Moslima´s planden terreur in New York City

Screenshot_92

(Door: J. Duijst)

De FBI heeft twee vrouwen gearresteerd op verdenking van het plannen van een bomaanslag. Deze aanslag zou er hetzelfde uit gaan zien als die van de marathon in Boston op 15 april 2013.

Volgens de aanklagers zagen Asia Siddiqui en Noelle Velentzas zichzelf als “burgers van Islamitische Staat”. Bovendien blijkt uit documenten van de aanklagers dat Siddiqui meerdere malen contact heeft gehad met leden van terreurbeweging Al-Qaida. De vrouwen hadden nog geen concrete locatie voor de aanslag, maar zaten te denken aan Herald Square in Manhattan, New York. Dat schrijft de BBC.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
PowNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Islam, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

3 reacties op Moslima´s planden terreur in New York City

 1. Cathja zegt:

  Vrouwen doen niet onder voor mannen, dat blijkt maar weer. Goed dat ze gearresteerd zijn. In Amerika zouden ze wel eens een lange straf moeten uitzitten. In Nederland zouden ze na een kort verblijf in de gevangenis weer worden vrijgelaten vanwege ‘gebrek aan bewijs’, en mogelijk zouden ze nog een schadevergoeding krijgen ook, omdat ze ‘onterecht’ vastgezet zijn.

  Het islam-tuig zit overal. Het zijn net vlooien; je hebt er ontzettend veel last van en ze zijn moeilijk te bestrijden! De vrije (westerse) wereld moet veel meer eensgezind tegen dit tuig optreden. Uitroeien van dit grote kwaad is het enige wat ons te doen staat, willen we de wereld iets veiliger maken.
  Ik vrees echter dat men het veel te lang op zijn beloop heeft gelaten, en nu wereldwijd talloze jongeren zich schijnen aan te sluiten bij IS, wordt het dweilen met de kraan open.

  En nog altijd wordt er gezegd dat IS niets met de islam te maken heeft. Hoe kan het bestaan dat men bereid is een zó gewelddadige groep moordenaars buiten de islam te plaatsen? IS heeft ALLES te maken met de (‘zuivere’) islam!
  Stel dat een orthodox christen gruwelijke moorden pleegt, dan weet ik zeker dat men zegt dat hij zo is geworden door ‘die zware kerk waartoe hij behoort’. Men zou de orthodoxe protestanten volledig afbranden, en de Bijbel en alle ‘passende teksten’ erbij halen. Dan is men niet vies van het veroordelen van mensen op grond van hun religie!
  Zodra het moslims betreft, zwijgt men liever. Geen verkeerd woord over de koran. Als Geert Wilders de meest foute teksten benoemt, heeft hij de koran ‘verkeerd geïnterpreteerd’, enz.

  Mijn afkeer van de moslims/de islam groeit met de dag.
  En niet zonder reden.

  Like

 2. luckybee zegt:

  New York is een bekende wereld stad ook voor moslims.Doe je daar kattekwaad dan wordt dat in de hele wereld bekend.

  Like

 3. fleckie zegt:

  Tja, dan zit er niets anders op, dan zo’n mensen met een ‘zelfgemaakte’ bom, op een grote open plek! ! ‘ZELF’ die bom ‘uit laten ‘proberen'( ‘opgeruimd staat netjes’ …is immers een spreekwoord.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s