Opstootjes bij anti-islam protesten Australië

Screenshot_106

In verschillende Australische steden zijn zaterdag protesten gehouden tegen moslimextremisme. De politie moest geregeld ingrijpen.

De demonstranten dreigden slaags te raken met tegendemonstranten van de socialistische partij. Die laatste groep protesteerde tegen racisme.

Bij schermutselingen in Melbourne raakten verscheidene personen gewond, die ter plaatse werden behandeld. Politie te paard en honderden agenten moesten de betogende groepen uit elkaar houden. Meerdere mensen werden aangehouden.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Australië, Counterjihad, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

7 reacties op Opstootjes bij anti-islam protesten Australië

 1. luckybee zegt:

  Dat zal nooit genoeg zijn, Islam is van plan de wereld voor hun Allah te veroveren
  8. De Oorlogsbuit (Al-An’faal)
  Geopenbaard nà de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 75 strofen.
  39. En bestrijdt hen totdat er geen vervolging is en de godsdienst geheel voor Allah wordt. Maar als zij ophouden dan ziet Allah voorzeker hetgeen zij doen.

  Like

 2. Thoth zegt:

  In verschillende Australische steden zijn zaterdag protesten gehouden tegen moslimextremisme. De politie moest geregeld ingrijpen. De demonstranten dreigden slaags te raken met tegendemonstranten van de socialistische partij.(..)
  .
  Yep, met linkse karikaturen, hetzelfde als in Nederland…
  .

  Like

 3. Ad de Koning zegt:

  Natuurlijk weer tegendemonstranten van de socialistische “weg met ons” partij. En direct roepen dat het racisme is, het heeft totaal niets met racisme te maken. Het gaat helemaal niet om een ras maar om een idiologie. En ze kunnen er niet fel genoeg tegen protesteren./

  Like

 4. Thomasson zegt:

  Ja! ….De Aussie’s zijn ferme jongens en stoere knapen. Als ze kwaad zijn, laten ze hun spierballen zien. Ik hoop dat de anti Islam gasten hebben de tegendemonstranten van katoen gegeven. Dat verdienen ze ruimschoots. Socialist is iemand die empathie heeft voor zijn eigen armen en zwakkeren in de maatschappij. Het hoeft niet correlatie te hebben met LAND VERRAAD. MAAR DAT IS HELAAS SOCIALISME ANNO NU.

  Like

 5. Joop Sigaar zegt:

  Wanneer gaan wij beginnen, wanneer gaan wij de straat op ?
  Echt ’t is tijd ,en een groot deel van NL is er klaar voor ……………. of eh toch maar niet?
  Laten we ons weer een oor aannaaien door de media die ons verteld dat het goed gaat met de economie en dat er met de haatbaarden niks aan de hand is ?
  Kijk maar hoe er gestemd is , dan zie de domheid van een heel volk , minachting is alles wat me rest ,en niet zeuren want jullie krijgen wat jullie verdienen , op enkele PVV stemmers na dan .
  Voor onze kinderen en kleinkinderen zie ik in ieder geval geen toekomst meer in Nederland en Europa, of we moeten alsnog moedig genoeg zijn om een Revolutie te ontketenen .

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Of het nu uit moet lopen op een revolutie of dat we andere effectieve maatregelen weten te bedenken, zeker is dat er wat moet gebeuren.
   Daarvoor moeten we de handen ineen slaan.
   We zullen zelf wegen moeten zoeken om ‘het volk’ te bereiken want op de media hoeven we niet te rekenen. Kijk maar hoe er in de media gereageerd wordt op het akkoord met Iran. Hoeveel taqqya van de kant van Iran is er op tafel gelegd???
   En dan de commercie. Men staat te springen om weer volop handel te gaan drijven met de Ayatollahs. Winst maken over de ruggen van onderdrukte gesluierde vrouwen en homo’s die gevaar lopen het leven te laten bungelend onder een hijskraan.
   malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten
   http://depatriotten.weebly.com

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s