Tragisch: 2015 en 1915. . .

Screenshot_32

Stop de genocide op christenen in het Midden-Oosten!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, Genocide, Islam, Krankzinnigheid, Midden-Oosten. Bookmark de permalink .

13 reacties op Tragisch: 2015 en 1915. . .

 1. STOP THE BARBARIC EXECUTIONERS: THE MUSLIMS!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Stop dit zeer belangrijke onderwerp in de lespakketten op school. Waarom zouden we het wel over de holocaust durven hebben (omdat het dan over de Joden gaat), maar we zouden de Turkse misdaden niet durven te noemen?
  Jongeren moeten in aanraking komen met wat er in het verleden is gebeurd en wat er vandaag de dag nog steeds gebeurt, wereldwijd. Ja, ook de massamoorden op onschuldige christenen moet ter sprake gebracht worden. En laten we dan ook de verdraaide berichten corrigeren die over Israël de ronde doen. De docenten behoren de waarheid, en niets anders dan de waarheid aan de jongeren door te geven.
  Als we niet beginnen bij de jeugd, hebben we straks te maken met jong volwassenen die net zulke foute denkbeelden hebben als de ouderen van nu!

  Like

  • louis portugal zegt:

   CATHJA de holocaust is al ongeveer verboden op onze scholen om de zieltjes van de moslims te ontzien.
   Geloof maar echt niet dat zij met hun eigen smeerlapperijën geconfronteerd willen worden.

   Like

   • Cathja zegt:

    Welk verhaal wordt er dan opgehangen als 4 mei weer in zicht komt? Voor wie leggen schoolkinderen bloemen op de Dam, en waarom zijn daar ook mensen uit onze Joodse gemeenschap bij aanwezig? Er gaan toch ook middelbare scholieren naar voormalige strafkampen, waar zoveel Joden zijn omgekomen? Als met name moslimkinderen met hun klas naar een Dodenherdenking gaan, zullen ze toch moeten weten waaróm ze daar heen gaan.

    Wat de Turken met de Armeniërs hebben gedaan zal ook besproken moeten kunnen worden. De waarheid ontkennen en wegmoffelen is gewoon LIEGEN! Waarom zouden we moslimkinderen moeten sparen? Zij sparen ons ook niet. Het antisemitisme bijvoorbeeld wordt er thuis met de paplepel ingegoten! Luister maar eens wat nog vrij jonge kinderen er allemaal uitgooien!
    Echt niet normaal!

    Daarom zou ik er een voorstander van zijn om op school geen enkel onderwerp uit de wereldgeschiedenis uit de weg te gaan. En ja, dan mogen ook de Kruistochten ter sprake komen, anders ben je niet volledig.

    Like

 3. Jean zegt:

  Stereliseren die moslims op ons grondgebied en alle illegalen, criminelen en parasiterende allochtonen eruit ermee zodat onze seculiere samenleving terug veilig en leefbaar wordt, momenteel is het beangstigend en onveilig leven in ons eigen land en daar hebben onze ouders en grootouders niet voor gestreden of zelfs hun leven voor gegeven.

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  l’histoire se répète.
  1915 Turkse MOSLIMS vermoorden Armeniërs.
  2015 ISIS – MOSLIMS vermoorden Christenen en verder alles wat niet in de pas loopt met ISIS.
  VERSCHIL:
  Tukse moslims schamen zich dood en willen niet aan deze schandvlek op hun blazoen herinnerd worden. Recip Erdogan loopt voorop in dit leger ONTKENNERS.
  ISIS – moslims zijn trots op wat ze doen. Ze sturen velerlei beeld- en geluidsdragers de wereld in om hun barbaarse criminaliteit breed uit te meten.
  OVEREENKOMST; MOSLIMS ZIJN MOSLIMS.
  Zij voeren de opdracht uit van de ergste misdadiger die ooit op aarde heeft rondgelopen:
  MOHAMMED.
  De KORAN staat vol met oproepen om medemensen van het leven te beroven. Wie de koran leest met analytische ogen vindt in dit onboek de ultieme bewijzen dat dit nooit door een goddelijk wezen kan zijn ingegeven. Afgezien van het feit dat zonder meer aangenomen kan worden dat er geen enkel goddelijk wezen bestaat is het natuurlijk ondenkbaar dat een dergelijk handboek van de moordbrigade een goddelijke bron kan hebben.
  Elk weldenkend mens is moreel aan zichzelf en de wereld verplicht stelling te nemen tegen deze moordpraktijken.
  Zet u in voor de-islamisering van het moderne WESTEN te beginnen met NEDERLAND.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 5. Republikein zegt:

  Laat ik nou eens als een kleine genoegdoening voor alle sombere berichten een leuk berichtje tonen! Gaan wij volgen?
  http://1970bolo.blogspot.nl/2015/04/goed-begin-gaan-wij-volgen.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+GedwongenRechts+%28Gedwongen+Rechts%29

  Like

 6. janfreak zegt:

  Zolang de moslims menen dat het hun plicht is andersdenkenden te vermoorden zal er geen eind aan komen. Ben bang dat ze in dat opzicht ook nooit wijzer zullen worden, tolerantie is niet te vinden in de Koran.

  Like

 7. Hendrik Morren zegt:

  Waar blijft de eis dat moslims die voor het geweld der islam vluchten de islam afzweren?
  Het heeft toch geen pas dat die “vluchtelingen” hun sores hier naartoe brengen?

  Like

 8. U.G. Kempenaer zegt:

  Je hoort de Nederlandse politici niet of nauwelijks over de massamoorden op christenen in het Midden-Oosten. Ook het CDA, de SGP en de CU blijven stil en kijken weg. De paus laat ze ook al stikken. Met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig.

  Like

 9. Scheerzeep NU zegt:

  Afrika schijnt ook al geïnfecteerd te zijn met de zeer dodelijke Mohamedaanse virusvariant. Oppassen dat het niet naar Europa overwaait. Kunnen maar beter voorzorgsmaatregelen nemen. Wanneer begint de eerste wapenlobby voor autochtonen?

  Like

 10. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Dit is op Identitair Verzet Limburg  herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s