PVV-vragen over sponsoring congres Moslimbroederschap

PVV blauw

Vragen van de leden De Roon en Wilders (beiden PVV) aan de minister van Buitenlandse Zaken over sponsoring congres van Moslimbroederschap:

1.) Klopt het bericht dat u een congres van een stichting van de Moslimbroederschap hebt gesponsord (*) ?

2.) Wat heeft die sponsoring gekost en waaraan is dat geld precies besteed door de organisator van het congres ?

3.) Waarom geeft u geld van de Nederlandse belastingbetaler aan een congres met een organisatie die dood en verderf zaait en de ondergang van onze westerse samenleving nastreeft?

4.) Wilt u dit geld uit eigen zak terugstorten in de schatkist? Zo nee, waarom niet?

(*) www.telegraaf.nl

Bron:
www.pvv.nl
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

28 reacties op PVV-vragen over sponsoring congres Moslimbroederschap

 1. Cathja zegt:

  Nu dit weer! Onze overheid maakt het steeds bonter door nu ook al een Moslimbroederschap-congres te sponsoren! Op van alles moet worden bezuinigd, steeds minder is er mogelijk, maar dit kan kennelijk wel. We zijn er nu achter gekomen dat dit is gebeurd, maar eigenlijk had de overheid voor deze financiële ondersteuning verantwoording aan de belastingbetalers moeten afleggen. Maar nee, ze houden de kaken stijf op elkaar. ik denk dat ze wel snappen dat dit in verkeerde aarde valt bij ons.
  We krijgen ook al geen eerlijke en duidelijke informatie over die naheffing van 642 miljoen, en er zal nog wel meer ‘achter gesloten deuren’ geregeld worden! De schuldenlast loopt op, en dat komt niet omdat de burgers zich niet fatsoenlijk gedragen, maar omdat de overheid geld van de burgers in dubieuze doelen steekt, en allerlei ‘fraais’ uithaalt waar wij geen weet van hebben.
  Zou een kerkelijke organisatie ook eens bij de overheid kunnen aankloppen om subsidie voor een of ander evenement? Tuurlijk niet! Daar is toch geen budget voor? Het is nog steeds ‘crisis’ weet u wel? Het bekende verhaal over die broekriem. Behalve dan voor moslims. Met hen hebben ze het nooit over die broekriem.

  Misselijk werd ik van dit bericht. Goed dat de PVV hierover vragen stelt. Ik ben zeer benieuwd naar de antwoorden!

  Like

 2. Hoe haalt de minister van Buza het in het hoofd?????Moslimbroederschap heeft geld te over en nog moet daar ons geld heen????Deze regering verdient de galg;alles doen ze om ons de grond onder de voeten weg te slaan!En maar heulen met diegenen die hier de baas willen spelen;om te kotsen;beroerd wordt je er van en het houdt maar niet op!Wanneer komt dat stomme stemvee eindelijk eens op voor onze rechten en de noodzaak om de onleefbaarheid in dit pokkeland te stoppen?Duizenden komen er wekelijks binnen:families zijn uitgenodigd en al onderweg;woningen zijn er niet;en waar moet dat allemaal van betaald worden????Wij zijn onderhand tot op het bot uitgekleed en toch maar binnen blijven halen!Ik vind dat dit lijkt op een heel subtiele manier om heel langzaam genocide te plegen op je eigen volk;langzaam maar doeltreffend!Wanneer schoppen we het pluche onder de regering zijn kont vandaan?

