Wat wil president Barack Obama?

Leon de Winter

(Door: Leon de Winter)

Het Midden-Oosten staat in brand. Dit is het resultaat van de politiek van Barack Obama. Hij heeft de traditionele Amerikaanse bondgenoten laten vallen en zoekt een deal met het islamitisch-fascistische Iran. Dat laatste was een oude wens van Obama.

Michael Ledeen, voormalig lid van de National Security Council, onthulde vorig jaar dat Barack Obama in 2008 de Iraanse moellahs in het geheim heeft laten weten een vriend te zijn van de Islamitische Republiek. Dat deed in naam van Obama de voormalige Amerikaanse ambassadeur in Iran ten tijde van de sjah, William G. Butler.

Dit bericht versterkt de onrust over het grote mysterie van Barack Obama’s politiek. Waarom zou een presidentskandidaat de fascistische moellahs een dergelijk signaal willen geven? Is er een patroon in Obama’s curieuze gedrag?

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres” en “Vederso”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Appeasement, Arabische wereld, Barbarisme, christenhaat, Communisme, demoniseren, Hypocrisie, Indoctrinatie, Iran, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Midden-Oosten, Moslims, New World Order, nieuw fascisme, Obama, Racisme, Rotzakken, sjiieten, Socialisten, soennieten, Terrorisme, Volksvijandigheid, VS, Wereldcrisis. Bookmark de permalink .

12 reacties op Wat wil president Barack Obama?

 1. Cathja zegt:

  Het is al heel vaak gezegd, Obama is een zeer gevaarlijk persoon, bij wie de wereldvrede niet in goede handen is! Hij is op en top moslim, maar heeft meerdere gezichten. Hij zal zich niet in het openbaar als een echte moslim gedragen, maar zijn geheime afspraken en onderonsjes met Iran zeggen meer dan genoeg. Obama is een levensgevaarlijke wolf in schaapskleren, en hij zou de rest van zijn ambtstermijn nog wel eens onherstelbare schade kunnen toebrengen aan de (met name) westerse wereld, en wat te denken over zijn houding richting Rusland?
  Dat de Amerikanen hem destijds in meerderheid hebben gekozen als hun president, zal velen van hen inmiddels wel berouwen!

  Intussen ben ik er niet gerust op nu Amerika een heel stel jachtvliegtuigen naar ons land overbrengt. Zogenaamd om samen met de bondgenoten te oefenen. Ik weet niet of ik dit zonder meer ga geloven.
  Gaan zij na de oefening meteen weer terug naar Amerika, of……is het soms een regelrechte provocatie aan de Russen?
  Wat hebben ‘we’ nu weer aangehaald?

  Like

 2. peterselie1 zegt:

  ‘of……is het soms een regelrechte provocatie aan de Russen’ Ja Cathja dat is het precies…

  Like

 3. luckybee zegt:

  Mischien wil hij graag Kalief worden?Wie weet wat in de hoofd van een moslim afspeelt?

  Like

  • Annamaria zegt:

   Precies. Velen hebben gehoord : ” wat zou Jezus doen”? Wij kunnen ons ook afvragen : :Wat zou de duivel doen ? Ja , Koning van de wereld worden !

   Like

 4. peterselie1 zegt:

  Wat wil president Barack Obama? Beter gezegd wat willen de meest invloedrijke personen achter de schermen? Obama blijkt een smerige machtswellusteling en moslimbroeder te zijn die óók maar de bevelen opvolgt die hem zeer zeker gegeven zijn. En een van de bevelen luidt mijns inziens schep chaos in het Midden-Oosten en werk de NeoCons niet al te veel tegen die een regelrechte confrontatie met de Russische federatie aan willen gaan zo niet een oorlog die op Europese bodem uitgevochten dient te worden.

