Hoe lang nog Pegida?

Screenshot_83

(Door: Peter Selie)

Ik kijk, voor zover internet het doorgeeft, naar de bijeenkomsten van Pegida. Dat ook de tegenstanders van de div. wandelprotesten van deze protesterende optochten acte de présence geven, is eigenlijk vanzelfsprekend. Wat opmerkelijk is, is dat Pegida een vergunning moet hebben, maar dat ook de tegenstanders zoals “antifascisten”, salafisten en ander links gespuis, zoals onlangs in Wuppertal,  altijd in de buurt aanwezig zijn. Mijn bevreemding is: waarom krijgen zij dan eigenlijk die vergunning? De politie doet er niets aan. Ook de laffe burgemeester van Leipzig kwam met een demonstratieverbod voor Pegida met het doorzichtige excuus van tegen-demonstranten. Is dat niet curieus? Het is bekend dat linksen de geweldplegers zijn, maar dat  willen  de politie en de politiek niet weten. De ‘boosdoeners’ zijn altijd de vertegenwoordigers met een andere mening. Blijkbaar werkt dat goed. De fascisten, de neonazi’s en ander linkse raddraaiers uit de anarchistische hoek kunnen hun gang gaan!

Straks op 1 mei zullen we weer zien wie het eerste doelwit is van het socialistisch  en ander links tuig, dat blijkbaar altijd beschikbaar is. Zij zijn de stoottroepen, de straatvechters van de politiek, die net doet of haar neus bloedt . Maar hun lidmaatschap van een club om geweld te plegen, wordt straks ruimhartig met een hoge ambtenarenbaan beloond, evt. in Brussel, kijk maar naar Cohn-Bendit, Joschka Fischer en er is er nog een aantal dat ik nu niet direct paraat heb.

Ook diegenen die zichzelf “antifascisten” noemen, zullen eens bevel krijgen om de vreedzame demonstrerende mensen aan te vallen. Dus nu weet u ook waarom dat tuig nooit opgepakt en zeker nooit bestraft wordt. Het heeft gewoon carte blanche.

Wat er nu in het parlement zit, zichzelf nog altijd democratisch noemend, duldt evenmin tegenspraak, net zoals de nazi’s destijds. En ze gebruiken veel geniepiger methoden om dat af te straffen. Uitsluiting, veroordelingen voor een eigen mening, etc. Politici zitten er ook niet om úw belangen te garanderen, maar die van henzelf.

Wat ons vandaag overkomt, hebben we min of meer aan onszelf te wijten. Onze desinteresse wat er werkelijk aan de hand is, ons enige inspanning getroosten om politici op hun dwalen te wijzen, maar blindelings slikken wat ze ons wijs trachten te maken en dan éénmaal in de vier jaar al of niet onze stem uitbrengen op hen die claimen het beste met ons voor te hebben. Kijken we dan niet naar wat ze de voorbije periode gepresteerd hebben?

Brussel is een monster, een fascistische monster, dat de opdrachten die Obama haar voorschrijft, uitvoert. Obama, die zijn opdrachten zeer waarschijnlijk van de stiekeme, mensenverachtende, gewetenloze Bilderbergers krijgt, nietwaar Trix en Willem? Misschien weten ze het echt niet en zijn die jaarlijkse bijeenkomsten gewone schijnvertoningen waar alleen maar leugens en desinformatie worden verspreid, maar hun eigenlijke doel verbergt.

Dat het nu zo langzamerhand toch duidelijk moet zijn dat de EUSSR een fascistische draak is, kan men o.a. opmaken uit de met steeds meer spoed en in grotere hordes geïmporteerde ongeciviliseerde personen. De overheid laat de etnische bevolking in de kou staan en deze moet al tot zelfs negen jaar wachten op een woning en ze moet steeds opnieuw achter aansluiten, want de barbaren gaan altijd voor. Uit die aantallen zullen er altijd genoeg te rekruteren zijn voor de arbeidsreserve, zoals de multinationals dat willen, en zullen de blanken geen kans meer krijgen. En wat is uw lot verder? U mag dat allemaal financieren. U betaalt dus uw eigen ondergang. Wie er wat van zegt, moet zich voor de partijdige rechterlijke macht verantwoorden en dat eindigt meestal met een vrijheidsstraf of tenminste een torenhoge financiële boete.

