U lijdt aan de geestesziekte islamofobie en u speelt de Neo-Nazi Geert Wilders in de kaart !!!

Screenshot_11

De Neo-Nazi Geert Wilders heeft, om zijn racisme te camoufleren, een Indonesische halfbloed als vrouw genomen.

(Door: Martien Pennings)

Screenshot_12Bovenstaande foto toont de Neo-Nazi Geert Wilders die hier valselijk poseert als Jodenvriend met een keppeltje op, misschien wel bij een Auschwitzherdenking of bij de Klaagmuur! Hij zal samen met de fascist Nigel Farage in de Balie in Amsterdam ontmaskerd gaan worden door een Griek die dol is op de islam.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Populisme", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Geert Wilders, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Nigel Farage, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op U lijdt aan de geestesziekte islamofobie en u speelt de Neo-Nazi Geert Wilders in de kaart !!!

 1. kissonline2015 zegt:

  dit artikel slaat helemaal nergens op . wilders is geen neo-Natzi . maar een volks held . die voor het echte nederlandse volk op komt .

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Oh My God! Wilt u hier niet vaker reageren alstublieft!!! Als u niet snapt dat dit artikel SATIRE is, dan houdt echt alles op! 😦

   Webmaster

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   U komt hier waarschijnlijk ècht voor het eerst, dus het valt U niet al te zeer aan te rekenen. Maar U heeft dan ook duidelijk geen idee, wie Martien Pennings is!

   Like

  • Marlies zegt:

   Als u na het lezen van het complete artikel – tekst én foto’s – tot deze conclusie komt, dan wens ik u veel sterkte bij het lezen van de Dappere Dodo.

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Ja, het is waanzin! Van over de hele wereld valt te zien, uit welke hoek het kwaad komt èn wat het aanricht En wíe gaan ze er Donderdag in de Balie van beschuldigen? Mannen als Wilders en Farage, die juist niets anders doen dan tegen datzelfde kwaad agéren! Heb je het ooit zo zout gegeten!
  Daarnaast is de keuze nog eens minder logisch ook, zelfs vanuit het oogmerk van de beschuldigers, want, nietwaar, waarom, behalve Wilders, Fárage zo nadrukkelijk genoemd, die toch vrij laat begonnen is, zich wat duidelijker over bepaalde kwesties uit te laten? Dan had men in Europa nog wel treffender voorbeelden kunnen vinden!
  Maar daar gaat het de beschuldigers dan ook niet om: Zij hebben bewust twee namen uitgekozen, die zij vrezen, ofwel omdat juist déze twee in eigen land redelijk gehoor vinden onder de kiezers, ófwel omdat zij op internationaal vlak aan de weg timmeren, in ieder geval van zich laten hóren, en daarbij een boodschap brengen, die haaks staat op het sprookje, dat hun politieke tegenstanders, met welk doel ook, nog steeds in stand wensen te houden.
  Hiertoe laat men aldus zwaar geschut aanrukken, teneinde juist deze mannen tot Fascisten te bombarderen en dat intussen de islamo-fascistische terreur, overal ter wereld, gewoon doorgaat, dat zal deze valse aanklagers wórst zijn!
  Intussen zou het toch ècht tijd moeten worden om zichtbaar tegen zo ’n krankzinnig streven te
  protesteren, want wie zwijgt, stemt toe! Er zou daar Donderdagavond toch eigenlijk bij de Balie een protestdelegatie aanwezig moeten zijn, die zich laat hóren!
  Voelt iemand zich geroepen? Martien, jij zit zelf iets dichter bij het vuur; Zou jij je eventueel geroepen voelen….?
  We hebben nog vier dagen. Kort dag, ik weet het, maar,,,,,Iemand……?

  Like

  • @Theresa Geissler

   De Balie is voor mij 10 minuten fietsen en 25 minuten lopen, Theresa.
   Maar ik ga niet om twee redenen:

   1) Je kunt een rechtstreeks debat met leipe linkserds nooit winnen, want die komen onverwacht met stellingen en opmerkingen die dermate absurd zijn dat je eerst drie dagen moet nadenken voordat je een antwoord geformuleerd hebt. En dan nog: als je al het antwoord onmiddellijk paraat zou hebben, dan bestaat zo’n antwoord altijd uit een lang betoog waarin je eerst moet aantonen dat hetgeen de leipe linkserd zegt gruwelijk gelul en pervers gepraat is en dan kom je pas toe aan het formuleren van wat jij zelf vindt. En dáár krijg je dan weer geen tijd voor van de links-lijpenistische voorzitter.

