VIDEO Bill Warner: “Intolerantie is een deugd”


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

2 reacties op VIDEO Bill Warner: “Intolerantie is een deugd”

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Ik heb al een aantal video-boodschappen van Dr. Bill Warner gezien en beluisterd. Deze keer komt het er op een verbeten toon uit. Het is alsof hij wil zeggen: Ik meen wat ik zeg.
  Ik vroeg me eerst af WAAROM?
  Ik geloof het begrepen te hebben.
  Bill Warner deelt een enorme oorveeg uit aan allen die zo menselijk TOLERANT zijn door te ZWIJGEN. Te zwijgen over de misdaden van de islam.
  Hij zegt INTOLERANT te zijn tegen en over de islam. Dat is een navolgenswaardig VOORBEELD. Vertaald naar onze situatie betekent het dat we tegen aanhangers van Mo zeggen: We zijn het absoluut oneens met de immorele ideeën van je leidsman en verzoeken je ons daar van te vrijwaren door ons land te verlaten.
  Om het in het alledaagse NU te trekken: We zouden ook INTOLERANT kunnen zijn tegen die handige snuiters die op het ogenblik een hoop geld willen verdienen aan het verkopen van HALAL produkten. Zij heulen daarmee met een gezelschap ideologisch misvormde mensen die ons straks naar het leven gaan staan. Deze procucenten en handelaars zijn zich dit vermoedelijk niet bewust. Aan ons om ze dat aan het verstand te brengen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 2. Ik citeer uit mijn stuk van 3 juli 2014 getiteld “Weg met het Tolerisme !!!”
  https://martienpennings.wordpress.com/2014/07/03/weg-met-het-tolerisme/

  “Maar ik had nog steeds geen goed woord gevonden voor de linkse gekte van het principiële cultuur-relativisme, waarbij in de milde vorm de vrijheid van meningsuiting absoluut wordt gevonden en in de echt psychopathische vorm kritiek op de nazislam als “islamofobie” wordt weggezet. ( . . .) Maar daar is nu het glanzende ‘Tolerisme’, een prachtig nieuw wapen in ‘the war of ideas’ voor de goeie kant, de onze. Het wapenwoord is gelanceerd door Howard Rotberg in zijn boek Tolerism: The Ideology Revealed en ik maakte er kennis mee via een recensie van Janice Fiamengo, die Rotberg aldus citeert:

  ‘Verre van de aardige, vriendelijke, faire en tolerante mensen te zijn die ze denken te wezen, zijn toleristen in feite de vijanden van de vrijheid en de helpers van het totalitarisme.’ “

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s