Het gif van de islamitische intolerantie

Screenshot_45

(Door: Regina Mönch – Vertaling: E.J. Bron)

Een artikel uit het jaar 2010, maar nog steeds uiterst actueel!: Foutieve ontwikkeling met ernstige gevolgen: de lerarenvakbond in Berlijn waarschuwt voor de gevolgen van een pedagogische noodtoestand in islamitische families. De onderwijsautoriteit echter waarschuwt leraren voor “morele overweldiging” met westerse vrijheidswaarden.

Zelfs de lerarenvakbond heeft het nu opgemerkt: waar Duitsers nog slechts een minderheid zijn, in klaslokalen en op schoolpleinen in bepaalde wijken, gaat het tamelijk woest toe; de intolerantie treft Duitse medescholieren en anders gelovigen – de vakbondskleden spreken van “niet-moslims” –, meisjes sowieso. Maar ook het vrouwelijke onderwijspersoneel en goede leerlingen zijn het slachtoffer van enorme discriminatie en verbale of lichamelijke aanvallen. En eindelijk wordt nu openlijk benoemt wat iedereen al lang weet die niet lijdt aan wereldaanschouwelijk beïnvloede waarnemingsstoornissen: het gaat hier niet om de zoons van immigranten uit Polen, Kazachstan of Italië, maar om jonge moslims. Om deze reden had de Berlijnse Vakbond Opvoeding en Wetenschap (GEW) een uitnodiging verstuurd voor een workshop, wat velen al als een kleine sensatie zouden willen beoordelen.

Buitengewoon hieraan is echter alleen dat pas de ruzie rondom Thilo Sarrazin´s boek “Deutschland schafft sich ab” zulke en gelijksoortige bijeenkomsten voortbrengt en niet het reëel al jarenlang smeulende conflict van buiten zijn oevers tredende, vaak gewelddadige intolerantie op scholen met veel islamitische leerlingen. Natuurlijk beriep de GEW zich niet op Sarrazin, maar op een eigen analyse, die verscheen in het eigen vakbondsblad “Berlijnse lerarenkrant”.

Christenen worden ten onrechte als “ongelovigen” gemeden

Dat het nu bediscussieerde artikel “Duitservijandigheid op scholen – Over de oorzaken van een toenemende tendens onder jongeren van Turkse en Arabische komaf” al bijna een jaar geleden in de krant stond – onopgemerkt, werd daarbij verzwegen. Dat het artikel nu officieel wordt aanbevolen aan leraren, laat alleen maar zien hoe explosief de stemming intussen geworden is.

De schrijvers Andrea Posor en Christian Meyer behoren tot de “commissie voor multiculturele aangelegenheden”, wat verklaart waarom zij bij de omschrijving van de buitensluiting van de Duitse minderheid door de meerderheid van islamitische medescholieren alleen willen vermoeden dat het “verbindende element” van deze groep “veelal de gemeenschappelijke islam lijkt te zijn”. Christenen, aldus de schrijvers, zouden “onterecht als ongelovigen” gemeden worden, wat een bepaalde onwetendheid van fundamentalistische islamideologie verraadt. De filmmaaksters Güner Balci en Nicola Graf hebben dit in hun film “Strijd in het klaslokaal” (tv-documentaire over de cultuurstrijd in het klaslokaal: in verloren positie) op niet mis te verstane wijze als foutieve ontwikkeling met ernstige gevolgen gedocumenteerd, en niet alleen in Berlijn.

Het ontbreekt aan interculturele competentie

De meeste deelnemers aan de buitengewone GEW-bijeenkomst wilden, zo meldt de “Berliner Tagesspiegel”, niet ruziën over “Duitservijandigheid”, omdat dit slechts één bevinding onder velen zou zijn. Alles wat anders zou zijn, wordt geperst, zei de lerares Mechthild Unverzagt. Op haar school zouden Duitse leerlingen al lange tijd vragen om in de pauzes binnen te mogen blijven. Maar over het algemeen blijft de ruzie zo mak als een lammetje en georiënteerd langs de politiek correcte scheidslijn. Het zou ontbreken aan interculturele competentie en het zou veelmeer gaan om de poging van sociaal achtergestelde leerlingen om kracht te demonstreren.

