Onderwijsschandaal “Trojan Horse” in Groot-Brittannië: 100 radicaalislamitische leraren zouden ontslagen kunnen worden

Screenshot_77

(Vertaling: E.J. Bron)

Tot 100 islamitische leraren zouden ontslagen kunnen worden en een levenslang beroepsverbod kunnen krijgen als gevolg van het onderzoek rondom het Britse onderwijsschandaal “Trojan Horse”.

De Britse onderwijsinspectie “Ofsted” werkt op dit moment aan de voorbereiding van een tuchtzaak tegen voormalige leden van lerarenteams op enkele scholen in Birmingham, waar aan leerlingen en leraren radicale islamitische opvattingen werden opgedrongen.

De Britse krant “Daily Mail” schrijft hierover dat het o.a. gaat om een video van Al-Qaida, die in de lessen werd gebruikt, en om leraren die leerlingen bestraft hebben door deze te dwingen op de grond te knielen.

Meer dan 50 leraren – die zichzelf de Park View Broederschap noemden – hebben kennelijk ook meer dan 3.700 berichten via WhatsApp uitgewisseld, waarbij ze beledigende comments over Britse soldaten deden en beweerden dat de moord op Lee Rigby een hoax geweest zou zijn.

Bron:
http://europenews.dk/de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Eurabië, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Onderwijsschandaal “Trojan Horse” in Groot-Brittannië: 100 radicaalislamitische leraren zouden ontslagen kunnen worden

 1. Theodoor zegt:

  En de rood groene politici in Nederland maar spreken over de verrijking die de import van dergelijke woestijnschorpioenen in hun bagage meebrengen.
  Zou dat te makken hebben met de uitspraak “soort zoekt soort”?
  Kan haast niet missen.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Zouden de Britten nu eindelijk wakker worden ???? Of zijn het loze kreten ??

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  De moord op Lee Rigby een hoax?! Foei toch, Park View Broederschap! Taqiyya mag dan conform uw leer zijn, déze vorm van taqiyya is een vreselijk affrónt aan het adres van uw mede-broeders -en martelaren Adebolajo en Adebowale, die het leven van deze Goddeloze soldaat terwille van alleh, zowel als van hun eigen zielenheil hebben genomen!
  Laat het ze niet ter ore komen! (LOL!)

  Like

 4. Wachteres zegt:

  “Zouden ontslagen kunnen worden”

  Precies, ik moet nog zien of dit werkelijk gebeurt. Het zijn wel moslims die dit doen en als ze nu zeggen dat het niet zo was bedoeld en dat de inspectie alles verkeerd heeft begrepen, dan komt het vast nog wel goed.

  Like

 5. Pingback: Huiswerk voor Britse scholieren: Hoe leg ik mijn ouders uit dat ik me tot de islam bekeer | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s