VIDEO: 14.600 demonstranten bij 22ste PEGIDA-Dresden


Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA". Bookmark de permalink .

20 reacties op VIDEO: 14.600 demonstranten bij 22ste PEGIDA-Dresden

 1. R.Kroonenberg zegt:

  .
  oh. Pegida, oh. Pegida
  wanneer doen wij jou hier eens na ?
  want Vrijheid is voor niets te koop
  het kost toch niets, brengt zoveel hoop
  oh Pegida, oh. Pegida
  ik droom van ’t moment dat ‘k daar sta !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  oh. Pegida, oh. Pegida
  wanneer doet Holland jou eens na ?
  want Vrijheid is toch niet te koop
  het kost ons niets, maar brengt wél hoop
  oh Pegida, oh. Pegida
  ‘k droom van ‘t moment dat ik daar sta !
  .

  .
  Jasterke

  Like

 3. fransLdewit zegt:

  Hoe langer hoe meer komen in opstand goed zo. Worden tenminste niet gedwongen tot terug te lopen zoals hier in Nederland. Hoop alleen dat het nu eens wordt opgepikt en de woorden in daden worden omgezet.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  In Nederland gaan ze eerst de straat op,
  wanneer de eerste dwangtoewijzing van
  soziaal-vluchtelingen in privewoningen
  en de eerste naar Sharia-wet stenegingen
  en onthoofdingen plaats vinden !
  GEEN DAG EERDER !

  Like

 5. luckybee zegt:

  Gefeliciteerd voor deze succes.

  Like

 6. Frerik zegt:

  Deze gewone aardige en ook hardwerkende mensen die nog een hart in hun donder hebben om op te komen voor eigen vaderland worden weggezet als rechtsextremisten door lieden die in dat zelfde vaderland wonen. Dat is moeilijk te verteren en al helemaal niet te begrijpen. maar ja als je op de site van Wiki ziet is ook E.J Bron met al zijn reageerders [wij met zn allen] rechtsextremistisch en een gevaar voor de samenleving. Ook dat is niet te begrijpen want wat ik hier ontdek is dat ik te maken heb met mensen met heel veel levenservaring + ook qua leeftijd ook al heel lang meegaan en voor onze maatschappij van grote betekenis zijn. Dat er mensen zijn die zo over ons oordelen is gewoon ziek.

  Like

  • Driek zegt:

   Frerik zegt: Ook dat is niet te begrijpen want wat ik hier ontdek is dat ik te maken heb met mensen met heel veel levenservaring + ook qua leeftijd ook al heel lang meegaan en voor onze maatschappij van grote betekenis zijn.

   Wees blij dat u deze site hebt ontdekt, Beste Frerik, anders was u tot de onwetenden blijven behoren, tot die domme onnozelaars die de islam omarmen. En u geeft deze site van E.J. Bron een mooi compliment.

   Like

   • Frerik zegt:

    Inderdaad Driek ben ik blij met deze site omdat het nieuws compact en aansluitend bij elkaar te vinden is zonder grote zoektochten te doen over internet voordat je eindelijk eens iets vind wat met de waarheid te maken heeft. Deze site helpt je ook dankzij de reageerders om het koren van het kaft te scheiden.[of is het andersom] En als ik hier mee aan kom bij de klanten vragen ze ook altijd “hoe komt u aan die informatie want dit hebben we nog niet gehoord via het nieuws. Nou dan zeg ik weer “” Dat krijg je ook niet via net nieuws te horen op de radio of tv; ja en dan ben je nog niet klaar. Het is soms ook wel vervelend want ik kom altijd heel laat thuis van mijn werk en heb dan amper 8 uur gewerkt. Die gesproken tijd kan je dan niet in rekening brengen. maar ik ben dan al lang blij dat er weer iemand open staat voor het echte nieuws
    Dit is de site maar misschien hebt u het ook al van Theresa.

    http://nl.hoax.wikia.com/wiki/E.J._Bron

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Als je het over de hoax-wiki mocht hebben, Frerik, die heb ik zoëven weer eens zitten bekijken.
   Het artikel staat vol klinkklare onzin over deze site en dat ligt ‘m vooral hieraan, dat de samenstellers van hoax-wiki zich beijveren om dàtgene er uit te pikken, waaraan ze een negatieve draai geven kúnnen, zonder acht te slaan op de verdere context.
   Als ze er gewag van maken dat we hier dól zijn op complottheorieën, verzuimen ze, te vermelden, dat het in de praktijk zó is, dat als íemand hier al met een complottheorie aan komt zetten, er drie of vier zin, die zich daar tegen uitspreken. Ook worden krasse uitspraken, die louter emotioneel worden gedaan,buitenproportioneel uit hun verband gerukt. Bijvoorbeeld uit de mond van Martien, die trouwens apart wordt vermeld als extreem-rechts element, waarbij achteloos voorbij gegaan wordt aan zijn adoratie van alles wat de Joodse zaak betreft.
   Kortweg gezegd kan het haast niet anders dat iemand, die eerst een en ander uit de hoax-wiki vernomen heeft, maar daarna nog de moeite neemt, om de site-zelf te bezoeken, tot de verrassende conclusie komt, dat alles heel anders in elkaar steekt, dan hem aanvankelijk door de hoax-wiki werd voorgespiegeld.

