District Rottenbuch wil Ammermühle kopen voor € 2 miljoen: onderkomen voor circa 100 “vluchtelingen”

Screenshot_44

De Ammermühle in het Beierse Rottenbuch

(Door: Janina – Vertaling: E.J. Bron)

Meestal ontbreekt het de districten en steden aan geld voor zinvolle projecten, er is echter genoeg geld voorhanden als het om het onderbrengen van economische vluchtelingen, illegale immigranten enz. gaat. Zo ook in Rottenbuch, waar het district de historische Ammermühle (opp. 2.200 m², bouwjaar 1643) wil kopen om deze te verbouwen tot asielonderkomen. Het districtsbestuur ging nu akkoord met de onderhandelingen en heeft de districtscommissaris uitgerust met een bepaalde koopsom: 2 miljoen euro. Net als overal in de bonte republiek dringt de tijd, want ook Rottenbuch heeft dringend plekken nodig voor de ongenode gasten die hier al zijn en nog zullen komen.

Daarover bericht “Merkur Online”:

Rottenbuch – Ook het districtsbestuur staat positief tegenover de koop van de Rottenbucher Ammermühle door het district en diens verbouwing tot een asielzoekeronderkomen. Tijdens een besloten vergadering had districtscommissaris Jochner-Weiß verslag gedaan over de stand van zaken betreffende de onderhandelingen met de eigenaar van de Ammermühle, de ondernemersgroep Augustinum uit München. Naar verluidt was er geen tegenspraak. In ieder geval werd de districtscommissaris naar eigen zeggen unaniem door het districtsbestuur uitgerust met een onderhandelingsmandaat. Daarvoor was de districtscommissie hiermee al akkoord gegaan.

Het nieuws van de bedoeling om de Ammermühle te kopen, zou in de jongste districtsvergadering positief zijn opgenomen, aldus Jochner-Weiß. Zij mag nu “tot een bepaalde koopsom” met Augustinum onderhandelen. Over de financiële pijngrens bewaart ze echter stilzwijgen. Er is sprake van een door haar bevestigd bod van ongeveer 2 miljoen euro, dat aan de ondernemersgroep Augustinum uit München al mondeling werd meegedeeld. Zoals uit München steeds te horen was, zijn er ook nog andere belangstellenden, ook voor een vluchtelingencentrum. Mocht Augustinum het district de koop gunnen, dan kan Jochner-Weiß het koopcontract slechts onder voorbehoud afsluiten: uiteindelijk moet het districtsbestuur zijn toestemming geven. En wel zo spoedig mogelijk. Want de tijd dringt, de districtsautoriteit heeft dringend plekken nodig voor asielzoekers. De Ammermühle zal vermoedelijk op 17 juli op de agenda staan.

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: Janina

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, cultuurrelativisme, Duitsland, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op District Rottenbuch wil Ammermühle kopen voor € 2 miljoen: onderkomen voor circa 100 “vluchtelingen”

 1. Tistochwat zegt:

  Kijk toch eens hoe mooi dat onderkomen voor de ‘asielzoekers’ is gelegen! Ja, het zijn immers fijngevoelige figuren, met tere beschadigde zieltjes, die altijd weer ontroerd raken door de aanblik van zo’n prachtig landschap!

  Gloeiende, gloeidende, gloeiende!

  Wat zou je met dat geld het oersaaie bestaan van oude mensen in een verzorgingstehuis met uitzicht op steen en beton, een stuk aangenamer kunnen maken!
  Met die 2.000.000,00 zouden diverse tehuizen kunnen worden voorzien van een schitterend wandelpark, waar die bejaarde Nederlanders onder een ritselende boom zouden kunnen zitten.
  Maar nee, alleen zand-apen die een uitgedroogde kale woestijn zijn gewend, genieten dit voorrecht!

  Like

  • BertG. zegt:

   Ouderen mogen weg teren op een kamertje, zwervers mogen dood vriezen op straat maar voor een “vluchteling” is niets te gek en nooit geld te weinig.
   Hoe aangenaam kan je het leven wel niet niet maken voor ouderen of daklozen als er niet van die verschrikkelijke linkse gutmenschen de macht hadden.
   Ik gun ze elke ellende die ze over hun land uitroepen en de bevolking aandoen.
   En het kan zo simpel zijn als er maar 1 iemand zou nadenken waar ze mee bezig waren.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    BertG. 5 april 2015 om 19:21

    En het kan allemaal zo simpel zijn: het DOOR ONS opgebrachte belastinggeld aan ONSZELF besteden, zoals het hoort! Zonder graaiende zakkenvullers die de beschikking hebben over ons geld!
    ZONDER OP ONS PARASITERENDE, ONS VIJANDIGE VREEMDELINGEN!
    En liefst ook zonder dat decadente ‘koningshuis’ dat alleen maar uit luierende nutteloze levensgenieters bestaat!

