Anjem Choudary en Robert Spencer in Oxford Union?

Screenshot_15

De islamitische haatprediker Anjem Choudary

(Door: “Vederso”)

De Oxford Union heeft beide heren voor een debat uitgenodigd. Volgens Wikipedia is de Oxford Union een beroemde debatvereniging, opgericht in 1823 en verbonden aan de Oxford University. De uitnodiging zal wel zonder succes blijven, omdat Robert Spencer en Pamela Geller de toegang tot Engeland is ontzegd. Dit in tegenstelling tot de onruststoker Anjem Choudary, die door de Britse overheid bijna geen strobreed in de weg wordt gelegd.

Het bekend geworden Vice News geeft Choudary een podium en in een korte videoclip geeft hij een paar van zijn uitgesproken meningen ten beste. “Als wij aan de macht komen, dan…”. En er volgt een opsomming van al de vreselijke dingen die Andy zo in gedachten heeft. Hij ziet het al voor zich; Trafalgar Square als executieplaats waar volgens de sharia mensen ter dood worden gebracht, gestenigd of de hand wordt afgehakt. Buckingham Palace is een bibliotheek geworden of geeft onderdak aan arme mensen, geen Westminster Parliament meer, want de wetten zijn alleen van Allah, noem het maar een alternatieve sight seeing tour. De video is via de bron te bekijken.

Video en bron:
http://tundratabloids.com

Door:
“Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, sharia, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Anjem Choudary en Robert Spencer in Oxford Union?

 1. Theresa Geissler zegt:

  Gotspe! Absolute gotspe om mensen als Geller en Spencer de toegang tot GB te ontzeggen en tegelijkertijd die brilslang alle ruimte te blijven geven!
  Wat had die Captain Hook-eenoog-Hamza precies geflikt, dat ze hèm wel konden uitzetten en deze Cobra Verde níet?!
  Dat zou je nou jaren geleden ook niet gedacht hebben: Dat het Britse volk, dat altijd de naam had, zo chauvinistisch te zijn, deep down aan zó ’n zèlfhaat blijkt te lijden, dat ze zulke gedrochten gewoon hun gang laten gaan!
  Groot Brittannië, ga U diep, diep schamen over zóveel dhimmitude!

  Like

 2. luckybee zegt:

  Voor dat de Britten , vrij kunnen zijn moeten ze zo snel mogelijk de Commonwealth dumpen anders worden ze door voor al rijke moslims overstemd.Ze hebben olie dollars en kunnen zie iedereen omkopen.

  Like

 3. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Dit is op Identitair Verzet Limburg  herblogd.

  Like

 4. Wachteres zegt:

  De meest waanzinnige moslim heeft vrijheid van meningsuiting en als iemand [Geert Wilders] voorstelt dat we wel met ‘minder, minder minder’ van dergelijke probleemgevallen toe kunnen dan komt hij voor de rechter.

  Ook Nederland is knettergek geworden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s