Verzorgingspunt voor teruggekeerde Jihadisten geopend in Berlijn

Screenshot_54

(Vertaling: E.J. Bron)

De “Heilige Oorlog” – de Jihad – doet veel radicale islamieten naar de wapens grijpen. Talrijke jonge mannen van het islamitisch geloof vertrekken naar crisisregio´s zoals Syrië en Irak om daar vermomd met de zwarte vlag van de “Islamitische Staat” (IS) te zwaaien en met de wapens tegen “ongelovigen” te vechten. Deze zelfbenoemde Allah-strijders zorgen in de desbetreffende regio´s voor een enorm leed. De IS biedt deze mannen een religieuze identiteit, die ver verwijderd is van het westerse sociale leven. Maar precies daar moeten de Allah-strijders op een bepaald moment weer arriveren.

Berlijn geldt als bolwerk van Jihadisten

Vanaf 1 april is in Berlin-Kreuzberg een verzorgingspunt geopend dat zich bezighoudt met voormalige leden van Al-Qaida en strijders van de IS. Een van de beide aangestelde verzorgers is zelf moslim en heeft uitstekende contacten binnen de islamitische gemeenschap van Berlijn, aldus de “Tagesspiegel”. Hij hoopt via vaders en moeders,die zich zorgen maken over het doen en laten van hun kinderen, meer te weten te komen van mensen die terugkeren. De andere verzorger is Thomas Mücke, een voormalig straathoekwerker, die al bij een gelijksoortige verzorgingsorganisatie in de Duitse deelstaat Hessen ervaring heeft opgedaan. Daar verzorgde men sinds juli 2014 tot nu toe ongeveer 25 drop-outs, bericht “Rhein-Zeitung.de”. Het Berlijnse project heet “Violence Prevention Network” en wordt door de Berlijnse senaat met € 115.000,- ondersteund.

Hotline geactiveerd

De Binnenlandse Veiligheidsdienst telt inmiddels 90 uit Berlijn vertrokken radicale islamieten. Vanuit de jihad zouden tot nu toe ongeveer 30 van hen naar Berlijn zijn teruggekeerd. Bernd Palenda, de chef van de Berlijnse Binnenlandse Veiligheidsdienst, waarschuwt voor deze mensen die terugkeren. Ze zouden geradicaliseerd en afgestompt zijn en een gevaar kunnen vormen.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Al Qaida, Appeasement, Barbarisme, Berlijn, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Irak, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Syrië, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Verzorgingspunt voor teruggekeerde Jihadisten geopend in Berlijn

 1. Die Duitsers zijn nog veel achterlijker dan wij!

  Like

 2. Jaan zegt:

  Dat hebben ze wel verdiend na al dat harde werken zoals nekken afsnijden, levend verbranden, doodschieten, verkrachten. Nou nog een kinderboerderij met geiten erbij en dan kunnen ze nog aan hun gerief komen ook.

  Like

 3. luckybee zegt:

  Wedden dat geen enkele brlijner er zijn, de meesten komen van overal uit Links West Duitsland en versterkt door onverbeterlijken uit de DDR.

  Like

 4. Jean zegt:

  Als die vuiligheid al levend zou terugkomen dan mleten ze van ons krijgen “de kogel tjssen de twee ogen”, goedkoop en zeer efficiënt. Zal er veel 2x doen nadenken voor ze vertrekken.
  Het beste zou zijn, eenmaal vertrokken nooit meer binnen, bij deze stelling zou ik zeggen “gaan barbaren”, zij blij en wij zeer blij.

  Like

 5. peterselie1 zegt:

  Verzorgingspunt voor teruggekeerde Jihadisten geopend in Berlijn, tsa Fred Schuit zou hebben gezegd ‘Dat komt nooit meer goed’ daar sluit ik mij bij aan. Deze vorm van krankzinnigheid waaraan de bestuurlijke elite lijdt die deze hulp hebben bedacht en op gezet zijn eigenlijk rijp voor een langdurig verblijf in een streng beveiligde psychiatrische inrichting.