    Like

 2. Driek zegt:

  Het lijkt wel alsof er een soort hardnekkig virus rondwaart die mensen aansteekt, want de opvang van al die vluchtelingen, die niets anders zijn dan gelukszoekers, begint nu idiote vormen aan te nemen, dit is natuurlijk buiten alle proporties. En het gaat maar door. Straks moeten die mensen ook weer moskeeën hebben. En aangezien de islam bestaat uit verschillende stromingen, vechten ze elkaar straks de tent uit.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  De katastrofale situatie rondom het vinden van een woning voor
  de eigen bevolking word door zulke akties met voeten getreden !
  Hier een Duitse reaktie over de werkelijke situatie !

  Nächsten Samstag auf
  Vox,Asternweg-eine Strasse ohne Ausweg, 20:15Uhr !!
  Ich habe den Vorspann gesehen, und war erschüttert…
  so sieht es bei der eigenen Bevölkerung aus .
  Egal aus welchen Gründen die Menschen dort leben –
  aber völlig kaputte,marode Wohnungen sind für deutsche wohl gut genug !?
  Wer als Schmarotzer, Vergewaltiger, Mörder oder sonstiger krimineller in
  Deutschland einreist, getarnt als Flüchtling,
  dem wird hier der Hintern dreimal gewickelt damit er schön warmbleibt !!
  WO LEBEN WIR HIER EIGENTLICH !

  En in plaats van radikale onrustschoppers met harde Hand
  aan te pakken worden weer de fluwelen handschoenen uitgepakt !
  —————————————————————————————-
  Televaag vandaag !

  Meer wapens beveiligers spoor bespreekbaar
  DEN HAAG –
  Het ministerie van Veiligheid en Justitie wil met FNV Spoor in gesprek over het voorstel van de bond om beveiligers van NS uit te rusten met pepperspray en wapenstok. Bij dit gesprek zouden dan ook de NS en het ministerie van Infrastructuur en Milieu betrokken moeten worden.
  Dat heeft een woordvoerder van het ministerie van Veiligheid en Justitie zondag gezegd naar aanleiding van berichtgeving van onder meer De Telegraaf.
  Het ministerie tekent wel aan terughoudend te zijn met het uitrusten van beveiligers met wapens, omdat het monopolie op geweld bij politie en leger ligt. Toch wil het ministerie in gesprek om het voorstel te kunnen beoordelen. Nu beschikken beveiligers van de NS alleen over handboeien.
  Verder wijst het ministerie op maatregelen die al aangekondigd zijn, zoals het sluiten van poortjes en extra politie op stations.
  Daarmee reageert Veiligheid en Justitie op nieuwe onrust onder spoorpersoneel naar aanleiding van de mishandeling van een conducteur. Dat gebeurde zaterdagochtend vroeg in de trein van Utrecht naar Amsterdam. Ter hoogte van Abcoude ontstond in de trein een worsteling tussen vier jongens en de conducteur. Toen de trein stilhield op het station, verplaatste de vechtpartij zich naar het perron.

  Like

  • BertG. zegt:

   Lijkt mij niet zo een goed idee om ze pepperspray en een wapenstok te geven.
   Je zal maar in zo’n coupe zitten als er 1 pepperspray gaat spuiten en zo’n stok pakken ze gewoon af van een conducteur. Krijgt ie nog een extra pak slaag met ze eigen wapenstok.
   Een conducteur is nou eenmaal geen uitsmijter of een straatvechter.
   Ze moeten met 3 man door de trein lopen en de spoorweg politie moet weer terug.
   Want tegen 5 ettertjes begint zo;n conducteur helemaal niks met ze spray en stok.

   Like

 4. luckybee zegt:

  Hoe komen ze aan zoveel geld?

  Like

 5. jantjeuitnl zegt:

  Die 2 miljoen heb je er in no time uit. Door alle subsidies die je krijgt. Kijk maar naar Hennie van der Most in Nederland: http://www.hpdetijd.nl/2014-11-24/gewiekste-hennie-van-der-loopt-dubbel-binnen-op-asielzoekers/

  Like

 6. Cathja zegt:

  Nou, die ‘keet’ kunnen ze binnen de kortste keren afschrijven. Triest dat je historische gebouwen gebruikt om uit te laten leven door mensen zonder enig gevoel voor oudheid en cultuur etc.
  Vreemd dat de bevolking van die plaats niet tegensputtert of protesteert! Moet dan wérkelijk alles wijken voor ‘vluchtelingen’? Is er niemand die zijn of haar gezonde verstand eens aan het werk zet en zegt dat je dit niet kunt maken?
  Ik zou woonunits plaatsen aan de randen van een dorp of stad, met alleen het hoog nodige erin, waar ze weinig aan kunnen vernielen. Tenslotte komen ze hier maar tijdelijk………toch? Dan heb je echt geen riant onderkomen en dure apparatuur nodig.

  Ik zucht maar weer eens….

  Like

 7. Urbanus zegt:

  Ook al krijgen ze al deze luxe, ja luxe in vergelijking met de situatie in thuisland, zijn de vluchteling Mohammedaans…. ze blijven ons haten.

