ISIS onthoofdt in Jarmoek tientallen Syrische pro-Hamas Palestijnen, VN slaan alarm

Screenshot_23

(Door: Brabosh)

De ‘zegeningen’ van de barbaarse rebellengroep Islamitische Staat (ISIS/ISIL) hebben nu ook het zogeheten Palestijnse ‘vluchtelingenkamp’ in Jarmoek bereikt, nabij Damascus in Syrië. Volgens het in Londen gebaseerde Syrisch Observatorium voor Mensenrechten (SOHR) hebben de koppensnellers van ISIS bijna 90% van het Palestijnse district Jarmoek in handen, aldus bericht Arutz Sheva.

Berichten bereiken thans het Westen, waarin de eerste onthoofdingen en massamoorden worden gemeld van Syrische Palestijnen die zich niet loyaal hebben getoond jegens ISIS of zich tegen haar verzet hebben. Ook The Financial Times citeert activisten die zeggen dat de jihadistische terreurgroep een bruggenhoofd heeft gevestigd in de Syrische hoofdstad om aldus de druk op de Syrische president Bashar al-Assad te verhogen.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", Barbarisme, Hamas, Hypocrisie, ISIS, Islam, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Syrië, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

14 reacties op ISIS onthoofdt in Jarmoek tientallen Syrische pro-Hamas Palestijnen, VN slaan alarm

 1. oud-marinier zegt:

  En nog steeds heeft het ALLEMAAL niets met de islam te maken……!!! Doodmoe wordt je er van.

  Like

  • Marlies zegt:

   Dat is ook de bedoeling: doodmoe ervan worden. Er treedt gewenning op.
   De fatale beuk moet erin, anders verandert er niets. Maar ja, WIE doet mee??

   Like

   • oud-marinier zegt:

    @Marlies , als oud-marinier , wil ik best de BEUK er in gooien…probleem is , dat ik inmiddels naar Bali ben verhuisd , zoals je misschien wel eens hebt gelezen op dit blog.

    Like

   • Marlies zegt:

    Op Bali is ook genoeg te doen, lijkt me. Moet het daar alleen van expats komen of zijn er Balinezen, die er ook genoeg van hebben? De Indonesische Archipel is toch totaal veranderd in de laatste decennia, dankzij de religie van de vrede…

    Like

   • oud-marinier zegt:

    @Marlies…de Balinezen zijn “hartstikke blij” met de islamietjes……sinds 2002 en 2005 . Ze kunnen hun bloed wel drinken. Bali is 100% anti islam. En dat steken ze NIET onder stoelen of banken. Dat kan ik je verzekeren.

    Like

 2. Luchtpint zegt:

  Hoe hypocriet toch weer van de VN. Geen vuiltje aan de lucht zolang het over (niet-)moslim minderheden gaat in door IS bezet gehouden gebied, maar o wee als de teddybeertjes van Hamas en “Palestijnen” over de kling worden gejaagd door IS. Dan is het kot te klein, morele verontwaardiging alom !

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Inderdaad! Déden die dat maar, dan was het twee vliegen in één klap:
   Zo en zoveel Hamas-ongedierte en “”Palestijnen” over de kling gejaagd èn vernieuwde negatieve publiciteit voor IS!
   Kan niet mooier, zou je zeggen!

   Like

 3. luckybee zegt:

  Dat elkaar uitroeien gaan zo te zien heel erg flot; was de oorlog hier bij ons gevoerd dan had dit nooit kunnen gebeuren.Dank je wel G.W. Bush dat je de oorlog naar het MO katapult heeft.Het kan natuurlijk ook de wil zijn van de God van Abraham.Wie weet.

  Like

 4. windwens zegt:

  Waarom vluchten deze Palestijnen niet gewoon naar GAZA en Westelijke Jordaan oever of gaan de geloofsbroeder van GAZA en Westelijke Jordaanoever niet even daar een handje helpen met bomgordels om de broeders van het IS kwaad te bevrijden.
  Nee Joden de zee indrijven dat is meer een taak van de GAZA en Westelijke Jordaan oever Palestijen.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Ik ben nogal boos geworden na het lezen van dit bericht! De VN slaat alarm. Wat zegt me dat? De VN slaat ook alarm omdat Israël zogenaamd op grove wijze de mensenrechten schendt, en waar totaal NIETS van waar is!
  Maar waar is de VN écht als de CHRISTENEN massaal worden afgeslacht? Slaan ze dan ook alarm? Ik dacht het niet, of ik moet de berichtgeving daarover hebben gemist. In dat geval heb ik niets gezegd.

