Een kristalheldere doorkijk!

Screenshot_47

(Door: Jean)

Ik richt mij tot alle moslims van Frankrijk, België, Nederland en heel Europa. Mijn familie en ikzelf willen ons graag in Marokko of Algerije of Turkije vestigen. Mijn buren en vrienden, die aan ons gehecht zijn, zouden ons het liefst volgen, natuurlijk ook hun familie en de vrienden,  ook weer de vrienden van hen en… We zullen dus met heel velen in uw land zijn; en omdat we allemaal katholiek zijn, moeten er kerken gebouwd worden, en MOETEN wij subsidies krijgen van de Marokkaanse, Algerijnse of Turkse staat. Daarom moeten er straten worden afgesloten voor onze processies (maar wees gerust, bij ons is dit slechts één keer per jaar voor de Heilige Maagd Maria, en niet….5  keer per  dag). 

Wij willen dat uw feesten verboden worden, want dit zou de christelijke gemeenschap die we zijn, beledigen. We eisen dat onze kinderen op schoolreis kunnen gaan met een kruisje om hun nek en we willen onze boterham met ham kunnen nuttigen op school of op het werk. We eisen varkensvlees, en als we de bak in zouden moeten, eisen wij mooie cellen, goede verwarming, sportaccommodatie, kleuren-tv, enz, enz, enz., én dat we ‘s avonds kunnen kiezen uit DRIE verschillende menu’s !

Wij eisen dat onze katholieke vrouwen in hun bikini op het strand mogen en dat we samen met jullie (mannen + vrouwen) samen in één zwembad mogen zwemmen. Voor het geval dit verboden wordt, kunt u ons dan het dichtstbijzijnde politiebureau aanwijzen waar we onze klacht betreffende discriminatie kunnen deponeren ?

Ik dank u  bij  voorbaat  voor  uw  begrip. Wacht, ik vergeet nog iets. . . Als mijn dochter uw vlag in de fik steekt wanneer een sportteam uit België of Nederland een wedstrijd wint, wilt U dan net zo vergevingsgezind zijn zoals wij ? Bedankt.

Getekend,

Miljoenen normale Europeanen met en zonder geloof !

(Als je zo de rollen eens omdraait, valt pas goed op waar de politieke correctheid – de walgelijke lafheid – van een aantal politici ons gebracht heeft … vooral van de rode en groene lafaards…)

Door:
Jean
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Groenen, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, political correctness, politici, Rotzakken, Satire, Socialisten. Bookmark de permalink .

18 reacties op Een kristalheldere doorkijk!

 1. Ad de Koning zegt:

  Inderdaad, dit maakt alles nog veel duidelijker, goed gedaan.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  …….Nog afgezien van het feit, dat de autoriteiten van al deze landen in kwestie nog nooit over al deze mogelijkheden hebben gepíekerd, er niet over píekeren en er nooit over zúllen piekeren; kun je nagaan in welke mate wij in West-Europa voor Gekke Gerrit spelen!
  Bravo, Jean, precies in de roos!

  Like

 3. fransLdewit zegt:

  Man een 10 goed gevonden maar toch doet zoiets pijn van binnen raar he?

  Like

 4. Theodoor zegt:

  Rode en Groene lafaards.
  Passend uitgedrukt voor de partijen die het land gebracht hebben tot aan de afgrond.

  Like

 5. Scheerzeep NU zegt:

  Als de Turkse economie zo voorspoedig blijft groeien hebben de Turken met hun huidige lage geboortecijfer een probleem om in de toekomst alle arbeidsplaatsen te vullen. De werkgevers rest dan niet anders dan arbeidskrachten te importeren, desnoods illegaal. Over dertig jaar bestaat Turkije uit meer dan 300 nationaliteiten het hun eigen cultuur en religie.
  Het voorbeeld van het huidige Europa met zijn vrijheid en diversiteit is voor de meeste Turken een gruwelijk toekomstbeeld, maar ook zij ontkomen er niet aan. Leg die kaas maar eens op hun brood.

  Like

  • Jaan zegt:

   Dat opvullen van arbeidsplaatsen zal geen enkel probleem zijn in Turkije. In Dubai en Qatar hebben ze tig buitenlandse arbeiders. Na afloop van hun contract moeten ze er allemaal uit. Waarom zou Turkije als moslimland zo gek zijn om ze te laten blijven? In de bijstand zeker? Zo gek is toch alleen Europa. En trouwens ze kunnen ze na afloop van hun contract gewoon over de grens sturen naar de vetpotten in Europa.

   Like

 6. Copan@live.nl zegt:

  Beste Jean,
  Wellicht bedoel je zo iets als wederkerigheid. Helaas heb je een westers cultureel brilletje op. Zet hem af en realiseer je dat wederkerigheid in deze daar niet bestaat. En zij vinden dat logisch. En zij vinden het logisch dat wij hen wel hun zin geven.

  Like

 7. Marlies zegt:

  Chapeau, Jean! Als het kwartje niet valt, dan het dubbeltje – zelfs bij de meeste starre Gutmensch.

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Niet alleen Belgen, ook voormalige NL-ers schijnen het moeilijk te hebben in Marocco………..
  https://ejbron.files.wordpress.com/2012/08/screenshot_352.png?w=640&h=454

  Like

 9. Cathja zegt:

  Goed omschreven Jean! Dit zou verplicht leesvoer voor moslims moeten zijn.

  Like

 10. Republikein zegt:

  Goed geschreven Jean, je hebt het toch niet gedroomd?

  Like

 11. tjonge zegt:

  “Mijn familie en ikzelf willen ons graag in Marokko of Algerije of Turkije vestigen”
  .
  gdvrr de godvrrr, mijn hele maaginhoud eruit !
  .
  jean, voortaan even een lezerswaarschuwing bij dergelijke artikelen aub ?
  .

  tis of je net onverwacht zo koppensneller filmpje zit te kijken, maar dan met woorden….

  Like

 12. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Dit is op Identitair Verzet Limburg  herblogd.

  Like

 13. luckybee zegt:

  Net als bij Al Shabaab en Bokko Harram.

  Like

 14. luckybee zegt:

  En niet vergten de IS

  Like

 15. Ad zegt:

  Ja, het punt is dat immigranten hier toepassing van ónze wet eisen, en in consequentie kunnen en mogen ze dat ook.

  Dat moeten wij dáár maar uit ons hoofd laten.

  Maar ja, wij (onze meerderheid) willen dus universele broederschap en wereldburgerschap, de kosmopolitische geest voorleven en er op vertrouwen dat goed voorbeeld goed zal doen volgen…………

  ‘We’ hebben de regering, het beleid, de elite die we verdienen… toch?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s