VANDAAG nu het “gedwongen uitvoerproduct” van praktisch alle Islamitische Staten!
  Deze massale moslim immigratie (hoofdzakelijk jonge mannen!) naar alle westerse landen op basis van economische “gelukzoekers” ging de Islam leiders TE LANGSZAAM en dus creëerden zij moedwillig via z.g. “terroristische Islam cellen en bewegingen” burgeroorlogen in praktisch alle landen waar moslims woonden! OOK IN VELE z.g. gevestigde ISLAMITISCHE LANDEN!
  DAARMEE CREERT DE ISLAM DE LAATSTE JAREN GEHEEL VOLGENS DE REGELS VAN HUN HEILIGE KORAN EEN EXTRA MASSALE STROOM (oorlogs) VLUCHTELINGEN!

  En “wij” Nederlanders en Europeanen zijn weer net zo naïef en goedgelovig ten aanzien van deze “arme moslim vluchtelingen” als in de “dertiger jaren” t.a.v. de ontwikkelingen en gebeurtenissen (NB. Openlijke Joden vervolging! ) in Hitler Duitsland !

  De Libische Dictator Ghadaffi heeft tientallen jaren gelden al openlijk gesteld, dat “DE ISLAM HOEFT DE WESTERSE WERELD HELEMAAL NIET MET HET KROMZWAARD TE VEROVEREN! DAT DOEN WIJ NU VIA DE (gewillige) BUIKEN VAN ONZE MOSLIMA’S !
  EN DAARMEE VIA HET (door de Islam verfoeide !) WESTERSE DEMOCRATISCHE KIESSTELSEL !

  En …. DAT DOEN ZE!
  Statistisch is in Nederland al jaren geleden gepubliceerd, dat waar Nederlandse gezinnen een kind produceren EEN MOSLIM GEZIN ACHT KINDEREN MAAKT!
  Veelwijverij is formeel in Nederland verboden, maar door de z.g. GEZINSHERENIGING zijn de tweede- tot vijfde vrouw van een moslimman HIER OOK BINNEGEKOMEN!
  Deze meisjes/vrouwen met hun kinderen (van de moslimman met zijn eerste vrouw en gezin) konden hier gewoon wonen en leven als “bijstandsmoeders” ! WIJ BETALEN DAT NOG STEEDS!
  De “moslim bijvrouwen met hun vele kinderen” die niet meekwamen KREGEN/krijgen WEL IN HUN THUISLANDEN “ONZE WETTELIJKE KINDERBIJSLAG” TOEGESTUURD !!

  Bovengenoemde situatie MOET GESTOPT WORDEN!
  De door onze egocentrische en korte termijn opportunistische politici hebben dit achter ons rug om gecreëerd OP en TEN KOSTEN VAN ALLE NEDERLANDERS!

  Het Romeinse Rijk is door een zelfde ontwikkeling hieraan ten onder gegaan!
  Hitler en zijn Nazi’s zijn nog net op tijd en met de dood van miljoenen militairen en burgers nog net op tijd verslagen.
  Maar er zijn in Nederland al meer moslims onder ons als waarmee Hitler zijn (wereld)oorlog begon!
  En in heel Europa zijn er al meer dan vijfenvijftig miljoen moslim!

  NET ALS LANG NIET ALLE DUITSERS PRO HITLER WAREN, ZIJN ALLE (z.g. NU NOG gematigde ) MOSLIMS DAT OOK!
  Met een verschil.
  In hun Koran staat duidelijk dat MOSLIMS NIET MOGEN TWIJFELEN AAN DE KORAN WETTEN!
  Dat ze daarom ONS NOOIT als vrienden mogen hebben (lees hfst. 5 vers 51) EN … dat MOSLIMS MOETEN LIEGEN EN ANDERS GELOVIGEN MOETEN BEDRIEGEN OM DE ISLAM TE HELPEN EN ZIJ ONS NOOIT IN VERTROUWEN MOGEN NEMEN! (Lees Koran hfst. 3 vers 28 en hfst 16 vers 106) !

  M.a.w.: Geen moslim is te vertrouwen in woord en geschrift t.a.v. ALLE NIET – MOSLIMS!
  Het wordt van hen GEEIST via de onfeilbare Koran …. EN HUN MACHTHEBBERS!

  Nederland werd pas wakker op 10 mei 1940!
  Tien jaar daarvoor bralde Hitler al met zijn oorlog tot “Wereld-overheersing” door zijn Uebermenschen-ras!
  Duitse Joden werden toen al openlijk mishandeld en vernederd! (Ook Nederland keek de andere kant op!)

  NU HELAAS WEER!

  Like

 14. Free Citizen zegt:

  Dit is op Free Citizen herblogden reageerde:
  De hamvraag die je nooit hoort stellen (tenminste niet in de MSM):

  WAAROM NEMEN DE ISLAMITISCHE LANDEN HUN VERVOLGDE BROEDERS EN ZUSTERS NIET OP ALS VLUCHTELING EN LATEN DIT VOOR DE REKENING VAN VOORAL DE EU, US, EN LANDEN ALS CANADA, AUSTRALIE EN NIEUW ZEELAND?

  Like

 15. Pingback: Religie: hoe denkt de Islam in Nederland over homoseksualiteit? – Van de Verkeerde Kant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s