Deze zienswijze – volgens welke er zelfverdediging in het spel zou zijn, niet echter de fatale gevolgen van de pedagogische noodtoestand in islamitische families en indoctrinatie door islamitische en radicaalislamitische moskeeverenigingen – heeft de vakbond de afgelopen tientallen jaren veel leden gekost. Juist betrokken leraren, die in tegenstelling tot functionarissen en politieke ambtenaren steeds opnieuw probeerden misstanden openbaar te maken, geven berustend op.

Meedogenloze ignorantie

De leraar Wolfgang Schenk bijvoorbeeld, ooit woordvoerder van de “Alternatieve Lijst”, heeft desbetreffende ervaringen moeten verzamelen hoe de vakbond en de onderwijsautoriteit hem afwimpelden toen hij zich wegens vrouwvijandige overvallen op leraressen of scheldwoorden zoals “Nazi”, “sletten”, “racist” of de dreigende uithuwelijking van een leerling tot hen wendde. Men adviseerde hem zich rustig te houden om daarmee geen voorzet aan de rechts-radicalen te geven. Deze gewetenloze ignorantie wordt tot op de dag van vandaag volgehouden. Al in de vroege jaren-90 zou de invloed van de islamverenigingen en van bepaalde moskeeverenigingen merkbaar zijn geworden, wier antiwesterse, antidemocratische ressentiment intussen de sfeer op veel scholen met steeds meer succes vergiftigen, zegt Schenk. De “Duitservijandigheid”zou in werkelijkheid slecht één van de vele fenomenen van buitensluiting zijn.

De Berlijnse onderwijsautoriteit heeft zojuist een handreiking m.b.t. de islam naar de scholen gestuurd. Het boekje, veelvuldig bewerkt en nu in ieder geval ontdaan van de clandestiene aanbevelingen van een imam die werd opgeleid op een Frans sharia-instituut, is eigenlijk een schandaal. Er staat geen informatie in over de gevolgen van islamitische seksescheiding en seksualiteit en waarschuwt leraren vooral voor “morele overweldiging” met westerse vrijheidswaarden.

Bron:
www.faz.net
Auteur: Regina Mönch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Arabieren, Barbarisme, betutteling, Censuur, christenhaat, Cultuurstrijd, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Racisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Turken, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

36 reacties op Het gif van de islamitische intolerantie

 1. Theresa Geissler zegt:

  Je kon wachten op zulke ontwikkelingen: Je ziet het immers ook al op andere vlakken, zoals hoe klassen met overwegend islamitische leerlingen reageren op de aanslagen in Parijs!
  Allles, wat die etters van huis uit meekrijgen over vrouwen, homo’s, niet-moslims en de maatschappij in het algemeen wordt in praktijk gebracht op school, zeker als ze een meerderheid beginnen te vormen!
  En dat komt op de eerste plaats, doordat die zogeheten ‘pedagogen’ uit louter goedmenschelijke overwegingen weinig of geen tegengas durven geven!
  Ga vooral zo door: De tijd is nabij, dat jullie vrouwelijke collega ’s elke dag de kans lopen, gemolesteerd te worden door leerlingen en geschoffeerd door ouders, die het verdómmen om naar een vróuw te luisteren….Tót ze geen les meer kúnnen geven, behalve misschien aan klassen vol gehoofddoekte meiden….op voorwaarde, dat ze zèlf aan het kópvod geloven!
  En na de vrouwelijke collega ’s komen de mànnen aan de beurt! Allemaal omdat jullie het principieel verdómmen om die onbestaanbare moslim-etters grondig aan te pakken!
  Wat trouwens het enige deugdelijke middel zou zijn: Het hele zooitje massaal terug flikkeren, de woestijn in!

