Het absolute toppunt!: de bank komt met een busje om de asielzoekers uit te betalen!

Screenshot_117

(Door: Janina – Vertaling: E.J. Bron)

Het dichtstbijzijnde filiaal is te ver weg?! Wel 250 meter! Of moet dit alles geheim gehouden worden voor de Duitse bevolking – Hier eens temeer het fotobewijs van de welkomstcultuur voor echte vluchtelingen, maar ook in meerderheid economische vluchtelingen en zich illegaal in Duitsland ophoudende personen die al afgewezen zijn, maar uiteraard in geen geval zijn uitgezet.

Bovenstaande foto toont het asielzoekerscentrum in Burg bij Magdeburg. Hierbij gaat het dus geenszins om de ZAST (centrale opvang voor asielzoekers) in Halberstadt, waar migranten slechts een korte periode worden ondergebracht, maar veelmeer om een asielonderkomen waar de asielzoekers al langere tijd wonen. Nu is het natuurlijk de vraag waarom mensen, die eigenlijk hun best zouden moeten doen om te integreren, hier hun uitkering thuis in cash geleverd krijgen, hoewel het dichtstbijzijnde filiaal van de Sparkasse zich 250 meter verderop bevindt.

Gezien de opvatting van onze linkse en Groene politiek verantwoordelijken zou het natuurlijk ook heel goed mogelijk zijn dat de Duitse bevolking helemaal niet in staat gesteld dient te worden om erachter te komen welke bedragen hier worden uitbetaald. Het zou gemakkelijk zijn, mede gezien de integratie en het leren van de taal, om zelf je uitkering bij de Sparkasse af te halen, die slechts een steenworp verwijderd is. Nog helemaal afgezien van de maandelijkse kosten voor het busje, de werknemers en de beschikbaar gestelde tijd. De politiek zou eindelijk eens een keer bestaande Duitse wetten moeten handhaven en ermee moeten beginnen om de 600.000 (!!!) zich illegaal in Duitsland bevindende migranten naar hun landen van herkomst terug te sturen.

(www.facebook.com/PEGIDANORDTH)

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: Janina

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Duitsland, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Het absolute toppunt!: de bank komt met een busje om de asielzoekers uit te betalen!

 1. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 2. BertG. zegt:

  Natuurlijk mag niemand weten wat ze uitbetaald krijgen.
  En zou je als bank dit allemaal in je filiaal willen hebben, er komt meteen geen mens meer om ze geld te halen. Maar het brengen gaat wel erg ver.

  Volgens verleent de bank deze service zelfs niet eens voor bejaarde tehuizen of andere instellingen waar mensen wonen die zich zeer slecht kunnen verplaatsen.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ BertG. 16:27

   Nee, die bejaarden zien zich maar te redden. Rollator, scootmobiel etc., als je je geld moet ophalen. Maar van bejaarden weten we wel ongeveer op hoeveel geld zij recht hebben. Hoeveel geld die profiteurs opstrijken wil de overheid natuurlijk onder de pet houden. Stel dat de bejaarden gaan morren…..!

   Te gek voor woorden, deze service! Nog gekker is het dat Duitsland niet bereid lijkt te zijn om 600.000 illegalen uit te zetten! Het is niet eens een kwestie die Duitsland alleen aan gaat, want ze kunnen zonder problemen ook ons land binnen wandelen als de grond hen in ons buurland te heet onder de voeten zou worden.

   Uitzetten die figuren die doodgewoon niet in Europa horen te zijn! Het is tijd om er gisteren mee te beginnen.

   Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   De banken in Nederland zouden hier een voorbeeld aan kunnen nemen vwb de service aan ouderen en gehandicapten. Geld is er wel voor gelet op de 700.000 aan salarisverhoging die uitgespaard is.

   Like

 3. Wachteres zegt:

  De groenen hebben al geëist dat alle illegalen een generaal pardon krijgen.

