Imam: misbruikschandaal heeft ook met de islam te maken

Screenshot_100

(Vertaling: E.J. Bron)

In het Britse Rotherham en Oxfordshire werden jarenlang bijna tweeduizend blanke kinderen en jongeren door Pakistani seksueel misbruikt en tot prostitutie gedwongen. Volgens de directeur van het Muslim Educational Center in Oxford, Taj Hargey, speelde daarbij de islamitische cultuur van de daders een rol.  

“De daders beschouwen niet-moslims geenszins als gelijkwaardige mensen. Waarom? Omdat hun islamitische opvoeding hen dat zo heeft geleerd. Volgens deze opvoedingen zijn christenen verdoemd tot de hel. Daaruit concludeerden de daders: christenen verdienen geen respect. En daaruit: je kunt met ze doen wat je wilt”, zei de islamwetenschapper en imam tegenover de “Junge Freiheit”.

Daders werden door de islamitische gemeenschap gedekt

De blanke meisjes zouden voor de islamitische daders niets anders zijn dan “sletten, hoeren, vuilnis, die je in hun onwaardigheid als een stuk vee willekeurig kunt gebruiken en zonder scrupules kunt uitbuiten.”

Schuld daaraan zou ook “de interpretatie van de islam” (aanhalingstekens door vertaler) zijn die in de moskeeën in Groot-Brittannië wordt verkondigd. “De meeste van onze moskeeën worden direct of indirect gefinancierd met geld uit Saoedi-Arabië”, bekritiseerde Hargey. Daardoor zouden het radicale Saoedische wahabisme en het salafisme in landen zoals Groot-Brittannië, Frankrijk of Duitsland in opmars zijn.

De daders zouden bovendien door de islamitische gemeenschap gedekt worden, beklaagde de imam. Omdat de slachtoffers geen moslims geweest zouden zijn, zou de islamitische gemeenschap zich voor hen niet hebben geïnteresseerd en zich zodoende tot handlanger hebben gemaakt. Als de daders daarentegen ook islamitische meisjes misbruikt zouden hebben, dan zouden ze aanvallen uit de islamitische gemeenschap moeten vrezen.

Angst voor de racismekaart

Hargey verweet de Britse samenleving de daden politiek correct te camoufleren uit angst. De daders werden alleen maar omschreven als “Aziatisch”. Weliswaar zouden Pakistani Aziaten zijn, “maar het punt is niet dat de daders Aziaten, maar moslims zijn”, benadrukte de islamwetenschapper.

Maar uit angst werd dat verzwegen. “Men wil noch de moslims noch de aanhangers van het multiculturalisme boos maken. Men is bang om dan van racisme beschuldigd te worden. en je moet toegeven dat veel immigranten ook graag de racismekaart trekken als het hen uitkomt.”

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Racisme, Rotzakken, Seks, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Imam: misbruikschandaal heeft ook met de islam te maken

 1. Hendrick M. zegt:

  Hallo ! ?
  Zouden er dan tóch enkele hersencellen in een enkele moslim zitten ?

  Like

 2. BertG. zegt:

  Vreemd toch eigenlijk dat wanneer je andere mensen, vrouwen en meisjes, ziet als brandstof voor de hel, dat ze het verkrachten daarvan dan weer wel als gelegitimeerd zien.
  Als je andere toch zo bekijkt dan zou je ze toch ook niet willen aanraken, omdat ze vies zijn.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tja, Bert, maar dàt omzeilt deze imam dan ook weer.
   Hij omzeilt trouwens nóg een paar dingetjes:
   Ten eerste doordat hij weer suggereert, dat het om een ‘interpretatie’ van de islam zou gaan, waar de kern van deze misdrijven wel degelijk in de islam verankerd zouden zijn.
   En ten tweede doordat hij stelt, dat, als er ook islamitische meisjes misbruikt zouden zijn, de daders ook aanvallen vanuit de islamitische gemeenschap te vrezen gehad zouden hebben.
   Niet, dat ik dat ontken, maar hij ‘vergeet,’ erbij te vermelden: Die meiden in kwestie eveneens.
   Die zouden automatisch ‘waardeloos’ geworden zijn en zouden blij mogen zijn als ze er met verstoting zonder meer af zouden komen.
   Maar daarover spreekt die ‘openhartige’ imam niet: Die houdt zeker alle autochtonen voor Gekke Gerrit!
   Nou ja, wat betreft een groot aantal heeft-ie nog gelijk óók.

   Like

  • Claudia M. zegt:

   Blijkbaar niet vies genoeg om je smerige seksuele uitspattingen op bot te vieren… Echt, walgelijk dit! Ik ben ook blij dat het niet mijn dochter was, zodra ik de kans had gehad, had ik er minstens één vermoord! Ja, ik weet op straffe van, want deze krijgt dan natuurlijk wel levenslang.

   Dag na dag, ga ik meer over m’n nek van alles wat maar niet met de islam te maken lijkt te hebben. Hoewel er meer en meer mensen wakker lijken te worden, zijn het er helaas nog altijd niet genoeg. Ik kan alleen hopen, wanneer de rest wakker wordt, het niet te laat is.

   Like

 3. luckybee zegt:

  Voor vele mensen is neuken ook vies.Ze vergeten er bij dat wij allemaal door deze toegang waren geboren.

  Like

 4. Peter Selie zegt:

  En de ouders zwijgen – uit angst!
  en de politie zwijgt – uit angst!
  en de politiek zwijgt – uit angst en voor racist te worden gemaakt!

  Conclusie – we zijn al geïslamiseerd!!!

  Like

 5. E. Janssens zegt:

  Het lijkt erop dat alleen een ietsiepietsie verlichte moslims nog het recht en de moed hebben de waarheid te zeggen. Dat is inderdaad een teken dat we al geïslamiseerd zijn, Peter. Ik vraag me af of deze moslim dit niet gedaan heeft om de Britten te vernederen, om hen te tonen wat criminele schijtluizen ze wel zijn. En het ergste is: je kan hem hierin moeilijk ongelijk geven.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   En vergeet U het taqiyya-element niet! -zie ook mijn reactie op het comment van BertG. hierboven.

   Like

   • BertG. zegt:

    Het is enkel eigen belang wat die kereltjes beweegt. En overal hebben ze een wetje voor bedacht om dat ook kloppend te maken. Al 1400 jaar vast gelegd.
    En hij legt het ons even uit, zodat wij het ook begrijpen.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Verrek, Bert! Je ouwe ‘Ghostbusters’ avatar!
    Hahaaa! We zijn weer thuis….!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s