  Wat mij iedere keer weer stoort, is het hiervan wegkijken door talloze regeringsleiders, politieke partijen en de gewone linkse mensen. Ze willen niet erkennen dat christenen in het Midden-Oosten, maar ook wij allen hier in Europa voor moslims een makkelijke prooi zijn, want zij/wij verzetten ons nauwelijks als ons iets wordt aangedaan. In plaats van ons goed te beveiligen, zetten wij hier de deuren wagenwijd open! Moslims worden dagelijks met open armen ontvangen en worden uitgebreid gefaciliteerd. IS weet dit, want wat dat betreft zijn ze zeer goed geïnformeerd. De wetenschap dat de Europeanen nauwelijks of geen weerstand bieden en moslims in veel gevallen hun zin geven, maakt dat zij zich oppermachtig voelen. Vandaar ook dat hun oog op de verovering van Rome is gevestigd. Dit is de verovering van de islam op het christendom. Een droom voor iedere moslim!!!

  Ik zou het liefst iedere niet-moslim die de islam als een ‘vredelievende godsdienst’ ziet een beste schop onder de kont willen geven. Ieder nu nog soeverein land zou van Brussel moeten eisen dat onmiddellijk de grenzen van Europa hermetisch worden afgesloten! Wie weet hoeveel moslimextremisten er zich al binnen Europa bevinden, die alleen nog maar een seintje hoeven te krijgen van bovenaf om te kunnen toeslaan?

  Ik zie het als een misdrijf tegen de menselijkheid dat miljoenen binnen Europa groot gevaar lopen, met medeweten, medewerking en goedkeuring van de EU. In plaats van hun burgers te beschermen, laten ze hen het risico lopen straks als ‘slachtvee’ te worden gebruikt! Als je ziet waar onze regering zich allemaal druk om maakt, wat nergens iets toe doet, dan zou je ze het liefst keihard met de koppen tegen elkaar slaan, zodat ze eindelijk eens bij hun positieven komen en weten dat het ons ernst is.

  Toch allemaal verder een VREDIGE Pasen gewenst!
  Nu kan het nog!

  Like

  • Anna zegt:

   Cathja U weet toch ookdat de zgn.Palestijnen de troetel kinderen zijn van de internationale gemeenschap ( zeker ook deVN) als die afgeslacht worden door hun moslim broeders dan kunnen ze niet meer gebruikt worden om Israel te beschuldigen.
   Wat ook jammer zou zijn; dat Abbas dan zijn zin niet meer zou kunnen krijgen en al die 700.000 vluchtelingen in Palestina onder kunnen bregen want ze hadden ruzie met ” hun lieve broertjes” en die hebben ze vermoord.

   Ze vergeten dat in 1948 alle Joden uit alle Arabische landen deels vermoord en deels weg gestuurd zijn en dat er 800.000. Naar Israël zijn gegaan.

   Like

 6. U.G. Kempenaer zegt:

  De ISsers doen netjes wat de koran hun opdraagt. Het zijn dan ook de echte, ware en vrome moslims. Uiteindelijk zullen alle moslims moeten erkennen dat de IS-weg, de ware weg is en dan slaan ze massaal aan het kelensnijden. U bent gewaarschuwd!

  Mohammed was een moordenaar en imperialist, zijn volgelingen doen wat hij deed. Moorden en verkrachten. En het Nederlandse establishment keek en deed niets. En het domme Nederlandse paupervolk bleef jaar na jaar op dezelfde landverraders stemmen, haar eigen ondergang tegemoet. Wat een zielige klucht. Wat een massa zwakkelingen. Eigenlijk is er ook hiet veel aan verloren, als je eerlijk bent.

  Like

 7. tijluylenspiegel zegt:

  En werkelijk niemand vraagt zich af waarom er 67 jaar na dato nog altijd een “vluchtelingenkamp” is in Syrië bestaat (en niet alleen daar maar ook in andere Israël omringende landen).
  De “Palestijnse” vluchtelingenstatus is als enige ter wereld overerfbaar!
  Hoeveel daadwerkelijke “vluchtelingen” uit 1948 zouden er nog leven in zo’n kamp?
  1 Misschien 2, veel meer zullen het er niet zijn, en waarschijnlijk waren zij in die tijd nog kind, de overigen van de inwoners van dat kamp zijn kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen van de mensen die ooit op aanraden van de aanvallende landen “tijdelijk” weg moesten want zij zouden die joden wel eens even de zee injagen. (nee, niet om pootje te baden…).
  En geen hond die dat aan de kaak stelt, als je hier een natte wind laat sta je in het verdachtenbankje op beschuldiging van discriminisme, maar daar kun je hele kampen 67 jaar vol laten zitten en niemand die zegt dat er dan gediscrimineerd wordt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s