Berlijn: seizoeneinde voor daklozen

Screenshot_25

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

´s Nachts is het nog ijskoud, maar stipt op 1 april sloot de Berlijnse noodopvang bij het hoofdstation haar deuren – seizoen-einde. Vanaf nu betekent dat voor de 180 mensen, die daar de afgelopen weken een slaapplaats vonden, kou lijden tot het ´s nachts warmer wordt. Volgens de Berlijnse koudehulp werden er dit jaar tot aan de afsluiting van het seizoen in totaal 81.872 overnachtingen geteld, dat zijn 8.934 meer dan het jaar daarvoor en nog steeds zijn er Duitsers die kou lijden op straat.

Volgens een mededeling van de “Bundesarbeitsgemeinschaft” (BAG W) van 3 maart 2015 zijn er de afgelopen winter minstens zeven mensen in Duitsland doodgevroren, sinds 1991 waren er minstens 290 mensen, die door de kou stierven en het aantal mensen zonder woning neemt toe:

Volgens schattingen van de BAG W zijn er ongeveer 284.000 mensen in Duitsland dakloos. De BAG W voorspelt tot 2016 een toename van mensen zonder woning met circa 30% tot ongeveer 380.000 mensen. […] Vooral de ca. 24.000 daklozen, die zonder enig onderkomen op straat leven, zijn de dupe. Iedere gemeente in Duitsland heeft de wettelijke plicht om daklozen, onafhankelijk van de nationaliteit, onder te brengen.

Waarom horen we de “goedmenschen” nu niet? Waar zijn de fakkeloptochten voor de doodgevroren mensen, waar de demonstraties voor woningen voor Duitse daklozen?

Maar misschien is er een barmhartige illegaal te vinden, woonachtig in een van de aan de veroveraars ter beschikking gestelde luxe hotels, die bereid is zijn warme kamer te delen met een Duitse aardappel een Duitse dakloze. Want voor “vluchtelingen” is het hele jaar “seizoen”.

Bron:
http://il.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, discriminatie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Berlijn: seizoeneinde voor daklozen

 1. Tistochwat zegt:

  En de ‘Gutmensch’ ONS maar beschuldigen van ‘intolerantie’, ‘racisme’ en ‘discriminatie’!
  De Duitse dakloze moet kou lijden, de ‘asielzoeker’ NIET; integendeel.
  Dus -het is al vele malen gezegd- WIE WORDT ER NU GEDISCRIMINEERD?!
  Dit aspect vind ik het meest walgelijke aan die ‘asielzoeker’; de eigen bevolking, die wordt gedwongen om die parasieten een heerlijk leventje te bezorgen, kan barsten, creperen en zich krom werken voor de belastingdienst!

  En als de ‘eigen burger’ hij oud en hulpeloos is, kan hij in de goot gaan liggen omdat al ons geld is opgemaakt door de ‘cultuurverrijkers’!

  Wanneer en hoe zal de bom barsten?

  Like

 2. luckybee zegt:

  Zo te zien zijn moslims zo genaamde vluchtelingen belangrijker als Duitsers (eigenmensen) Dat lijkt erg veel op Holland geloof ik.

  Like

 3. windwens zegt:

  Het is toch echt niet meer met gezond verstand te beredeneren dat je eigen volk gewoon dood laat vriezen omdat ze niet mee kunnen komen in het maatschappelijke verkeer. Of dood eenvoudig door een rare idealistische gedachte uit het verleden pareltjes uit de zee moet vissen die de rest van hun gelukzalige leven parasiteren op de heilstaat en dat dit dan ook gewoon mogelijk is.
  Zullen de linkse rakkers van tegenwoordig het sprookje niet meer voorgelezen krijgen over het meisje met de zwavelstokjes.
  De Duitse net als onze regering is totaal het spoor bijster.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s