Blokkades en demonstraties tegen het optreden van Geert Wilders bij PEGIDA-Dresden!

Screenshot_22

(Vertaling: E.J. Bron)

DRESDEN – Verschillende partijen en bondgenootschappen willen het optreden van de Nederlandse rechts-populist Geert Wilders (51) bij PEGIDA met demonstraties en blokkades lamleggen.

PEGIDA heeft voor aanstaande maandag om 17.00 uur een grote manifestatie aangemeld en rekent op tot 30.000 deelnemers.

Met de toespraak van de “islamhater” zou PEGIDA een “rode lijn hebben overschreden”, zei de woordvoerder van het netwerk “Dresden voor iedereen”, Eric Hattke (23), donderdag.

PEGIDA zou in heel Europa contacten zoeken met andere rechtse bewegingen en partijen, verklaarde Silvio Lang (31) van het bondgenootschap “Dresden nazi-vrij”.

“Wij denken dat Dresden een beetje het centrum moet worden van de beweging. En we willen ons hiertegen vanaf het begin van dit startpunt met Wilders tegen verzetten”, aldus Lang.

“Dresden nazi-vrij” zou proberen de PEGIDA-manifestatie te lam te leggen, zei Lang. “We hebben er aanspraak op om de manifestatie te verhinderen.” Dit dient o.a. te geschieden door zitblokkades op de toegangswegen naar de PEGIDA-manifestatie.

Hij verwacht maandag meerdere duizenden No-PEGIDA-demonstranten. “Ik denk dat het er minder zullen zijn dan 10.000. Als er toch meer komen, zou dat fantastisch zijn.”

“Dresden voor iedereen” roept niet op tot blokkades. Onder  het motto “verscheidenheid boven onnozelheid” zal er een grote betoging van de in het bondgenootschap georganiseerde groeperingen door de stad plaatsvinden.

Er starten 4 demonstraties vanaf het station Neustadt (14.00 uur), de Technische Universiteit (14.30 uur), de Synagoge (15.00 uur) en de Albertplatz (16.00 uur) die allemaal naar Bahnhof-Mitte leiden.

O.a. de politieke partijen Die Linke, die Grünen, de SPD en scholieren- en studentenverenigingen evenals de Buitenlanderraad willen aan de demonstraties deelnemen.

Screenshot_23

Eric Hatke (23, links), woordvoerder van het netwerk “Dresden voor iedereen”, Silvio Lang (31, midden), woordvoerder van het bondgenootschap “Dresden nazi-vrij” en Lukas Lindner (17), organisator van een scholierendemonstratie, plannen anti-PEGIDA-protesten

Bron:
https://mopo24.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

 

 

 

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Nuttige idioten", "PEGIDA", "Populisme", "Weg met ons!", burgermoed, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Duitsland, Eurabië, Geert Wilders, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Patriottisme, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Blokkades en demonstraties tegen het optreden van Geert Wilders bij PEGIDA-Dresden!

 1. Pingback: Blokkades en demonstraties tegen het optreden van Geert Wilders bij PEGIDA-Dresden! |

 2. Sjaak zegt:

  Deze niets zeggende links-puber-pickel hebben
  in Dresden heel schlechte kaarten !
  Tot nu toe hebben ze NOG geen op hun gore
  smoelwerk gekregen !
  Maar zeker weten dat zich dat op de komende
  maandag veranderen in komen kan !
  Wie de bal kaatst, moet hem ook terug verwachten !

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Inderdaad: Mijn eerste gedachte was, om je de waarheid te zeggen: “Die zijn nog niet eens goed droog achter hun oren!”
   Enfin, wat je zegt: Als ze dit doorzetten, is Maandag a.s. dé dag voor ze om wat levenservaring op te doen: Het zal er stúiven!

   Like

 3. Scarlatti Bombatti zegt:

  Hoe ‘inconsequent’ terwijl t netwerk ‘Dresden voor iedereen’ heet, stompzinnige betweters!

  MOET JE DIE MELKMUILEN ZIEN ZITTEN! Blokkades & demonstraties tegen optreden v @geertwilderspvv bij PEGIDA-Dresden! http://wp.me/p1O7aM-mxR

  Like

 4. luckybee zegt:

  Ik blijf tegen de Islam vechten tot ze allemaal eruitworden geworpen.

  Like

 5. Thomasson zegt:

  De toestand beging langzaam echt de trekken te vertonen van de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw. Toen waren het de echte Nazi’s en andere rechtsradicalen tegenover de Sozi’s (Socialisten) en de KPD (Communisten). Maar er is nu toch een hemelbreed verschil. De Beweging Pegida heeft NIETS van de toenmalige Nazi’s!!!!!. Ze willen uitsluitend hun land verdedigen tegen het overname door de Islam en de drek dat massaal en non stop uit Afrikaanse landen en het Midden Oosten naar binnenstroomt. De slechteriken zijn nu juist degenen die in de naam van valse en gevaarlijke ideologie het land naar de afgrond willen brengen en met de vijand hullen; kost wat het kost. Personages zoals Eric Hatke en Silvio Lang, woordvoerder van het netwerk “Dresden voor iedereen” zijn twee “Go Getters” die op de rug van hun eigen volk carrière willen bouwen: “Ze zijn jong en ze willen wat” ..Net als bij “Veronica”. De slagzin “Dresden voor iedereen” wat betekent dat? Zien ze niet dat hele steden en complete wijken worden overspoeld met Allah Gajes die een ding in hun zin hebben: OVERNAME EN DE LOKALE BEVOLKING VERDELGEN ..Op dezelfde wijze als ISIS het nu in Syrië doet. Hun ouders stonden kennelijk aan de hoge echelon van de SED en zagen voor hun kinderen een zonnige toekomst …Maar de SED is gevallen. Dus de kinderen moeten op andere wijze hun politieke carrière bouwen …Natuurlijk op de rug van anderen.

