Rostock: volledig gemeubileerde woningen voor “vluchtelingen”, gevulde koelkasten, nieuw beddengoed en nieuwe handdoeken

Screenshot_78

(Door: Janina – Vertaling: E.J. Bron)

Breed grijnzend en trots poseren de medewerkers van de gemeentelijke onderneming WIRO voor een foto. Waarom? Karolin Finck, Jennifer Ahrens, Martin Reimer, Constanze Allwardt en Thomas Krentz richtten in Rostock 20 volledig gemeubileerde woningen voor vluchtelingen in en omdat ze zo blij zijn met de nieuwe bewoners werden de huisregels met “hartelijk welkom” tegelijk ook maar in het Arabisch geschreven.

Onder het motto “want ze weten niet wat ze doen” vulden ze ook tegelijk de koelkasten en legden nieuw beddengoed en handdoeken klaar. Was er ooit sprake van zo´n inzet en overgave voor arme Duitse gezinnen of daklozen? Hoeveel woningen richtte de onderneming WIRO voor de armen in Rostock in en vulde zij bovendien de koelkast? Hoeveel Duitse gezinnen zijn op zoek naar woonruimte of staan op de wachtlijst van woningbouwverenigingen?

Of er werkelijk oorlogsvluchtelingen uit Syrië de woningen betrekken, kan niet beoordeeld worden respectievelijk zie je nauwelijks. In de meeste gevallen komen er alleen mannen. Maar of het nu gezinnen zijn of mannen, de medewerkers van WIRO zal het grijnzen nog vergaan, want de met liefde ingerichte woningen zullen ze niet meer herkennen.

Bekijk de grijnzende foto en het artikel in de “Ostsee-Zeitung”.

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: Janina

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, discriminatie, Duitsland, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Multiculti, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Rostock: volledig gemeubileerde woningen voor “vluchtelingen”, gevulde koelkasten, nieuw beddengoed en nieuwe handdoeken

 1. Jean zegt:

  Dat allochtonengespuis is zo pro voor de perverse smeerlapperij islam, waarom komen ze dan naar hier wetende dat wij die barbaarse smeerlapperij haten omdat de vuiligheid bulkt van perverse smeerlapperij waaronder het goedvinden van kinderen verkrachten…?
  Het politiek gespuis wat ons opzadeld met die barbaren gaan de rekeningen betalen, zeker weten.

  Like

 2. Jade zegt:

  Het lachen zal ze wel vergaan…
  Niet iedereen heeft straks een Bilderberg-escape.

  Like

 3. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Wij denken ook om de ID weg te gooien een beetje duits kunnen ook nog ‘ich nicht verstehen ich Ausländer’
  http://t.co/6zTvCE3Hjm

  Like

 4. Driek zegt:

  Ik ben iedere dag weer opnieuw verbijsterd, wat worden die asielzoekers in de watten gelegd. En moet je toch die hoofden zien, die mensen lachen ons gewoon uit, die vrouw rechts op de foto, die hoeft nooit van d’r leven meer te werken. Ik begrijp er niks van.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Driek 18:29

   Ik ben net als u ook verbijsterd! Zien deze mensen eruit als oorlogsslachtoffers/vluchtelingen?
   Ik denk het niet. Lachende kindergezichten en een mega dikke moeke, die het zo te zien nergens beter had kunnen treffen dan ‘hier’!

   Ik walg werkelijk van dit soort foto’s! Ze maken me kwaad ook. Talloze mensen aan de rand van de samenleving hebben moeite met rond komen, elke maand opnieuw. En dan zie je DIT!
   Ik zou dit zogenaamde vluchtelingenwerk niet kunnen doen. Ik zou me een verraadster voelen van mijn eigen volk!
   Als ik dan bedenk dat iemand uit de Duitse regering heeft gezegd dat er jaarlijks nóg meer migranten bij moeten komen om het aantal arbeiders op peil te houden, dan begin ik te geloven dat die persoon gedrogeerd is, anders zeg je zulke idioterie niet. De ‘vluchtelingen’ die ze binnen halen zijn ongeschikt voor de arbeidsmarkt. Velen zijn zelfs analfabeet. Wat moet je daarmee?

   Duitsland komt er nog wel achter. Wat ze nu toelaten kan gewoon niet volgehouden worden. Steeds minder mensen moeten voor de uitkeringen van steeds meer mensen werken. Dat stopt gewoon een keer.

   Like

 5. delamontagne zegt:

  المهووسين وسخيفة
  ZIEKELIJK/ABSURD EN ERGELIJK………..
  Het verstrekte voedsel zal ook wel hallala zijn.
  Ik vraag me verder af:”lagen er ook al vliegtickets klaar voor een korte paasvakantie in thuisland Somalia ? “

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Zo ziet een vol gevreten moslimkop uit !
  Verplicht onderbrengen bij deze rooie
  vaderlandsverraders !
  Hier de rooie parasitäre smoelwerken die deze
  grote daden op kosten van de belastingbetalers
  en dit als meesterlijke daad zegevieren !

  Like

 7. Tempelier zegt:

  hartelijk welkom” tegelijk ook maar in het Arabisch geschreven. ? of de foto klopt niet of de tekst niet. Op de foto zie ik Somaliërs , maar die schrijven niet in het Arabisch.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Is een symbolische foto. . .