  Like

  • Anneke zegt:

   Er wrdn vl te veel vernietigende/ agressieve zaadjes ingespoten. Al voor de geboorte zijn heel veel islam-vruchten onhoudbaar voor een humaan bestaan, het rottingsproces heeft al negen maanden ‘z’n gang kunnen gaan’. De vruchten overrijp/oververhit het baringskanaal uitgeworpen….met zeer ONVRUCHTBARE gevlgn voor deze hete rotjes!!! ! !!! “SHALOM ISRAEL….”. Laten wij onze ogen,oren, hersenen en hart,blijven richten op dit Nabije-Oosten land. De schitterende G’ds parel aan de Grote Zee.

   Like

 2. BertG. zegt:

  Steeds vaker stellen autochtone Nederlanders zichzelf dan ook de vraag: wie regeert Nederland nu eigenlijk? De Nederlandse overheid of zijn het buitenlandse mogendheden? Is de Nederlandse staatsoverheid tot op het bot gecorrumpeerd en zijn haar leden bestoken en geïnfiltreerd door buitenlandse belanghebbenden? Spreken zij het woord van de Nederlander of behartigen zij juist de belangen van het buitenland? Of ontkennen haar staatsiconen zo ondertussen juist veeleer en glashard het bestaan van de Nederlanders?
  http://www.nachthemel.nl/index.php/27-eussr/339-antifascisten-vluchten-kan-niet-meer

  Like

 3. Spreek maar dan ” ISLAMIITSICH INQUISITIE”…. wij zijn al zo ver !

  Like

 4. pieter zegt:

  maar goed dat wij in een uithoek van duitsland wonen. Op de kindergarten bij mn dochter geen mohammedanen en op t gymnasium bij mn stiefdochter 1 turk in de hele 6e klas. Schijnt nog n aardig ventje te zijn die varkensvlees eet…

  Like

 5. Anneke zegt:

  En maar blijven ontkennen, dat de islam en koran een VLOEK voor de globale mensheid is en BLIJFT. Wat onze Vader G’d geschapen hft wordt doodleuk vernietigt door BARBAARSE woestelingen, met de valse profeet Mohammrd als wijsgier/wijsheer en de koran als het VERNIETIGENDE navigator. “Shalom am Israel…CHAI. Adonnai El Shaddai”.

  Like

  • BertG. zegt:

   Als jou god alles geschapen heeft over de hele wereld, dan heeft hij ook deze monsters gecreëerd.
   Dus spreek ‘m daar maar eens mee aan.
   Een heel apart soort van humor is het wat hij er dan op na houd.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Laat maar, Bert: Ik zag het al aan haar reactie op m i j n comment:
    Ze lijkt wel weer in trance!
    Alles, wat je daar dan vanuit realistisch perspectief tegenaan gooit, druipt af als water van vet: Je kunt net zo goed tegen een stéén praten.
    Op zichzelf nog niet zó erg, want dan is de kans tenminste kleiner dat ze persoonlijk worden:
    Op die manier blijft althans de opmerking je bespaard, dat alléén christenen de islam afdoende kunnen bestrijden.

    Like

   • BertG. zegt:

    Meer dan een stijve nek en wat rood gloeiende wangetjes zullen die er niet aan over houden met dat draaien van hun hoofd om ze steeds maar weer die andere wang aan te bieden om een pak slaag op te krijgen. Puur leed vermaak zou dat worden.

