Chemnitz: asielzoekers stiekem in 4-sterrenhotel ondergebracht

Screenshot_103

(Door: Janina – Vertaling: E.J. Bron)

In het 4-sterrenhotel Penta in het Duitse Chemnitz werden stiekem 56 asielzoekers ingekwartierd zonder daarover de buurtbewoners te informeren. Via het principe van de open grenzen komen cultuurvreemden waar dan ook vandaan, met een compleet onbekend verleden en onduidelijke doelen. Eentje van hen ontpopte zich al als een geile seksuele crimineel.

De welkomstcultuur op kosten van de belastingbetaler zou niet erger kunnen zijn. Behalve gratis betaal-tv en gratis sauna biedt het feodale hotel o.a. een binnenzwembad en een stoombad ter ontspanning. Alle kamers zijn uitgerust met airconditioning en satelliet-tv, bovendien met geluidwerende ramen (dat zal bij deze 56 gasten ook wel nodig zijn). Wie wil, kan hier en hier foto´s bekijken van het nobele hotel en diens comfort.

Daarover bericht Mopo24:

Een seksuele misdadiger zorgt voor angst onder vrouwen bij de Schloßberg. Een Libische asielzoeker (24) uit het Penta-hotel dook voor de derde keer als exhibitionist op. Deze keer vond hij het niet voldoende zichzelf te bevredigen – de man betaste het achterste van een jogster (31). De vrouw belde de politie, die de man arresteerde. Voor de tweede keer binnen een week!

Pas een week daarvoor was de man tweemaal als exhibitionist opgevallen. Eerst had hij in de Promenadenstraße twee vrouwen (34, 35) opgewacht en met zijn blote geslachtsdeel gespeeld. De dag daarna zag de 35-jarige de potloodventer opnieuw. Arrestatie.

Een buurtbewoner (63) had de laatste daad gezien en is geschokt: “Het is toch logisch dat de burgers zich na deze twee voorvallen zorgen maken. En hoe komt het dat wij als buurtbewoners niet weten dat er asielzoekers in het Penta-hotel wonen?

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: Janina

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Chemnitz: asielzoekers stiekem in 4-sterrenhotel ondergebracht

 1. luckybee zegt:

  Chemnitz ligt in Brandenburg geloof ik, daar heersten nog steeds de Marxisten, de onbeleerbaren.

  Like

 2. Thoth zegt:

  Nietmijnislam#, de taqiyya variant van de sekte islam voor de ‘gematigde’ moslim(a), heeft ook naar tientallen weigeringen een plaats gekregen in Crowne Plaza Hotel… in Den Haag. De 2e-premier van Nederland heeft hier voor gezorgd. Asscher heeft hierna een korte toespraak gehouden….
  .

  Like

 3. Cathja zegt:

  Echt een smerige rotstreek van de hoteleigenaar(s)!
  Waaraan hebben die profiteurs deze luxe trouwens te danken? Waren er geen andere mogelijkheden in de regio? Het is wel duidelijk dat men totaal niet weet wie men binnen laat. Logisch dat de plaatselijke bevolking zich grote zorgen maakt. Je zult maar met die smeerlappen geconfronteerd worden!
  Ik ben ervan overtuigd dat deze asielzoekers (zelfs niet na deze arrestaties) geen strobreed in de weg wordt gelegd.
  Als wij dit geflikt zouden hebben hadden ze ons wel anders aangepakt.

  Like

 4. Qvic zegt:

  Geld is het enige wat tegenwoordig nog telt. Zulke riante hotels van 4 sterren of meer hebben te maken met steeds minder klanten, die dit überhaupt nog kunnen betalen. Door nu hun hotels ter beschikking te stellen voor asielopvang kunnen deze hotel eigenaars het hoofd boven water houden. Dat dit geld opgebracht is door de autochtonen bevolking door allerlei belastingen, interesseert ze niet, zij moeten hun toko draaiend houden. Het enige wat telt is dat alle onkosten worden betaald en er winst gemaakt kan worden. Het probleem ligt bij de organisatie die de vluchtingen overal plaatsen, dat deze zogenaamde vluchtelingen het grootste criminele tuig van de richel zijn doet niet ter zake, want zij zijn zielig in de belevenissen van de goedmensen en daarom rechtvaardige zij, dat deze zogenaamde vluchtelingen het beste van het beste onderkomen moeten krijgen. Ieder die hier kritisch tegen over staat, wordt weggezet als racist of rechts-extremist of iets dergelijks. Waarom? omdat zij (de goedmensen) dan geen discussie behoeven aan te gaan, voor hun eigen handelen. Dat zij (de goedmensen) zelf er financieel veel beter van worden, wordt ook niet over gesproken. Het probleem wat de asielzoekers/vluchtelingen veroorzaken in de samenleving, wordt nu in de media op het bordje van de gewone burger gelegd, dat de burger meer tolerant en solidair moeten zijn richting deze vluchtelingen, maar de veroorzaker van deze ellende ligt bij de arrogante linkse politieke kerk, die iedereen naar hun pijpen willen laten dansen, als of zij de enige zijn die de wijsheid inzich heeft en weet wat goed is voor de gehele maatschappij. Het enige waar ze goed in zijn is mooi weer spelen van andermans geld en verworvenheden, Zij zelf breken alles af wat ooit opgebouwd was door de gemeenschap.

  Like

 5. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Vanaf 1 April (geen grap !) zijn de daklozenonderkomsten voor de Duitsen
  in Berlijn gesloten ! Maar dat gelt natuurlijk niet voor Asylbewerber !

  Like

 7. fransLdewit zegt:

  Die gasten krijgen ze nooit meer weg, daar kan je op wachten, de ellende is ook nog dat ze het straks allemaal wereldkundig gaan maken en eisen ze straks allemaal nog zo’n luxueus onderkomen. Nou als de Bank-bus dan nog even voor kom rijden, kunnen ze zowaar ook nog een fooitje geven.

  Like

 8. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  En Nederlanders ‘mogen hier in deze ‘4-sterren garage’ slapen….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s