PVV: “Militairen in Nederlandse straten?”

Screenshot_9

(Door: R. Luiten)

De PVV wil van het kabinet weten of er mogelijk militairen de Nederlandse straten op worden gestuurd op plekken waar veel criminaliteit voorkomt. De aanwezigheid van de krijgslieden zou namelijk het aantal misdrijven terugdringen.

Dat stelt de partij op basis van Belgische berichtgeving, meldt De Telegraaf. In onder meer Antwerpen en Brussel worden militairen ingezet wegens de verhoogde terreurdreiging. In de eerste weken van 2015 nam bijgevolg het aantal misdrijven in die steden af met 30 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, bericht Het Laatste Nieuws.

PVV normale grootteLees verder>>>
(h/t Bert G.)
PowNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Overheid, PVV. Bookmark de permalink .

10 reacties op PVV: “Militairen in Nederlandse straten?”

 1. anoname zegt:

  HAHAHA 😀
  Gaan al die arabarberbers falliet ^_^

  Like

 2. DonnaDolce zegt:

  Goed voor de werkgelegenheid….

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Voor NL zal dit uiteindelijk ook wel gebeuren.
  Niet na zulke “incidenten” als in Brussel of Parijs, waarbij burgers omkwamen.
  In Nl moeten eerst politici er mee te maken krijgen.

  Like

 4. Rudi zegt:

  Veiligheidsexpert Brice de Ruyver vraagt zich echter af of de criminaliteit daadwerkelijk daalt of dat “de criminelen drie of vier straten verder hun slag slaan”.

  Moet Brice De Ruyver misschien dringend terug naar school? Als criminelen gewoon een straatje om gaan om hun slag te slaan, waarom daalt het criminaliteitscijfer dan met 30%?

  En wat iedereen die tegen meer politie of zelfs leger op straat is dringend eens moet doen is consequent zijn. Moeilijk, ik weet het.
  Laat ze allemaal een poster aan hun deur hangen met daarop de volgende tekst:
  “Geachte (kruis zelf maar aan) verkrachter, roofovervaller, inbreker, illegaal, mensensmokkelaar, vrouwenhandelaar, komt u rustig binnen en help uzelf. Hier wordt niet naar de politie gebeld, laat staan op u geschoten. U bent immers een slachtoffer van de samenleving en uw aanwezigheid in ons land vindt iedereen in dit huis een enorme verrijking.”

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Links Nederland vindt nu toch echt dat juist de politie meer de straat op moet. Jammer alleen dat de politietop in handen is van de PvdA en dat onze politie hopeloos corrupt is en niet in staat om werkelijk de misdaad te bestrijden. Je krijgt ze dus niet de straat op.
  En hoeveel blauw kregen wij voor al die extra miljoenen, die we de vorige keer naar de politie sluisden? Niks, het geld ging naar de grootgraaiers met de blauwe pet van de PvdA. Zelfs een luizenmoeder op de politieschool verdient meer dan de MP.
  Ander bekend linksch argument: “als we meer blauw (of legergroen) op straat zetten, dan verplaatst de misdaad zich alleen”. Dus dat moeten we niet willen. Wat natuurlijk ook kul is; want dat bewijst alleen maar dat het werkt en dat elders ook meer blauw/groen op straat nodig is.
  En: “Ja maar dan worden we een politiestaat”. Dat de politie een heel belangrijke taak heeft in onze democratie wordt dan maar vergeten, wat willen die idioten dan? De misdaad bestrijden met onzichtbare politie? Hallo, de onzichtbare politie houdt ons al in de gaten 24 uur per dag, zonder enige effect. Ik zie ze liever wat doen.
  Herstel de grenzen en laat de overheid nu eindelijk eens wat gaan doen aan de veiligheid van de belastingbetaler. Liever met de mariniers dan met het blauw van de PvdA-politie.

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  Waarom de oorzaak niet gewoon even wegnemen ?

  Like

 7. luckybee zegt:

  Waarschijnlijk wachten onze Marxisten eerst tot dat ze zelf worden uitgeroeid. De mogelijkheid bestaat ze zijn geen moslims en noemden zich de vrienden van Moslims.
  33. De Confreranten (Al-Ahzaab)
  Geopenbaard nà de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 73 strofen.
  48. En gehoorzaam de ongelovigen en de huichelaars niet en sla geen acht op hun grievende taal, stel uw vertrouwen in Allah, want Allah is Toereikend als Beschermer.
  3. Het Huis van Imraan (Al-Imraan)
  Geopenbaard nà de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 200 strofen.
  118. O gij die gelooft, neemt buiten uw volk geen ander tot intieme vrienden; zij zullen niet in gebreke blijven u te benadelen. Zij houden van leedvermaak. Nijd laten zij blijken en wat hun innerlijk verbergt is nog erger. Wij hebben u onze geboden duidelijk gemaakt, indien gij ze wilt begrijpen.

  Veel plezier julie Goddeloze Marxisten en Jacobijners.

  Like

 8. Jaantje zegt:

  Weet nog wat er gebeurde toen men veel overlast had van “hangjeugd” en criminelen groepjes .
  Zou men wat aan doen en ja hoor even later zag je de criminelen in een uniform als stadswacht.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Het criminelengilde heeft schijnbaar toch meer respect voor militairen dan voor de politie.

  Like

 10. Sir Colin de Jong zegt:

  Laat militairen eindelijk ook eens wat nuttigs doen voor de samenleving. Zet ze
  s’nachts in bij problemen wijken en laat ze die Mocro gangs maar eens aanpakken, want de politie gaat er met een grote bocht omheen, en blijven liever op het buro TV kijken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s