Islamitische terrorist Kenia was ‘briljante advocaat in spe’

Screenshot_47

Een van de daders van de bloedige aanslag op een universiteit in Kenia donderdag was de zoon van een bestuurder in het noordoosten van het land. In 2013 behaalde hij zijn studie rechten aan de universiteit van Nairobi. Dat heeft het ministerie van binnenlandse zaken bekendgemaakt. 

De regionale bestuurder uit Mandera had zijn zoon Abdirahim Mohammed Abdullahi vorig jaar als vermist opgegeven. Hij zei toen al bang te zijn dat zijn zoon zich in Somalië had aangesloten bij Al-Shabab, de terreurbeweging die de verantwoordelijkheid voor de aanval in Garissa heeft opgeëist. Volgens een woordvoerder van Binnenlandse Zaken heeft Abdullahi rechten gestudeerd op de universiteit in Nairobi. Hij werd gezien als ‘briljante advocaat in spe’, aldus de zegsman. Het is onduidelijk waar hij werkte voordat hij vorig jaar werd vermist.

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, christenhaat, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Kenia, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op Islamitische terrorist Kenia was ‘briljante advocaat in spe’

 1. E.J. Bron zegt:

  Tot zover dus het door linkse islamofielen en hemelfietsers graag en veel gebruikte argument van de oorzaak van islamitisch terrorisme: kansarme jongeren, achterstelling, sociale achterstand, enz.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  ‘briljante advocaat in spe’
  ‘briljante advocaat in speichellikken ‘ ! Bedoelen ze !

  Like

 3. BertG. zegt:

  Een briljante advocaat waarin, gespecialiseerd in islam recht zeker.
  Ik heb nooit zo’n hoge pet van al die universiteiten in Afrikaanse landen.

  Like

 4. Thoth zegt:

  Nou, dit zegt niet veel, ‘briljante advocaat in spe’. Wat bedoelen ze hiermee, briljant, advocaat en nog wel ‘in spe’ in Nairobi? Dan kunnen ze mij ook bewonderenswaardige persoon gaan benoemen, ik heb een Msc. B.A, Bsc.Psych. en Bsc. M.E. Kortom, het zegt dus helemaal geen ene fuck. Alleen al dat die de islam was gaan belijden. Godkolere… die regionale bestuurder had meer op z’n zoon moeten letten. Maar goed, mischien had die daar ook niet de capaciteiten voor.
  .

  Like

 5. luckybee zegt:

  Ook bij ons zijn vele straf advocaten niets anders als criminelen.

  Like

 6. Ildiko zegt:

  volgens moslim advocaten in UK is een wereldwijde kalifaat met sharia een noodzaak voor de moslims, Dus wij moeten maar aan wennen dat ze hier ook van plan zijn oom te realiseren. Ik herinner nog die brutale moslim school jochies op de TV die hier op straat precies hetzelfde hebben vertelt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s