PVV: Islamitische militairen ongeschikt voor de krijgsmacht

Screenshot_57

(Door: Bas Paternotte)

De Roon/ De Graaf vrezen loyaliteitsproblemen – Pleiten voor campagne

De PVV wil dat minister van Defensie Jeanine Hennis (VVD) een campagne start om Nederlandse moslims duidelijk te maken dat zij niets te zoeken hebben bij Defensie. Dat schrijven PVV-Kamerlid Raymond de Roon en Machiel de Graaf in Kamervragen dinsdag. Uit onderzoek blijkt dat veel van de 3000 manschappen en (onder)officieren met een islamitische achtergrond kampen met loyaliteitsproblemen als ze namens ons land worden uitgezonden naar moslimlanden als Irak en Afghanistan.

PVV normale grootteLees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Dhimmitude, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Nederland, Overheid, political correctness, PVV, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op PVV: Islamitische militairen ongeschikt voor de krijgsmacht

 1. janfreak zegt:

  Lijkt me een correcte wens van de PVV. Ik verlang ook niet dat ons land door mensen verdedigd wordt die ons het liefst zelf zouden willen knechten, zo niet erger, vermoorden.

  Like

 2. Bas Koning zegt:

  Mensen met een dubbel paspoort, en mensen die lid zijn van een organisatie die het westen (waaronder Nederland) de oorlog heeft verklaard, zoals de islam, zouden ook niet in het bestuur mogen zitten. Niet in de gemeente, provincie, of landelijk.

  Je bent Nederlander, of je bent het niet, maar dan ook niet in het bestuur van Nederland.

  Like

 3. toestroom zegt:

  Het loopt ook de spuigaten uit er komen meer buitenlanders binnen, dan dat de echte Nederlanders nog kinderen wippen die zien de bui al hangen.in onze tijd met zijn 5/8 man nu 1/2 man dat is een verschil, er zijn ook velen die niks meer nemen.

  http://image.slidesharecdn.com/subfertiliteitverloskundigen2012-141221073325-conversion-gate01/95/subfertiliteit-verloskundigen2012-8-638.jpg?cb=1419169020

  Like

 4. Wans Horst zegt:

  Loyaliteitsproblemen zag iedereen aankomen met een verstand dat het IQ van een aardappel overstijgt. Waarom is alleen de PVV vrij van de verstikkende politieke correctheid en stelt het als enige hierover zeer terrechte kamervragen?

  Like

 5. BertG. zegt:

  Zolang die Nederlandse soldaatjes deze mensen zien als volwaardige strijd makkers en ze blijven opleiden zal er niets veranderen.
  Laten die opleiding officiers maar eens hun bek open trekken over de betrouwbaarheid van ons leger. Maar daar zijn ze te laf voor. Leer mij soldaatjes kennen.
  Een grote bek buiten de kazerne maar eenmaal binnen zijn ze zo gehoorzaam als de pest.
  En wat te denken van iedereen die bij de politie zit. Precies hetzelfde verhaal.
  Deze mensen zijn overal al geïnfiltreerd. Die krijg je niet zomaar meer weg.
  Maar toch leuk, zo’n PVV luchtballonnetje. Alleen compleet zinloos.
  Daar is het nu te laat voor. Zie de laatste verkiezingen.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Links wil niet luisteren, zij denken immers het alleenrecht te hebben op de waarheid. Fijntjes blijven zij de PVV buitensluiten omdat hun ongelijk per definitie fictief is en de PVV hun ongelijk toch keer op keer aantoont. Nederlandse families die hier eeuwenlang wonen, het land hebben gevormd tot wat het is en die in Nederland willen blijven wonen kiezen ervoor om als tweederangs burger te bestaan.

   Een vrije keuze is het niet. We zijn er door links ingeluisd toen die stemvee importeerde uit het buitenland! Links moet altijd wat anders, moet zich altijd onderscheiden, liefst op een mysterieuze manier. Links waant zich bovennatuurlijk.