  Het destabiliseren van Europa lijkt één van de hoofddoelen te zijn, het TTIP handels overeenkomst met Europa wanneer de lijpe politici niet uitkijken Europa een onderdeel wordt van de VS. Wanneer worden de gewone Amerikanen nu eens wakker? Of zijn die net zoals de Europeanen in slaap gesust, daarop heb ik óók weinig vertrouwen in, namelijk 73% van de Amerikanen zijn religieus en dus in de regel zéér gezagsgetrouw.

  Like

 5. peterselie1 zegt:

  VS generaal: “Landverraders hebben Amerikaanse politiek overgenomen”

  Generaal Wesley Clark was generaal voor het Amerikaanse leger die als Supreme Allied Commander van de NAVO Operation Allied Force heeft geleid. We kennen hem onder andere van zijn betrokkenheid bij de Vietnamoorlog en de Kosovo oorlog.
  Hij heeft het Amerikaanse leger 34 jaar gediend en Clark ging met pensioen als een viersterren-generaal. Hij ontving vele Amerikaanse en internationale onderscheidingen voor zijn dienst.
  Hij reist tegenwoordig de hele wereld over en praat met overheden, met inwoners van diverse landen en houdt veel lezingen rond zijn eigen stelling dat een groep ´landverraders´ de politiek in de Verenigde Staten hebben overgenomen.
  Op zijn eigen Twitter-account kun je al zijn media-activiteiten en zijn opinie over de huidige situatie in de wereld volgen, zoals hij deze onlangs liet horen in dit interview van 18 februari jl. over ISIS, ‘what´s next?’
  Ik heb een korte video (circa 8 minuten) vertaald en van Nederlandse ondertiteling voorzien, omdat hij in dit fragment onder andere vertelt hoe hij in 1991 op het Pentagon te horen kreeg dat de VS zeven landen zouden gaan aanvallen in vijf jaar. En ook wat de Sovjet Unie daarmee te maken zou hebben. Dit is dus nog steeds gaande, al weten we inmiddels dat Rusland zelf ook doelwit is. Gelukkig komen er steeds meer klokkenluiders die aan de bel trekken, dus de duistere politieke agenda komt dagelijks meer in het licht te staan. Hoe wakker kun je dus zijn als je dat wilt…?
  Zie hier de 8 minuten durende video met het verhaal van de gepensioneerde Generaal Wesley Clark:

  Like

  • Die Clark lijkt me niet gek en geen leugenaar.
   Wat ik hier nu – godverdomme – weer van denken?
   Van de hap-snap-halikidee agressie-politiek van de VS in het Midden Oosten die hij schildert?
   En als dat al vanaf 1991 aan de gang is, hoe past Obama en zijn Moslimbroederschapse politiek daar weer in?
   Die Moslimbroederschapse politiek die op één raar punt . . . . . eh . . . . . raar is: namelijk pro-Iran en anti-Soennitisch.
   Als ik op YouTube kijk, zie ik dat je toch zeker een week of vijf full-time Clarkologie moet gaan studeren, voordat je een licht gefundeerd oordeel kunt geven over wat-ie allemaal zegt.
   We leven in een héél erg rare wereld.

   Geliked door 1 persoon

 6. paulzwueste zegt:

  Uitstekend stuk van Leon de Winter, alweer. Een heldere geest en uitstekend analyticus.
  Bravo, en laten we hopen dat Obama zo snel mogelijk als President zal worden geliquideerd.

  Like

 7. Jan zegt:

  Obama in interview geeft aan dat zijn mentor de communist/stalinist en blankenhater Marshall Davis was

  Like

 8. Jan zegt:

  Wat hij wil? De vernietiging van Amerika:

  Want To Know How China Was Able To Massively Hack Us? Because Obama Regime OUTSOURCED The IT Work To China!

  http://arstechnica.com/security/2015/06/encryption-would-not-have-helped-at-opm-says-dhs-official/

  Like

 9. Jan zegt:

  LOL: Rechter geeft criminele zwarten te kennen dat zij dienen op te houden zich als uitschot te gedragen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s