   2) Als je opstaat tijdens zo’n debat moet je je naam zeggen. En dan garandeer ik jou dat er een foto van mij gemaakt gaat worden en dat dan mijn gezicht op de internets verschijnt. Ik ben tot nu toe een muisje met een brilletje. Dat wil ik graag zo houden. De wijkagente in mijn wijk, een sympathieke dame die zich om mijn veiligheid bekommert, heeft laatst bij me aangebeld om te waarschuwen dat ik bekend raak in de buurt. En volgens de Allochtono-meter zit ik een van de meest verrijkte deeldorpen van Amsterdam

   Like

   • Jaantje zegt:

    Dat deeldorp is zodanig verrijkt dat niet enkel u moet oppassen maar iedere autochtoon is daar als het even tegenzit doelwit.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik begrijp het best, Martien, maar de één of andere tegenreactie op zulke laster zou toch eigenlijk wel gegeven moeten worden.
    Ik had ook eigenlijk meer een manifestatie BUITEN het gebouw in gedachten.Maar daar zouden er meer voor moeten aantreden dan één of twee.
    Wat jouw positie betreft, ook daar zou aandacht aan gegeven moeten worden, want het kàn gewoon niet, dat een autochtoon gewaarschuwd wordt, omdat-ie ‘bekend raakt in de buurt,’ ook al is die buurt nóg zo ’n “verrijkt deeldorp.”
    Ze beginnen ons in een hoek te duwen en het wordt tijd, dat we met een antwoord komen, want dit gaat zo niet langer!

    Like

 3. Cathja zegt:

  Ik ben het volledig met Theresa eens. Ik weet er niets aan toe te voegen.

  Like

 4. Perfide Albion zegt:

  Heerlijke satire Martin! Een stijlvorm die niet voor iedereen even toegangkelijk is maar dat geeft helemaal niets.

  Like

 5. Jaantje zegt:

  Als ik naar de Balie ga is het voor Geert en voor het NLvolk.
  En niet voor buitenlandse betrekkingen.
  Geert is Indo voor een deel.
  Zijn vrouw niet die is Joods-Hongaars.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wie heeft het ook over buitenlandse betrekkingen? Niemand.
   Ook de rest van je argumentatie -hoewel waar- ontgaat mij min of meer, qua zinnigheid.
   Of het moet slaan op de inhoud van dit artikel, m.n. het opschrift onder de betreffende foto.
   Maar dat is dan ook SATIRE om te laten zien, dat men het grootste deel van de tijd niet weet, waarover men het heeft, snap je?

   Like

 6. luckybee zegt:

  Ik geloof dat je een linkse idioot bent . Een oud Provo? die in Jemen geoevent heb aan de Kalashnikof?Een annarchist os Communist?

  Like

 7. Eline zegt:

  Gevoel voor zwarte humor is niet iedereen gegeven,
  Dat blijkt maar weer.

  Like

 8. Sjaak zegt:

  Hoogste tijd zich niet meer met de smerige links/groene landverraders
  te bevatten, maar zich te konzentreren op de verdediging van Europa
  en met gelijkgezinden of ook anders gezegt, mensen die nog bij verstand
  zijn !

  Like

 9. skrheinlandmodell zegt:

  Yes ! and we have fun wirth it daily at http://www.NordhansaMarine.com

  Like

 10. JooJootje zegt:

  Creatief begin Martien die Neo-Nazi en Fascist moeten nodig ontmaskerd worden.
  Het is juist opmerkelijk dat dit gedaan gaat worden door een Griek uitvinders van de democratie die eerlijkheid en moraal hoog in het vaandel hebben.
  Wat ik ook waardeer is de ogen opener die je weg geeft met de benoeming van het kwaad uit Malta nog wel.
  Wel jammer van de foto, s die ontsieren dan weer het stuk, ik had de bingo kaarten geplaatst zodat de lezertjes ook wat af te vinken hebben bij deze belangwekkende ontmaskering.
  Ik kijk er naar uit. 😉

  Like

 11. topsporter zegt:

  Martien is kritisch en probeert te denken i.t.t. vele vegeterende landgenoten,
  en dat is natuurlijk kaasje voor de eenzijdige denkers waarmee de Balie de komende week is bevolkt. Wij hebben waargenomen hoe bij eerdere bijeenkomsten de islam geen haarbreed in de weg werd gelegd(iets met angst of zoiets). Nu proberen ze dit land klaar te stomen voor de veroordeling van de fantastische mens Geert Wilders.
  Blijf denken beste lezers, de echt ouderen in dit land zien de herrijzenis van de NSB.
  En nu wat expliciete taal: ze laten hun reet met aarsolie volgieten.

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  “Zomaar een geestelijk leidsman der Japans-Finse fascisten van Malta: de onthechting en spiritualiteit spatten eraf!”

  Wat een kleurrijke figuren zijn het toch: uitgeplozen schaamhaar rond hun vreetspleet en de pens vol ‘halal’ voer! En die primitieve gelaatsuitdrukking van deze figuur; ze zien er aan de buitenkant uit zoals ze van binnen zijn:goor.

  Like

 13. ellen mullers zegt:

  Wat een treurwilgen. Ik roep alle PVPVV”ers op te gaan protesteren bij het linkse maffia zooitje in dr Balie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s