‘Bart De Wever gaat nog een stap verder dan Filip Dewinter’

Screenshot_20

N-VA-voorzitter en burgemeester van Antwerpen Bart De Wever

‘De manier waarop Bart De Wever (N-VA) gereageerd heeft op de racismeklacht is een aanval op de basisprincipes van de rechtsstaat’, zo zegt advocaat Abederrahim Lahlali. ‘Hij gaat nog een stap verder dan Filip Dewinter.’

Abederrahim Lahlali, de advocaat die door het Antwerpse parket wil laten onderzoeken of de uitspraken van N-VA-voorzitter Bart De Wever racistisch waren, heeft in het VRT-radioprogramma De Ochtend fors uitgehaald naar De Wever. De manier waarop De Wever heeft gereageerd op de racismeklacht is volgens Lahlali “een aanval op de basisprincipes van de rechtsstaat”. Hij beschuldigt de Antwerpse burgemeester van “intimidatie” en een “karaktermoord”. Volgens Lahlali zijn er wel degelijk aanwijzingen dat De Wever zijn boekje te buiten is gegaan. “Hij gaat nog een stap verder dan Filip Dewinter“, stelt de advocaat.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Knack.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Censuur, Cultuurstrijd, democratie, discriminatie, Hypocrisie, Islam, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Marokkanen, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Vlaanderen. Bookmark de permalink .

9 reacties op ‘Bart De Wever gaat nog een stap verder dan Filip Dewinter’

 1. koddebeier zegt:

  Dit advocaatje heeft waarschijnlijk een studiebeurs genoten in Belgie, dus gestudeerd over de ruggen van de Belgen en zal nu wel even vertellen hoe het moet…….Rot die vent toch het land uit !!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, het is bar: Zelfs de aankondiging van de Wever dat hij, in geval van veroordeling, uit de politiek stapt, durft-ie nóg te laken! Alsof HIJ wel even voor de Wever zal uitmaken of de aanleiding daar ernstig genoeg voor is of niet!
   Heb je ooit zoiets aanmatigends gehoord?!

   Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Steeds meer mensen zullen, zoals Geert, bescherming nodig hebben als men het aandurft om in de media de waarheid te verkondigen. Vrijwel zeker zal dan op enig moment een schot doel treffen.
  In sommige kringen zal men dan hoogstwaarschijnlijk ‘allah huakbar’ roepen.
  Wordt vervolgd.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 3. Ildiko zegt:

  De democratie dankzij welke ze zich in onze land vestigen, zich in ons leven binnendringen, ons ergeren of doden, en zullen door onze democratie ons overmeesteren. Dat doen ze hier graag zoals die engerd Maiwand al Afghani.

  Like

 4. iedereen met een beetje gezond verstand weet dat een islamitische advocaat lak heeft aan de westerse rechtstaat, aangezien moslims anti-democratisch zijn! Net als de aanklagers van Wilders (minder, minder Marokkanen) gaat het helemaal niet om principes maar om afpersing van grote sommen geld! Dit is nu eenmaal de aard van het beestje….

  Like

 5. luckybee zegt:

  Mogen Moslims ook bij ons advocaten worden?Ik bedoel natuurlijk Jouristen?Dus niet alleen onze legislative, en onze Executive is door moslims verpest, maar ook onze joudicaire macht !!
  Alle drie machten die wij met veel moeite gescheiden hebben liggen practisch alle drie in de Handen van Moslims.Griezelig.

  Like

 6. Willie zegt:

  BDW ging in t lange nog niet ver genoeg !! FUCK MUSLIMS !!! Achterlijke rif-apen

  Like

 7. fransLdewit zegt:

  Had gewild dat ze zulke praatjes in eigen land hadden aangedurfd hadden wij ze tenminste niet hoeven te onderhouden. Bovendien krijgt het nu nog praatjes ook het geboefte. Ze moeten zich echt kapot schamen.

  Like

 8. Sir Colin de Jong zegt:

  Zover zijn wij al ingepakt dat we de keiharde waarheid niet meer mogen verkondigen. De straat op en protesteer massaal tegen deze achterlijke waan toestanden,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s