   Like

  • Luchtpint zegt:

   Somalisch EN Arabisch zijn nochtans de 2 officiële talen van Somalië. Hoewel Somalisch niet in het Arabisch geschreven wordt. Andere kant van het verhaal: volgens mij zijn er maar weinig Somaliërs voldoende geletterd om in één van de 2 te kunnen LEZEN. Hoe zouden ze het dan kunnen SCHRIJVEN, vraag ik mij af ?

   Zou dat niet gewoon een soort projectie van multiculturele onnozelheid kunnen zijn om stomweg te VERONDERSTELLEN dat de meerheid van hen wel zo gesofisticeerd zouden zijn dat ze zouden kunnen lezen en schrijven, om mee te beginnen ? Of probeert men ons misschien gewoon wijs te maken dat al die Somaliërs zo geciviliseerd zouden zijn, door voor te wenden dat ze allemaal kunnen lezen en schrijven, terwijl men daar mogelijk weet dat dat niet waar is ? Zou kunnen dus, dat we worden voorgelogen op de één of andere manier. Kwestie van de gewone burger een vals gevoel van veiligheid te geven.

   Het moet nog blijken UIT HUN GEDRAG hoe beschaafd ze wel / niet zijn in de praktijk. We zullen zien. Als ze doorlopend stoned lopen door qat te kauwen, bijvoorbeeld.

   Like

 8. keizer zegt:

  Tja dat is nou eenmaal het EU beleid, net als in Nederland.
  Het is niet de Islam maar Brussel haalt ze binnen met allemaal privileges.
  We moeten die EU er uit trappen en Rutte dus ook die smerige satan friek.

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Ach ja, ach ja, zolang je het maar aan de coloured people ten goede laat komen, hè……
  Als je je slechts op de AUTOCHTONE behoeftigen richt, komt de goedmenschelijkheid niet voldoende uit de verf. En da ’s zónde.
  Het weg-met-ons en leve-de-multikul moet er afspatten, anders deugt het niet.
  Duitse behoeftigen hebben genoeg aan een bakkie soep van de Heilsarmée of de “Wärmestube” net als mijn dakloze kennissen vroeger in Neurenberg!

  Like

 10. Qvic zegt:

  Als we de participatie maatschappij nu eens letterlijk uitvoeren en alle mensen die voor deze asiel/vluchtelingen zijn en opkomen en hen vertroetelen ook de rekening presenteren van hun eigen beleid/keuzes. Dus niet meer van het algemene belastinggeld. Dan is het zo gedaan met hun pret. Andermans geld uitgeven gaat altijd veel makkelijker, dan je eigen geld. Vooral als het onuitputtelijk is, dat andermans geld.

  Like

 11. renm zegt:

  Ik zie ook steeds meer van dit soort Ethiopiërs of Somaliërs… what ever …in mijn dorp 30.000 inwoners. Ze hangen rond in de plaatselijke Jumbo super rondom de gratis koffie automaat. Vaak alleen mannen volledig in de laatste mode trend van hun land. Koffie is te slap dus binnenkort zal er wel een qat kauw hoekje komen. Volgens de Jellinek kliniek is gezamenlijk qat kauwen voor Somaliërs net zo iets als gezellig koffie drinken voor ons.

  Zie verder: Qat kauwen belemmert de integratie.
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/3101801/2012/01/02/Qat-kauwen-belemmert-de-integratie.dhtml

  Like

 12. louis-portugal zegt:

  apostates and infidels A brandnew leather jacket.

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  Vooral die vadsige geit rechts op de foto ziet er uit als een arme getraumatiseerde ondervoede ‘vluchteling’. Niet echt een figuur om ergens voor te ‘vluchten’; ze zou niet ver komen met d’r dikke schommel-reet.

  Like

 14. Pingback: Rostock: volledig gemeubileerde woningen voor “vluchtelingen”, gevulde koelkasten, nieuw beddengoed en nieuwe handdoeken |

 15. apollonia652014 zegt:

  Jahoor de eerste zandbak kakkerlakken zijn hier in het dorp ook gearriveerd, op nog een 200m afstand van mijn woning. En natuurlijk met tassen vol van de jumbo komen. Ik haat ze steeds meer. En niks gezinnen, zijn financiële vluchtelingen en nee geen gezinnen zoals ze hier wilde beweren, maar ENKELT JONGE MANNEN, zodat deze zich kunnen mengen met de wanhopige single vrouwen. Stelletje domme wijven. Wie laat zich nu voldouwen door dit graftakkevolk.

  We worden continu voorgelogen door welke overheids orgaan dan ook.

  Like

 16. HELAAS LANDGENOTEN , EUROPA IS VOL MET NAIEVE ONNOZELE DWAZEN EN IDIOTEN , OM OVER DE VELE VERRADERS MAAR TE ZWIJGEN , WANT HET ZIJN DE LINKSE VERACHTELIJKKE LINKSE ROTZAKKEN DIE DE POORT NAAR EUROPA WAGENWIJD OPEN HEBBEN GEZET , IN TIJD VAN OORLOG WORDEN DEZE VERRADERS ZONDER PARDON TEGEN DE MUUR GEZET , HELAAS DEZE SCHOFTEN HEBBEN ALLES IN EUROPA [ BEHALVE HET GELIJK ]

  Like

 17. Jean zegt:

  Laten we hopen en liefst er voor zorgen dat de theorie van Gerald Celente bewaarheid worden nl. dat voor het einde van 2016 die hele troep parasieten verdreven worden en de verraders onder eigen volk die leven van die allochtonen industrie zullen hangen.

  Like

 18. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s