  Maar ik begrijp de opzet van deze bestuurders wel, net zoals in Nederland heeft de over tolerantie jegens de vermaledijde moslims té lang door gewoekerd. Alle politici in héél Europa weten donders goed wat er speelt en de heren en dames die zó arrogant waren en zich fel uitspraken tegen elk islam kritische uitlating zijn nu zo schijterig geworden en proberen op alle mogelijke manieren de veel eisende en parasiterende moslims tegemoet te komen.

  Dus de repatriërende jihadisten wiens koppen vol zitten van moordlust, geweld en niet ingetoomde haat tegen het goede wat het westen hun biedt. Deze teruggekeerde jihadisten zijn in mijn opinie wandelende tijdbommen er zijn al meerdere gevallen van terroristische aanslagen die deze lui gepleegd hebben bekend. Deze tolerantie tegen de intolerante, exploiterende, uitvretende kolonisten gaat vanzelf sprekend door tot dat de vlam in de hogedrukpan slaat.

  Voor ’n keer een appél aan de reguliere politici wees nu eens eerlijk, ik weet dat jullie allemaal en elke debutant die lid wordt van de Tweede Kamer een eed van geheimhouding hebben afgelegd waarom komt er géén enkele tegen reactie op het aanhoudende geluid uit het islam kritische volk, tsa dat dacht ik al men kan een speld horen vallen of er loopt een dominee voorbij.

  Nee reguliere of traditionele politici binnen een afzienbare tijd zijn jullie rollen als volksvertegenwoordigers uitgespeeld, want jullie zitten nu al op jullie handen in de Kamer en spelen voor spek en bonen mee. Jullie gore en smerige landverraders hebben ruim 6 decennia aan deze vorm van verraad tegen het eigenlijke volk indirect of juist moedwillig mee gewerkt dit feit kan n niet zo maar onder het vloerkleed geveegd worden.

  Eerdaags wordt het dure Perzisch tapijt onder jullie poten met een ruk weggetrokken en vallen jullie stuk voor stuk op je verraderlijke smoelen. Dat zal voor de meesten burgers een hele grote schok zijn en wanneer de tijd die het duurt tot dat het doorgedrongen is in de koppen van de gutmenschen dan is het te laat en dan zit héél Europa onder een dictatuur van interstellaire grootte.

  Like

 6. Grappig artikel ,persoonlijk ben ik nogal afgestompt door de tijdgeest ,ik ben geneigd elke moslima met een hoofddoek terug te sturen naar de landen van herkomst en politici die de islam bagatelliseren en ook nog eens faciliteren per direct de gevangenis in te laten gooien!!!Gelukkig heb ik voor al mijn afgestompte problemen de allerbeste oplossing die er is namelijk :YESHUA HAMASIACH Zijn bloed geeft een entré ticket naar eeuwig leven ,door de vergeving van al onze zonden !Zo moslims ,VVD ers,PvdA ers ,jihadisten en alle andere mensen er ligt nog een mooie weg voor ons allen open namelijk die van De Here Jezus (De Weg,De Waarheid en Het Leven)Shalom van Léon van Duren.

  Like

  • BertG. zegt:

   Jij bent duidelijk nog helemaal in een opperste beste paas stemming vandaag.
   Zijn bloed, het eeuwige leven en de waarheid.

   Nou daar was die jezus maar wat blij mee, dat ze dat zo goed begrepen hadden toen ze ‘m vast spijkerde. Hij is ze tot de dag van vandaag nog steeds dankbaar hiervoor.
   En ze vader zag dat het goed was.
   Maar dat kan je ook merken, als je zo de wereld gebeurtenissen volgt.
   Niets dan dankbaarheid straalt daar vanaf. Toch mooi hé.

   Like

 7. Laat die duitsers een ”verzorgings centrum” op zetten op een van de eilanden helgoland of zo .Zand genoeg daar dus wat kamelen en schapen er bij om te oefenen ”voor later”,en iedereen happy.

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  De Duitser is bijzonder grondig. Dat zit in hun genen.
  Als ze hebben besloten om naar de sodemieter te gaan, doen ze dat ook met alle overtuiging.
  Vandaar dat verzorgingscentrum. Niks aan de hand verder.

  Like

 9. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Dit is op Identitair Verzet Limburg  herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s