Cyberaanval op Frontpage Magazin

Screenshot_18

(Door: Frontpagemag.com – Vertaling: “Vederso”)

U hebt misschien gemerkt dat onze site wordt aangevallen in een cyberaanval door computers die hun basis hebben in Iran en Irak, wat tot vertraging in het laden van Frontpagemag.com leidt. Het is geen toeval dat de cyberaanvallers uit Iran en Irak er in zijn betrokken. Wij zijn een van de weinige online nieuwsdiensten die de Iraanse hypocrisie en oneerlijkheid in diens omgang met de VS onthullen – en zijn achterbaks handelen namens zijn afhankelijke sjiitische regime in Bagdad. We hebben ook de volledige en gruwelijke omvang van de verwoestingen door de Islamitische Staat onthuld die zoveel van Irak bezet. En we aarzelden dan niet, zoals onze media en zgn. hogere literaire cultuur dat doen, om de zwakte en het verraad van Barack Obama ten aanzien van deze verschrikkelijke bedreigingen te onthullen.

Er bestaat weinig twijfel over dat deze cyberaanval werd gelanceerd door onze vijanden, omdat we de waarheid over hen en hun handlangers vertellen – en dat stuurt hen in niet te stillen haat en woede.

De aanval op Frontpage begon op de ochtend van 24 maart om ongeveer 06:35. Hij bestond uit meerdere computers en/of servers en deze bombardeerden onze website met zo veel verzoeken dat ons systeem overbelast raakte en de site werd stilgelegd. In dit stadium is het probleem opgelost, maar we verhuizen de site naar een nieuwe server en dit kan enige vertraging in de toegang veroorzaken. Wanneer het proces voltooid is (binnen 24-48 uur) moeten de kwesties m.b.t. vertraging zijn opgelost.

We stellen uw geduld op prijs.

Het is zeker geen toeval dat deze aanval op Frontage is gekomen juist op het moment dat het David Horowitz Freedom Center zijn nieuwe JewHatredOnCampusAwareness-campagne lanceerde vanwege de Jodenhaat die ongebreideld in de Amerikaanse universiteiten plaatsvindt. Ons belangrijkste doel is Students for Justice in Palestine (SJP), een terrorisme ondersteunende organisatie en een front van de Moslimbroederschap die Hamas steunt evenals de vernietiging van de Joodse staat en de uitroeiing van het Joodse volk.

Onze campagne is het gevecht naar de campussen in het hele land te brengen en heeft een uitgebreide media-aandacht gekregen – ze bereikte meer dan 100 miljoen lezers via sites zoals de International Business Times en NewsMax die over onze campuscampagne berichtten, samen met talloze kranten en campus persgenootschappen. David Horowitz en Ben Shapiro bereiden zich voor om op campussen in het hele land te spreken. We hebben panels, filmvertoningen en postercampagnes gepland voor 20 of meer campussen en werken aan anderen.

De cyberaanval heeft onthuld hoe effectief we op Frontpage de waarheid weten over te brengen – de waarheid die vandaag de dag de meeste media bang zijn om te vertellen.

De vijanden van de vrijheid zijn bang voor ons – en ze zouden dat ook moeten zijn.

Bron:
www.frontpagemag.com
Auteur: Frontpage.com

Vertaald uit het Engels door:
”Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Cyberaanval op Frontpage Magazin

 1. Henk.V zegt:

  Goed dat je dit bericht hebt vertaald en verspreid, Vederso!

  Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 3. luckybee zegt:

  Dat betekent voor mij niet dat ik mijn critiek op Islam en hun vrienden gaat stoppen;in tegendeel

  Like

 4. luckybee zegt:

  Haar man Bill Clinton de moslim vriend is een graadje erger.Weten ze wel zeker dat hij niet uit de Kaukasus stamt?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s