VN: 22.000 buitenlandse Jihadisten in Irak en Syrië

Screenshot_11

Buitenlandse islamitische extremisten vormen een bedreiging voor de veiligheid

(Door: Shari Deira)

Dat veel buitenlandse Jihadisten naar Syrië en Irak trekken om daar deel te nemen aan de strijd is bekend, maar hoeveel zijn het er? De Verenigde Naties (VN) gaan ervan uit dat meer dan 22.000 buitenlandse strijders naar Syrië en Irak zijn gegaan.

Jihadisten uit het buitenland sluiten zich aan bij terroristische organisaties als Al-Qa’ida en Islamitische Staat, staat in een VN-rapport dat is opgesteld door experts die toezicht houden op sancties tegen Al-Qa’ida.

Bedreiging

Experts zeggen tegen BBC News dat de toestroom van buitenlandse Jihadisten ‘hoger is dan het ooit is geweest’. In totaal zijn er ongeveer 25.000 extremisten uit honderd landen afgereisd naar landen als Irak en Syrië, maar ook Libië en Pakistan.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Al Qaida, Eurabië, Hypocrisie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

3 reacties op VN: 22.000 buitenlandse Jihadisten in Irak en Syrië

 1. joopklepzeiker zegt:

  Topper, dan zijn ze hier dus weg en kunnen sterven in het land van hun dromen en 70 frisse maagden en jongetjes in hun helen ontvangen.

  Goed nieuws.

  Like

 2. bigljohn zegt:

  25000 Jihadisten zijn er dus al afgereisd naar die brandhaarden in de Arabische regio. Het moment is nakende dat er op het eind van het jaar in totaal al 100.000 zijn. En zo de komende jaren verder tot wel 500.000 strijders. Een legermacht die zich door Arabie heen worstelt richting Europa. Die coalitie troepen zijn er maar voor de show, voor het oog van het kerkvolk. Assad constateert zelf dat ISIS, ondanks de coalitietroepen, geweldig aan het uitbreiden is. Iedere maand zou de netto balans uitwijzen dat er 1000 bijkomen, En dit naast de 32000 die er al een jaar geleden aanwezig waren. Voor 2020 zou Spanje vallen, het Vaticaan veroverd. De kans daarop is dus erg groot. Binnen 5 a 7 jaar staan ze mogelijk al hier. En al die tijd blijven de overheden slapen en wegkijken, de Islam pamperend, ons manipulerend naar een soort kwaad wat nog veel erger is dan de nazi bezetting. Met EEN verschil; De Nazi’s konden dankzij een enorme wereldse inspanning vernietigd worden. Dit in tegenstelling tot de Islam. Waar de Islam eenmaal voet aan land heeft gezet, blijft dat minstens voor honderden jaren zo bestaan. De geschiedenis leert ons dat. En volgens mij kunnen we deze ontwikkelingen niet meer keren. Geen pessimisme, maar realisme. Zelfs al zou ISIS verslagen worden, een kans van een op de 10 miljard, Dan nog gaan de overblijvers naar Europa om alhier talloze bloedige aanslagen te plegen. Geholpen door een leger van ettelijke miljoenen moslims alhier die hun een warm hart toedragen (het paard van Troje) en mogelijk ook met de strijd gaan meedoen !

  Like

 3. luckybee zegt:

  En het zijn allemaal moslims, uit alle wereld delen. 20 000 dat is behoorlijk veel, die gedood willen worden.Geef ze waar ze naar verlangen.In het MO wij moeten dan hun lijken niet opruimen.Dank zei G.W. Bush.wordt de oorlog in het MO gevoerd.Zelfs Hans Blix de Marxist heeft dit niet weten te stoppen.Hij wil natuurlijk dat de oorlog bij ons plaats vind de idioot.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s