Door:
Peter Selie
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", EUSSR, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Hoe lang nog Pegida?

 1. Elvi zegt:

  Chapeau!
  Dit is pure logica. Dit is precies wat er aan de hand is en zo zichtbaar als wat, tenzij voor diegenen die het inderdaad niet interesseert. En dan kom je op de stelling dat het nog steeds ‘te goed’ gaat met Nederland. De ouderen, chronisch zieken, gehandicapten, waar het bepaald niet goed mee gaat, hebben niet (meer) zoveel in de melk te brokkelen, gaan waarschijnlijk niet meer stemmen…. de PVV is, vanwege het cordon sanitaire, een stap te ver voor ze.
  En die Bilderberggroep….. waarom kan niemand bewijzen wat daar besproken wordt? Wat deden Rutte en Pechtold daar? Soms is 1 + 1 gewoon 2…. hoewel men met het hele cordon sanitaire ons met alle moeite anders wil laten geloven!

  Like

 2. Thomasson zegt:

  Wij hebben altijd de neiging om politici ut de jaren ’30 van de vorige eeuw te zien als een stelletje ..Ja! …laffe! …Domme! En kortzichtige mensen. Hadden ze maar dit gedaan…Hadden ze maar dat gedaan ..Dan kon de loop van de geschiedenis anders zijn.
  De politiek van vandaag staat in dezelfde schoenen van hun voorgangers …en zij vertonen PRECIES DEZELFDE LAFHEID en vooral ..VEEL MEER DOMHEID. .Ze zijn griezelig in hun onverschilligheid en domme apathie. De Europese leiders uit de jaren ’30 van de ‘20ste eeuw hadden alle recht om van Adolf Hitler en de Nazi’s om bang te zijn (lijkt wel een naam voor een Rock band) : a) het fenomeen Hitler was volkomen nieuw ..Niemand wist precies hoe men met dit fenomeen moest omgaan. Dus ze kozen voor een afwachtende houding. b) Hitler heeft bliksemsnel een super leger gebouwd. Een van de sterkste van de wereld. Leger die was uitgerust met de nieuwste wapens, hoog intelligente officieren en soldaten, top ingenieurs, top wetenschappers. Met zo’n overmacht viel niet te sollen.
  VERVOLG

  Like

 3. Thomasson zegt:

  VERVOLG
  De politieke griezels van tegenwoordig die vazallen zijn van de EU, geven, uit puur gemak, de voorkeur te luisteren naar de Verordnungen en Befehlen die afkomstig zijn van de EU. Een corrupt en op macht beluste imperia. Net als de Nazi’s na de Tweede Wereldoorlog, volgen ze blindelings orders. Al zijn deze orders zeer schadelijk en gevaarlijk voor hun land en volk.

  De Duitse regering gedraagt zich enigszins net als een SED regering. Daar is Angela Merkel aan gewend. Maar als men goed nadenkt, moeten ze blij zijn met de PEGIDA demonstraties. PEGIDA is vreedzaam. Het zal gevaarlijk zijn op het moment dat PEGIDA niet meer zal demonstreren. Of als er minder mensen naar de demonstraties zouden komen. De harde kern zal een ondergrondse beweging worden en kiezen voor gewapende strijd en geweld in plaats van vreedzaam demonstreren. Dat is al in Duitsland eerder gebeurd. Denk maar aan de Rote Armee Fraktion.

  Like

 4. louis portugal zegt:

  Dat veel mensen in Duitsland niet meer alles slikken wordt steeds duidelijker.
  In Sachsen Anhalt (Tröglitz) werd een toekomstig asylzoekersgebouw in brand gestoken.
  De door het verbieden van het uiten van onvrede lost die onvrede niet op maar zal tot steeds meer sabotage leiden.

  Like

  • Sjaak zegt:

   En deze brand word nu weer in de doofpot gestoken omdat de
   sterke verdacht naligt, dat het linkse smeerlappen waren om
   de verdacht op rechts te lenken !
   Voor 20.000 € beloning verraden zich de linkse tegenzijdig !
   En de linkse politike vaderlandsverraders zorgen daarvoor
   dat het in de doofpot komt en stellen zich schuttend voor
   hun eigen brandstichters !

   Like

 5. luckybee zegt:

  Ik hoop dat Pegida in Duitsland lang zullen leven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s