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 4. toestroom zegt:

  Haagse rapper: Geert Wilders onthoofden

  DEN HAAG –
  Geert Wilders is woensdag indirect bedreigd door de Haagse rapper Laksida. De artiest twitterde dat hij hoopt dat de PVV-voorman wordt onthoofd door een Syriëganger. ,,[Ik] maak er gelijk een rap over”, zo beloofde hij.

  http://images0.tcdn.nl/binnenland/article23558431.ece/BINARY/d/Wilders+parijsdebat+LIGGEND
  De opmerking volgde op een tweet van Wilders dat 73 procent van de Nederlandse moslims Syriëgangers als helden zou zien. ,,Ik ben pas trots op Syriëgangers als ze Geert Wilders onthoofden”, antwoordde de rapper daarop.
  Laksida is de artiestennaam van Mohcine El Mouaffak. De Hagenaar was in 2011 nog onderwerp van een documentaire van Omroep West over kansarme jongeren. De lokale omroep volgde El Mouaffak toen hij na een celstraf voor overtreding van de Opiumwet op kosten van de gemeente op zoek ging naar een huis en een baan. De rapper heeft de gewraakte tweet inmiddels weer verwijderd.
  Voor Wilders is het niet nieuw dat hij doelwit is van rappers. Eind vorig jaar kreeg de 27-jarige rapper Hozny een werkstraf van 80 uur en een voorwaardelijke celstraf van 2 maanden van de rechtbank in Den Haag. Hozny had een clip gemaakt waarin een op Wilders lijkende man twee vuurwapens op het hoofd gezet krijgt. Aan het slot van de clip gaat het beeld op zwart en klinkt een schot.
  Eerder werden twee rappers uit Enschede en Hengelo veroordeeld tot werkstraffen van 50 uur en voorwaardelijke celstraffen van twee maanden vanwege het bedreigen van de politicus in een rapnummer.

  Like

  • toestroom zegt:

   Word het niet eens tijd dat deze mensen Nederland verlaten.

   Like

  • Joshua zegt:

   Dit soort moet behandeld worden als een kanker gezwel, dit noemt men een artiest, dit is een in de watten gelegd varken dat hier zijn vreten krijgt aangeboden door varkenshoeders.
   Dit is dankbaarheid (minachting) van een hersenloos VARKEN!!!

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Joshua 20:07

    Als men in de Tweede Kamer hierover geen vragen stelt, en daarna maatregelen neemt, dan weten wij precies wat voor vlees we in de kuip hebben!
    Schandalig, dat men dit schorem niet heeft opgepakt! Gauw je twitterbericht verwijderen mag geen reden zijn om dit tuig ongestraft zijn gang te laten gaan!
    Oppakken en opzouten, Nederland uit!
    En blijf met je poten van onze Geert af!!

    Like

 5. luckybee zegt:

  Ik ben het met de PVV helemaal eens. Wij moeten onze vijanden niet steunen maar bestrijden.

  Like

 6. Joshua zegt:

  Onze (volksvertegenwoordigers), zie eigenbelang vertegenwoordigers, zijn alleen goed in geld uitgeven wat niet van hun is,deze machtswellustelingen verdienen een wel zo danige rotschop onder hun pluche zitvlak te krijgen dat zij vanzelf in die smerige moslim zandbak terecht komen.

  Like

 7. peterselie1 zegt:

  PVV-vragen over sponsoring congres Moslimbroederschap, tsa het is de moeite van het proberen waard dat beide heren De Roon en Wilders deze vragen aan de over arrogante Koenders gaan stellen. Wens ze véél succes en wacht vol spanning de excuses van Koenders af. Dat laatste gebeurt alleen wanneer Pasen en Pinksterren op een dag samen vallen.

  Het houdt niet op, niet vanzelf in ieder geval, het is niet meer normaal wat er in deze regeer periode van Rutte 2 allemaal gebeurt, de wereld op zijn kop nu óók weer het nieuwste nieuwtje ‘A’dam vraagt buren om hulp bij opvang vluchtelingen’ het is op de lange duur niet meer correct op te vangen al deze niet westerse uitvreters welke staan te trappelen om naar de rijkste landen van de EU om een asiel procedure te starten met behulp van de UNHCR, vluchtelingenwerk en een leger duur betaalde asiel advocaten.

  Terwijl de gewone man of vrouw géén beroep meer kan doen op rechtshulp om dat dit niet meer financieel te doen is. Allemaal cadeautjes aan het volk om dit met belastinggeld te bekostigen mede mogelijk gemaakt en uit de koker van de PvdA met volle steun van de ‘liberale’ overijverige heren en dames volksvertegenwoordigers van de VVD. Dit beleid dat komt nóóit meer goed daar kan men gif op innemen, het resultaat van deze ongebreidelde invasie van nieuwe niet westerse kolonisten komt op uw (belasting) bordje te liggen.