    Like

   • Anneke zegt:

    Dank vr jullie veroordelingen. MET hoeveel tongen spreken jullie??? Spotters en anti-semieten het wemelt van dit soort lui in de maatschappij. Aan de mede NL-lotgenoten hebben dus te veel mensen helemaal niets!!!! Wilders-fans staan blijkbaar niet allemaal achter G’ds landgoed en schepsels…

    Like

   • Anneke zegt:

    BertG…roep jij dan vlot de hulp in van jouw humanistische afgod!!! “Spotter, in de top-tig”. Van mij hebben jullie (oh zo goede???) humanisten vanaf dit moment geen last meer…Jullie weten zelf niet eens hoe het wereld-scenario er verder uit zal zien. Israel kennen jullie niet….dat blijkt overduidelijk. Jullie afgoden komen zeer zeker niet te hulp en zullen geen redding bieden. Goeie wereldreis in alle politieke-/NWO humane-ellende. Spartel maar lekker rond, straks als een benauwde vis in alle smurrie…..

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Anneke: “Spotters en antisemieten…..” Ga je nu suggereren, dat seculieren automatisch antisemitisch zijn? Hopelijk bedoel je dat ook weer niet!
    Het zou me overigens niet verbazen, want van een mede-gelovige van je -althans, ze nóemde zich gelovig- heb ik al eens naar mijn hoofd gekregen: “Moslims juichen als je geen christen bent; het is een voordeel voor ze.”
    Zó kijken jullie onwillekeurig tegen ons aan, lijkt het wel: Wie zich niet voortdurend door het geloof laat leiden -en dat openlijk- is een ‘wankelmoedige’ en kàn volgens jullie niet deugdelijk weerstand bieden tegen zoiets als de islam: Daarvoor moet je volgens jullie gelóvig zijn.
    Maar laat me je dit zeggen: Als je daaraan onverkort vasthoudt, ligt één van de 7 Hoofdzonden op de loer, namelijk: Hoogmoed.
    Seculieren willen best zij aan zij strijden met gelovigen tegen de islam, maar dergelijke suggesties horen ze liever niet. Omdat die bezijden de waarheid zijn.

    Like

   • BertG. zegt:

    He He, Valt nou dat kwartje. Ze wanen zich betere mensen, de uitverkorenen om de wereld te reden. De rest is overbodige ballast waar je vanaf moet, als dat kan.
    Geheel gelijk aan het beeld wat moslims er op na houden.
    Alleen, ze beseffen het zelf niet. Want mijn god is beter dan de jouwe, enz……………………………………………………………………………………………….
    en dan begint alles weer van voor af aan. En dat al eeuwen lang.

    Like

   • Mischien wel gecreèerd als onderdeel van ”de grote onderdrukking” waarvan dat fantastish interresant boek de Bijbel gewag maakt in het laatste hoofdstuk?

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Marinus Hoogedoorn 6 april 2015 om 17:35

    “Mischien wel gecreèerd als onderdeel van ”de grote onderdrukking” waarvan dat fantastish interresant boek de Bijbel gewag maakt in het laatste hoofdstuk?”

    Nou…… dat zou zó maar eens waar kunnen zijn.

    Like

  • harry zegt:

   Anneke , ik vraag me als ongelovige echt af wat wij nu aan jullie gelovigen hebben !
   Als er tegen de islam gestreden moet worden , verlaten jullie je op je god , die jullie ook al honderden jaren fijn laat verrekken . Een imaginaire medestander .
   En als jullie zélf wat moeten doen , dan begint dat gezeik over dat “andere wang” verhaal , dat zal die moslims leren !
   Jullie gelovigen hebben toch ook iets wereldvreemds en dan druk ik me héél voorzichtig uit .

   En met hoeveel tongen wij spreken ? Tja ieder heeft zijn eigen tong . Eén !
   Ik ken hier niemand die anti-Joods is , maar om sympathie met de Joden te hebben hoef je niet gelovig te zijn .

   Ik woon in een nogal gereformeerde omgeving en als je met die stijve planken over de islam praat , dan is er geen één , die klip en klaar zegt dat ie die lui zou willen bestrijden !
   “Ze geloven tenminste nog érgens in ” gooide zo’n smerige refo me nog voor m’n voeten !

