NOS Journaal jorist “koran” weg in Kenia-reportage

Screenshot_90

(Door: Pritt Stift)

Bijzonder gevalletje WEGKIJKEN weer bij de collegaatjes van de NPO. Het is inmiddels algemeen bekend dat in Kenia 150 studenten zijn afgeslacht door islamitische moslimmohammedanen van koranische persuasie, afdeling Al-Shabaab (moslims dus – red.) die de moslimstudenten lieten gaan, maar de gristenstudenten subiet afknalden. Maar bij de NOS vertellen ze liever wat anders. Stel je toch eens voor dat de berichtgeving negatief gaat afstralen op de islam? Dat moeten we niet willen met z’n allen.

Lees verder>>>
(h/t Ronald K. en Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamofilie, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, NOS, political correctness, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op NOS Journaal jorist “koran” weg in Kenia-reportage

 1. Cathja zegt:

  Kan de NPO eigenlijk worden aangeklaagd vanwege het geven van onjuiste informatie? Een omroep hoort toch onpartijdig te zijn? Woorden opzettelijk verkeerd vertalen is bovendien hetzelfde als liegen! Helaas kennen we voorbeelden genoeg waar de waarheid wordt verdraaid of achtergehouden. Pure volksverlakkerij!
  Als het erop aankomt kunnen we naar geen enkel journaal meer kijken zonder ons af te vragen of ze wel de waarheid vertellen. Journalisten zijn uit hetzelfde hout gesneden. Kijk maar eens hoe ze met berichtgeving uit Israël en Rusland/Oekraïne omgaan. De leugens druipen van hun smoelen af. Ik heb de NPO wel eens gewezen op onjuiste berichten m.b.t. Israël, maar uiteraard krijg je dan geen antwoord.
  Het zijn allemaal smeerlappen. De leugen regeert.

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Door het verdraaien van de feiten en door te liegen, brengen ze het volk in gevaar.
   Want als men de waarheid zou weten over de islam en hun doelen, dan zou men beseffen/ inzien dat de islam een gevaar is voor onze samenleving en zich daar tegen afzetten.

   Like

 2. BertG. zegt:

  Het blijven minderwaardige smeerlappen bij dat verrotten NPO.
  En alle trouwe journaal kijkers hebben niet eens door dat ze in de zeik genomen worden want het is wel de NPO die het zegt dus is het waar.
  Hoe komen we hier ooit van af.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Ik moest er toch 2x naar luisteren om te horen dat meisje over coran had. Het kwam er een beetje klungelig uit, ze zei toch wel CORAN,,,,,, maar het had absoluut niets met wegrennen te maken.
  Misschien betere vertalers bij NOS.
  Wat berichtgeving over moslims, marokanen en Israel ( en nog meer onderwerpen ) betreft, moet je toch tussen de halve waarheden en verdraaiingen doorlezen/luisteren.
  Of nog beter: je nieuws van internet halen.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Zonder de befelen van Mohammed de rassuul Allah , kunnen deze moorden nooit gebeuren. (Medina Predikking in de Koraaan.)

  Like

 5. koloth zegt:

  En denk je nou nog steeds dat de Nederlandse regering misschien ietwat naief is t.o de Islam ?
  Welnee dit is allemaal volgens planning.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Oh, juist. Vandáár……..
  Men moet weten, dat die ondertiteling me het allereerste opviel en dat ik toen al dacht: “Wat hebben ze er aan om te weten te komen, wie er is weggerend?” maar nú vallen de stukken van de puzzel op hun plaats, hoor!
  Wat is dat NOS-journaal toch een ontíegelijk stel smíechten om bepaalde zaken zó voor het kijkerspubliek weg te houden als voor een stel onmondige kinderen! Opdat ze maar onwetend blijven en op de laffe, islam-appeasende partijen blijven stemmen, zoals dat miserabele D ’66! Misselijke partij, misselijke media!
  De media in de voormalige Sovjet-Unie hadden het ze niet verbeterd, GVD!
  Inderdaad, zoals Cathja oppert, zou de NOS aangeklaagd moeten worden wegens het verdraaien van de feiten! Echter: “Wer soll das bezahlen, wer hat soviel Geld?”
  En voorts: Hoe groot is de kans van slagen?

  Like

 7. Anneke zegt:

  Ik had niets anders van de NOS verwacht, zij doen alleen maar aan hersenspoeling, niet alleen met dit vreselijke nieuws, ik zou wel eens willen weten, in wie zijn opdracht dit is, maar ik kan mij niet voorstellen dat je als journalist aan dit soort praktijken wilt mee werken.

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Met propaganda kun je alles.
  Vandaar dat wij geen TV meer kijken en al 15 jaar geen krant meer hebben.
  Blijven wij dan dom en onwetend?
  Misschien, maar zelf vind ik dat beter dat willens en wetens iedere dag bedrogen te worden door de overheid en hun journaille.

  Like

 9. Thoth zegt:

  Kijk ik niet naar. Altijd hebben ze dat linkse jargon. En natuurlijk hoort het daarbij dat de islamitische terreur, slechts een ‘incidentje’ is.
  .

  Like

 10. ron zegt:

  Het uitroeien van niet-moslim is onderdeel van jihad.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s