Turkse enquête in de VS: “Armeniërs moeten hier niet achter komen!”

Screenshot_29

(Vertaling: E.J. Bron)

In een actuele enquête, die onder Turken in de VS – met de waarschuwing “voorzichtig verdelen” – wordt uitgevoerd, zijn Armeniërs het onderwerp bij het merendeel van de vragen.

In de E-mail waarmee de enquête wordt verspreid, is de volgende verklaring te vinden: “Vrienden, neem alsjeblieft 5 minuten de tijd om deze korte enquête in te vullen en geef hem door aan jullie vriendenkring in Californië (vooral aan Amerikaanse Turken, die niet tot sociale platforms behoren en dus geen toegang hebben tot deze enquête). Let er op de enquête voorzichtig te verdelen, omdat we niet willen dat Armeniërs hier achter komen en de data vervalsen.”

Het merendeel van de vragen in de enquête gaat over Amerikaanse Armeniërs. O.a. wordt aan de deelnemers gevraagd: “Hebt u Armeense Amerikanen als vrienden?”, “Hebt u Armeense vrienden in Turkije?”, “Hebt u wel eens gehoord van Armeense bendes, terroristen en criminele organisaties die actief zijn in Californië?”, “Hou zou u uw relatie tot Amerikaanse Armeniërs in de VS buiten uw vriendenkring kwalificeren?”, “Denkt u dat er aan uw kind tegenstrijdige historische informatie m.b.t. het Ottomaanse rijk geleerd wordt?”

Bron:
https://haypressnews.wordpress.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Armenië, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Rotzakken, Turken, Turkije, VS. Bookmark de permalink .

15 reacties op Turkse enquête in de VS: “Armeniërs moeten hier niet achter komen!”

 1. Cathja zegt:

  Smerige leugenaars! Het zit de Turken wereldwijd blijkbaar toch niet lekker dat de Turkse genocide op de Armeniërs niet in de doofpot is gestopt! Op allerlei geniepige manieren proberen ze de waarheid te verdoezelen en/of te ontkrachten, maar er zijn nogal wat landen die deze genocide officieel hebben erkend, en daar zullen ze bot vangen.

  De ontkenning van de genocide moet één van de redenen zijn om Turkije nooit bij de EU te halen. Het zal nooit een trouwe bondgenoot worden, gelet op de vele gezichten die dat land heeft.

  Like

 2. Ad de Koning zegt:

  Ze zoeken weer eens ruzie want waarom moet dit geheim worden gehouden, hier ben ik helemaal niet verbaasd over. Ze willen graag hun kinderen een verkeerde uitleg geven van wat er gebeurd is.

  Like

 3. Ad de Koning zegt:

  Nog even een aanvulling, nee ik heb nog nooit gehoord van Armeense bendes maar wel veel over Turkse bendes.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Deze vieze , vuile , gore tapijtvreters zijn zo strontdom en denken
  we hebben hun troyaanse mail-omvragen in internet tijdperk niet
  in de gaten ? Moslim Obama laat groeten !

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Like

 6. sjun zegt:

  Iets meer informatie over de Armeense (tussen de 800.000 en ruim 1.000.000 dode Armeniërs), Assyro-Chaldese (275.000 doden in de provincies Hakkari, Sirnak en Mardin) en Pontische genocide (750.000 en 900.000 Griekse doden bij gedwongen deportaties en massamoorden) tussen 1914 en 1918 in het Ottomaanse rijk. Opdat niemand kan blijven beweren van niets geweten te hebben. http://bit.ly/19ZszGE

  Like

 7. tijluylenspiegel zegt:

  Misschien moeten die Turken eens kijk naar de documentaireserie (ik meen van de VPRO) waarvan gisteren weer een deel te zien was.
  Twee allochtone Nederlanders, de een van Armeense afkomst de ander een Turk gingen gezamenlijk op zoek naar hun roots en naar de waarheid over de Armeense genocide.
  Voor mij was het een eyeopener.
  Er is in Europa niet of nauwelijks iets bekend over wat destijds is gebeurd, het werd altijd overschaduwd door de eerste en tweede wereldoorlog, maar wat daar is gebeurd is nauwelijks met een pen te beschrijven.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Vele Armeniers weten dat allang ze hebben meestal perzoonlijk mee gemaakt voor al die uit Persie gekomen zijn.

  Like

 9. hendrikush zegt:

  Er is hoop. De Diyanet, het turkse ministerie van geloofszaken, heeft toegestaan dat er toiletpapier in plaats van water wordt gebruikt. Echte mohammedanen zweren natuurlijk bij het voorbeeld van de profeet; maximaal drie stenen.

  Like

 10. BertG. zegt:

  Verder geloof ik het wel dat er zo’n enquette bestaat maar toch jammer dat iemand deze niet even gekopieerd heeft. Als bewijs.
  Ik denk dat er in elk land wel zulke vragen lijsten bestaan die verstuurd zijn vanuit Turkije.
  Nergens is de controle zo groot en hoe ze dat voor elkaar krijgen is mij een raadsel.
  Die mensen moeten dus doodsbang zijn ondanks dat ze in een ander land wonen.

  Like

 11. Scheerzeep NU zegt:

  Turks Fruit.
  Turks Fruit heeft vele kleuren en smaken, niet alleen in Turkije ook in het buitenland. Wat is nu de beste kleur en smaak? Welke vindt u het lekkerste? Welke vindt de Turkse regering het beste? Welke kleur en smaak wordt door de nationalistische Turken als het meest ideale Turks Fruit beschouwd? Zij hebben de voorkeur voor één kleur of smaak Turks Fruit. Zó moet je ze vanaf nu maken, de andere smaken zijn niet meer toegestaan. De Turkse Eenheidsworst als identiteit door de overheid en nationalistische groepen dwingend opgelegd. Wat over blijft is een grijze Turk.
  De Turkse hoofddoek is niet dezelfde als een Koerdische Turkse hoofddoek of een Christelijke Turkse hoofddoek. De Turkse hoofddoek is een signaal aan Koerden, Christenen en andere minderheden dat zij minderheden zijn.
  De kwestie PvdA en de 2 Turkse afgesplitste 2e kamerleden is hier een goed voorbeeld van.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s