   Met andere woorden , jij bent maar een ongelovige hond en die moslim zit in ieder geval op het goede spoor .

   Geen wonder toch dat die lui wat mij betreft nu ook de boom in kunnen !

   Neemt niet weg dat ik vierkant achter Israël blijf staan !

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Dat van die Refo en wat-ie zei is een raak voorbeeld, Harry!
    Inderdaad is dàt, waar je bij zulke mensen voortdurend op stuit: “Ze geloven tenminste nog ergens in……..”
    Kun je wel nagaan, hoezeer dàt soort gasten tegen de islam is, als het er op aankomt!
    Wat Anneke betreft: (zucht) ik heb het geprobeerd; meer kan ik óók niet doen.
    Maar ja, wéér die suggestie van antisemitisme omdat je seculier bent……
    Dat is tóch een bepaalde manier van denken.

    Like

 6. win zegt:

  bah, bah en nog eens bah!

  Like

 7. Anneke zegt:

  Theresa, klamp jij je maar vast aan jouw persoonlijke conclusie, blijf maar lekker je veroordelende vingertjes wijzen naar mensen die wel geloven in de G’d de Vader van Israel èn in Zijn Zoon. Het woord -hoogmoed- hoort eerder bij jouzelf, dan bij mij. Heb jou nog nooit een verwijt toegezonden; Theresa. “Mijn familie heeft niet zonder reden twee wereldoorlogen overleefd, jaren ondergedoken maar nog springlevend. Niet alle joden zijn ultra-orthodox, orthodox of liberaal. Messiaanse joden zijn er ook nog; mw. Geissler”….Dit is mijn allerlaatste reactie op deze site….

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   @Anneke

   Dat zou ik bijzonder spijtig vinden Anneke. Wilt u uw beslissing heroverwegen?

   Webmaster E.J.

   Like

  • BertG. zegt:

   Wat is nou het probleem.
   Jij vind dat je MOET GELOVEN, anders klopt er ergens iets niet, en ons interesseert dat hele geloof geen enne hol. Punt.
   Maar daarom blijven we nog wel steeds tegen hetzelfde strijden.
   Daarvoor hoef je toch echt niet altijd dezelfde gedachte/geloof op nou te houden.
   Anders heb je nooit een gezamenlijke strijd. Dat blijft onderling rommelen zo.
   Wat is daar nou zo moeilijk aan te begrijpen.
   Ik zou nooit spotten als ik er niet voor aangevallen werd dat ik een ongelovige ben.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Verdorie, dat is nu immers ook weer niet de bedoeling!
   Alleen, waarom noem je dan spotters in één adem met antisemieten?!
   Dat is me intussen door wéér een ander -noem even geen naam- óók al toegevoegd: Antisemiet, nazi, psychopaat……Alleen omdat je anders denkt dan hij/zij…..
   Kom, overweeg het nou nog maar eens; ik zal wel proberen vaker over bepaalde dingen heen te lezen, in het vervolg…..

   Like

 8. Anneke zegt:

  NEE…

  Like

 9. Anneke gewoon doorgaan hè,laat je niet opfokken door sommige andersdenkenden, okay?

  Like

  • BertG. zegt:

   Een lesje van een non om het lijden van jezus even goed duidelijk te maken.

   De non stak het jochie gelukkig niet met een zwaard, mes of schroevendraaier, maar met een naald. Ze wilde de klas daarmee in laten zien hoe Jezus volgens de legende voor de mensheid geleden heeft en en passant even voordoen wat er zou gebeuren als het joch zich misdroeg.
   http://www.powned.tv/nieuws/raar/2015/04/non_steekt_jongen_7.html

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Heb het gelezen. Godverdomme, altijd hetzelfde gelazer met die kwézels! Púúr sadisme!
    Wat ze mekaar -en dan vooral kínderen- af en toe toch aandoen in naam van “Het Gelóóf!”
    En als je je er tegen afzet, heb je het nog gedáán ook!
    Enfin, ik hou op: Dadelijk zeg ik alwéér te veel……