  Like

 6. Scheerzeep NU zegt:

  Met de toespraak van de “islamhater” (Geert Wilders) zou PEGIDA een “rode lijn hebben overschreden”, zei de woordvoerder van het netwerk “Dresden voor iedereen”, Eric Hattke (23), donderdag.

  Een rode lijn overschrijden.
  Dat betekent dat een bepaald maatschappelijk optreden van Niet-Rode Personen voor hun de overschrijding is van een rode lijn. “Dresden voor Iedereen” (lees Rood) wil op deze wijze een bepaalde grens stellen aan mensen die niet voor die rode lijn halt houden. “Dresden voor Iedereen”, maar even niet als je het niet met hun eens bent.

  Like

 7. Thoth zegt:

  Tuurlijk. Die Linke, die Grünen, de SPD en scholieren- en studentenverenigingen evenals de Buitenlanderraad willen meer islam in hun contreien . Meer allah, mo, sharia, halal, moskeeën, suikerfeest en op vrijdag iedereen die naar de moskee gaat. En nu natuurlijk een moefti die een fatwa geeft om je vrouw op te eten en de voormalige broederschap die na het overlijden van één van z’n vrouwen tot 6 uur seks met haar kan hebben.

  Helaas, ik denk niet dat het zo is…

  Like

 8. baksteen zegt:

  Hoezo “Dresden nazi-vrij”, mogen de Junckers en de Timmermansen niet meer op bezoek komen in deze prachtige stad?

  Like

 9. Theodoor zegt:

  De grote vraag is wie zijn hier de Nazi’s.
  AdolfHitler had ook zo zijn jeugdbeweging.
  Je moet maar durven de Pegida beweging zo te bestempelen.

  Like

 10. vanhetgoor zegt:

  Wie legt die jongens eens uit dat als Dresden Nazi-vrij moet worden dat men dan juist Pegida zou moeten steunen?

  Like

 11. Dus een stelletje landverraders eerste klas dat nog niet eens droog is achter de oren wil de Pegida-demo verstoren of laten verbieden???Terwijl de asielzoekers,evenals de asielaanvragen in Duitsland de pan uit rijzen en verdrievoudigd zijn?En de doorsnee Duitser pikt dat???Nou breekt mijn klomp!En inderdaad,Theodoor:wie zijn hier nou de nazi’s?In ieder geval niet de Pegida-deelnemers en Wilders ook niet!

  Like

 12. Nemesis zegt:

  Ik hoop zeker deze keer, ook weer op de inzet van de politie. Die bij de vorige demo;s heeft laten blijken erg weinig met dat linkse tuig op te hebben..Die zullen een waanzinnig zware klus hebben. Ik benijd ze absoluut niet. De actie voerders worden er overigens voor betaald door die, die hierboven zijn genoemd. Dat is gewoon bittere waarheid. En vergeet de zogenaamde vakbonden niet DGB en vooral Verdi, die zorgen voor vervoer. Huren de bussen zodat uit heel De BRD het tuig aangevoerd kan worden. Overigens inclusief verpleging met eten en drinken. Tja en dan nog dat aardige zakcentje. € 25per uur voor een uurtje te gaan rellen. Waar uiteindelijk de belastingbetaler voor opdraait, dus ook de PEGIDA gangers. Het is te gek voor woorden.

  Like

 13. BertG. zegt:

  Moslimorganisatie doet aangifte na toespraak PVV-leider in Wenen
  Geert Wilders was onlangs in Wenen op bezoek bij de FPÖ. Hier gaf hij een toespraak over de islam. Dit viel echter verkeerd bij een moslimorganisatie, die prompt aangifte deed tegen de PVV-voorman.
  http://nieuws.thepostonline.nl/2015/04/10/wilders-aangeklaagd-oostenrijk/

  Like

  • Die moslims krijgen,overal,een steeds grotere bek,met hun chronisch,te lange tenen!Ze komen me mijlen ver de strot uit;inmiddels kan ik ze niet meer luchten of zien!En daar hebben ze door hun gedrag,helemaal zelf voor gezorgd!

   Like

 14. Joshua zegt:

  Onze SMERIGE overheden hebben niets meer in te brengen bij dat mossel tuig, het is ja moslim nee moslim ik zal het doen moslim, al moet ik mijn eigen volk naar de gallemiezen helpen maar jullie zal ik steunen.
  VUILE LANDVERRADERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s