IS zet in op blanke bekeerlingen om Europa te veroveren

Screenshot_27

Wat je ook van Islamitische Staat kunt zeggen: hij doet niet geheimzinnig over zijn ambities.

Arabist Martin Janssen in Amman las voor Katholiek Nieuwsblad het laatste boek dat IS heeft uitgebracht in De zwarte vlaggenreeks. Dit deel De zwarte vlaggen uit Rome geeft inzicht hoe IS Europa denkt te veroveren.

Bekroning

“Het boek leest bijna als een spannende thriller waarin scherpe analyses worden afgewisseld met weinig realistische scenario’s die waarschijnlijk worden ingegeven door het apocalyptisch wereldbeeld van IS”, aldus Janssen. De verovering van Rome zal de bekroning van de verovering van Europa zijn en de totale overwinning op het christendom symboliseren.

Lees verder>>>
(h/t Herman & Catherine B.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Christendom, Europa, ISIS, Islam. Bookmark de permalink .

8 reacties op IS zet in op blanke bekeerlingen om Europa te veroveren

 1. luckybee zegt:

  Ook dat zal tevergees zijn;Europa is niet te veroveren , dat hebben ze al zo vaak geprobeert.
  Karel Martel niet vergeten en Jan Sobiesky, en Don Juan.

  Like

 2. windwens zegt:

  Je krijg spontaan buikpijn bij het lezen van dit stuk. Als ik al zie hoever de griezelige salafisten al gevorderd zijn in de omgeving. Zelfs jonge autochtone Nederlanders beginnen zich super onzinnig te gedragen en hebben al ons eigen normen en waarden totaal uit het oog verloren. Worden bijvoorbeeld anti hond, dat is toch wel even schrikken dat de zelf islamisering gewoon al zo is door gedruppeld in de geestjes van onze jonge mensen. Dan nog van die,” wat men soms denk” wezenlozen berichten van IS, alles bij elkaar genomen ga ik toch steeds banger worden dat we gewoon in een fluwelen revolutie belanden, en ik over 10 jaar gewoon met een hokjes lap om de kop moet gaan lopen als we nu niet dit proces eens duidelijk de kop gaan indrukken.

  Like

 3. Marlies zegt:

  Plausibele blauwdruk van de nabije toekomst.

  Like

 4. peterselie1 zegt:

  Had Nostradamus ongelijk, of moeten wij er zelf voor zorgen dat hij ongelijk had

  Ik vrees dat Europeanen en Nederlanders zich liever aanpassen aan de fatsoeneisen van moslims en liever steeds sharia vriendelijker zullen worden om de dreiging van ellende en verschrikking die daar achteraan kan komen te voorkomen. De soldaten van Allah hoeven slechts af en toe een terreurdaad uit te voeren en zo zal langzaam maar zeker Allah’s leger overwinnen. Van integratie komt nog minder terecht dan tot nu toe het geval was door de steeds grotere nieuwe aanwas van nieuwe ‘mede-Europeanen’. Er zullen meer enclaves ontstaan waar de westerse wet niet zal gelden. Waar de politie niet naar binnen durft zonder militaire ondersteuning of ze zullen zelf sterker bewapend en getraind moeten worden. Dit is al praktijk in wijken in verschillende Europese steden.

  Op dit moment lijkt het er op dat het scenario dat mijn vriend mij toedichtte en ik zelf toen niet serieus kon nemen nu toch mogelijk blijkt. Heilsoldaten zijn een westers begrip, een christelijk en pacifistisch begrip. Ik had toch weer mijn westerse denken op de Islam geprojecteerd. Een islamitische heilsoldaat vecht innerlijk én uiterlijk, het zijn twee kanten van dezelfde medaille die jihad heet. Middels terreur, zelfmoordacties en martelaarschap staat het westen voor aap met zijn moderne precisie technieken en zgn. schone oorlogvoering. Het visioen van Nostradamus kan mogelijk toch werkelijkheid worden.

  Maar dat hoeft natuurlijk niet, we zijn er zelf bij.

  Wat zeg ik nou weer. Zijn we er zelf bij?

  Dat ‘via de buik van Europa’ gaat kennelijk niet alleen over Italië en haar eilandjes. In Griekenland lijkt Europa een soort van ‘trekkend en aanzuigend buikgat’ te hebben. >>> http://eerstehemel.blogspot.nl/search?updated-min=2015-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2016-01-01T00:00:00-08:00&max-results=5

  Griekenland dreigt IS-terroristen Europa in te sturen

  http://nieuws.thepostonline.nl/2015/03/08/griekenland-dreigt-terroristen-europa-te-sturen/

  Like

 5. Thoth zegt:

  (..)Fundament van de IS-strategie is de massa-immigratie van moslims naar Europa in de afgelopen decennia.(..)
  .
  In dat geval zijn het de arabieren, berbers, pakistani, etc., die hier naar toe zijn gekomen en niet de blanke hollander zoals wij hem kennen… die mensen willen dat niet, gezien f.e., Jordi de Jong…
  .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s