  Like

 8. koloth zegt:

  Het is gewoon één groot toneelstuk wat er opgevoerd wordt.
  We gaan éérst het M.O in brand steken (ISIS) en dan gaan we de vluchtelingen hierheen halen.
  NWO. Rutte……….

  Like

 9. Jean zegt:

  Wat moet er nog gebeuren voor de boel ontploft?
  Waarom worden die boten voor Italiaanse kust niet teruggestuurd richting Afrikaanse kust? Als dat met een boot gedaan wordt en daar veel media overgegeven wordt is die mensenhandel zo gedaan…
  Wie in Europa verdiend kapitalen aan die handel?

  Like

 10. Is toch overal hetzelfde?Voor de eigen bevolking is er geen geld meer:die moet inleveren en wordt tot op het bot afgekloven;voor buitenlandse parasieten is er geld in overvloed!Maar ja:het volk schijnt het zo te willen?

  Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  Er viel me daarnet wat in, dus ik ben eerst eens gaan googlen en wel op “Nürnberg Kaiserburg.”
  Nog zo ’n 20 jaar geleden, moet men weten, was de 15de-Eeuwse Kaiserburg, prachtig historisch gebouw met uitzicht over de hele Alistadt, gedeeltelijk in gebruik als jeugdherberg…..
  Goddank, dat blijkt nog steeds zo te zijn.
  Wat ik bedoel: Stel je toch voor, dat de bestemming intussen zou zijn veranderd in ASIELZOEKERS-ONDERKOMEN……Brrrrrrr!

  Like

  • Nemesis zegt:

   Oooohhhhh, dat zal echt niet meer lang duren hoor. Groen-rood zal daar al wel een oogje op hebben geworpen. En die hebben het daar voor het zeggen.

   Like

 12. Frerik zegt:

  Het is toch krankzinnig 2 miljoen voor een onderkomen voor 100 vluchtelingen, dat is alleen nog maar het statische bedrag voor een huisvesting, dan de rest nog want ze gaan nooit meer weg en zullen kindertjes krijgen. Ik kwam zopas bij mijn oud moedertje vandaan en onderweg op de radio hoorden ik dat er weer 1800 bootjesmensen waren aangekomen op lampedusa. En het werd op een triomphantelijke manier verteld en gelukkig dat aaaal deze mensen weer gered zijn. Je bent na zo’n mooie middag gelijk alweer kotsmisselijk. Als deze gorrillas ook weer 2 miljoen per 100 stuks kosten , nou reken maar uit. dat keer 18 . Onze economische motor slaat vast als moedwillig de koeling en olie wordt weggehaald en is er niks meer. Het ergste is wie kan onze veiligheid nou nog garanderen. Hoe kan ik mijn vrouw en dochter veiligheid garanderen bij het zien van al die bokitos die ik zag op de video eerder getoond op deze site. lichamelijk al zou ik het niet kunnen winnen van deze zogenaamde getraumatiseerde immigranten. In welke hel komen we als er niemand van de regering iets er aan doet, een moedwillige vernieling van ons systeem die onze oudjes mee hebben opgebouwd , dit is een verschrikkelijke schande.

  Like

  • Wij kunnen de veiligheid van onze gezinnen totaal niet meer garanderen en de roverheid weigert dat te doen!Dat,waar ze voor betaald worden weigeren ze uit te voeren!Dat wat er moet gebeuren:land plat leggen en overheid van het pluche trekken!Om mee te beginnen!

   Like

   • Frerik zegt:

    Ja Yvonne dat is de zekerheid dat ze niets voor ons willen doen ondanks dat ze betaald krijgen. Ik zat ook wel eens te denken dat wij als realisten ons wat meer moesten verdiepen en bevriend moeten worden met motorclubs zoals the hells angels, bandidos Satudarah en No surrender. Dit zijn ook geen kleine clubjes, the Hellsangels waren al in 1948 opgericht in Californie en eind 60er jaren in Europa gekomen. wereldwijd zijn ze verspreid over 29 landen en hebben meer dan 100 vestigingen Ik zie eerder dat zij ons beschermen dan onze regering. En misschien hun een financieele bijdrage geven om opruiming te houden in den Haag. Ik zie anders niet meer wat we zouden kunnen doen. Dit sluit ook aan bij jouw antwoord om het land plat te leggen en de overheid van het pluche te trekken. Ik weet alleen niet of dit idee uitgevoerd kan worden. Ik heb wel gezien dat iedere club zijn district moet hebben anders heb je onderling rivaliteit en heb je een verkeerde verspilling van energie. Maar goed ik zat eerder aan bestaande afschrikwekkende middelen te denken dan zelf nog wat te beginnen want daar is geen tijd meer voor.

    Like

 13. Nemesis zegt:

  Denk niet dat Satudarah nu zo geestdriftig zal zijn, alweer eens de kastanjes voor Nederland uit het vuur te halen en ik geef ze geen ongelijk. Bovendien moet je er rekening mee houden, dat heel veel van de MC’s ook al vergeven zijn van het moslimgebroed. Er is wel nog een MC die bestaat out oud- en militairen..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s