Rakettenhagel: Heeft er nog iemand een paar domme adviezen voor Israël?

Screenshot_26

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

We hebben al lang weer een gelijksoortig stelselmatig antisemitisme als in het begin van de 20ste eeuw. Maar deze keer gaat dit nieuwe antisemitisme niet uit van de meerderheid van de burgers. Het zijn vooral linksen, die heel duidelijk Jodenvijandig zijn. Uiteraard ontkennen de linksen dit en beweren ze dat ze niet antisemitisch, maar “antizionistisch” zouden zijn. Maar dit door hen gemaakte onderscheid vervaagt bij nadere beschouwing tot onherkenbaarheid.

Dieter Graumann, tot 2010 president van de Centrale Raad van Joden in Duitsland, zei m.b.t. het antisemitisme van de linksen: “Maar inmiddels is het antisemitisme ook bij delen van links gezellig ondergedoken en heeft daar een zeer onvriendelijk en behaaglijk thuis gevonden.” En niemand minder dan de voormalige RAF-sympathisant en latere minister van Buitenlandse Zaken Joschka Fischer toont met het volgende citaat dat de gebruikelijke scheidslijn tussen het zogenaamde bruine antisemitisme en het rode antizionisme een kunstmatige is: “Voor mij was duidelijk dat antizionisme uiteindelijk niets anders dan antisemitisme was en net als ieder antisemitisme zou eindigen in moord op joodse mensen.”

Heeft er nog iemand een paar domme adviezen voor Israël?

Alle raketten op Israël werden afgevuurd met de bedoeling zoveel mogelijk burgers te doden. Iedere raket was een oorlogsmisdaad! De enige reden waarom Israël bij dit bombardement niet in puin ligt, is dat Israël, zich bewust van de Jodenhaat van zijn vijanden, een indrukwekkend verdedigingssysteem heeft ontwikkeld.

Niet de raketten van Hamas zijn onschuldig, maar het verdedigingssysteem van Israël is betrouwbaar

In Duitsland zou een groot deel van de raketten zijn ingeslagen, wellicht eentje in de Dom van Keulen, een andere in een kleuterschool en nog een andere in een kerncentrale. Duitsland zou bij dit bombardement in puin liggen! Oh, er schiet me een mop te binnen:

Een Amerikaan, een Duitser en een Israëli worden door ISIS ontvoerd en hun onthoofdingsvideo wordt voorbereid. Ze hebben een oranje overall aan en de beul vraagt glimlachend aan hen of ze nog een laatste wens hebben.

De Amerikaan zegt dat hij graag met zijn mobiele telefoon nog een keer zou bellen met zijn vrouw. De Duitser vraagt om een goed glas koud bier. De Israëli vraagt om een schop onder zijn reet.

De beul grijnst en geeft de Israëli een trap onder zijn reet. Daarop draait de Israëli zich om, slaat de beul bewusteloos, doodt met diens wapen de andere terroristen, bevrijdt de Amerikaan en de Duitser, belt om hulp met de mobiele telefoon van de Amerikaan en iedereen wordt gered.

In de helikopter vraagt de Duitser aan de Israëli waarom hij een schop onder zijn reet wilde hebben. De Israëli antwoordt: “Anders zouden jullie toch alleen maar gezegd hebben dat ik begonnen was!”

Bron:
http://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Bron oorspronkelijk artikel:
http://tapferimnirgendwo.com
Auteur: Gerd Buurmann

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, antizionisme, Hypocrisie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

5 reacties op Rakettenhagel: Heeft er nog iemand een paar domme adviezen voor Israël?

 1. windwens zegt:

  Het loopt inderdaad de spuigaten uit ten aanzien van het anti-semitisme, en maar roepen dat we in vrijheid leven een wassen neus die gefakete vrijheid. Op 4 mei staat men weer met een strakke kop dit nooit meer, terwijl het dagelijkse nooit meer gewoon weer gebeurt. Het is tegenwoordig gewoon lef hebben om dit nog uit de strot te durven toveren, en de false woorden over het publiek uit te storten.
  Persoonlijk: mensen zijn dom die denken dat deze woorden nog enkele inhoud aantonen.
  Of al zo geïslamiseerd en zelf nadenken niet meer in de schedel op komt.

  Like

 2. luckybee zegt:

  Hoeveel doden zijn er gavallen? waarschijnlijk 0

  Like

 3. ferry bookelman zegt:

  zolang wij in nederland hamas omarmen als die arme palestijnen zou israel totaal van de pot gerukt zijn als zij dat zooitje niet bombarderen. viva israel.het enige land dat echt wat doet voor zijn burgers. oja en daar hoeft niet iedereen het mee ens t ezijn.

  Like

 4. tijluylenspiegel zegt:

  Als iemand twee jaar lang elke dag je ruiten ingooit ga je dan naar de glaszetter om korting te bedingen of spoor je de dader op en geeft hem een ongenadig pak slaag?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s