    Like

 10. Joshua zegt:

  Jullie zijn de weg duikende KWEZELS als het over GOD of Jezus gaat ,Gif spuitende slangen zijn jullie.
  Jullie willen niets van GOD weten maar vragen wel je verdoemenis aan HEM, vraag je behoudenis maar aan nu het nog kan .
  Jullie willen niet dat Joden, Wilders gescandeerd worden maar zodra iemand het over GOD heeft worden jullie gek wie heeft jullie geinfecteerd ????

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik vraag helemaal niks aan niemand.
   Het zijn gelovigen die een onderscheid maken, niet ik of andere die zelfstandig kunnen nadenken. Goddeloze zo als jullie ze noemen, had je nooit moeten doen.
   Als gelovigen stoppen met ons dit soort verwijten te maken, zal je mij nooit ergens over horen. Maar dat schijnt maar niet te willen doordringen bij gelovigen mensen.
   Voor mij is iedereen gelijk als je maar aan de goede kant staat.
   Nou duidelijk. Wie heeft jou geïnfecteerd om ons hier mee lastig te vallen.
   Ik vind ook niet dat jij iets moet doen of geloven omdat ik weer ergens anders iets van vind wat mijn leven een kleur zou geven of een invulling.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wat heeft dat trouwens te betekenen, dat “wij onze verdoemenis aan Hem zouden vragen?”
   Kijk, in díe houding, die je bij gelovigen herhááldelijk tegenkomt, ligt nu de hele kern van het conflict besloten!
   Jullie voelen je -onuitgesproken- beter omdat je de kunst van het pragmatisch geloven niet verstaat!
   Wie die kunst wel verstaat, krijgt automatisch àlle respect, óók van ons, ‘ongelovigen.’

   Like

   • BertG. zegt:

    Het woord respect zou ik nou niet direct gebruiken hierin.
    Iedereen moet zelf weten waar hij of zij mee bezig is. Maar laat iedereen in ze eigen waarde.
    Dat doe ik ook. Maar ga me niet iets verwijten omdat ik iets anders doe of geloof.
    Zelf waardering kan ik hierin niet gebruiken, dan zou ik ook waardering hebben voor mensen die met een postzegelverzameling bezig zijn.
    Doe vooral wat je niet kan laten, maar val nooit andere hiermee lastig.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Goed, je hebt helemaal gelijk, natuurlijk:
    Het woord is iets te sterk gekozen. Al moet ik zeggen, dat ikzelf automatisch wèl respect heb voor de opstelling van, bijvoorbeeld, iemand als Tom Hendrix. Jij toch ook?
    Dàt is een pragmatische christen en dàt bedoel ik.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 7 april 2015 om 13:02

    “Wat heeft dat trouwens te betekenen, dat “wij onze verdoemenis aan Hem zouden vragen?””

    Als je “godverdomme” zegt, zeg je eigenlijk “God, verdoem mij”.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tistochwat, 18.30u.:Ach, natuurlijk, dat is ook zo.
    Als-ie dat nu even rechtstreekser geformuleerd had……
    Tja, ik zeg en schrijf het vaak genoeg, geef ik toe; mijn manier om bepaalde agressies kwijt te raken.
    En dat gaat ècht niet meer veranderen.
    Jaren geleden kende ik in Neurenberg en omstreken trouwens genoeg Duitsers, die het een pràchtwoord vonden: Vaak genoeg hadden ze het ook al gehoord van andere “Holländer” en ze vonden het kernachtiger dan “Verdammt nochmal!” of “Gott im Himmel!” (LOL!)

    Like

 11. win zegt:

  waarde anneke, als jezus al gezegd zou hebben “de zoon van god” te zijn, dan is dat bedoeld als we zijn allen zonen of dochters van god. dat is een joodse gedachte.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s