   Like

   • Driek zegt:

    Beste Theresa, ik kan die site van Wiki niet vinden, ik ben nieuwsgierig wat ze over E.J. Bron schrijven.

    Like

   • Frerik zegt:

    Theresa het is ook heel toevallig dat ik de Wiki site zag staan. . We hebben nu een kleine smart tv waar ook internet op te vinden is maar dat is me een gedoe met die afstand bediening want zo,n tv is geen computer waar een muis op zit. via google heb ik E.J. Bron ingetoetst waarna je de site dan uitkiest tussen al die andere links waar ook E.J.Bron genoemd wordt en inderdaad is het klinkklare onzin hoe E.J.Bron geanalyseerd is en hoe de onderzoeken hier bekend gemaakt elkaar allemaal tegenspreken. Bv de ene keer spreekt men 41 procent van de bevolking in duitsland tegen immigratie en de andere keer is dat 56 % [ is alleen maar een voorbeeld] Dus conclusie allemaal leugens, terwijl men dan niet rekening houdt met het tussenliggende tijdsbestek. Dit is dus zwartmakerij vanuit linkse hoek. En inderdaad is Martien genoemd maar is nu niet zo meer een gevaar voor de samenleving omdat hij al op leeftijd is. Ach jonge de broek zou je er van afzakken als je niet wist uit welke hoek deze wind waait, ik zie er al niet raar meer van op. Maar tegelijkertijd zoals u al suggereert en iemand zou eindelijk voor het eerst wat meer willen weten en hij treft eerst deze hoax aan in zijn zoektocht dan zou het gevaar bestaan dat deze iemand in zijn prilheid door het woordje Wiki misleid wordt en bevooroordeeld niet meer de moeite neemt om onze site te openen, wat erg jammer zou zijn. Dan zou het mooi zijn als deze iemand een installateur nodig heeft en dat ik daar toevallig binnenkom. Ik zou em direct verwijzen naar E.J. Bron , ja aan fantasie ontbreekt het mij ook niet hoor.
    Ik zeg dit natuurlijk ook omdat het mooie van mijn vak is dat ik met heel veel mensen in kontakt kom en stuur er altijd op aan hoe het met ons nederlandje en europa gaat. Dat gebeurt elke dag wel een paar keer. En dan is het goed om me te laten vullen door de kennis aanwezig op deze site inclusiefvan alle reageerders, en nog steeds zit ik een beetje over Tom Hendrix in want heb em een hele tijd niet meer vernomen. Iemand wel?

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Even uit de running wegens privéomstandigheden.

    Webmaster

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Driek, 13.00u.: Probeer het dan eens zoals ik via google, Driek:
    Niet eerst naar Wikipedia gaan, maar op google intikken: “hoax-wiki” en, zodra dat -letterlijk- verschijnt dàt aanklikken. Normaal gesproken moet dat lukken.
    Zoek, eenmaal daar aangekomen, op E.J. Bron en/of Martien Pennings.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Driek: Oh, ik zie net, dat Frerik je de link intussen heeft aangereikt. Des te beter!

    Like

 7. Sjaak zegt:

  En pegida will ook uit de EU ( Europese Uitermelkers)
  Waarom ?Daaro

  Like

  • Sjaak zegt:

   Die griechische Regierung hat erstmals eine konkrete Zahl für Reparationen genannt. Laut übereinstimmenden Medienberichten verlange Griechenland von Deutschland 278,7 Milliarden Euro.

   Like

 8. Driek zegt:

  Dank voor uw bericht, beste Frerik, ik heb de site aangeklikt, ja, ik weet niet wat ik met die onzin aan moet vangen, wel interessant om eens te lezen. Ik maak er uit op dat de site van E.J. Bron antisemitische teksten geeft, zoiets meen ik eruit op te maken, maar ik had geen zin om verder te lezen. Maar van antisemitische heb ik hier op E.J. Bron nog nooit iets bemerkt, anders was ik allang weggeweest. Antisemitische reacties van lezers worden hier niet getolereerd. En ik heb dat wel eens anders meegemaakt. Nee, het is een dommige website. Volgens die lui is er eigenlijk helemaal geen sprake van islamisering. Nou ja, laat verder ook maar zitten. Zonde van je tijd.

  Like

 9. Driek zegt:

  Bedankt, Frerik, voor je de link. Ik had een reactie gegeven, maar die is plotsklaps weg, blijkbaar was ik zo geïrriteerd door die domme Wikia.com, dat ik te snel was of zo.

  Like

  • Frerik zegt:

   Hij was toch overgekomen Driek en geen dank, het is het minste wat ik kan doen, en webmaster bedankt voor uw antwoord en enigszins geruststelling.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s