FC Utrecht in de maag met antisemitische spreekkoren

Screenshot_39

(Door: Sander Schomaker)

Bij het competitieduel FC Utrecht-Ajax van afgelopen zondag in de Galgenwaard heeft een gedeelte van de fans van de thuisploeg zich van de aller slechtste kant laten zien. Minutenlang zongen deze supporters op de Bunnikside een antisemitisch liedje dat door merg en been ging.

De harde kern was behoorlijk trots op de tekst, want ondertiteld en wel werd het maandag op Youtube gezet. ‘Mijn vader zat bij de commando’s, mijn moeder zat bij de SS. Samen verbrandden zij joden, want joden die branden het best.’

Screenshot_41

Lees verder>>>
(h/t joopklepzeiker)
Metro

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Jodenhaat, Nederland. Bookmark de permalink .

6 reacties op FC Utrecht in de maag met antisemitische spreekkoren

 1. toestroom zegt:

  Tja waar gaan we naar toe in deze maatschappij.

  Like

 2. Vederso zegt:

  Dat wordt een fikse boete voor FC Utrecht en punten in mindering. Hoeveel? Een heleboel en in ieder geval zoveel dat ze gaan degraderen, toch? (ik heb nog een appeltje te schillen met een FC Utrecht-fan).

  Like

 3. Thoth zegt:

  Ik neem aan dat ze wegens criminaliteit een meer dan gemiddeld inkomen had en dat ze uit Overvecht kwamen? Anders snap ik het niet…
  .

  Like

 4. luckybee zegt:

  Antie semitisme heeft de Katholieke kerk altijd getollreerd. Denk aan de Inquisitie.

  Like

 5. wouteenhoorn zegt:

  Ach, mijnheer ze zijn zo lief.

  Like

 6. Het word tijd dat de Joodse mensen hun prachtige cultuur in het openbaar brengen tegenover deze barbaarse nep supporters. Weet iemand van hen wie Haman was in de tijd van Esther in de Bijbel? Hij was de man die er bij de koning op aandrong om wetten te maken die het mogelijk maakte om Joodse gelovigen te laten doden omdat zij alleen voor hun God, Jaweh, willen buigen. Esther heeft ervoor gezorgd dat de plannen om de koning te doden niet door gingen en de wetten werden daarom weer teniet gedaan. Het feest Purim word nog steeds gevierd! De waarachtige God is het waard om aanbeden te worden in waarheid en in vrijheid! De haat tegen de Joden is eigenlijk de haat tegen de waarachtige God! Hem komt de wraak toe. Wij zullen de haters niet haten, maar het is tijd om te laten zien wie de Joodse mensen zijn. Dus een oproep aan alle Joodse organisaties: Laat je zien! In al je prachtige folklore in dans en zang en maak GROOT onze God op de straten van Nederland!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s