  Nu al 10% koopkracht ingeleverd door dit randdebiele sloopkabinet Rutte 2, welke géén een pijntje hebben en dan maar nog denken dat ze goed bezig zijn, de gore flikkers. Kots van dit beleid wat al sinds de jaren zestig normaal wordt gevonden, zo ook in de tijd dat de werkeloosheid op een hoogte punt verkeerde meen in 1986 toen men op Hans Janmaat zijn CD kon stemmen, iedereen was toen ontevreden werkeloos of zat diep in de schulden net zoals nu.

  Bij de Tweede Kamerverkiezingen van 1989 behaalde de Centrum Democraten één zetel en daarmee keerde Janmaat terug in het parlement. Eén zetel, ja één zetel de hele fabriek, bijna de hele fabriek dan, behalve de linkse donders stemden op de CD. Tenen krommend ontving ik avonds de uitslag en het eerste wat door mijn hoofd gierde was dat elektronisch stemmen flink gemanipuleerd kon worden, net zoals men weer in de toekomst elektronisch stemmen de voorkeur wil geven.

  Het volk zit gewoonweg gevangen in de parlementaire ‘democratie’ sinds 1848 hebben de volksvertegenwoordigers het zo gezellig met elkaar behalve Geert Wilders die de rest van zijn leven na zijn politieke carrière óók beveiligd dient te worden. Arme Geert Wilders bijna niemand wil de reikwijdte van zijn voorgestelde beleid accepteren, Nederland is ziek en op sterven na dood…

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Die Koenders is krankzinnig geworden! Met welk recht doet-ie zoiets?!

  Like

 9. peterselie1 zegt:

  https://fubarbaar.files.wordpress.com/2015/03/01346.jpg?w=620&h=264&crop=1

  Ontluisterend: Hoe 500,000 niet westerse immigranten sociale huisvesting hebben gekregen in de laatste 10 jaar, terwijl het aantal gezinnen welke op de wachtlijsten staan tot wanhoop worden gedreven. >>> http://fubar.mobi/2015/03/30/revealed-how-500000-immigrants-have-been-given-social-housing-in-last-decade-as-number-of-families-on-waiting-list-hits-record-high/

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Moslims krijgen op vele manieren ons geld toegeworpen. Het meeste is echter versleuteld. Via de honderden stichtingen, die niet op een begroting van een gemeente staan, maar hun geld krijgen via allerlei maatschappelijke instellingen. Culturele instellingen.
  Is er bijvoorbeeld enig zicht op de miljoenen die een haatschool krijgt?
  Nee, want de meesten stellen personeel aan, dat er niet werkt en waar het geld dan blijft wordt nooit gevraagd; dat kost stemmen.
  De PVV ijvert er wel voor dat het verboden wordt dat ontvangers van subsidie, deze subsidie zelf weer doorsluizen naar een andere ontvanger. Zodoende moet ieder haatcollectief het zelf aanvragen en dient de gemeente zelf te controleren of de subsidie juist gebruikt is. Reken maar nergens op, want de rest van de politiek is daar fel op tegen. Zolang wij ons uit laten persen kopen zij nog de stemmen van hun vee.

  Like

 11. Hendrick M. zegt:

  Overal waar hierboven ‘U’ staat, dient gelezen te worden ‘Bert Koenders’, de linkse IJdeltuit, die nog nooit van zijn leven iets fatsoenlijks heeft gedaan.

  Like

 12. paulzwueste zegt:

  Overal waar de naam Koenders in voorkomt lees je over fraude en/of geld doneren aan islam-bewegingen. Deze man is de pest voor het land! De zoveelste PVDA-crimineel op rij!

  Like

 13. fransLdewit zegt:

  Zouden gechanteerd zijn of anders een snoepreisje hebben gekregen?

  Like

 14. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Dit is op Identitair Verzet Limburg  herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s