Voormalige landbouwschool wordt verbouwd voor onbegeleide “jonge vluchtelingen” – kosten: € 152.000,-

Screenshot_53

De voormalige landbouwschool in het Beierse Bad Tölz-Wolfratshausen

(Door: Janina – Vertaling: E.J. Bron)

In de Duitse deelstaat Beieren zal het voormalige leerlingeninstituut voor landbouw in Bad Tölz-Wolfratshausen  tot een onderkomen voor ongeveer 10 onbegeleide jonge asieleisers worden verbouwd. De kosten hiervoor bedragen € 152.000,- Wat voor de grotendeels Duitse leerlingen goed genoeg was, kan men de illegale immigranten niet aandoen, bijvoorbeeld het ontbreken van een brandtrap en sanitair.

In plaats van deze illegalen uit te zetten, wordt er enorm veel belastinggeld verspild om onderkomens te creëren en een volledige verzorging te garanderen. In dit onderkomen zou men bijvoorbeeld ook daklozen hebben kunnen onderbrengen, maar op zo´n idee komt de goedmenschen-lobby helemaal niet.

Daarover bericht “Merkur Online”:

Bad Tölz-Wolfratshausen – Het plan om onbegeleide jongeren onder te brengen in de voormalige landbouwschool neemt concrete vormen aan: gisteren stemde de bouwcommissie van het district in met het gebruiksconcept en gaf opdracht aan het bestuur tot uitvoering.

Het district moet ongeveer € 152.000,- in de verbouwing van het gebouw investeren. De exploitatie wordt overgenomen door een private instantie. “Ongeveer tien jonge mensen” zouden onderdak kunnen vinden in het gebouw, zei vicedistrictscommissaris Thomas Holz (CSU), die de vergadering leidde. Aan de bovenverdieping zou niet veel hoeven gebeuren. “Die werd immers gebruikt als internaat. Daar hebben we alleen maar een brandtrap nodig”, zei René Beysel van het kantoor van de districtscommissaris. De gemeenschappelijke ruimte bevindt zich op de parterre. “Daar zouden we sanitaire voorzieningen moeten installeren”, aldus Beysel. In de kelder bevinden zich al een wasmachine en een strijkkamer. “Dat komt allemaal prachtig uit.”

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: Janina

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Voormalige landbouwschool wordt verbouwd voor onbegeleide “jonge vluchtelingen” – kosten: € 152.000,-

 1. Cathja zegt:

  Discriminatie van de autochtone Duitsers. Dakloze Duitsers zijn eigen burgers zonder onderdak. Die zouden voorrang moeten krijgen bij het vinden van leefruimte.
  Schandalig dat men zóveel belastinggeld verspild aan jongeren die niet in Europa thuis horen!

  Like

 2. U.G. Kempenaer zegt:

  De uitverkoop en het verval zetten door. De linkse parasieten blijven aan de fundamenten van onze samenlevingen vreten. Ze weigeren te verdelgen staat gelijk aan collectieve suicide.

  Like

 3. En dan moet je lezen:minder[geen!]geld voor opvang psychiatrische patienten?Maar voor die roetjakkers kan alles;is zelfs het beste nog niet goed genoeg!En als dank komen ze hier intimideren,eisen,vernielen,roven,verkrachten en mensen kelen!Onze regering moet bestraft worden voor dit wanbeleid:het land,ONS land,moet plat!Deze regering veroorzaakt armoede,ontheemd zijn,discriminatie naar het eigen volk,chaos,enzovoorts:zeer crimineel bezig!

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Yvonne van Cleef zegt:
   6 april 2015 om 00:26
   Onze regering moet bestraft worden voor dit wanbeleid:het land,ONS land,moet plat!Deze regering veroorzaakt armoede,ontheemd zijn,discriminatie naar het eigen volk,chaos,enzovoorts:zeer crimineel bezig!………………………………………………………………..

   Helemaal mee eens.
   Erger: onze regering speelt met onze levens!
   Je kunt het vergelijken met Russische roulette. Als je tegen de verkeerde moslim aanloopt, dan moet je vrezen voor je leven.

   Like

 4. luckybee zegt:

  Een echte Karel Marx politiek; eerlijk zamen delen tot iedereen zo arm wordt als de mensen in de derde wereld.Behalve de elite natuurlijk die graaien nu al. (Marcel van Damm en cornuiten.)

  Like

 5. Pingback: Voormalige landbouwschool wordt verbouwd voor onbegeleide “jonge vluchtelingen” – kosten: € 152.000,- |

 6. Anneke zegt:

  Te gek voor woorden, hoe kan deze waanzin gestopt worden….

  Like

 7. john zegt:

  Wanneer krijgen die linkse Gutmenschen de stempel van ” collaborateur” ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s