   Like

 6. Thoth zegt:

  Ik zou als soldaat, met iemand die een sekte aanhangt als de islam, nooit naast mij willlen hebben. Voordat je het weet, moet’ie ineens de vijand, ook moslim, gaan verdedigen. En dan heb ik het nog geeneens over de vrijwilligers, ook moslim, die zich bij de vijand hebben aangesloten. Dus nee, nooit, never.
  .

  Like

 7. luckybee zegt:

  Helemaal mee eens ze kunnen op kameraden schiet diie geen moslims zijn (Christenen of Goddelozen)

  Like

 8. harrylacroix zegt:

  Een beetje overdreven die reacties. Uitzendingen naar gebieden waar de regering militairen naar toestuurt, behoren tot de verplichting om je werk te doen. Wens je niet te worden uitgezonden, dan betekent dat gewoon ontslag. Einde verhaal. Ten tweede, elke ingezetene met een Nederlands paspoort kan solliciteren naar een baan bij het leger. De selectie bepaalt of hij/zij geschikt is. Een tweede paspoort doet daaraan niets af. Geen problemen zoeken die er (nog) niet zijn. Als tijdens een enquete onder 3000 allochtone militairen blijkt dat zij niet uitgezonden wensen te worden naar Irak of Afghanistan, dan start je de ontslagprocedure!

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik dacht dat iedere uitzending naar het buitenland op vrijwillige basis was binnen de lucht mobile brigade.
   Zo iets is mij wel eens verteld door een beroeps soldaat die daar al zo’n 25 jaar rond hangt.

   En nu zijn er inderdaad nog problemen, we zullen het zien aan wiens kant ze zullen gaan staan als het zover is. Ik ben bang dat je ongelijk krijgt en dat dat nog wel eens vies kan tegenvallen van je kameraden die je altijd dacht te kunnen vertrouwen omdat ze nou eenmaal ook een leger uniform aan hebben.

   Like

  • Thoth zegt:

   (..)Als tijdens een enquete onder 3000 allochtone militairen blijkt dat zij niet uitgezonden wensen te worden naar Irak of Afghanistan, dan start je de ontslagprocedure!
   .
   Uiteraard willen zij dat wel… maar als zij daar ter plaatse zijn, hoe weet je dat hij inderdaad op moslims gaat schieten of dat hij b.v. z’n medestanders onder vuur neemt, de zgn. green on blue attacks? Nee dus…
   .

   Like

   • BertG. zegt:

    Friendly fire noemen we het dan. Per ongeluk in de rug geschoten door een kameraad.
    Zo iets kan dan in eens gebeuren in het strijd gewoel dat je je weleens vergist.
    Is al zo vaak gebeurt. En verder hebben ze het er niet meer over.

    Like

  • tjonge zegt:

   “Als tijdens een enquete onder 3000 allochtone militairen blijkt dat zij niet uitgezonden wensen te worden naar Irak of Afghanistan, dan start je de ontslagprocedure!”

   tja harry, wettelijk gezien begint dan de ontslagprocedure, maar in de praktijk begint dan de doofpotprocedure….

   Like

  • Republikein zegt:

   Papier is geduldig!
   Er klopt geen reet van uw argument en u weet het, da’s kwalijk!
   Begrijpt u?

   Like

 9. Jean zegt:

  In onze seculiere landen mogen nooit moslims publieke functies bezetten,, dat ze hier rondlopen ”op onze kosten” is er al teveel aan.

  Like

 10. Doornroosje zegt:

  Als een moslim met 2 paspoorten , naar een moslimland gestuurd wordt, moet je maar afwachten waar hij voor kiest als het er op aan komt. Hij heeft niet voor niets 2 paspoorten. Bewijzen in het burgerleven ten over. Daarbij staan ze bekent om zich overal tussen te werken, zeker bij de overheid, dus waarom niet in het leger. Een moslim heeft nog niets gedaan in mijn ogen , wat vertrouwen wekt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s