  Like

 4. Pingback: Het absolute toppunt!: de bank komt met een busje om de asielzoekers uit te betalen! |

 5. Het wordt met de dag gekker;geen wonder dat die lui zich oppermachtig voelen;daar hadden ze in hun heimat zelfs nooit van kunnen dromen!En wat betreft het uitzetten van illegalen en uitgeprocedeerden>Vergeet het maar;doen ze hier ook niet!Eigenlijk zou iedere ,hiervoor verantwoordelijke politicus,een paar honderd van die lui verplicht moeten onderhouden!Dan was die idioterie zo ten einde:zeker weten!

  Like

 6. Henk.V zegt:

  Ik heb maar twee woorden over voor wat ik zie: MISSELIJKMAKENDE KRUIPERIGHEID..

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Wat me het eerste te binnen schoot:
  “Busje komt zó, busje komt zó, busje komt zó, busje komt zó, busje komt zó
  Eventjes geduld nog want het busje komt zó…..!”
  WAANZIN!!!!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Theresa Geissler 4 april 2015 om 17:45

   Ja, dat dacht ik verdorie ook meteen; ik wilde de video nog opzoeken!
   Nou hierbij alsnog:

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Hèhèhèhè! Zelf zou ik nog steeds niet weten, hoe je een videoclip hier plaatst, maar gééf een hint en jij of BertG……..Altijd raak!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 4 april 2015 om 21:21

    Ben je er nog?

    Nou, je gaat naar You Tube, kopieert het ‘link-adres’ (begint met http of https) met je rechter muisknop en plakt dat dan -ook met je rechter muisknop- hier in een reageer-vakje.
    Ik zal op deze wijze zelf ook nog even een video plaatsen
    Hij gaat over een koolmees die kennelijk te lang onder islamitische invloed heeft gestaan; echt huiveringwekkend:

    Like

 8. delamontagne zegt:

  Nu begrijp ik ook pas goed dat ze niet in Fr willen blijven, maar meer naar de Noordelijke ( Luilekker)-landen willen afreizen.
  Doorgangskamp in Calais.
  Er is in ieder geval ook een geïmproviseerd “mosque”.
  MOSKEE

  Like

 9. RD zegt:

  Deze mensen gaan binnenkort klagen dat ze niet in de Sparkasse bank hun hand op mogen houden. Discriminatie ten top……. waarschijnlijk wordt de Sparkase aangeklaagd en zal een Anwalt hun zaak bepleiten en “belasting” geld incasseren.

  Like

 10. wouteenhoorn zegt:

  Nou begrijp ik waarom de banken een negatieve rente willen gaan berekenen.

  Like

 11. fransLdewit zegt:

  Geloof me nou maar die gasten gaan dalijk helemaal de dienst uit maken en dan worden ze afhankelijk van hun eigen soort en dat wordt vechten!! Als het zo ver kom dan gaat ik bij de ondergrondse

  Like

 12. Jean zegt:

  Duitsland zal een 3de poging ondernemen om Europa te domineren met Merkel die m.i. nog gevaarlijker is dan Hitler met dit verschil ”zij gebruikt de moslims” om dat doel te bereiken. Ik ben zeker dat een zeer grote hoeveelheid Duitsers die moslims niet willen in hun land maar zijn ook het slachtoffer van die politieke maffia.

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  Een bus vol belastinggeld voor de ‘asielzoeker’!
  Er zijn werkelijk geen grenzen aan de verwennerij van die op ons parasiterende luiaards!

  Like

 14. alidas1 zegt:

  In Duitsland melden ze zich als asielzoeker en krijgen ze geld .
  Dan wippen ze over naar Nederland en melden zich als asielzoeker en krijgen ook geld
  zo kunnen ze lekker wat binnen halen kan toch niet gecontroleerd woorden

  Like

 15. paulzwueste zegt:

  Dat krijg je er van als je tot twee maal toe een WO verliest.

  Like

 16. luckybee zegt:

  Zo te zien zijn ook de banken links geinfiltreerd .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s